Written by AbangNara | September 10th, 2009

gambar panas alif aziz

Susah jugak jadi artis nie rupanya. Dah ramai sangat peminat sampai boleh tak ingat siapa yang kita cium. Itulah komen Aliff Aziz pasal gambar panas bercium dia. Adakah Aliff Aziz mempunyai short term memory problem? Atau memang hobi dia mencium mana-mana perempuan yang dia kenal? Takpun maybe sebab dah ramai sangat pompuan jadi mangsa ciuman dia sampai dah tak ingat yang mana satu pompuan dalam gambar tue?

Ini yang bertambah semangat kami nak menjadi seorang artis nie. Anda tak perlu kenal awek atau pakwe mana anda nak cium. Main bantai cium jer. Layannnnn jer. Biasalah kalau dah jadi artis. Femes sangat sampai peminat-peminat dan awek-awek beratur nak bercium dan berpeluk ngan kita. Buat macam Touch N go jer. Hehehe.

Apa-apa pun tahniah buat Aliff Aziz sebab berani mengaku sememangnya lelaki dalam gambar panas bercium Aliff Aziz yang kami keluarkan semalam adalah dia. Tahniah jugak sebab berani meminta maaf dan mengakui kesilapannya. Lain kali berhati-hati ye. Awak tue baru umur 18 tahun. Panjang lagi karier sebagai seorang artis. Jangan disebabkan gambar nie hancur pulak karier tue.

P.S: Keputusan rasmi pemenang pertandingan pengkomen terbanyak akan kami keluarkan minggu depan. Tunggu ~~~~

 
Written by AbangNara | September 9th, 2009

Memey kata dia tolong jaga anak Norman Hakim aja, sebab Norman Hakim kena drive…mana boleh drive sambil pegang anak, betul gak tu. Kang kalau brek mengejut jatuh pulak baby..bahaya tu.

“Kebetulan, waktu itu Norman membawa tiga orang anaknya termasuk ‘baby’ (Danisha) jadi agak sukar untuk dia memandu.

“Jadi, saya tolong jaga ‘baby’ itu untuk dia dan ini merupakan kali pertama saya berjumpa dengan anak-anak dia,” jelas Memey yang enggan bercerita lebih kerana bimbang sekiranya kenyataannya nanti menimbulkan isu lain pula.

Kebetulan je tau korang, bukan plan pon! Jangan buat isu pulak OK.

Menyentuh tentang desas-desus mengatakan Memey memanggil Norman ‘sayang’ pula, gadis berusia 21 tahun ini hanya tersenyum sipu tanpa mengiyakan atau menafikannya.

Orang dulu-dulu kata, Malu tandanya setuju…

Seperti biasa apabila diduga dengan soalan bila mereka akan berkahwin, Memey menjawab dia tidak menolak jodoh dengan Norman tetapi mereka tidak mungkin akan bersatu dalam masa terdekat ini.

Hmmm….

Written by AbangNara | September 9th, 2009

Kalau sapa-sapa tahu alamat rumah atau pejabat Rosyam Nor, email lah Kak Nara yer, sebab KakNara nak hantar Adidas Action3 Pro Level (Tahap Paling Terhebat untuk lelaki sejati) untuk Bang Rosyam. Yelah, lelaki sejati memang akan mengeluarkan peluh, sapa yang tak berpeluh tu kompem korang dok dalam air-cond aja.

Ini bukan iklan yer, tapi sejak kami gunakan Adidas Action 3 Spray Ketiak ni, memang tiada lagi bau yang mengembang-kempiskan hidung langsung! Bau wangi tengik pon tak jugak, bau macam takde bau lah. Haa, camna tu? Kalau korang nak tau, korang try lah sendiri, bukan mahal pon.

Eh tapi untuk pemenang-pemenang peraduan anjuran KakNara, hadiah-hadiah sudah dipos ya~ TUNGGU~~~

Written by AbangNara | September 9th, 2009

Korang ni memang suka online kan? Seharian berapa kali korang bukak Beautiful Nara, huhu. Actually  selain layan BN, Kak Nara amat ler suka window shopping kat Gap.com. Sebab dulunya Kak Nara kerja kat Gap okey, glemer you jadi orang Melayu sorang-sorang kat dalam kedai Gap tu.

Sejak dah berenti kerja Gap (kat Jepun), hari-hari Kak Nara dok usya kat online, menghilangkan rindu kat baju-baju Gap nih. Memang murah beb, especially bila Gap buat sales. Masalahnya…camne nak beli kan, mahukah diorang tolong shipping ke Malaysia?

Jeans Gap sgt selesa, lebih-lebih lagi untuk wanita pregnant. Kat Malaysia ada   jual kaa?? Beli sekali, boleh pakai untuk mengandungkan semua anak! :p

# Jeans Gap sgt selesa, lebih-lebih lagi untuk wanita pregnant. Kat Malaysia ada jual kaa?? Beli sekali, boleh pakai untuk mengandungkan semua anak! :p

Itu ler masalah besar nye, dok beria usya Victoria Secret lah, Coach lar, Amazon.com lah, time beria nak beli, bila klik akan diberitahu “only ship to US’.

Haaaa~~~hampaa hatiku.

Tetiba, barulah tahu kewujudan vsHub ni, wah gumbira hatiku tak terkata. vsHub nie adalah singkatan untuk Virtual Shopping Hub. Tak payah kahwin ngan pilot kapalterbang untuk dapatkan handbags dari US yang lagi murah kalau banding beli kat Malaysia ni.

vsHub ni Malaysia punya tau~~ bukannya omputeh yg buat bisnes kat negara kita..

# vsHub ni Malaysia punya tau~~ bukannya omputeh yg buat bisnes kat negara kita.

Camna vsHub boleh kasik kita shopping online barang daripada US pulak kan? Actually bila korang register dengan vsHub secara PERCUMA, korang akan dapat ‘US Shipping Address’ sendiri. Kononnya macam korang dah ada rumah kat US. Tapi yang nie secara maya lah kan. Jangan korang gi melawat plak adress tue nanti.

Jadi segala apa barang yang korang beli kat US nie, bila disuruh isi alamat, korang boleh tulis alamat rumah US yang korang dapat tadi tue. Penghantaran daripada US ke Malaysia pulak akan diuruskan olehvsHub. Selalu dalam masa 2 hingga ke 4 minggu akan sampailah barang yang korang order tue. Sempat lagi nie nak shopping untuk raya.

So, lepas nih biler anda nak beli baju budak-budak yang cute kat Gap / baju ‘kecik’ kat Victoria’s Secret,  atau beli barang-barang kat Drugstore ni  (juling mata Kak Nara tengok pelbagai barangan penjagaan wanita), korang masukkan aje US Shipping Address tersebut.

Barang tu akan sampai di US Shipping Address tu, kemudian vsHub hantar pulak ke alamat anda di Malaysia.

Murah, Mudah, Terjamin!!!


Tapi ada jugak website yang tak terima kad kredit international, depa nak kredit kad US gak. Contohnya macam website RalphLauren & Overstock.

So ni yang bagus pasal vsHub ni, vsHub akan tolong belikan barang itu dengan bayarkan on behalf korang. Tapi of course lah, korang kenalah buat payment bank transfer kat vsHub dulu, pastu vsHub akan settlekan dengan website yang korang order tuh! Ala-ala personal shopper lah ni.

Tau-tau nanti barang tu akan sampai depan pintu rumah korang, lagi best kalau husband buat surprise belikan bini .

cantiknya jam Anne Klein yang kanan sekali tu, Kak Nara sukalah. Dalam RM200 aja tu!! Cuba korang jamu mata kat Overstock.com

Cantiknya jam Anne Klein yang kanan sekali tu, Kak Nara sukalah. Dalam RM200 aja tu!! Cuba korang jamu mata kat Overstock.com

Kali nie Kak Nara bagi intro jer dulu pasal vsHub nie.  Kak Nara pun nak try order jam tu melalui vsHub . Kak Nara akan update dari masa ke masa perkembangan terbaru.

Sambil-sambil tue jangan segan-segan nak try vsHub nie. So far yang Kak Nara check,harga barangan still lagi murah compare kalau beli kat Malaysia walaupun dah tambah kos penghantaran.

Lagipon sekarang ni ada Hari Raya SALES~! Tolak lagi 10% shipping cost. Ship now and enjoy 10% DISCOUNT off your shipping charges during this Hari Raya. Offer valid till 30th September 2009.

Sempat lagi ni nak shopping raya dengan vsHub. Mari mari mari!!!

P.S: Harap sekali lagi dapat memberi komen yang berkaitan dengan vsHub sahaja. Lagipun ini peluang yang baik untuk kita semua dapatkan barang daripada US dengan harga yang jauh lebih murah. Kalau ada soalan boleh tanya. Kak Nara akan cuba jawap.