Written by AbangNara | April 18th, 2010

Achik Spin sempat dikeluarkan sebelum meninggal dunia. Kalau anda dengar ada khabar-khabar angin cakap Achik Spin tersepit dalam MPV tue, rasanya semua tue tak betul. Jadi jangan buat cerita-cerita mengarut. Tak elok tambah-tambah lagi Achik Spin dah meninggal dunia. Kita doakan semoga arwah ditempatkan di kalangan orang yang beriman. Al Fatihah.

 
Written by AbangNara | April 17th, 2010

AlFatihah untuk Achik Spin, meninggal dunia dalam accident di Nilai, petang tadi.

Achik Spin maut kemalangan ngeri

17/04/2010 8:42pm

SEREMBAN – Artis terkenal yang juga vokalis kumpulan Spin, Abdillah Murad Md. Shari atau lebih dikenali sebagai Achik Spin, 28, meninggal dunia dalam satu kemalangan ngeri di KM 14 Lebuh Raya Kajang Seremban Sdn. Bhd. (Lekas) dekat sini petang ini.

Allahyarham, yang berada di dalam kenderaan pelbagai guna (MPV) yang terbabas dan terbakar, meninggal dunia di tempat kejadian.

Pada masa ini, polis dan anggota bomba masih lagi berada di lokasi nahas dan difahamkan mayat Allahyarham akan dibawa ke Hospital Tuanku Jaafar di sini malam ini.

Pegawai Turus Trafik negeri, Asisten Supritendan Polis (ASP) Abd. Halil Abd. Hamzah mengesahkan kejadian tersebut. – Utusan

Written by AbangNara | April 16th, 2010

Wah, lamanyaa  KakNara tak tolong tulis artikel gosip utk BN ni !  Bukan ku tak sudi, tapi iniler sebabnya…

Hari ni, KakNara masuk dalam akhbar Utusan Malaysia edisi Mega, utk promosi kan ButikNara.com.

ButikNara ni walaupon baru separuh tahun jagung, tapi sudah agak glemer lah juga di alam maya ni, terima kasih kepada semua pembaca BeautifulNara juga yg telah klik-klik kat blog ButikNara.com ni.

Terima Kasih semua~~~[baca dgn gaya Amy Search cakap ok}

p/s: terima kasih juga pada RedGlow kerana sudi memakeup-kan kami & juga terima kasih pada Niagakit.com kerana support Sistem Kedai Niaga secara Online ni…

 
Written by AbangNara | April 16th, 2010

erra fazira bertudung

Ala comelnya gambar Erra Fazira pakai tudung nak pergi umrah. Macam pengawas sekolah menengah. Terus nampak muda 15 tahun. Kan best kalau Erra kekalkan terus pakai tudung nie. Mesti ramai yang akan ikut. Kami suka sungguh keayuan muka Erra kat gambar atas tue.

Khabarnya gambar tersebut diambil masa Erra dan suaminya nak pergi umrah. Baguslah tue. Kalau ada duit tue pergilah buat umrah atau haji terus. Orang lain nak pergi haji simpan duit berpuluh-puluh tahun. Artis-artis yang berkemampuan patut contohi Erra dan Engku Emran. Masa muda dah pergi ke Mekah. At least masih penuh dengan tenaga lagi masa tue.

Semoga Erra dibukakan pintu hati untuk memakai tudung selepas balik dari umrah. Lagi gambar Erra Fazira bertudung dengan membaca artikel ini sepenuhnya.