Written by AbangNara | July 16th, 2009

kes cerai akhill hayy

Bukannya kami taknak update blog nie tapi sebenarnya kami tengah mengkaji apa maksud kata-kata Akhil Hayy kat bawah nie:-

[note]Kadang-kadang aku pohon setangkai bunga, Allah bagi pohon berduri; aku pohon rama-rama, Allah bagi ulat berbulu…..mula-mula saya kecewa tapi itu yang jadi[/note]

Nampak macam sebenarnya dia menyesal dengan perkahwinan dia bersama Maizawati Zainal. Maizawati disamakan dengan pohon berduri dan ulat berbulu jer. Pelik jugak kami, kalau nyesal takkan sampai terkeluar 4 orang anak. Hmm, misteri nusantara sungguh.

Ada satu benda yang kami tak puas hati sangat bila Akhil Hayy cakap “Takbir, semalam keputusan Manek Urai, hari ini keputusan saya”. Memang tak ada kaitan langsung. Pastue kenapa nak bertakbir plak? Takkanlah seorang ustaz tak tau perkara yang paling dibenci Allah ialah penceraian? Lagi satu misteri Nusantara.

Kami taknak sokong atau salahkan sesiapa. Kalau betul Waheeda jadi orang ketiga, kita tunggu dan lihat je. Tak lama lagi mesti Akhil akan umumkan perkawinan dia ngan Waheeda kalau betul Waheeda jadi punca penceraian.

Buat Maiza, semoga tabah. Buat Akhil, jangan lupa bagi nafkah kat isteri dan anak-anak seperti yang telah dijanjikan. Jangan wat-wat lupa plak.

Lagi gambar Akhil Hayy dan Maizawati Zainal di sekitar mahkamah semalam dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
 
Written by AbangNara | July 16th, 2009

diana amir

Pandai sungguh pembaca-pembaca blog BeautifulNara nie. Sekejap je dah dapat teka artis yang sedang feel berdansa dalam kuiz kami adalah Diana Amir. Mungkin pasnie kitorang kena gelapkan terus bahagian muka. Baru susah sikit anda semua nak teka.

Diana Amir nie antara salah seorang pelakon perempuan yang tengah naik. Banyak jugak drama lakonan dia. Yang paling terbaru drama Impian yang dah masuk musim ke 2.

Secara ikhlas kitorang tak pernah tengok lagi gaya lakonan dia, tapi rasanya mungkin boleh pergi maju kot. Maklumlah produser Malaysia nie tengok muka. Berlakon cam batang kayu pun takper asal muka boleh blah skit.

Oh ya kalau ada yang berminat dengan Facebook Artis Malaysia Diana Amir nie, bolehlah try add dia jadi friend. Dulu kitorang ada kongsi Facebook Wardina. Sekarang nie kitorang tengah mengumpul senarai @ list Facebook artis Malaysia. Jadi kalau anda nak request artis mana-mana leh bagitau kat kami. Akan kami usahakan.

Lagi gambar Diana Amir dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | July 15th, 2009

artis wanita feel

Jeng, jeng, jeng. Kami datang lagi dengan kuiz yang bakal menguji minda anda. Cuba teka siapakah pelakon wanita yang sedang feel tak ingat menari kat atas tue. Klunya boleh tengok kat background gambar di atas. Kami tau compem ramai yang akan dapat teka so kuiz kali nie tak ada hadiah. Teka jangan tak teka.

P.S: Kami tengah dalam proses nak buat pertandingan. Jom kongsi idea dan hadiah yang anda inginkan untuk pertandingan kami. Kalau wat pertandingan pengkomen terbanyak lagi sekali ok tak?

Written by AbangNara | July 15th, 2009

Keluar dalam  berita harian online  kol 1230 tghari tadi, Akhil Haiy sah bercerai talak satu dengan Maizawati Zainal depan hakim di mahkamah syariah tadi. Akhirnya cerita tiga segi ni, habis noktah.

Hmm, mungkin ini cara terbaik utk Maizawati dan Akhil. Dan juga Waheeda yang jadi orang ketiga tu lah. Apa-apa pon kami harap Maizawati tabah, dan mungkin rezeki dia akan bertambah-tambah lepas ni dengan menjadi celebriti pulak. Pasni Akhil Hayy jangan nak menggedik balik ngan Maizawati kalau tgk x-bini dia ni makin cun melecun dan meletop.

Untuk baca renteten kisah rumah tangga deorang ni. Klik sini.