Written by Bella | May 9th, 2016

Disebalik kemeriahan ABPBH 29 semalam, ada juga artis yang dihimpit dengan kontroversi. Gara-gara memakai gaun ketat sehingga menampakkan bentuk badan dan buah dadanya, Nana Mahazan ataupun Nana AF 1 dikritik oleh netizen yang merasakan gaun tersebut agak keterlaluan seksinya.

Sebenarnya gaun rekaan Nizam Zamil direka khas buat Nana untuk majlis pembukaan ABPBH 29.  Ada yang mempersoalkan apakah motif Nana untuk mengenakan busana tersebut sedangkan beliau boleh memilih rekaan lain.

Berikut antara komen netizen :-

Pada pendapat kami, gaun Nana itu agak cantik dari segi pemilihan warna tetapi ia mungkin agak tidak sesuai dengan gaya seorang wanita Melayu dan untuk anugerah yang ditonton oleh semua peringkat umur meskipun acara pembukaannya sahaja. Berdasarkan pemerhatian kami, Nana sudah memadam semua komen yang mengkritik beliau di Instagram..Hmmmphh…sebab itu kena berhati-hati dan jangan hanya ikut fesyen semata-mata nanti mengundang fitnah dan kritikan panas.

Sumber Berita : MYNEWSHUB

 
Written by AbangNara | May 9th, 2016

Secara jujur bila dah tua-tua macam Abang Nara ini, memang kurang excited sikit menonton mana-mana majlis anugerah. Namun setiap tahun Abang Nara memang tidak pernah terlepas Anugerah Bintang Popular Berita Harian. Wajib tengok. Bagi Abang Nara, ABPBH masih relevan dalam menunjukkan selebriti mana yang mempunyai ramai peminat. Apa pun, kemeriahan ABPBH semalam memang cukup terasa lebih-lebih lagi ketika persembahan Dayang Nurfaizah dan Hazami. Meremang bulu roma.

abpbh29

Apa pendapat anda tentang ABPBH29 semalam? Adakah ia menepati standard hiburan anda? Atau ada banyak yang harus diperbaiki oleh pihak penganjur? Adakah anda merasakan ABPBH sudah tidak relevan? Kongsikan pendapat anda di ruangan komen. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by Bella | May 9th, 2016

Semalam pelakon Neelofa telah dinobatkan sebagai Bintang Paling Popular ABPBH 29 dan keputusan itu sebenarnya tidak dijangka kerana Neelofa sejujurnya tidak membintangi banyak filem mahupun drama pada tahun lepas.

Buat Neelofa, beliau mempercayai cara beliau membawa diri dalam industri dan menepis setiap kontroversi adalah salah satu sebab beliau memenangi anugerah berkenaan.

Saya sedar pada tahun pertama kemunculan, saya penuh dengan kontroversi sahaja sehingga saya sendiri rasa tidak tahan dan mula putus asa.

Sehingga tahun keempat saya sudah tahu mengawal dan cuba berubah menjadi seorang yang sesuai dijadikan contoh kepada masyarakat.

Neelofa juga turut mengucapkan terima kasih kepada peminat dan mereka yang selalu menyokong beliau daripada belakang kerana bukan mudah untuk seseorang itu kekal relevan dalam industri hiburan tempatan.

Susah untuk terus berada dan releven dalam industri ini, tapi seorang rakan artis ada beritahu jika saya berjaya lalui lima tahun pertama, maka ia akan mudah untuk tahun seterusnya.

Benar, ini tahun keenam saya dan masih berada dalam industri hiburan. Sejak tahun keempat saya sudah bataskan diri dan terlalu berhati-hati dalam mengeluarkan kenyataan agar tidak terpalit kontroversi.

Antara mereka yang banyak beri tunjuk ajar dan nasihat untuk  Neelofa adalah Dato Hans Isaac,  dan Neelofa mengakui  Hans adalah individu penting dalam kerjayanya.

Sumber Berita : mStar Online

Written by AbangNara | May 9th, 2016

Neelofa adalah pemenang besar di Anugerah Bintang Popular Berita Harian 29 (ABPBH29). Selain daripada memenangi kategori Pengacara TV Popular, Neelofa turut merangkul Anugerah Bintang Paling Popular, yang merupakan anugerah terbesar pada majlis yang telah berlangsung semalam. Jutaan tahniah diucapkan kepada Neelofa. Apa pun, Neelofa kelihatan sangat jelita pada ABPBH29. Confirm ramai jejaka yang jatuh cinta.

neelofa abpbh29

Lagi 10 gambar Neelofa di ABPBH29 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

neelofa abpbh29

P.S: Nak cari baju-baju anak yang cantik, berkualiti dan harga berpatutan? Tak perlu pergi jauh-jauh. Pelbagai jenis baju, fesyen, perhiasan dan segalanya untuk anak-anak anda ada di Lovely Zara. Confirm si anak akan bertambah comel. Abang Nara ada beli legging hari tue. Kualiti memang terbaik. Puas hati sangat-sangat. Tunggu apa lagi? Ushar segera di Facebook Lovely Zara dan juga Instagram @Lovely.Zara.