Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3112
Written by AbangNara | June 23rd, 2010

Selepas kemunculan aplikasi ‘Senarai Semak’ dan ‘ChatRoom’, kini Setelkahwin dengan bangganya memperkenalkan satu lagi aplikasi ‘best’ untuk memudahkan you all merancang dan menguruskan majlis perkahwinan. Aplikasi yang dimaksudkan ini ialah aplikasi ‘Belanjawan & Pengesan Bayaran’.

Dengan menggunakan aplikasi tersebut, anda hanya perlu tambahkan item, masukkan tarikh bayaran serta amaunnya. Aplikasi ini secara automatik akan mengira jumlah keseluruhan dan juga akan memberi peringatan kepada anda tentang bilakah bayaran tersebut harus dibayar.

1

Secara ringkasnya, ia adalah suatu aplikasi belanjawan canggih yang membantu anda untuk menguruskan segala perbelanjaan anda dan juga berfungsi sebagai suatu peringatan bayaran apabila suatu item itu sudah sampai tempoh bayarannya. Peringatan ini akan dihantar terus ke emel anda.

Saksikan tutorial video ini utk memahami bagaimana memaksimakan penggunaan aplikasi belanjawan kami

7 sebab kenapa aplikasi ini ‘power’ dan dapat membantu anda semua:

  1. Mudah untuk anda menyusun belanjawan yang diperuntukkan semasa merancang majlis perkahwinan
  2. Anda dapat melihat jumlah keseluruhan bajet yang diperuntukkan untuk majlis perkahwinan anda
  3. Anda boleh memasukkan kos anggaran serta kos sebenar bagi sesuatu item
  4. Begitu mudah untuk anda menambah item-item baru atau kategori baru serta menghapuskan item-item yang tak berkenaan
  5. Melalui pengesan bayaran atau ‘Payment Tracker’, anda dapat ‘keep track’ tentang bayaran-bayaran yang belum dan perlu disetelkan
  6. Pengesan bayaran juga berfungsi sebagai suatu peringatan (‘reminder’) apabila sudah sampai tempohnya untuk anda membuat pembayaran bagi sesuatu item itu
  7. Anda juga dapat menggunakan fungsi cetak untuk mencetak senarai belanjawan anda dengan mudah sekali!

2

Sebenarnya team SetelKahwin telah berusaha dengan gigih sekali bagi membantu bakal-bakal pengantin dalam mengurus dan merancang majlis perkahwinan mereka. Sekarang ini, you all dah tak payah dah nak menyusahkan mak bapak anda semua jika anda ingin melangsungkan perkahwinan. Hanya gunakan aplikasi-aplikasi yang terdapat di dalam Setelkahwin ini untuk memudahkan perancangan anda. Yang paling bestnya, Setelkahwin menawarkan segala-galanya secara PERCUMA!

Kami berikan hanya yang terbaik untuk ada semua, tolong support kami dengan meng’share kan berita ini dengan rakan2 anda yang nak kahwin…

Terima kasih :)

Pastikan anda mengunjungi laman kami, www.setelkahwin.com untuk membantu di dalam perancangan majlis perkahwinan anda. Jangan lupa juga untuk mendaftar sebagai Member/Vendor bagi mendapatkan info-info terperinci tentang urusan yang berkaitan dengan hal ehwal perkahwinan. Dan jangan lepaskan peluang untuk menyemak senarai direktori perkahwinan kami yang telah mencecah lebih daripada 3500 penyedia-penyedia khidmat perkahwinan di seluruh Malaysia…!

 
Written by AbangNara | June 23rd, 2010

linda onn pergi umrah

Kagum sungguh kami dengan Linda Onn nie. Muda-muda lagi dah bergelar jutawan dan paling penting masih berkesempatan pergi menunaikan umrah di kala sibuk bekerja. Inilah yang orang kata bijak menguruskan masa. Tahniah kami ucapkan kepada Linda Onn.

Linda pergi menunaikan umrah bersama ahli keluarga dia. Dari gayanya, kemungkinan besar Linda Onn tanggung kesemua perbelanjaan ahli keluarga dia yang lain. Kalau betullah macam tue, memang Linda sangat-sangat wajar dikagumi. Tabik spring dari kami untuk Linda.

Apa-apa pun korang layan gambar-gambar Linda Onn semasa pergi menunaikan umrah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | June 22nd, 2010

fizz fairuz amaran fasha sandha

Argh. Memang gila macam drama Melayu cerita Fasha Sandha, Jejai dan Tiz Zaqyah nie. Sekarang nie Fizz Fairuz pulak dah bersuara. Kalau korang dah lupa, Fasha ada cakap yang Tizz ada telefon Fizz Fairuz nak ajak dia keluar sampaikan awek Fizz, Almy Nadia bengang.

Tapi hari nie Fizz Fairuz dah bagi amaran kat Fasha supaya jangan kaitkan dia dengan agenda peribadi Fasha. Agenda peribadi? Apakah agenda peribadi tue? Adakah untuk menjatuhkan Tizz?

“Semasa berita ini tersebar, saya ada mesej pada Fasha melalui Blackberry Massenger untuk bertanyakan kenapa dia perlu libatkan saya dalam hal ini. Fasha balas yang dia ada mendengar perkara tersebut daripada orang lain. Saya ingatkan dia agar jangan kaitkan lagi nama saya dalam agenda peribadinya itu.”

Dan Fizz Fairuz keluarkan satu kenyataan yang menampakkan macam Fasha buat-buat cerita:-

“Kami dah macam adik-beradik tiada istilah maksud kacau, mungkin ada dia telefon saya tapi atas hal lain dan bukan sebab untuk mengoda saya. Saya tidak faham apa motif untuk dia bagi kenyataan begitu. Kami tak mahu ambil tahu perkara tersebut dan menganggapnya sebagai publisiti murahan.”

Jejai sokong statement Fasha. Fizz Fairuz sokong statement Tizz. Sekarang nie kita kena tunggu Almy Nadia pulak buat kenyataan. Memang inilah cerita paling hangat tahun 2010.

Written by AbangNara | June 22nd, 2010

jejai ajak fasha keluar

Gile kentang. Jejaka romeo Malaysia Jejai telah pun mengeluarkan statementnya yang mampu menghancurkan karier lakonan Tiz Zaqyah.

“Tiz Zaqyah ada menghubungi saya empat kali, kira-kira jam 4 pagi, 19 Mac lalu. Kononnya dia ingin mengajak saya keluar tetapi saya menolak.”

Padahal baru semalam kat Harian Metro Tiz menafikan sekeras-kerasnya yang dia adalah wanita yang dimaksudkan oleh Fasha Sandha di dalam Twitter Fasha. Tapi hari ini Jejai selaku jejaka gentleman telah pun buat pengakuan.

“Jujurnya, saya hanya mengenali Tiz sebagai seorang rakan kerja Fasha yang pernah keluar bersama sebelum ini. Malah, Fasha sendiri yang mengenalkan dia kepada saya. Justeru, mustahil untuk saya keluar berdua dengannya atau menerima pelawaan ketika dia hubungi saya itu terutamanya tanpa Fasha sekali. Saya harap tiada lagi sebarang kenyataan yang tidak benar diberikan oleh mana-mana pihak mengenai isu ini.”

Siapa yang betul siapa yang salah? Adakah ini konspirasi Jejai dan Fasha untuk menjatuhkan Tiz? Atau memang betul pun Tiz ada ajak Jejai keluar? Ada apa dengan Jejai? Nantikanlah kesemua jawapannya di episod akan datang.

Tunggu ~~~~~~