Written by AbangNara | February 22nd, 2009

Serius lawak gile iklan nie. Sungguh kagum dengan idea dari Durex. Enjoy this funny Youtube video from Durex advertisement.

 
Written by AbangNara | February 22nd, 2009

gambar terlampau zarina ann julie

gambar terlampau zarina ann julie

Panas dan makin panas dibuatnya melihat gambar terlampau terbaru Zarina Ann Julie ini. Memang dah nampak gaya bukan orang Malaysia, mungkin orang Barat pun tak seberani dia ini bila bab berposing gambar.

Kalau tengok betul-betul kat pusat dia, boleh nampak ada tindik kat situ. Yang lebih hangat lagi, ada mamat Mat Salleh sedang pegang botol arak mencium pipi seorang mangsa tak dikenali dalam gambar seksi Zarina Ann Julie ini.

Mungkin sebab lifestyle Zarina yang kebaratan ini menyebabkan dia dah tak dipanggil membintangi mana-mana filem atau drama. Buat anda yang ketinggalan melihat gambar-gambar seksi, posing maut dan terlampau Zarina Ann Julie sebelum ini, jangan malu-malu nak klik link kat bawah:-

Written by AbangNara | February 21st, 2009

roslin hashim dan isteri

Perkahwinan paling singkat dan sekejap untuk tahun ini nampaknya milik Roslin Hashim dan isteri. Baru 12 hari bernikah, Roslin Hashim, pemain badminton negara telah menceraikan isterinya,

Peliknya sebab Roslin menceraikan isterinya ialah kerana tidak dilayan atau dihormati sebagai seorang suami oleh isterinya itu. Mungkinkah ada sebab lain yang terpaksa dirahsiakan dari pengetahuan khalayak ramai?

Bagi kami, 12 hari masih masa terlalu singkat untuk mengenali hati budi suami atau isteri masing-masing. Sepatutnya haruslah bersabar sedikit, beri ruang dan masa buat diri masing-masing. Jangan terburu-buru buat keputusan.

Harap-harap selepas ini Roslin Hashim dapat menumpukan perhatiannya kepada sukan badminton terutama dengan kejohanan All England yang sudah semakin dekat. Jangan difikir sangat masalah peribadi begini.

Written by AbangNara | February 20th, 2009

Memang sukar nak buat pilihan untuk mendengar radio mana semasa memandu pergi ke kerja di waktu pagi. Di Era FM ada gabungan Aznil Haji Nawawi dan Din Beramboi, manakala di Hot FM ada Faisal Ismail dan Fara Fauzana dan di Sinar FM pula ada gabungan 3 deejay, Salih Yaakob, Kak Engku dan Khyril.

Yang mana satu pilihan anda? Bagi kami, Sinar FM tetap menjadi pujaan hati terutama pada hari Rabu dan Jumaat untuk sesi meluahkan masalah dan emosi. Lagipun lawak sempoi Salih Yaakob (Abang Chem) sememangnya sempoi dan boleh buat pecah perut.

Jom undi untuk lihat yang mana satu radio pilihan anda di waktu pagi. Nak tahu jugak cita rasa pembaca blog kami ini.

[poll id="12"]