Written by AbangNara | May 24th, 2010

awak busuk

Rasa nak tergelak pun ada bila baca suratkhabar semalam. Kecoh betul pasal Noh Hujan yang kurang ajar cakap peminat dia busuk. Alkisahnya awek Unisel nie nak mintak autograph Noh. Maka Noh pun tulislah “Awak Busuk” kat awek tue. Kami percaya yang dia tulis tue sekadar suka-suka dan bergurau je. Tak gitu Noh?

Buat Noh, jadikanlah benda nie pengajaran. Peminat Malaysia nie kebanyakkannya skema-skema belaka. Tak boleh nak bawak bergurau. Tak ada sense of humour. Semua benda pun nak amik serious. Takleh tahan betul isu kecik macam nie pun boleh sampai masuk Melodi gitu. Kira Noh dapat publisiti percuma dan awek Unisel itu confirm femes seantero dunia.

Mungkin Noh boleh gunakan ayat-ayat di bawah masa nak sign autograph nanti:

1. Awak busuk tapi saya memang suka orang yang bau busuk.
2. Awak busuk tapi saya lebih busuk dari awak.
3. Awak busuk. Nanti lepas concert jumpa saya ye. Saya ada deodorant lebih nak kasik awak.
4. Badan awak bau busuk. Tapi saya tau hati awak wangi.
5. Sebusuk-busuk awak, busuk lagi longkang kat sebelah awak tue.

Bak kata Noh di Twitternya, kalau tak boleh gurau pergi surau lah beb!!!

 
Written by AbangNara | May 23rd, 2010

Memang gile beruntung budak-budak Akademi Fantasia 8 (AF8) nie. Bukan saja ada lagu baru, tapi kali nie siap ada video klip masing-masing lagi. Orang kata rezeki masing-masing kan? Semoga Shahir, Adira, Daus, Maulana dan Iwan akan terus menyemarakkan lagi industri hiburan Malaysia selepas ini.

Korang boleh ushar lagu baru dan video klip lagu-lagu finalis-finalis AF kat bawah nie:-

1. Shahir – Kebahagiaan Dalam Perpisahan

2. Adira – Ku Ada Kamu

3. Maulana – RSVP

4. Iwan – VIP

5. Daus – Kenapa

Semua lagu-lagu nie telah dicipta oleh KRU. Itu yang sedap semacam je bila didengar. Layan dan sharelah ngan kami apa lagu favourite korang.

Written by AbangNara | May 22nd, 2010

shahir juara af8

Abang Nara kini berada di stadium bukit jalil untuk tengok live konsert final af8.nampak gayanya confirm shahir bakal jadi juara af8.kita tunggu keputusan terkini af8.

UPDATE: Tahniah kepada Shahir yang kini bergelar Juara AF8. Walaupun pendapat peribadi kami, Adira lebih layak berdasarkan vokalnya. Tapi inikan AF. Siapa yang lebih popular, dialah yang menang. Shahir deserve untuk menang sebab vokalnya yang jantan, sikapnya yang merendah diri dan ada pakej yang lengkap. Tahniah buat Shahir.

Written by AbangNara | May 21st, 2010

1 juta pelawat

Terkesima. Terkedu. Terharu. Semua perasaan bercampur baur dalam benak hati kami. Angka 1 juta pelawat untuk sebulan akhirnya telah berjaya dicapai oleh kami di BeautifulNara.com. Terima kasih banyak-banyak kepada anda semua yang terus menerus memberi sokongan kepada kami. We love you all very much.

Dan Facebook Fans BeautifulNara juga hampir mencecah 9 ribu orang. Kalau sudi, silalah klik sini untuk menjadi fans kami. Kalau anda dah rasa nak muntah layan gosip artis, boleh lawati AmazingNara untuk bergelak ketawa sebentar. Sekali lagi ucapan terima kasih dari kami untuk anda semua yang terus menyokong kami.