Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3273
Written by AbangNara | September 19th, 2009

faizal tahir

Kami akui seminggu sebelum raya nie banyak berita-berita, gosip-gosip dan info-info terkini tentang dunia hiburan Malaysia yang kami tak tulis. Maklumlah hari raya dah makin dekat. Mood bergosip berkurang tapi mood raya yang makin bertambah. Lagipun malam-malam pening kepala fikir berapa ringgit nak bagi duit raya kat anak-anak buah. Maklumlah 1st time kena bagi duit raya.

Tapi jangan risau buat anda yang sentiasa dahagakan berita-berita terkini daripada kami tentang dunia hiburan Malaysia nie. Kami dah buat rumusan beberapa cerita penting yang berlaku seminggu sebelum raya nie. At least dapat gak la tau apa yang tengah terjadi sekarang nie.

Sebelum korang baca rumusan kami tue, masih belum terlambat untuk daftarkan diri anda untuk Xpax Blackberry Curve 8520 sebab lepas raya nanti rate harga akan dikeluarkan oleh Xpax. So dengan mendaftar korang boleh jadi mereka-mereka yang terawal tau tentang harga Xpax BB nie.

Jom baca apa yang terjadi dalam dunia hiburan Malaysia sekarang ni:

1. Faizal Tahir kena buat pembedahan lutut. Jatuh akibat main futsal kat One Utama. Lutut injured. Balik terus rehat untuk cuti raya. Rakaman album baru akan diteruskan macam biasa. Tektik nak balik cuti awal ke nie?

2. Amy Search dah dapat anak lelaki baru. Anak ke 5 tue beb. Memang bagus betul si Amy nie. Nama anak dia agak unik skit iaitu Qaqa At-Tameemi. Nanti kalau ada gambar ngan info maksud nama anak Amy Search kitorang akan update.

3. Ashraff Sinclair tak kena “sweep” ngan orang Indonesia walaupun dia duduk kat sana sekarang nie. Mungkin sebab cara dia cakap pun dah 100% Indonesia kot. Bagus lah selamat. Kang menjanda lak BCL tue kalau si Ashraff sebelum raya kena cucuk ngan buluh runcing. Hehehe.

4. Ayah Diddy AF4 telah pun meninggal dunia minggu lalu. Sekalung takziah dan marilah kita menghadiah Al-Fatihah buat arwah ayah Diddy. Semoga Diddy dan sekeluarga tabah menghadapi hari Raya tanpa arwah di sisi.

5. Episod pertama Project Alpha dah pun ditayangkan. Untuk minggu pertama nie, Audrey  fourfeetnine akan ditayangkan sepanjang minggu. Pandai jugak si Audrey nie berlakon. Tapi yang paling best ialah self-defense pakwe Audrey, Tim bila digelar “playboy” oleh Audrey. Nak tau leh layan video kat bawah:-

 
Written by AbangNara | September 18th, 2009

hari ini family Nara balik kampung beramai-ramai konvoi. Korang semua bila balik ni? Berhati-hati lah memandu ya, kalau mengantuk tu tidur dulu. Penat sangat boleh bukak puasa, musafir tau.

Sebenarnya Kak Nara aja tak join family Nara balik kampung sebab tahun ni turn KL lah, so tak merasa lah jem kat highway. Tahun lepas balik raya kelate sampai 18jam dalam kereta, kematu bontot aih.

Apa-apa pon, semoga korang semua selamat pergi dan kembali. Layan lah lagu feveret semua orang ni~~dengan ucapan, sesapa yang tak dapat balik kg beraya tu, SAMA lah kita :p

Written by AbangNara | September 17th, 2009

Bila dah dekat nak beraya ni, memang kami ternanti-nanti sungguh dengan iklan hari raya yang pelbagai jenis kat TV. So far,kami suka dengan iklan raya astro, sebak dada menengoknya. Agak nak menitik gak aa air mata. Tapi takde pulak video nya so, korang kenalah duduk depan tv utk tengok iklan tu. Tapi apa pon yang paling sentap kalau tgk iklan raya Petronas karya allahyarham Yasmin Ahmad. Tapi tahun ni, macam Petronas guna iklan raya yang lama ek? Mungkin budget kot tahun ni…. Sapa ada nampak iklan raya Petronas 2009 boleh share kat sini.

Sapa-sapa yang masih takde mood raya tu,korang kena layan iklan-iklan..barulah feel . Cuba tgk iklan raya lama-lama yang memang evergreen…Macam iklan Abang Jamal & KakRamlah ni. memang layan habis lah, sapa yang tak tahu lagu ni memang sah lahir tahun 2000-an ke atas.

Mari Layan lagi Iklan Raya evergreen & Iklan raya 2009…

 
Written by AbangNara | September 17th, 2009

Kepada semua pembaca BeautifulNara, kami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin. Hati-hati drive balik ke kampung. Jangan laju sangat dan jangan perlahan sangat. Kalau jem tue jangan marah-marah. Biasalah jem di hari raya. Semua orang nak balik kampung.

Pohon ampun dan maaf kepada semua jika ada tulisan kami yang mengguris hati dan perasaan anda semua. Kami cuma insan biasa yang penuh dengan kekurangan. Maafkan diri kami ini. Buat artis-artis yang ada membaca blog kami ini, kalau ada yang terpanas sangat ke ayat kami, maafkanlah ek.

Sekali lagi selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin. Kalau ada wat rumah terbuka tue jangan lupa jemput kami. Hati-hati di jalan raya.