Written by AbangNara | March 23rd, 2010

diana danielle nano white

Beruntung sungguh insan yang bernama Diana Danielle nie. Hari tue DD baru jer dapat jadi model untuk barangan kemas, tup-tup berita terbaru kami dengar dia dah jadi duta untuk produk Nano White.Bertuah sungguh badan. Siap buat photo shoot ala-ala Snow White untuk promosi barang Nano White. Memang sangat sesuai ~~~~~

Yang peliknya kami pakai gak pencuci muka Nano White nie tapi tak putih-putih pun muka. Rasanya kalau kulit memang dah kasar, tonyoh dengan berus basuh baju pun tetap tak putih macam Diana Danielle. Agaknya kena pakai Clorox kot. Hehehe.

Nampaknya tahun 2010 nie rezeki Diana Danielle memang mencurah-mencurah. Tahniah kami ucapkan. Lagi gambar Diana Danielle semasa pelancaran produk Nano White dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Diana Danielle Yuku.

 
 
Written by AbangNara | March 22nd, 2010

tiket wali band

Disebabkan internet rumah yang down untuk upgrade baru-baru ini, maka kami tak sempat nak teruskan contest Wali Band nie. Tapi jangan risau sebab tiket akan tetap diberi kepada mereka-mereka yang bertuah yang dah hantar email.

Berikut adalah pemenang untuk hari Jumaat, Sabtu dan Ahad:-

1. Aina Zaireynna
2. Norhafizah Bt. Asaddok
3. Lina (dapat 3 tiket sebab nak bawak adik)
6. Ashlee Azurin
7. Nuramirah Nassir
8. pejal ejal
9. Syarifah mariam Syed Kahlid

Sila hantarkan alamat anda kepada borakartis @ gmail.com untuk proses penghantaran tiket. Soalan untuk hari ini ialah:-

[note]Berapa orang ahli kumpulan wali ? [/note]

Untuk jawapan anda boleh rujuk artikel ini.

UPDATE: Tengok tue gambar tiket-tiket yang nak bagi FREE kat korang semua. Meh join meh ~~

Written by AbangNara | March 22nd, 2010

Agak terkejut jugak bila dalam konsert minggu pertama Akademi Fantasia 8 dah ada penyingkiran. Selalunya diorang akan bagi change untuk stay seminggu lagi. Sayangnya kali nie tak ada nak bagi muka dah. Akibatnya, Shah menjadi mangsa pertama dalam AF8 kali ini.

Terasa lain macam jugak AF kali nie sebab penyingkiran dibuat sehari lepas konsert. Diberi nama Debaran Akademi Fantasia, proses penyingkiran kali ini nampak kurang sengatnya sebab bagi kami peserta-peserta terlalu poyo.

Baru seminggu dan baru penyingkiran pertama dah nangis sampai keluar hingus. Nampak sangat berlakon tak hengat. Nasihat kami, rileks ajer lah. Tak perlu murah sangat air mata tue. Bukannya hidup korang dah berakhir pun kalau terkeluar dari AF. Tak gitu? Sumber gambar dari Murai.

P.S: Macam mana agak2 nya semua artis2 ni jaga badan, nak exercise malas, nak diet pun malas, Tips nie memang sangat sesuai untuk orang yang berbadan agak gempal macam Shah AF8 nie.

Written by AbangNara | March 22nd, 2010

farina akademi fantasia 8

Terkejut dan terkesima kami melihat kiriman gambar-gambar Farina, salah seorang pelajar dari Akademi Fantasia 8. Untuk anda yang tak tahu, Farina adalah pelajar dari Sarawak dan merupakan seorang ibu tunggal.

Mungkin Farina berposing dengan cara sebegini sebab nak cuba memikat hati lelaki di luar sana untuk mengisi kekosongan hati. Sapa tau kan? Lagi gambar Farina, pelajar Akademi Fantasia 8 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Komen ditutup sebab banyak sangat komen terlampau. Nanti akan buat spot check dan delete komen yg lelebih.