Written by AbangNara | December 15th, 2010

almy nadia fizz fairuz

Kami faham ramai jantan-jantan gagah di luar sana yang nak mengorat Almy Nadia. Kami akui yang Almy Nadia nie memang cute, comel dan muka macam budak sekolah. Sekali tengok memang mampu meruntun jiwa. Dan baru-baru ini kecoh katanya Almy Nadia dah clas dengan pakwenya, Fizz Fairuz. Tapi rupanya itu semua palsu belaka.

Diorang berdua masih maintain pakwe makwe. Untuk pengetahuan, Almy Nadia dan Fizz Fairuz nie dah bercinta bertahun-tahun lamanya. Tapi tak tahu napa tak kawin-kawin lagi. Nak kata tak ada duit, macam tak logik. Mungkin mereka berdua sibuk dengan kerjaya masing-masing kot. Tapi kalau kami jadi Fizz Fairuz, hari nie kami kawin dengan Almy Nadia sebelum kena ngorat ngan orang lain.

Nie kata-kata Almy Nadia:-

[note]Terus terang saya katakan, saya dan Fizz masih berkawan macam dulu. Kami masih lagi pasangan kekasih. Kami tidak putus hubungan[/note]

So kepada anda yang bercita-cita nak ngorat Almy Nadia, harap dapat bersabar terlebih dahulu. Hehehe. Kami doakan semoga percintaan Fizz Fairuz dan Almy Nadia akan berakhir jugak ke jinjang pelamin.

 
Written by AbangNara | December 15th, 2010

ida neria sah cerai

Ida Nerina & Shahrin sah bercerai talak satu secara baik di Mahkamah Syariah Kuala Lumpur selepas berkahwin selama 4 tahun. Shahrin, bekas anggota Blackrose akan memberi nafkah edah sebanyak RM1000 sebulan serta nafkah mutaah RM10000 kepada Ida Nerina.

Shahrin, mengaku secara bersumpah bahawa dia ada melafazkan cerai tanpa talak seperti, “baiklah, saya ceraikan kamu” ketika bertengkar dengan Ida Nerina di rumah.

Sepanjang perkahwinan, kedua-dua pasangan ini tidak dikurniakan sebarang cahaya mata. Namun, Shahrin masih memiliki 2 anak hasil perkahwinannya yang pertama.

Takziah kami ucapkan atas penceraian ini. Mungkin ini adalah langkah terbaik untuk kedua-dua pihak. Entri sebelum ini tentang Ida Nerina boleh dibaca di sini dan di sini.

Written by AbangNara | December 15th, 2010

rcw dan dafi

Hehehe. Comel jer Rozita Che Wan berdiri di sebelah Dafi yang bergaya ala-ala Adam Lambert. Kurang sesuai sedikit solekan di muka Dafi. Mungkin sebab Dafi muka baik sangat. So tak jadi sangatlah nak tiru gaya Adam Lambert. Apa yang penting, RCW nampak tersangatlah kurus kat gambar di atas tue. Macam anak dara beb!!

Lagi 2 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada Runwitme.

P.S: Tolong jangan komen perkara-perkara yang tak berkaitan di dalam ruangan komen. Contohnya macam politik, kutuk orang dan lain-lain. Dan tolong hormati pendapat orang lain. Ada yang tanya kenapa komen dia kena pending. Dah anda tulis perkataan mencarut confirmlah kena pending. Kami tak dapat kawal komen anda semua, tapi kami tau anda semua dah dewasa dan bukan budak kecik lagi. Takkan mengomen pun nak kena ajar kot?

 
Written by AbangNara | December 15th, 2010

Sungguh pantas masa berlalu. Pejam celik pejam celik dah bulan Disember rupanya. Kami paling suka bulan Disember sebab time nie lah nak berehat panjang habiskan cuti, jalan tak jem sangat sebab cuti sekolah sebulan dan yang paling best, ada Year End Sales. Semua benda pun ada diskaun. Diskaun pulak boleh cecah 70% tue. Memang mantap!!!
celcom sale

Bersempena dengan kedatangan 2011 nie, apa kata anda belikan diri anda sendiri sesuatu sebagai hadiah penat bekerja sepanjang tahun 2010. Nak beli kereta baru agak mahal, nak beli handbag pulak bajet tak ada. Maka kami cadangkan anda untuk beli handphone baru. Makin best kalau anda ialah pelanggan Celcom sebab Celcom ada sale yang gila-gila untuk membolehkan anda mendapat diskaun bila beli handphone baru.
celcom sale

Sebelum kami terangkan camner cara nak mendapatkan diskaun sehingga BERATUS-RATUS ringgit, meh tengok handphone apa yang boleh dibeli dengan Celcom Sale nie.

celcom sale

celcom sale

celcom sale

celcom sale

Sila cover sikit air liur anda yang meleleh akibat tidak sabar untuk membeli salah satu handphone kat atas tue bersempena dengan Celcom Sale. Kami tau anda teruja tapi bagi la can untuk kami terangkan dulu cara nak dapatkan diskaun. Tarik nafas dulu dalam-dalam dan baca betul-betul camner nak dapatkan diskaun masa nak beli handphone nie.

celcom sale

Dari sekarang sampai 31 Mac 2011, anda cuma perlu gunakan handphone anda yang berline Celcom SEBANYAK MUNGKIN. Makin banyak anda guna, makin banyak TOKEN yang boleh anda dapat. Dan TOKEN ini anda boleh gunakan untuk membeli handphone-handphone yang mantap kat atas tue. Kiranya tak perlu keluarkan wang tunai, cuma beli handphone guna TOKEN sahaja. Menarik kan? Boleh dapat TOKEN sampai RM500 tue.

celcom sale

Berita baik kalau anda jenis tak bergayut atau bersms banyak-banyak tapi adalah pengguna Celcom sejak dari lahir lagi, Celcom sangat-sangat baik hati untuk memberi diskaun kepada pelanggan setia dia. Makin lama anda dah guna Celcom, makin banyak TOKEN yang boleh anda redeem. Sungguh baik hati Celcom ini.

celcom sale

Semua TOKEN-TOKEN ini boleh diredeem di Celcom Cube bermula 15 Januari 2011. So kiranya ada masa lebih kurang sebulan lagi untuk anda semua menggunakan handphone sebanyak mana yang boleh. Makin banyak guna, makin banyaklah TOKEN yang boleh anda redeem. Maka makin murahlah harga handphone yang bakal anda beli.

[note] Tapi Bang Nara saya bukan pengguna Celcom, sedihla saya tak dapat diskaun-diskaun Celcom Sale nie [/note]

Satu soalan yang sangat bagus sebab kalau anda sign up dengan Celcom Exec, Celcom Biz atau Celcom Broadband sekarang, anda akan dapat harga yang tersangat berbaloi-baloi. Kami bagi contoh satu je dulu. Yang lain korang boleh klik link untuk tengok pakej penuh.

1. Kalau sign up dengan Celcom Exec. Klik link untuk telefon lain.

celcom sale

2. Kalau sign up dengan Celcom Biz, klik link untuk telefon lain.

celcom sale

3. Kalau sign up dengan Celcom Broadband, klik link untuk lebih info

celcom sale

Cerita banyak pun tak guna, untuk lebih info korang pergi website Celcom Sale nie. Pastikan ada tisu kat sebelah untuk cover air liur yang bakal terkeluar akibat keterujaan.