Written by AbangNara | November 17th, 2009

yasmin khanif

Fuiyooo ~~ Tak sangka ada perempuan macam nie. Serious tersangat cool dan rileks kerana tak kisah digelar jalang. Memang kami respek. Tabik hormat kat si Yasmin Khanif yang rela dicop dengan gelaran ntah apa-apa nie. Nie semua sebab penangan filem Jalang yang dia berlakon tue la. Cuba dengar sikit apa dia cakap:-

[note]Saya tak kisah pun orang nak panggil saya jalang. Maknanya orang sudah mula kenal saya dalam industri ini hasil daripada lakonan dalam Jalang. Saya hanya melakonkan watak tersebut dan itu bukan diri sebenar saya[/note]

Betul gak apa yang dia kata tue. Sekadar lakonan jer. Diri sebenar Yasmin Khanif sudah semestinya bukan jalang. Compem seorang wanita Melayu yang baik hati, sopan dan anggun gitu. Kami percaya dia tak sejalang di dalam filem lakonan dia. Tengok gambar kat atas tue pun tau yang Yasmin Khanif nie ada ciri-ciri wanita Melayu terakhir. Tak gitu?

Lagi gambar Yasmin Khanif dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Dapat komplen dari ramai kawan-kawan kami yang dah potong Streamyx diorang dan terasa kecewa bila coverage asyik tak ada. Nasib baik kitorang tak potong-potong lagi. Streamyx masih yang TERBAIK buat diri ini.

 
 
Written by AbangNara | November 17th, 2009

nana era

Habis madu sepah dibuang. Akhirnya Nana telah ditamatkan khidmatnya di Era dan ditukarkan ke XFM. Tempatnya bakal digantikan oleh Dina yang dulunya jadi deejay di XFM (gambar atas sebelah kiri). Dengar-dengarnya Jumaat lepas ialah hari terakhir Nana di Era dan kini dia sedang cuti seminggu sebelum memulakan tugas baru di XFM.

Macam biasa pihak pengurusan AMP cakap benda nie semua untuk menaikkan rating radio-radio AMP. Mungkin kena marah kot sebab kalah ngan HOT FM masa kira rating baru-baru nie. Bagi kami tak guna pun tukar deejay sebab pendengar-pendengar pilih nak dengar radio bukan berdasarkan deejay. Tapi berdasarkan lagu yang dimainkan.

Pendapat kami, kalau nak naikkan rating Era masukkan la Abang Jem ke Era. Compem meletup. Hehehe. Lawak gile Salih Yaakob kat Sinar. Kalau masuk Era mesti gegak gempita punyalah nanti. Buat Nana dan Dina, semoga berjaya di tempat kerja baru. Berusahalah sebaik mungkin untuk menaikkan radio-radio anda selepas ini.

P.S: Kredit Xpax kitorang tak habis-habis semenjak Celcom buat program Double Bonus XXL nie. Leh dapat sampai 16% kredit dengan syarat guna minimum RM50. Memang berbaloi-baloi.

Written by AbangNara | November 16th, 2009

Ada sesiapa yang pergi ke konsert SIti Nurhaliza & sisters semalam? Kami tak pernah pegi konsert SIti, tapi cam biasa kompem mantap (kata orang). Tapi kalau Dato Siti memang tak perlu risau, pasti semua orang balik tidor dalam senyuman..

Written by AbangNara | November 16th, 2009

gadis melayu seksi

Wow. Tak percaya kami bila dapat email yang menyatakan awek-awek dalam gambar-gambar ini ialah awek-awek Melayu di satu event yang berlangsung kat KL baru-baru nie. Biar betik. Seksi tak hingat nie. Memang eksploitasi wanita tahap paling tinggi nie. Tengok jerlah muka laki-laki yang ada kat situ. Terbeliak bijik mata. Kalau kami pun compem akan terbeliak gak. Free show nie.

Tujuan berkongsi gambar-gambar gadis-gadis Melayu (tapi 2 3 kali tengok cam minah Indon pun ada gak) bukannya nak memalukan sesiapa. Cuma mungkin pihak yang berkaitan boleh jadikan benda nie sebagai pengajaran. At least untuk tahun-tahun mendatang leh dipantau. Kami di BeautifulNara sememangnya tak menyokong penggunaan wanita yang sebegini. Nampak murahan sangat~~

Kalau anda ada sakit jantung, diabetes, ataupun seorang duda yang telah lama kesepian, sila jangan tengok gambar-gambar ini. Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kami dah buat double check yang sememangnya benda nie berlaku kat Malaysia. Apa pendapat anda?