Written by AbangNara | August 27th, 2009

ohbulan

#Promosi khas Clinique ini dibawakan oleh anda oleh OHBULAN dengan kerjasama BeautifulNara

Walaupun baru berpuasa tak sampai seminggu, apa salahnya jika anda sudah bersiap sedia untuk menyambut Hari Raya yang bakal tiba. Clinique dengan kerjasama dari rakan kami OHBULAN bakal membuatkan anda kelihatan lebih cun-melecun daripada Scha Al-Yahya dengan PERCUMA.

Caranya ? Sebut saja “OHBULAN” dan anda bakal merembat FREE produk Clinique custom-fit liquid foundation. Produk nie boleh pakai selama 7 hari. Maknanya anda bakal merembes ke tahap maksima sampai hari raya ke 7. Confirm ramai pakwe-pakwe yang datang beraya ke rumah anda akan melelehkan air liur melihat tahap kecunnan anda nanti. Jadi sila pastikan anda buat open house sampai hari raya ke 7 je. Kalau nak lebih, kenalah beli produk Clinique selepas tue.

Jadi jangan lupa, serbu MidValley Megamall dari 24 hingga 30 Ogos ini dan jerit OHBULAN supaya produk Clinique ini menjadi milik anda. Khidmat pesanan masyarakat ini dibawakkan khas oleh BeautifulNara untuk mereka-mereka yang ingin cantik menawan di pagi hari raya kelak.

 
Written by AbangNara | August 27th, 2009

nasha aziz

Cantik, manis, menarik, hot dan ayu. Semuanya ada pada si gadis yang bernama Nasha Aziz nie. Siapa yang memandang pasti tertawan. Yang laki-laki confirm ada niat nak mengorat kalau ada peluang sementara yang perempuan mungkin dalam diam mengkagumi kecantikan Nasha Aziz.

Kalaulah diberi peluang untuk berjumpa dan buat interview dengan Nasha Aziz, pastinya soalan pertama kami yang akan kami terjah dia ialah:-

“Kenapa you tak kawin-kawin lagi sampai sekarang? U tengah tunggu Abang Nara ke?”

Dulu meletup jugaklah gosip Nasha Aziz dengan pakwenya Nur Iman Tang. Tapi sekarang dah senyap balik. Tak tau apa dah jadi dengan Nur Iman tue. Mungkin tengah sibuk mencari cahaya keimanan yang sebenar kot. Rasa-rasanya mungkin Nasha masih tak bersedia (alasan standard) untuk bergelar seorang isteri kot. Harap-harap dapat bertemu jodoh. Almaklumlah kita nie makin lama makin tua. Bukannya makin muda.

Jadi adik-adik apakah pengajaran yang kita boleh ambil daripada kisah hidup Nasha Aziz ini? Kecantikan wajah tak semestinya menjamin anda kawin cepat. Itulah pengajarannya. Hehehe.

Lagi gambar terbaru dan terkini Nasha Aziz dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | August 27th, 2009

salih yaakob

Kagum kami sekagum-kagumnya mendengar cerita tentang Salih Yaakob. Buat yang tak tahu, Salih Yaakob dah kawin 3 orang. Lagi satu jer nak cukup kuota maksimum. Kepada suami-suami yang berniat nak kawin lebih dari satu, sila contohi keadilan dan kehebatan Abang Salih. Terutamanya kepada artis-artis lelaki yang sampai bercerai-berai nak kawin lain sedangkan tak mampu nak buat camtue.

Abang Salih Yaakob nie ada jadual balik rumah isteri-isterinya setiap hari. Yang paling penting, 3 isteri dia memang kawan baik. Kamceng la kiranya. Tue yang kadang-kadang kalau Salih Yaakob tersilap balik rumah (maklumlah bini ramai sangat), diorang bertiga rileks jer. Takder nak gaduh-gaduh. Mungkin sebab diorang tau Salih Yaakob tak ada niat nak balik tersalah rumah kot.

Lepas tue kitorang dengar masa isteri no 3 nak bersalin, isteri no 2 yang pergi hantar gi hospital. Perghh. Mana ada cerita kebahagiaan rumah tangga zaman moden sampai camnie sekali. Selalu kalau laki yang berkawin dua pun, bini no 1 gi serang bini no 2 bawak parang. Ini siap leh hantar gi bersalin dan tanamkan uri bayi baru lahir tue lagi. Kagum gila-gila kami dibuatnya.

Untuk menambahkan lagi kekaguman kami, kalau tak silap isteri no 1 dan isteri no 2 punya rumah sebelah sebelah jer. Lepas tue ada suatu time tue, isteri no 1 ngan isteri no 2 nie mintak kebenaran nak pergi umrah bersama-sama kat Salih Yaakob. Tengok tue betapa adilnya Salih Yaakob hingga bini-bini dia leh jadi member kamceng sampai tahap macam tue skali.

Tapi ada satu permasalahan yang tengah timbul sekarang nie. Dengar ceritanya Abang Salih Yaakob nak masuk pertandingan Sehati Berdansa Musim Ke 3 nanti. Jadi bini yang mana satu Abang Salih nak bawak? Yang no 1 ke? Atau yang no 2? Kalau dua-dua merajuk, bawak jer bini no 3. Hehehe.

Apa-apa pun buat Abang Salih Yaakob. Anda memang contoh suami mithali yang terbaik. Memang wajar dijadikan idola kepada lelaki-lelaki di luar sana yang nak berbini lebih. Silalah pergi menuntut ilmu dengan Salih Yaakob dulu sebelum anda terasa nak kawin lain.

Written by AbangNara | August 26th, 2009

press conference projek alpha

Sungguh terserlah kehenseman dan kekacakan Abang Nara semalam semasa Press Conference Projek Alpha – Uncovering Top Malaysia Bloggers. Banyak jugak media-media bercetak yang datang untuk cover event nie. Lepas nie kalau tak ada aral melintang memang makin femeslah BeautifulNara nie.

Sedikit teka-teki untuk anda semua. Cubalah teka berapakah umur Abang Nara sebenarnya. Ramai yang cakap Abang Nara awet muda. Tapi betul ke umur dia muda lagi? Hehehe.

Lagi gambar sekitar press conference Projek Alpha dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kak Nara pun sempat nak interframe lagi kat press conference nie.