Written by AbangNara | March 25th, 2009

gambar siapa ini

Sila teka siapa lelaki dan wanita yang nampak mesra dalam gambar-gambar ini.

Lagi gambar mereka berdua dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
 
Written by AbangNara | March 25th, 2009

gambar seksi zila bakarin

Sebenarnya gambar seksi Zila Bakarin berkemban sambil memakai tudung di atas adalah gambar lama. Saja je kami nak refreshkan minda anda semua. Supaya jangan lupakan si Zila Bakarin yang dah lama tak ada berita.

Walaupun kurang popular, Zila Bakarin dulu memang penuh dengan gambar-gambar tak cukup kain dan posing seksi melampau tak kena tempat.

Tengok ajerlah gambar seksi Zila Bakarin kat atas tue. Mana ada orang terfikir nak buat gaya menggoda macam tue. Kalau dia nak fight gelaran artis terseksi dengan Azizah Mahzan, rasanya sengit jugak kot.

Written by AbangNara | March 25th, 2009

rozita che wan gerak khas

rozita che wan gerak khas

Gerak Gerak Khas, Gerak Gerak Khas(nyanyi dengan nada anda sendiri). Cerita polis yang paling tak logik di dunia, Gerak Khas kini mendapat heroine baru dengan kehadiran si janda Rozita Che Wan.

Watak Rozita Che Wan dibuat khas selepas kematian Norman Hakim dalam drama ini(bukan mati betul-betul ye). Rozita Che Wan nampak tegas dan garang pulak bila memakai pakaian seragam polis.

Mesti ramai Dato’-Dato’ dah terbayang nak jadi penjahat dan dikejar oleh Rozita Che Wan. Atau mungkin kalau yang lebih extreme, membayangkan Rozita Che Wan di tempat tidur dengan memakai baju seragam polis. Pasti menggoda gitu!!!

Written by AbangNara | March 25th, 2009

gambar kawin mek nik sayyidah fatiha

Jutaan ucapan tahniah kami ucapkan Nik Sayyidah Fatiha ataupun lebih femes dengan nama Mek kerana telah bergelar isteri orang. Dari gambar-gambar majlis kahwin Mek, kami tak dapat bayangkan betapa gembiranya Mek di hari pernikahannya.

Sebenarnya kagum sangat dengan Mek kerana berjaya kuruskan badan dengan banyak dan pantas. Harap-harap lepas ini still maintain body walaupun dah bergelar isteri orang.

Tahniah sekali lagi dari kami di Beautifulnara untuk Mek. Lagi gambar majlis persandingan Nik Sayyidah Fatiha @ Mek dengan membaca artikel ini sepenuhnya.