Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 1604
Written by AbangNara | September 17th, 2014

Berita kurang baik buat para gadis di luar sana yang menaruh hati pada Sharnaaz Ahmad. Hati pelakon kacak ini nampaknya sudah tertambat kepada seseorang. Gadis bertuah itu ialah Sharifah Anis Al-Idrus atau lebih dikenali dengan nama Anis Al-Idrus. Selain daripada berlakon, Anis juga dikenali di kalangan hijabsters kerana gaya tudungnya yang menarik.
sharnaaz ahmadDesas-desus percintaan mereka telah mula bertiup pada Ramadhan lalu apabila Sharnaaz dan Anis kedua-duanya berniaga di Medan Mara Jalan Tunku Abdul Rahman. Ketika itu Sharnaaz enggan mengulas mengenai status mereka, namun kali ini, Sharnaaz mengakui yang dirinya dan Anis semakin rapat. Kata Sharnaaz:-

Sekarang ini saya tidak mahu berkongsi hal peribadi secara berlebih-lebihan. Saya enggan mengaku atau menafikan tentang perhubungan ini. Apa yang boleh saya kata, kami sudah berkawan sejak dua tahun lalu. Cuma sekarang ini hubungan itu lebih akrab.

Bayangkan, saya belum kenalkan dia kepada keluarga saya, tetapi dia sudah kenal dengan mereka apabila ‘berkomplot’ membuat kejutan pada hari lahir saya pada 30 Ogos lalu. Dan keluarga saya juga sangat menyenanginya. Senang cakap dia mudah didekati dan menghormati orang di sekelilinganya

anis al idrus sharnaaz

Ehem, ehem. Kalau kelaurga pun dah suka, jangan tunggu lama-lama. Kalau memang hati sudah berkenan, elok benarlah masuk meminang. Nanti lama-lama kang dikebas orang. Anis nie cantik orangnya. Pasti menjadi buruan ramai. Tak gitu? Lagi beberapa gambar Sharifah Anis Al-Idrus dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Sumber Mstar Online.
anis al idrus sharnaazP.S: There is a sweet elegance in all confidence. Wear your confidence today. Wear Saraya Zahret. Flattering Skirts, Fashionable Tops & Fabulous Hijab. Like Facebook Saraya Zahret and follow Instagram Saraya Zahret for more awesome stuff.

 
 
Written by AbangNara | September 16th, 2014

Baru 11 bulan bergelar isteri kepada Mohd Eddie Ghazali, Raja Azmi telah mengakui yang perkahwinan mereka kini semakin dingin dan renggang. Sedih Abang Nara mendengarnya. Iyerlah, orang kalau berkahwin nak kekal sehingga ke akhir hayat. Adakah Raja Azmi akan bercerai sekali lagi? Hanya masa yang akan menentukan namun daripada kata-kata yang diluahkan oleh Raja Azmi, nampak gayanya kemungkinan besar perkahwinan mereka akan berakhir.

raja azmi

Kata Raja Azmi menerusi Harian Metro hari ini:-

Pada tahap ini apa yang saya boleh katakan kalau jodoh kami masih panjang, mungkin akan bertahan. Jika dah tak ada, maka tidaklah. Saya akui rumah tangga kami semakin dingin dan renggang sekarang. Sebenarnya sudah sebulan kami membawa haluan masing-masing.

Namun setakat ini kami masih suami isteri dan belum sampai ke tahap berpisah. Cuma hati saya sudah tawar. Tak perlulah saya jelaskan apa yang berlaku sebenarnya antara kami. Biar saya simpan dulu sampai masa yang sesuai nanti.

Kami sedang memberi ruang kepada satu sama lain memperbaiki dan mempertimbangkan setiap aspek sebelum buat keputusan. Jangan tuduh rumah tangga kami bermasalah sebab isu duit sebab ia tak ada kena mengena langsung. Eddie menjalankan tanggungjawabnya untuk nafkah saya sehabis baik.

Cuma adalah hal peribadi yang berlaku dan saya tak bersedia lagi untuk berkongsi dengan masyarakat

eddie

Semoga perkahwinan Raja Azmi dan Eddie dapat diselamatkan. Tak nak lah cerai-cerai nie. Tak best macam tue. Semoga ada jalan penyelesaian yang terbaik untuk mereka berdua. Sama-samalah kita doakan.

Written by AbangNara | September 16th, 2014

Untuk makluman, Abang Nara tak sentap langsung tidak dijemput ke konsert Shila Amzah. Ikhlas Abang Nara katakan, diri ini bukan jenis pergi konsert. Paling last pergi konsert pun masa Wings dan Search kat Sunway Lagoon. Itu pun dah berapa tahun berlalu. Lagipun sejak anak dah 2 ini, jangan katakan pergi konsert, nak pergi tandas buang air besar pun kadang-kadang tak sempat. Hehehe.

shila amzah

Kekecohan mengenai liputan yang tak diberikan oleh media Melayu terhadap konsert Shila Amzah yang berlangsung hujung minggu lalu nampaknya semakin parah. Wartawan-wartawan kebanyakan melahirkan rasa tidak puas hati dan marah kerana dipersalahkan sedangkan tiada sebarang jemputan diterima. Menariknya, Shila Amzah telah berkongsi gambar yang dimuatnaik oleh ‘fan club’nya yang menunjukkan bukti media Melayu sebenarnya dijemput.

shila amzah

Yang Abang Nara nampak di senarai di atas hanyalah Berita Harian dan Kosmo. Kalau anda beli Berita Harian hari ini, memang ada ditulis mengenai konsert Shila Amzah. Siap puji melangit lagi. Suratkhabar Kosmo Abang Nara tak tahu la pulak. Tapi kalau 1 daripada 2 yang dijemput dah ditulis, kira okaylah tue kan? Pelik juga apabila ‘fan club’ Shila Amzah ini melahirkan kekecewaan yang amat sangat tapi jemputan yang dibuat hanya kepada 2 media melayu sahaja. Ingatkan hantar jemputan untuk 10,20 media tapi yang tulis hanya 1 je. Kalau macam tue memang wajar la kecewa kan? Ini tulisan kekecewaan ‘fan club’ Shila Amzah untuk tatapan anda.

Salam semua. We’ve been getting not so nice comments with regards to the post we posted yesterday. @Shilaamzah_photography is just a fanclub. And we as fans menantikan article/write up from the malay media since this concert is held in Malaysia dan tentunya banyak orang Melayu yang nak tahu tentang concert Shila.

But what we got was caci maki dan penghinaan dari pihak media. Many claimed that tiada undangan dari pihak Shila. So here it is. We’ve managed to get a copy; tandatangan media2 yang hadir malam itu. So…… You judge for yourself. : )

Note:
We’re just a fanclub yang berniat untuk menyokong kerjaya Shila sahaja. Dari awal sampai sekarang. Nothing but just updates about Shila. Yang tak suka, its just a click away…

shila amzah

Bukan Abang Nara nak mengkritik ‘fanclub’ sesetengah artis ini, tetapi kadangkala memang ada yang lebih sudu daripada kuah. Tindakan sebegini pastinya akan melukakan hati para media Melayu yang selama ini menyokong kerjaya Shila Amzah. Takut-takut di masa hadapan Shila Amzah akan diboikot. Yang rugi adalah Shila Amzah sendiri. Hmmm. Namun mungkin Shila dan para peminatnya dah tak pandang dah pasaran Malaysia. Iyerlah, nama dah gah di negara China yang penduduknya berbilion orang kan? Hmmmm.

Written by AbangNara | September 15th, 2014

13 September lalu, Shila Amzah telah mengadakan sebuah konsert sulungnya di Malaysia. Menariknya menerusi akaun Instagramnya, Shila Amzah dilihat telah menempelak media Melayu yang tidak memberi liputan untuk konsertnya itu. Ternyata tindakan Shila yang kelihatan seperti mengagungkan media China dan merendahkan media Melayu telah menimbulkan rasa kurang senang sesetengah pihak.
shila amzahBerkongsi gambar liputan yang diberikan oleh media China dan satu liputan oleh Berita Harian seperti gambar di atas, pihak Shila Amzah telah menulis (namun sekarang caption di bawah telah ditukar kepada “Thanks MEDIA” sahaja):-
shila amzahSusulan kata-kata penuh sindiran tajam ini, portal-portal popular seperti GUA dan Murai telah menasihatkan agar penyanyi tersebut lebih berhati-hati dalam mengeluarkan kenyataannya. Malah ramai yang mengingatkan tentang sokongan yang telah diberikan sejak zaman awal kemunculan Shila. Menariknya, media Melayu yang tidak membuat liputan memaklumkan yang mereka tidak mendapat sebarang jemputan ke konsert tersebut. Hmmm. Kalau tak tengok macam mana nak cerita kan?
shila amzah

Hmmmmmm. Banyak pihak yang membuat anggapan bahawa Shila sudah seperti kacang lupakan kulit selepas mendapat kejayaan di negara China. Apa kata anda? Wajarkah media Melayu dipersalahkan dalam hal ini? Atau memang benar kata-kata Shila Amzah ini? Sila berikan pendapat di ruangan komen.