Written by AbangNara | July 20th, 2009

anak khai dan rosma

Carik punya carik dapat gak kitaorang jumpa gambar anak Khai dan Rosma nie. Comel jugak anak diorang nie. Nampaknya tahun 2009 nie memang tahun artis lahirkan anak dan tahun mengandung. Dengar cerita si Catriona Ross yang baru kawin pun dah mengandung 2 minggu. Bunting pelamin la kiranya nie. Tahniah buat Catriona dan suami.

Lagi gambar anak Khai dan Rosma dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Oh lupa nak bagitau yang nama anak Rosma dan Khai memang dah confirm Muhammad Amzar Danish.

 
 
Written by AbangNara | July 20th, 2009

manchester united at malaysia

Sebelum kami berkongsi gambar press conference pemain-pemain Manchester United di Malaysia, kami nak ucapkan tahniah kepada pasukan Malaysia kerana memberi saingan yang sengit dalam perlawanan menentang ManUtd hari Sabtu lepas. Sekalung pujian terutamanya buat Amri Yahya. Harap-harap malam nie nanti boleh tunjukkan prestasi yang lebih bagus. Buat yang tak tahu, Manchester United sudah batalkan trip diorang ke Indonesia dan gantikannya dengan perlawanan kedua menentang Malaysia IX.

Ribuan terima kasih kami ucapkan kepada NIKE Football Malaysia kerana sudi menjemput kami dan penulis dari blog bola sepak Malaysia – BorakBola.Net untuk menghadiri press conference di KLCC hari Jumaat yang lepas. Walaupun kami nie blog hiburan, tak sangka pulak dapat jemputan dari diorang. Mungkin NIKE tahu kot kami nie die hard fans Manchester United.

Macam tak percaya pulak bila kami dapat jumpa face to face dengan Rio Ferdinand, Darren Fletcher, Darren Gibson dan Nani. Rasa macam dalam mimpi plak. Terkejut jugak tengok ketinggian diorang nie. Nampak dalam TV macam kecik jer. Rupanya besar-besar dan tinggi-tinggi betul. Nani jer yang tinggi lebih kurang macam rakyat Malaysia.

Kami nak amik kesempatan ucapkan ribuan terima kasih atas layanan mesra NIKE kepada kami di press conference tersebut. Makanan sedap, air sedap dan yang paling penting siap bagi kitorang ticket pergi tengok training Manchester United petang tue. Memang best betul event manager diorang nie (Mr. Kristian and Miss. Kelly).

Kalau korang peminat Manchester United, boleh layan gambar-gambar pemain Manchester United di press conference dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kami berani janji yang gambar ini takkan dapat ditengok di blog-blog lain. Penat kitorang bawak kamera berat dekat 5 kilogram untuk pastikan dapat gambar yang terbaik dan jelas buat tatapan anda.

 
Written by AbangNara | July 20th, 2009

foto slank boxer

Terkejut beruk kejap kami Sabtu lepas masa tengah layan live Anugerah Planet Muzik (APM). Memang hati kering betul si Kaka Slank nie. Dahla naik atas pentas tunjuk perut yang buruk membuncit, pastue dengan selambanya bukak seluar dan tunjuk boxer dia yang bertulis “Bombers Kiss My A**”. Memang hati kering tahap tinggi.

Mak dan makcik kami jadi haru biru kejap nak tutup mata anak-anak diorang. Sapa sangka ada orang berani buat macam si Kaka nie. Niat nak kutuk pengebom berani mati memag boleh dipuji, tapi caranya mungkin terlampau sangat kot. Apa pendapat anda semua?

Lagi gambar Kaka Slank beraksi membuka seluarnya untuk meluahkan kemarahan kepada bombers Indonesia dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Masa nak bagi anugerah, kami perasan yang Siti Nurhaliza macam dah tak pakai tudung. Bincang punya bincang, rasanya dia pakai tapi kaler dia warna hitam. Jadi dah blend ngan warna rambut. Kami tak perasan sangat plak time tue. Tapi masa show Dato’ Siti ada pakai selendang dia tue.

 
Written by AbangNara | July 20th, 2009

bcl honeymoon

Kalau dalam part I gambar berbulan madu @ honeymoon Bunga Citra Lestari (BCL) dan Ashraff Sinclair banyak pose-pose seksi dan menarik dari si isteri. Kali ini dalam part II fokusnya lebih kepada suami. Asyik-asyik BCL je tak best jugak kan. Ashraff pun nak interframe jugak. Tak gitu?

Ada pembaca yang cakap tempat Bunga Citra dan Ashraff Sinclair honeymoon nie adalah Maldives. Memang nampak lawa dan menarik tempat nie. Kalau ada duit nanti kami pun nak bercadang wat bulan madu kat situlah nanti.

Lagi gambar-gambar honeymoon @ bulan madu Bunga Citra Lestari dan Ashraff Sinclair dengan membaca artikel ini sepenuhnya.