Written by AbangNara | December 17th, 2009

Tahun 2009 dah nak sampai ke penghujungnya jua. Tinggal lebih kurang 15 hari jer lagi. Sedih pun ada, gembira pun ada. Ramai jugak artis-artis yang telah mendirikan rumahtangga di tahun 2009 nie. Di kesempatan ini, kami kompilasikan 10 perkahwinan @ wedding paling glemer @ meletup untuk tahun 2009.

10. Sari Yanti-Eddy Casmady (17 Jan)

Pelakon genit ‘Kisah Kaisara’, Sari Yanti mengejutkan ramai peminatnya apabila beliau mengumumkan bahawa beliau akan menjadi isteri kepada Eddy Casmady, seorang jejaka yang telah berjaya menambat hatinya selama empat tahun sebelum mereka bergelar suami isteri. Eddy menyerahkan mas kahwin bernilai RM500 dan pasangan ini merahsiakan jumlah wang hantaran yang diberi pihak lelaki. Sari mengenakan fesyen purdah yang menutup muka ketika acara akad nikah berlangsung dan baju rekaan dari pereka muda Lynda Rahim.

Teruskan membaca artikel ini sepenuhnya untuk mengetahui siapakah yang menduduki carta teratas perkahwinan paling glemer 2009 ini.

 
 
Written by AbangNara | December 17th, 2009

zizie ezette bung mokhtar

Tiba-tiba nama Bung Mokhtar meletup macam lagu Adam dan Stacy. Siapa Bung Mokhtar nie? Nama penuhnya ialah Dato’ Bung Mokhtar Radin dan beliau ialah ahli parlimen Kinabatangan. Namanya menjadi hangat secara tiba-tiba kerana khabarnya dia dan Zizie Ezette dikatakan sudah berkahwin minggu lepas.

Kami cuba menahan gelak tetapi gagal apabila mendengar jawapan Bung Mokhtar mengenai gosip perkahwinan beliau dengan Zizie Ezette. Alasan yang pendek tapi cukup padat dan mampan:-

[note]Saya tak cukup kacak untuk beliau (Zizie Ezette)[/note]

Cuba korang tengok sikit gambar Bung Mokhtar kat bawah nie. Tak cukup kacak ker? Hensem je kami tengok dia.

bung mokhtar radin

Walaupun menafikan perkara nie, yang peliknya beberapa ahli parlimen telah mengesahkan menerima kad jemputan majlis resepsi perkahwinan Zizie Ezette dan Bung Mokhtar malam semalam. Tapi tempat majlis tue dibuat dirahsiakan la plak. Kalau tak leh gak kami pergi serbu semalam.

Ibu kepada Zizie jugak turut serta menafikan gosip perkahwinan anaknya nie.

[note]Saya menafikan sekeras-kerasnya, perkara ini tak betul.”Mereka baru ingin kenal hati budi masing-masing dan Zizie ketika ini juga sedang sibuk di lokasi drama. [/note]

Untuk pengetahuan anda, Bung Mokhtar sudah pun berumah tangga. Jadi kalau betullah Zizie nie kawin dengan Bung Mokhtar, maka Zizie akan hidup bermadu la. Tapi takper sebab jadi madu muda yang disayangi dan dikasihi lebih.

Kalau betullah Zizie sudahpun bernikah dengan Bung Mokhtar, kami dari BeautifulNara mengucapkan jutaan tahniah. Mungkin ada sebab Zizie merahsiakan hal nie. Maklumlah, hati orang lain kena jaga jugak kalau hidup bermadu nie. Tak gitu?

Sumber berita dari Mstar.

P.S: Kami suka tengok Zizie Ezette. Gebu, licin dan putih betul kulit dia. Beruntung Bung Mokhtar.

Written by AbangNara | December 16th, 2009

download 3gp gadis 14 tahun

Terkejut gorilla kami membaca tajuk berita muka depan Harian Metro hari nie. Adegan terlampau video 3gp gadis 14 tahun berasmara dengan 5 lelaki yang dikantoikan oleh ayah gadis tersebut memang cukup gempak. 2 perkara penting di sini ialah gadis (yang dah tak gadis dah) itu berumur 14 tahun dan jumlah lelaki yang terlibat meratah dia bukan seorang tapi 5 orang.

Selama nie kita selalu dihidangkan dengan berita-berita video seks 3gp Melayu seperti 3gp kelapa sawit, video 3gp adegan pejabat dan macam-macam lagilah. Tapi bagi kami itu semua tak sehebat 3gp si gadis 14 tahun nie. Dahlah buat dengan 5 orang jantan sekaligus, siap boleh guna kamera sendiri rakam lagi. Lepas tue rileks je bawak balik ke rumah handset dia tue. Memang otak dia dah mereng kot?

Nasib baik si gadis nie agak bodoh tidak mendelete video 3gp rakaman aksi terlampau dia . Kalau tak sampai bila-bila pun rasanya tak kantoi kot. Untuk pengetahuan anda tragedi hubungan seks bergilir-gilir ini telah berlaku di Merapoh, Pahang.

Tahniah kepada si ayah kerana telah berjaya membuat laporan polis. Apa pendapat anda tentang kes nie?

Written by AbangNara | December 16th, 2009

[note]Sila skroll ke bawah untuk membaca gosip terbaru. Konsert Ne-Yo di Kuala Lumpur dibawakan khas oleh Xpax. Untuk maklumat lanjut, layari laman promo konsert Ne-Yo.[/note]

ne-yo in KL

Korang kenal tak mamat yang macho semacam kat atas tue? Renungan mata dia tajam tue beb. Itulah Ne-Yo, artis berbakat dari Amerika Syarikat yang telah mencairkan jutaan hati para wanita dengan kemachoan dan bakatnya dalam nyanyian.

Susah nak percaya kan kemachoan mamat nie? Meh korang try dengan lagu feveret kami dari Ne-Yo yang bertajuk Mad. Lirik dan melodi dia memang mantap beb. Memang sangat-sangat sesuai untuk couple-couple yang selalu bergaduh tanpa sebab. Cuba korang layan sikit video dia kat bawah nie. Jangan tangkap leleh udah la.

Dah habis feel dah? Dah mula terpikat ngan Ne-Yo tak? Kalau tetiba terasa teruja nak dengan Ne-Yo secara live, inilah peluang anda. Xpax akan membawa Ne-Yo ke Kuala Lumpur untuk satu konsert yang mantap dan hebat.

  • Tarikh: 7 Januari 2010
  • Tempat: Sunway Lagoon Surf Beach

ne-yo live in KL

Untuk pengguna-pengguna Xpax, tiket yang sepatutnya berharga RM140 bakal dijual dengan harga RM90 sahaja untuk anda. Caranya mudah saje iaitu anda kena taip REGNEYO, hantar SMS ke 28881 dan topup kredit Xpax anda RM50. Berbaloi kan?

xpax neyo ticket

Untuk mereka yang gunakan pakej U.O.X./S.O.X. pulak, anda cuma perlu taip REGFREETIX dan hantar SMS ke 228881. Selepas tue reload RM30 untuk dapatkan 2 tiket dengan harga cuma RM158. Memang sangat murah dan terlampau berbaloi-baloi kan?

Semua tiket-tiket boleh diredeem kat outlet-outlet yang join. Kalau korang tak tau nak redeem tiket kat mana, boleh telefon Tiket Hotline kat 03-7725 1177 @ 03-7725 1166. Nak lagi senang pergi je terus website Tiket Hotline. Pastikan anda redeem secepat mungkin sebab tiket dijual atas konsep siapa cepat dia dapat.

ne-yo

Dan jika sememangnya anda peminat kipas susah nak mati Ne-Yo, pastikan anda sentiasa melayari laman web ChannelX sebab banyak download-download yang berkaitan dengan Ne-Yo akan diupdate kat situ. Kami rasa akan ada caller ring tone, mp3, wallpaper dan banyak lagilah.

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman promo Ne-Yo yang dikuasakan oleh Xpax. Ada X ada Segalanya.