Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3273
Written by AbangNara | May 20th, 2009

Bila dapat email nie bukan tahap berdesing jer telinga kami, hampir-hampir nak mendidih otak kami. Memang sungguh celaka memo daripada syarikat ini yang tak bagi pekerja Islamnya bersolat. Sungguh celaka!!!

Hati tengah panas membara. Tak boleh nak tulis lebih-lebih. Kalau nak tengok gambar company tue baca artikel ini sepenuhnya.

 
 
Written by AbangNara | May 20th, 2009

Umur dah 45 tahun, tapi Normala Samsudin tetap maintain meletup dan cun. Sejak bergelar Datin Seri Normala Samsudin, nampaknya makin ayu dan menawan dia nie.

Dulu ada mereka-mereka yang bagi gelaran Perempuan Melayu Tercantik kat si Normala nie. Sukar kami nak cakap adakah sesuai ke tak gelaran tue untuk Normala. Lain orang lain pendapatnya kan?

Lagi gambar terbaru Datin Seri Normala Samsudin dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | May 20th, 2009

Memang anda semua bijak-bijak belaka. Kami dah sorokkan muka si artis tapi anda masih meneka dengan tepatnya. Memang jawapan bagi kuiz teka gambar artis yang sedang meroyan sememangnya tak lain tak bukan ialah Agnes Monica, penyanyi dan pelakon Indonesia.

Gambar-gambar Agnes Monica diambil semasa dia sedang membuat satu show. Memang nampak happening betul show Agnes Monica. Tak percaya boleh lihat lagi gambar-gambar Agnes Monica dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | May 19th, 2009

gambar terbaru siti nurhaliza

Tahniah kami ucapkan kepada Dato’ Siti Nurhaliza sebab berkesempatan menunaikan umrah baru-baru ini. Dalam sibuk-sibuk buat show pun masih sempat membuat amal kebajikan. Memang satu contoh yang baik untuk artis Malaysia yang lain.

Sayangnya bila tengok gambar terkini Dato’ Siti Nurhaliza selepas balik dari umrah, kami telah dikecewakan sekali lagi. Makin terpampang dada Dato’ Siti nampaknya. Tak apalah, at least Dato’ masih mencuba untuk berubah ke arah lebih baik.

Lagi gambar terkini Dato Siti Nurhaliza selepas balik dari umrah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.