Written by AbangNara | November 18th, 2010

uncle seekers siti aishah

Niat yang suci dan murni sungguh Uncle Seekers ini. Mungkin ramai yang membencinya tetapi tujuan utama Uncle Seekers membongkarkan kisah “cinta syhh”nya bersama Siti Aishah adalah kerana dia tidak mahu melihat Siti Aishah dikongkong lagi. Kata Uncle Seekers, dia hanya mahukan Siti Aishah diberikan kebebasan.

[note]Berikan dia (Aishah) kebebasan dan jangan halang dia untuk berkahwin dengan lelaki yang disukainya.[/note]

Dan ternyata Uncle Seekers memang berani. Walaupun diugut oleh pelbagai pihak selepas pembongkaran kisah cintanya bersama Siti Aishah, Uncle Seekers masih rileks dan tak gelabah. Katanya buat apa dia perlu takut sedangkan dia bercerita perkara yang benar beserta bukti-bukti yang kukuh. Tapi kami agak tak faham dengan maksud sebenar “cinta syhhh”.

[note]Bagaimanapun, cinta antara saya bukanlah cinta dalam erti kata sebenar. Atas dasar itu juga saya menggelarnya ‘cinta syyhh'[/note]

Dan untuk makluman anda semua, kesemua cerita-cerita yang dipaparkan di blog Uncle Seekers terjadi hanya dalam masa 2 bulan sahaja. Uncle Seekers dan Siti Aishah sudah tidak berhubung sejak Julai lalu. Pelik jugak kenapa selepas beberapa bulan baru tiba-tiba Uncle Seekers nak mendedahkan cinta syhh dia ini. Mungkin ada motifnya yang tersendiri.

Kini di blog Uncle Seekers, part 6 kisah cinta syhhnya bersama Siti Aishah sudah pun dikeluarkan. Pandangan ikhlas kami, semakin hari semakin mengarut je cerita yang dikeluarkan. Macam tak ada motif je. Mungkin Uncle Seekers sengaja nak mencari populariti murahan dengan cara ini. Kita tunggu dan lihat sahajalah.

Untuk anda yang masih blur tak tahu apa-apa, sila baca entri terdahulu tentang Uncle Seekers dan SIti Aishah.

 
Written by AbangNara | November 18th, 2010

gambar pertunangan mizz nina dan noh hujan

Yeah. Ini barulah seorang jantan. Sudah bertunang baru-baru ini, Noh Hujan dan Mizz Nina bakal bergelar suami isteri pada Julai 2011. Dan kami bangga dengan Noh Hujan sebab dah pesan awal-awal kepada bakal isterinya yang dia tidak mahu Mizz Nina seksi lagi selepas bergelar seorang isteri nanti. Kau memang jantan bro!!!

[note]Hmm… Sebelum ini saya ada nasihatkan tentang imej dia. Jadi rasanya dia tak boleh seksi selepas ini,[/note]

Untuk makluman, Noh Hujan berusia 26 tahun manakala Mizz Nina berusia 30 tahun. Menyingkap kembali bibit-bibit cinta mereka(ayat sastera la pulak), Noh berkata yang dia jatuh cinta dengan Mizz Nina semasa merakamkan lagu Kurnia. Start time tue barulah dia dan Mizz Nina mula berjiwang. Kira macam cinta dalam studio la nie.

Apa pun tahniah kepada Mizz Nina dan Noh Hujan atas pertunangan ini. Semoga semuanya selamat sehingga ke hari pernikahan kelak. Lagi gambar sekitar majlis pertunangan Mizz Nina dan Noh Hujan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | November 18th, 2010

gambar pernikahan siti saerah

27 Oktober yang lalu, Siti Saerah, adik kepada Datuk Siti Nurhaliza sudah pun selamat bergelar isteri orang. Kami pernah keluarkan entri mengucapkan tahniah kepada Siti Saerah atas perkahwinan tersebut. Hari ini kami kongsikan kepada anda beberapa keping gambar sekitar majlis pernikahan Siti Saerah.

Kalau tak silap kami Datuk Siti Nurhaliza tidak dapat hadir di majlis pernikahan adiknya sebab ada konsert masa majlis pernikahan tersebut berlangsung. Apa pun, Saerah nampak berseri dan cun melecun di hari bahagia. Suaminya pun nampak hensem dan kacak bergaya. Semoga perkahwinan mereka berdua akan kekal bahagia selama-lamanya.

Lagi gambar sekitar majlis pernikahan Siti Saerah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | November 17th, 2010

selamat hari raya haji

Kami dari pihak penulis BeautifulNara dan AmazingNara ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua pembaca. Maaf zahir dan batin. Jangan lupa pergi sembahyang raya. Dan kalau makan daging kambing, lembu atau unta tue beringat sikit. Kang terkena darah tinggi kang. Selamat hari raya ~~