Written by AbangNara | May 16th, 2009

azizah mahzan

Rindunyaaaaaaaaaaaaaaaaa dengan si Nek Jijah nie. Untuk mereka yang tak tahu, gambar aksi posing panas Azizah Mahzan bersama Zafrul merupakan gosip yang popular kat sini dengan mencecah 539 komen. Hidup Azizah Mahzan!!!

Terbaru yang kami dengar-dengar ialah Azizah Mahzan tengah sibuk nak menguruskan diri untuk satu teater nie. Sebabnya supaya dia senang kena gantung dalam teater tue.

Nek Jijah janganlah mati dulu. Kami masih dahagakan aksi-aksi dan gaya-gaya terkini lagi sensasi Nek Jijah Kalau dalam bahasa omputih “We want more of you Nek Jijah”.

Tapi kalau artis-artis muda baru nak naik pergilah belajar cara berlakon dengan Azizah Mahzan. Memang superb. Lebih kurang setaraf ngan Azean Irdawaty dia nie. Jangan pergi belajar buat pose terlampau udah la ye.

P.S: Isi artikel ini sememangnya tak ada kena mengena dengan tajuk artikel. Cuma saja nak naikkan kembali nama Azizah Mahzan. Maklumlah dah lama tak dengar cerita dia.

 
Written by AbangNara | May 15th, 2009

norman dan memey

Hari ini kes perbicaraan khalwat Norman Hakim dan Memey Suhaiza dah bermula. Saksi pertama iaitu orang dari JAIS yang mengkantoikan diorang dah pun bagi keterangan. Memang macho Norman kantoi sambil pakai boxer jer. Dalam bilik kecik pulak tue. Agak-agaknya buat apa ek.

Kalau nak baca transkrip penuh perbicaraan mahkamah, sila baca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | May 15th, 2009

revalina s temat

Sila pastikan bos anda tiada di sebelah semasa anda melihat gambar Revalina S. Temat dan …(isi sendiri mengikut apa yang anda nampak). Kalau bos anda lelaki mungkin anda boleh ajak dia tengok sama. Kompem dia akan naikkan gaji anda.

Kami sanggup tak kecilkan saiz gambar ini supaya anda dapat melihat dengan lebih jelas. Lagi gambar Revalina S. Temat seperti di atas dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | May 15th, 2009

aaron aziz dan isteri

Pelakon lelaki yang paling hensem bagi kami sudah tentu Aaron Aziz. Dah la hensem, badan tough dan pandai bergaya pulak tue. Tengok ajer lengan dia tue. Mesti senang jer nak dukung bini dia masuk bilik dengan lengan sebesar tue.

Sayang betul pelakon Malaysia tak ada yang mempunyai pakej selengkap Aaron Aziz. Buat makluman, Aaron Aziz nie orang Singapura tapi carik makan kat Malaysia. Nasib baik not bad jugak lakonan dia. Kira bolehlah challenge artis Malaysia lain gak.

Oh ya terlupa nak cakap wanita di dalam gambar di atas ialah isteri Aaron Aziz. So kepada wanita-wanita yang dah jatuh cinta kat Aaron Aziz, lupakan ajerlah ye. Dia dah berpunya dah. Siap tayang lagi bini kat media. Memang sempoi!!!

Siapa lagi setuju yang Aaron Aziz nie pelakon paling hensem buat masa ini yang ada kat Malaysia?