Written by AbangNara | October 6th, 2009

ozlyn mengandung

2 hari berturut-turut kami dapat berita pasal artis-artis mengandung. Alhamdulillah. Bertambah umat manusia kat bumi nie. Kali nie isteri si Johan Raja Lawak pulak, Ozlyn pulak yang dah berisi. Tahniah buat Johan dan Ozlyn. Pantas sungguh membuat anak.

Nampaknya tahun nie artis-artis Malaysia sibuk bertunang, berkahwin dan beranak. Bercerai pun ramai jugak. Tambah meriahlah dunia hiburan tanah air. Harap-harap banyak lagi berita baik yang akan kita dengar lepas nie. Asyik-asyik gosip liar jer. Tak elok dan tak sedap didengar jugak kan?

Sekali lagi tahniah buat Johan dan Ozlyn. Jangan kerja kuat-kuat sangat. Bahaya untuk kandungan.

 
Written by AbangNara | October 6th, 2009

Baguslah kalau ada seorang lagi artis yang nak kahwin, kurang skit berlakunya perkara-perkara tak diingini. Walaupon Ayu merahsiakan berita tentang dia nak menikah ni, macam biasalah mestilah wartawan tiptop Zubir dapat bau tentang gosip ini dan mensensasikan berita ni.

[note]Daripada maklumat tambahan yang Zubir peroleh, Ayu ditemui di rumah bakal mentuanya itu pada Hari Raya kedua, baru-baru ini. Khabarnya bakal suami Ayu yang juga anak bongsu turut berada di rumah keluarganya itu. Difahamkan, bakal suami Ayu berumur lingkungan awal 20-an dan bekerja di Bangi, Selangor di sebuah kedai perabot. [/note]

[note]Pun begitu, Zubir menerima beberapa lagi maklumat tambahan, memaklumkan bakal suami Ayu ini pernah berkahwin, kini dah bercerai. Khabarnya bakal suami Ayu seorang duda dua anak! Khabarnya lagi, sebaik saja urusan surat menyurat perceraiannya dikeluarkan pejabat agama, Ayu dan bakal suaminya itu akan menetapkan tarikh pernikahan mereka sekitar Oktober ini, sekali gus bakal bergelar suami isteri sedikit masa lagi. [/note]

[note]Cuma yang Zubir hairan, kenapa Ayu, bakal suaminya dan keluarga kedua-dua belah pihak harus merahsiakan perkahwinan itu? Bukankah menghebahkan majlis pernikahan dan perkahwinan itu dituntut dalam Islam untuk mengelakkan fitnah![/note]

Ala Bang Zubir ni, mungkin Ayu segan nak ajak wartawan sebab dia buat kenduri kecil-kecilan aje. Kalau ajak nanti kena pulak buat wedding gojes macam Umie Aida. Ayu kahwin duda kerja kat kedai perabot aje, bukannya kahwin Datuk P/S/J ke…… takpon belah lelaki tak biasa dengan camera, tak pon sebab tarikh nikah tu tak set lagi, so macam mana nak canang satu malaya kan?

Nanti dah kahwin dia bagitau lah kat Bang Zubir. Bang Zubir merajuk ke tak dapat tahu berita ni dari Ayu sendiri? Huhuhu. Katanya bakal suami Ayu nie adalah seorang duda anak dua. Tapi masih muda lagi tau. Baru awal 20-an umur dia. Kira bukan duda tua la.

Apapon tahniah buat Ayu, kami di Beautiful Nara menghormati Ayu kalau nak buat kenduri secara rakyat biasa. Tapi kalau nak jemput kami, besar tapak tangan kami tadahkan.

Written by AbangNara | October 5th, 2009

nabila huda mengandung

Tahniah buat Nabila Huda dan suami kerana dengar-dengar ceritanya Nabila dah mengandung sekarang. Nampaknya tak lama lagi Amy Search bakal bergelar datuk la. Mesti best dapat main ngan cucu nanti. Kalau dapat cucu lelaki leh teruskan generasi rockers. Kami berani jamin Amy Search bakal menjadi seorang datuk yang super cool dan mesra gitu ~~

Sekali lagi tahniah buat Nabila, suami dan Amy Search. Nanti kalau ada gambar Nabila Huda mengandung kami akan kongsikan bersama anda semua.

Written by AbangNara | October 5th, 2009

pelakon berbikini

Kami taknak cakap apa-apa tentang hak dia memakai bikini. Nak berenang kat dalam laut semestinyalah kena berbikini kot. Cuma kat sini kami nak mengajak anda mengintai keindahan lautan ciptaan Tuhan. Kagum kami lihat kebersihan laut sampai gambar yang ditangkap dalam tue pun nampak clear jer. Siap ada ikan-ikan yang sangat comel berenang kat tepi-tepi. Tetiba terasa nak pergi scuba diving. Ada sapa nak ikut?

Katanya gambar ini adalah anak kepada pelakon Rozie Othman. Betul atau tak kami tak dapat nak confirmkan lagi. Susah jugak ye kalau jadi anak artis nie. Pakai silap sikit jer gambar habis terpampang kat dunia Internet nie. Nasib baiklah kami nie anak-anak orang biasa jer. Kalau anak artis, entah-entah gambar kitorang tengah pakai boxer kat rumah pun terkeluar dalam BeautifulNara nie. Hehehe.

Lagi gambar anak pelakon berbikini dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Ada gambar ikan-ikan yang kitorang cakap kat atas tue.