Written by AbangNara | February 20th, 2009

nasha aziz

Si dara Nasha Aziz masih tetap maintain kecunnan dan kemantapan bodynya dari dulu sampai sekarang. Peliknya Nasha Aziz umur dah semakin tua, tapi tetap masih belum mau berkahwin lagi.

Tahun lepas menyaksikan sedikit kekecohan apabila kisah putus tunang dan kewujudan teman lelaki baru Nasha Aziz (Nur Iman Tang) mula dikenali ramai. Mungkinkah tahun ini kita akan melihat wedding of the year pelakon pujaan ramai ini?

Sama-samalah kita tunggu dan lihat.

P/S: Hidung Nasha Aziz nampak macam dah berubah sikit berbanding dulu. Mungkin buat pembedahan plastik cantikkan hidung?

 
Written by AbangNara | February 18th, 2009

gambar tetek artis malaysia

Baru lepas membaca ruangan hiburan di Utusan Malaysia yang bertajuk “Betul ke dia bedah payudara?” Bila disebut sahaja bab besar membesarkan payudara ni, mulalah dalam fikiran nie terpikir nama-nama artis wanita yang saiz badannya mula nampak pelik semenjak dua ini.

Siapakah artis wanita Malaysia yang membesarkan saiz payudaranya? Meh la share dengan kami yang kekurangan info ini. Kalau macam artis yang di atas ini, tak perlu nak besarkan dah sebab Syarifah Sofea punya memang dah cukup mantap.

Kalau anda tau silalah komen dan berikan nama artis itu untuk kongsi bersama-sama.

Written by AbangNara | February 18th, 2009

gambar seksi almy nadia

Mencengkam jiwa jugak tengok koleksi gambar-gambar posing seksi Almy Nadia nie. Pelakon remaja yang sedang naik ini memang tak malu untuk membuat pose-pose mantap dan special untuk peminat-peminat dia.

Tak takut pakwe marah ke Almy? Lagi gambar-gambar seksi Almy Nadia boleh dilihat dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | February 18th, 2009

gambar terbaru sarimah ibrahim

Tengok aje gambar terbaru Sarimah Ibrahim berposing di atas. Jelas menyerlah kekurusan badannya kalau nak dibandingkan dengan gambar-gambar Sarimah Ibrahim yang seksi dulu.

Mungkin Sarimah Ibrahim buat rawatan proses buang lemak seperti penyanyi Aizad pernah lakukan? Atau sememangnya Sarimah sanggup tak makan nasik untuk dapatkan badan yang macam ni?

Yang pentingnya, kami di BeautifulNara.com lebih sukakan Sarimah Ibrahim yang dulu. Lebih menggoda, seksi dan mantap. Kami mahu Sarimah Ibrahim yang dulu!!!