Written by AbangNara | October 21st, 2009

“Maaf jika saya bersalah” , tu lah yg Lisa Surihani kata kat semua orang disebabkan kes ada wartawan tu tulis Lisa Surihani ni sombong.

Lisa Surihani sendri kata dia terpinga-pinga bila baca berita tu. Mesti dia baca 2 3 kali nak pastikan yg diri sendri kena kutuk. Tu lah, takkan lah Lisa Surihani yang comel lote ni sombong, selama ni imej dia memang bersih. walaupon umur 23 tahun, ramai produser kata dia ni kerja macam pro.

[note]“Sejujurnya, saya terkejut dan agak keliru sebenarnya bila timbul cerita seperti ini. Di dalam cerita tersebut, saya dikatakan berlagak dan seperti malas layan peminat ketika berada di satu majlis hari raya[/note]

 
 
Written by AbangNara | October 21st, 2009

Hahaha. Itu dia kita dapat lihat awek BangNara. Ya kepada sesapa yg ingat KakNara ni awek Bang Nara, ish ish ish…tak mengikuti perkembangan lah. So sekarang dah tau kan? Jangan buat lagi statement yg boleh menyebabkan KakNara rasa mual macam tu yer.

Bang Nara dan Kak Nara adalah adik beradik, seibu sebapa ya. Ini baru awek BangNara~~

Written by AbangNara | October 21st, 2009

Ini notes yang Scha tulis sendiri di Facebook. maka terjawablah segala persoalan tentang Scha & Fahrin ya. Tak taulah camna deorang ni nak mengadap muka masing2 utk Sehati Berdansa.  mungkin sebab Scha tak larat dah nak diusik oleh artis2 lain masa shooting Sehati Berdansa so baiklah dia buat confession. senang cerita satu malaya tahu.

 
Written by AbangNara | October 20th, 2009

sofia jane maya karin

Spekulasi kenapa Diana Danielle tiba-tiba taknak teruskan berlakon teater jadi watak Natrah bertiup kencang semenjak dua nie. Mungkinkah sebab bayaran murah sangat? Cuba korang dengar apa orang Istana Budaya cakap:-

[note]Apa yang boleh saya ulaskan, berlakon teater di Malaysia ini bayarannya memang sangat minima. Kita bayar pelakon mengikut peraturan yang ditetapkan kerajaan serta berdasarkan ‘star rating’ artis itu. Paling tinggi IB pernah bayar kepada pelakon ialah RM10,000. Sebelum ini, kita tidak pernah ada masalah tentang bayaran. Tapi kami faham, ini adalah kali pertama Diana berlakon teater dan mungkin dia ‘terkejut’ sedikit dengan perkara ini[/note]

Ish. Takkanlah sikit lagi RM10,000 tue. Dah kira banyak dah tue kat kitorang. Tapi yang peliknya, pengganti Diana Danielle lagi hebat starnya. Maya Karin ngan Sofea Jane tue. Takkanlah Maya Karin ngan Sofea Jane boleh terima bayaran yang murah tapi Diana Danielle takleh? Padahal dua orang nie boleh dikatakan taraf lebih senior dan lebih power dari Diana Danielle.

Apa-apapun ini hanyalah gosip dan spekulasi sahaja. Kebenarannya kenalah tunggu Diana Danielle bagitau reason sebenar dia takmo teruskan berlakon jadi Natrah. Kita tunggu jer nanti.