Written by AbangNara | May 12th, 2009

anak velvet dan rich

Kawin Disember 2008, dapat anak 1hb Mei 2009. Walaupun tak pandai Matematik sangat, tapi rasanya memang tak cukup 9 bulan. Nasib baik Velvet dan Rich bukan Islam. Gambar anak Velvet dan Rich masih tak dapat dicarik lagi.

Oh ya, untuk pengetahuan anda nama anak Velvet dan Rich ialah Joshia Richael Gimbang. Kalau nak tau maksud nama anak Rich, boleh tanya kat Penari Poco-Poco. Hehehe.

 
Written by AbangNara | May 12th, 2009

adik ekin sheera

Terkejut kami apabila gosip gambar adik Ekin yang bernama Sheera mendapat sambutan hangat dan komen-komen yang bernas daripada anda semua. Kalau silap nada bacaan, boleh dibuat bergaduh.

Yang penting bagi kami ialah sikap keterbukaan semua pembaca. Kami yakin anda semua dah besar dan matang. Mampu berfikir sendiri. Ambillah yang mana yang baik dan buanglah yang mana tak elok. Jangan bergaduh. Sekadar bertukar pendapat apa salahnya.

Lagi gambar Sheera, adik Ekin interframe bersama Mawi dan Ekin dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
 
Written by AbangNara | May 11th, 2009

jehan miskin

Asyik-asyik layan gambar artis wanita Malaysia je mesti naik muak jugak kan? Jadi kali ini buat pembaca-pembaca blog wanita, kami paparkan gambar seorang pelakon yang tak akan kaya-kaya iaitu Jehan Miskin.

Sukar nak cakap sama ada Jehan Miskin ini memang hensem atau perasan hensem. Sekali tengok macam gigi dia agak jongang sikit. Dua kali tengok nampak macam lelaki Melayu terakhir pun ada gak.

Korang layan ajerlah 12 gambar-gambar Jehan Miskin dengan aksi perasan hensemnya. Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk lihat lagi gambar Jehan Miskin.

 
Written by AbangNara | May 11th, 2009

fiza falak

Kami ingatkan Sassy Falak dah habis cun, seksi dan mantap dah, rupanya adiknya yang bernama Fiza Falak tak kurang comelnya jugak. Nampak lebih innocent dan cute berbanding akaknya.

Sassy Falak muka nampak lebih ganas dan matured berbanding adiknya. Susah-susah sangat korang tengok ajerlah gambar Sassy Falak dan buat perbandingan antara dia dan adiknya.

Lagi gambar Fiza Falak, adik Sassy Falak dengan membaca artikel ini sepenuhnya.