Written by AbangNara | August 6th, 2009

jojo struys

Kagum sungguh kami dengan anda. Ada jugak yang meneka dengan tepat nama selebriti yang bergambar dengan Apek dalam artikel kat bawah nie. Terasa malu-malu kucing plak kami sebab anda dapat jawap kuiz dengan selambanya.

Memang tepat sekali selebriti di bawah ialah Jojo Struys. Jojo Struys adalah seorang deejay Mix FM dan pengacara rancangan Health Buzz di TV3. Untuk pengetahuan anda, kami pernah berjumpa secara live dengan Jojo Struys nie. Memang sangat-sangat cantik, peramah dan ceria orangnya. Jojo memang banyak bercerita dan sangat happening.

Oh ya, untuk pengetahuan anda Jojo Struys dulu tak pandai langsung cakap Bahasa Melayu. Jadi, Dynaz sangat-sangat bermurah hati untuk mengajar dia nie cakap bahasa Melayu. Jadi sekarang nie Jojo dah boleh cakap sikit-sikit dah. At least dia dah boleh faham kalau kita cakap Bahasa Melayu dengan dia.

Jika anda berminat untuk mengenali lebih lanjut tentang Jojo, sila lawati website rasmi Jojo Struys di http://www.jojostruys.com. Jojo pun ada tulis blog tentang kehidupan harian dia yang boleh dibaca di http://jojosoulinspired.blogspot.com. Best jugak cara penulisan dia. Maintain sempoi orang kata.

Lagi gambar Jojo Struys dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
 
Written by AbangNara | August 6th, 2009

kuiz

Kami tahu anda tengah kebosanan membuat kerja yang tak habis-habis lagi kat opis tue. Jadi kami sengaja nak menguji kehebatan anda dan mengajak anda memerah otak sedikit. Cuba teka siapakah selebriti wanita di atas yang bergambar dengan Apek?

Klunya dah dibagi kat gambar kat atas tue. Taknak bagi klu lain sebab anda semua bijak-bijak belaka. Selalu kalau kitorang tak bagi klu pun dapat teka jugak. Hehehe.

Teka jangan tak teka. Selamat meneka.

Written by AbangNara | August 6th, 2009

saujana

Agak lama tak dengar tentang kumpulan nasyid Saujana yang suatu ketika dulu femes dengan lagu Sepohon Kayu. Paling last pun pasal kekecohan seorang bekas anggotanya, Khairul Izwan Saujana yang pergi audition One In A Million dengan gaya yang lain macam sikit.

Namun ada info baru yang kami terima baru-baru ini tentang kumpulan ini. Katanya album baru kumpulan Saujana akan diterbitkan semasa puasa nanti. Proses pembikinannya dah siap 90%. Jadi kalau anda peminat kumpulan Saujana, jangan lupa untuk dapatkan album diorang nie.

Oh selepas keluarnya Izwan daripada Saujana, ahli-ahli kumpulan nie sekarang terdiri daripada Najran, Pyan, Azalinor dan Zuhaidi. Dengar khabarnya bakal ada 2 lagi anggota baru yang akan join diorang tak lama lagi. Makin mantap la nampaknya kot.

Kalau anda berminat untuk mengenali lebih lanjut tentang kumpulan ini, ada website diorang di http://www.saujana.net.my. Lagi gambar ahli-ahli kumpulan Saujana dalam Malaysia Hari ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | August 6th, 2009

shazlin shariff

Kitoarang curi gambar nie dari OHBULAN. Hehehe. Jangan marah ek. Memang agak panas gambar Shazlin Sharif, isteri Radhi OAG. Patutlah nak mintak cerai. Mesti sebab Radhi taknak teman dia gi kelab. Hehehe.

Lagi gambar terlampau Shazlin Sharif selepas ini. Haa..ni kami dah update dah…layannnnn