Written by AbangNara | January 8th, 2010

nabil irma hasmie

Wah wah wah. Bang Nabil kita dah tak sabar nak berkahwin rupanya. Almaklumlah si Irma Hasmie tue pun leh tahan jugak cunnya. Dengar khabarnya tahun 2010 nie Nabil plan untuk bertunang dulu. Bukan tunang setahun macam orang biasa buat, tunang cuma untuk 3 bulan jer pastue terus kawin. Memang terbaik ~~~

Duit pun dah banyak nak tunggu apa lagi. Lagipun semua orang dah tau Nabil asyik berkepit ngan Irma jer. Kata orang tua-tua, tak elok bawak anak dara orang berjalan jauh-jauh. Agaknya mungkin kerana kata orang tua-tua nielah Nabil rancang nak bertunang 3 bulan jer.

Dengar sikit apa Raja Lawak kita nie cakap:-

[note]Kami ada merancang untuk bertunang pada 2010 ini. Ia sebagai mengeratkan hubungan percintaan kami. Insya-Allah, kalau tidak ada aral melintang, kami akan mengumumkan tarikh pertunangan kami tidak lama lagi. Terus terang, kami mahu bertunang 3 bulan saja dan selepas itu kahwin.[/note]

Jangan pikir Nabil nie main taram je kawin tanpa apa-apa plan. Dia dah pikir nak buat 3 resepsi untuk perkahwinan dia. Satu kat kampung untuk orang-orang kampung dia. Yang kedua kat bandar untuk ahli famili dia. Dan yang ketiga kat taman (garden wedding) untuk rakan artis dan media.

Aik. Takkan resepsi untuk peminat takder kot Bil? Jangan gini bro. Peminat la yang undi bro sampai leh menang Raja Lawak hari tue. Kang populariti jatuh kang baru tau. Lu pikirlah sendiri ~~~

Sumber dari Murai.

 
Written by AbangNara | January 8th, 2010

akim af7 gay

Hahaha. Rasa nak tergelak dan menghumban diri ke dinding opis bila dengar gosip Akim AF7 nie gay. Kami rasa mereka yang mengeluarkan gosip murahan nie tak pernah tengok gambar transformasi Akim AF7 yang pernah kami keluarkan dulu. Mementang skang nie Akim dah jambu. Dulu masa dia muka cam Indon buat construction takder plak gosip camnie kan?

Mungkinkah mereka-mereka yang buat gosip nie pun adalah rakan-rakan Akim jugak? Almaklumlah walaupun Akim dapat nombor 3 dalam Akademi Fantasia 7, populariti dia boleh dikatakan lagi mantap daripada mereka-mereka yang lain. Terutama lepas lagu Bengang dia keluar. Memang hit beb lagu tue. Siap masuk final AJL24 lagi.

Buat Akim, sabor jerlah ye ek. Jangan layan gosip camnie. Makin dilayan makin seronok la orang yang start wat gosip nie. Baik senyap dan tumpukan perhatian kat menyanyi jer.

Written by AbangNara | January 8th, 2010

norman hakim abby abadi

Respek kami dengan Norman Hakim dari segi bab menjaga anak. Walaupun dah ada awek baru (sapa lagi kalau bukan si Memey tue), tapi tanggungjawap dia sebagai seorang ayah tetap dilakukan dengan jayanya. Inilah yang bagus sebenarnya. Bercerai bukan satu tiket untuk anda buat derk terus kepada anak-anak anda. Diorang masih perlukan kasih sayang seorang ayah dan seorang ibu.

Tahniah buat Norman dan Abby Abadi kerana berjaya mengenepikan rasa tak puas hati dalam diri untuk kebahagian anak-anak mereka. Nampak gembira anak-anak diorang dalam gambar-gambar yang diambil dari Facebook Abby Abadi. Rasanya nie time anak sulung diorang masuk sekolah kot.

Lagi gambar Norman Hakim dan Abby Abadi menghantar anak mereka ke sekolah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | January 7th, 2010

Geliga, memang geliga sungguh otak Mawi. Artis lain bukak kedai makan/restoren, dia bukak Medan Selera terus! tiap-tiap bulan pegik kutip sewa aja macam dalam cerita PRamlee  Madu Tiga tu.

Medan Selera Mawi ni namanya Lambai-Lambai, ada 10 gerai. kalau satu gerai sewa rm2000, haa korang kira lah yer. Hebat-hebat, memang otak bisnes.

Selain Mawi, artis-artis lain yg ada bisnes kedai makan…cekidaut~~