Written by AbangNara | July 16th, 2009

diana amir

Pandai sungguh pembaca-pembaca blog BeautifulNara nie. Sekejap je dah dapat teka artis yang sedang feel berdansa dalam kuiz kami adalah Diana Amir. Mungkin pasnie kitorang kena gelapkan terus bahagian muka. Baru susah sikit anda semua nak teka.

Diana Amir nie antara salah seorang pelakon perempuan yang tengah naik. Banyak jugak drama lakonan dia. Yang paling terbaru drama Impian yang dah masuk musim ke 2.

Secara ikhlas kitorang tak pernah tengok lagi gaya lakonan dia, tapi rasanya mungkin boleh pergi maju kot. Maklumlah produser Malaysia nie tengok muka. Berlakon cam batang kayu pun takper asal muka boleh blah skit.

Oh ya kalau ada yang berminat dengan Facebook Artis Malaysia Diana Amir nie, bolehlah try add dia jadi friend. Dulu kitorang ada kongsi Facebook Wardina. Sekarang nie kitorang tengah mengumpul senarai @ list Facebook artis Malaysia. Jadi kalau anda nak request artis mana-mana leh bagitau kat kami. Akan kami usahakan.

Lagi gambar Diana Amir dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
 
Written by AbangNara | July 15th, 2009

artis wanita feel

Jeng, jeng, jeng. Kami datang lagi dengan kuiz yang bakal menguji minda anda. Cuba teka siapakah pelakon wanita yang sedang feel tak ingat menari kat atas tue. Klunya boleh tengok kat background gambar di atas. Kami tau compem ramai yang akan dapat teka so kuiz kali nie tak ada hadiah. Teka jangan tak teka.

P.S: Kami tengah dalam proses nak buat pertandingan. Jom kongsi idea dan hadiah yang anda inginkan untuk pertandingan kami. Kalau wat pertandingan pengkomen terbanyak lagi sekali ok tak?

Written by AbangNara | July 15th, 2009

Keluar dalam  berita harian online  kol 1230 tghari tadi, Akhil Haiy sah bercerai talak satu dengan Maizawati Zainal depan hakim di mahkamah syariah tadi. Akhirnya cerita tiga segi ni, habis noktah.

Hmm, mungkin ini cara terbaik utk Maizawati dan Akhil. Dan juga Waheeda yang jadi orang ketiga tu lah. Apa-apa pon kami harap Maizawati tabah, dan mungkin rezeki dia akan bertambah-tambah lepas ni dengan menjadi celebriti pulak. Pasni Akhil Hayy jangan nak menggedik balik ngan Maizawati kalau tgk x-bini dia ni makin cun melecun dan meletop.

Untuk baca renteten kisah rumah tangga deorang ni. Klik sini.

Written by AbangNara | July 15th, 2009

isteri sham kamikaze

Mulanya kami confuse bila baca berita tentang Sham Kamikaze nak berkawin kat Pancaindera Ahad lepas. Selidik punya selidik, rupanya memang Sham Kamikaze dah nikah tahun lepas, persandingannya baru nak wat tahun nie. Kira nikah gantung la nie.

Tapi memang cun rupanya bini Sham nie. Patutlah dia tak heran pun bila orang gosip dia ngan Marsha dulu. Stakat cun macam Marsha memang takleh lawan bini dia nie. Dengarnya lagi bini dia nie dulu bekas penyanyi latar.

Lagi gambar Sham Kamikaze dan isteri dengan membaca artikel ini sepenuhnya.