Written by AbangNara | October 27th, 2009

awan dania

Dulu kami dah pernah letakkan gambar si artis perempuan kat atas nie. Tapi saja nak recall balik sebab semalam baru ternampak dia berlakon dalam drama Awan Dania 2. Ala, dia nie salah seorang stewardess dalam drama tue gak. Tapi tak ingat nama watak dia dalam tue.

Gambar nie gambar lama dan kalau anda bijak mesti dapat teka gambar nie diposing untuk majalah apa. Rasanya sekarang dia dah insaf dah kot.

P.S: Perhatikan wajah lelaki tue yang penuh dengan kekhusyukan menghayati keempukan tempat yang dipegang.

 
Written by AbangNara | October 27th, 2009

[note]Saya rasa sangat tidak selesa apabila kena berkemban. Saya rasa tidak sedap hati kerana sekarang ini saya sudah menjadi isteri orang. Sebab itu sebelum saya bersetuju untuk berlakon drama ini, saya berbincang dahulu dengan pengarah dan minta dia kurangkan adegan yang memerlukan saya berkemban. Nasib baik dia memahami, dan akhirnya adegan berkemban dapat dikurangkan dikira-kira 70 peratus[/note]

Respek sungguh kami dengan Diana Rafar. Tabik spring. Bertuah Zamarul dapat isteri yang memahami dan pandai menjaga maruah suami. Tahniah buat Diana Rafar dan Zamarul Hisham. Artis yang macam inilah kita carik.

Siapa kata producer kita tak memahami isi hati artis-artis? Kalau bawak berbincang elok-elok macam si Diana Rafar nie buat, mesti boleh punya nak kurangkan keseksian semasa berlakon. Lagipun penonton-penonton skang dah makin menyampah ngan artis-artis seksi. Kami tahu yang artis-artis seksi nie bukannya pandai berlakon sangat. Tue yang kerja tayang aset yang tak seberapa je.

Tahniah sekali lagi buat Diana Rafar. Semoga apa yang Diana lakukan ini boleh dicontohi oleh artis-artis wanita lain.

Written by AbangNara | October 26th, 2009

perodua mpv

Disebabkan kekeringan gosip-gosip menarik, kami nak sharekan sedikit gambar-gambar MPV Perodua yang terbaru buat anda semua. Sebelum nie pun kami pernah kongsi gambar Perodua MPV nie, tapi kali nie lagi banyak dan lebih jelas lagi. Nampak gayanya memang on schedule pengeluaran MPV nie. Kalau tak ada aral melintang, November nie (bulan depan la tue) diorang akan buat launching.

Lagi 17 gambar-gambar terbaru Perodua MPV dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | October 26th, 2009

anak siti nurdiana

Comelnya anak Siti Nurdiana nie. Secomel mak dia jugak. Mata sepet jer. Sungguh cute gitu. Kecik-kecik lagi dah pandai posing. Agaknya bakat si mak turun kat anak dia terus. Ada sesiapa berniat nak mengorat Siti Nurdiana? Sekarang nie dia dah single and available. Siap dapat pakej anak satu lagi.

Kalau ada yang dah terlupa pasal kes penceraian Siti Nurdiana dengan suaminya, Faizal, leh baca balik kat sini.

Lagi gambar Rayyan, anak Siti Nurdiana dengan membaca artikel ini sepenuhnya.