Written by AbangNara | January 26th, 2011

nd jejai

Sweet gila ah gambar Nora Danish dan Jejai bercuti di Jepun. Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada OhBulan.

P.S: Anda meminati bidang Kecantikan? Bagi pendapatan keluarga RM2000 kebawah Akademi Redglow menawarkan kursus Jurukecantikan tanpa yuran (percuma) untuk yang betul2 berminat dalam jurusan atau bidang kecantikan..pelajar lepasan SPM yang tidak dapat menyambung pelajaran dan ibu tunggal sangat dialukan.

 
 
Written by AbangNara | January 26th, 2011

nasha aziz

Seriously kalau tak tahu ini adalah Nasha Aziz, sememangnya Abang Nara akan ingat awek di atas adalah artis Korea. Putih Nasha Aziz memang putih lain macam. Macam putih orang Korea.  Sekali tengok macam pelakon cerita Stairway To Heaven. Tak gitu? Ke Abang Nara rabun?

Abang Nara nak suggest korang like Facebook Nasha Aziz bukan sebab dia ada bagi komisen kat Abang Nara untuk promote Facebook dia. Sebabnya Abang Nara tengok Nasha Aziz nie jenis yang aktif jugak update status, balas komen dan komen kat gambar-gambar yang diupload. Kiranya 2 way communication la. Tak adalah senyap je.

Dan paling penting, banyak gila gambar-gambar yang Nasha kongsikan bersama peminat-peminat dia. Semuanya pun gorgeous-gorgeous belaka. Abang Nara suka. Tak percaya? Baca entri ini sepenuhnya untuk tengok lagi beberapa keping gambar yang Nasha uploadkan kat Facebook dia.

 
Written by AbangNara | January 25th, 2011

stailista february 2011

Agaknya photoshoot dan tajuk cover depan majalah Stailista Februari 2011 ini dibuat sebelum keluarnya cerita Fasha Sandha dan Jejai sudah putus cinta hari ini. Nampaknya sudah tidak relevan tajuk “Fasha Sandha Sayang Jejai” apabila kisah cinta mereka sudah pun berakhir secara rasminya.

Untuk melegakan hati FS yang sedang lara, izinkan Abang Nara berpantun khas untuk FS:-

Bunga mawar bunga ros
Cantik lagi bunga tahi ayam
Tiada Jejai hidup mesti terus
Biar hati pedih macam ditikam

Ok serious Abang Nara punya pantun failed. Korang ada pantun tak nak bagi kat FS? Pantun 2 kerat pun layankan je.

Written by AbangNara | January 25th, 2011

fasha jejai

Pagi tadi dengan pantasnya selepas mengetahui kisah putus cinta Fasha dan Jejai, Abang Nara terus membeli Harian Metro untuk mengetahui kisah selanjutnya. Dan ternyata di dalam Harian Metro ada kenyataan Fasha Sandha berkaitan hal ini. Kata Fasha:-

[note]Memang hubungan saya dengan Jejai sudah berakhir. Sukar untuk saya jelaskan sebab atau alasannya, namun itulah hakikat dan saya percaya ada hikmah di sebaliknya. [/note]

Dan tragedi putus cinta ini bermula sejak Jejai pulang bercuti dari jepun bersama dengan keluarganya.

[note]Sejak dia pulang daripada bercuti bersama keluarganya di Jepun 18 Januari lalu, kami langsung tidak berhubung hingga hari ini. Entah kenapa, namun itulah yang berlaku. Justeru saya mengandaikan tiada jodoh antara kami berdua [/note]

Tapi apa yang peliknya, semasa Jejai berada di Jepun tiap-tiap hari mereka berdua main mesej. Sampai-sampai Malaysia je terus tak berhubung apa-apa. Agak misteri di situ.

[note] Sepanjang bercuti, setiap hari dia menghubungi saya dan tidak pernah lupa menghantar mesej. saya masih lagi menyimpan semua senarai dan rekod panggilannya. Malah sehari sebelum dia pulang ke Malaysia 17 Januari lalu, Jejai masih menghubungi saya. Perkara itu terlalu peribadi dan sukar untuk dijelaskan secara terperinci. Cukuplah saya nyatakan hubungan kami sudah tiada apa-apa lagi.[/note]

Dan selepas ini Fasha berharap tak ada lagi media yang akan mengaitkan dia dengan Jejai. Cukup-cukuplah. Fasha mahu tumpukan perhatian mencari rezeki di dalam lakonan. Kata Fasha, tawaran berlakon yang diterima sekarang melimpah ruah.

Dan kalau anda fikir Fasha kecewa akibat clash dengan Jejai, anda ternyata silap. Ini kata Fasha.

[note]Alhamdulillah saya tidak pula tertekan atau terasa kecewa dengan apa yang berlaku. Biarlah semuanya berlalu dan pergi begitu sahaja [/note]

Fasha sudah single sekarang. Anda taknak ngorat? Ke anda nak ngorat Jejai?