Written by AbangNara | March 19th, 2009

gambar bakal suami yatt

Bila dengar info yang mengatakan bakal suami Yatt adalah pengurus Sports Planet Ampang, terus terdetik di hati kami yang si Yatt nie pun jenis awek main futsal. Ala-ala Gol dan Gincu gitu.

Tengok badan yang ramping dan muka bertenaga, memang ada gayanya si Yatt nie layan futsal setiap hujung minggu. Mungkin bakal suami Yatt tergoda dengan keayuan Yatt menendang bola. Atau mungkin si Yatt banyak terkangkang akibat tergolek semasa bermain futsal. Hehehe.

Lagi gambar bakal suami Yatt, pengurus Sports Planet Ampang dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
 
Written by AbangNara | March 19th, 2009

gambar anak nora danish

Inilah gambar anak Nora Danish yang comel seperti ibunya jugak(bagi kami Nora Danish lebih comel berbanding anaknya). Mesti ramai yang tertunggu-tunggu nak melihat gambar anak Nora Danish nie kan?

Oh ya, dalam gambar ini jugak bekas suami Nora Danish, si Rizal turut serta. Makin bertanggungjawap ataupun mungkin menyesal kerana menceraikan si janda comel Nora Danish?

Mengikut maklumat, nama anak nora danish belum diberi lagi. Jika anda ada idea nama yang baik untuk anak Nora Danish? Kongsi-kongsilah, mana tahu Nora Danish ambil nama cadangan anda.

Tips buat Nora Danish. Gunalah susu badan anda untuk memastikan anak anda lebih comel dan sihat. Lagi gambar-gambar anak Nora Danish dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | March 19th, 2009

majlis tunang nasreen ngasri

Berbaju kuning bak kerabat diraja, Nasreen Ngasri atau lebih dikenali dengan nama Darling(adik beradik keluarga Ngasri) akhirnya ditunangkan jugak dengan seorang pegawai pemasaran katanya.

Jangan terkejut bila anda tengok gambar-gambar majlis pertunangan Nasreen Ngasri @ Darling, sebab meriahnya macam dah majlis kahwin. Memang trend orang bertunang sekarang hantaran berbelas-belas dulang, dengan siap ada pelamin. Nasib baik tak ada tok kadi jer.

Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk melihat lagi gambar tunang Nasreen Ngasri @ Darling.

P.S: Kami kesian dekat si lelaki keluarga Ngasri(tak ingat nama), kalau berlakon tak pernah dapat jadi hero, mesti watak sampingan jer. Rasanya dah dekat 2 dekad jugak dia jadi pelakon.

 
Written by AbangNara | March 18th, 2009

malin akerman pictures

Wow. Terkejut tengok mata si Malin Akerman nie. Ada warna biru dan hijau sikit-sikit. Memang mengancam dan menawan mata dia nie.

Pelakon filem Watchmen yang sedang hangat di wayang Malaysia, Malin Akerman ada cakap yang kostum dia di dalam filem tersebut berbau kondom. Nampak sangat dah biasa suruh pakwe dia pakai kondom. Hehehe.

Jom layan lagi gambar-gambar agak seksi dan cantik Malin Akerman, heroin filem Watchmen ini. Baca artikel ini sepenuhnya.