Written by AbangNara | August 7th, 2009

adik eira syazira

Semakin hari semakin banyak email kami terima daripada anda semua yang nak berkongsi bahan untuk dipaparkan kat sini. Ini yang kita mahukan. Bak kata Wonderpets, “apa yang penting, kerjasama ~~“. Terbaru yang kami terima ialah gambar adik pelakon Eira Syazira yang bernama Syafnida.

Bagi yang tak kenal siapa itu Eira Syazira, boleh pergi tengok artikel lama kami yang bertajuk gambar seksi Eira Syazira. Dan sebelum anda layan part II, kami galakkan anda pergi tengok gambar part I adik Eira Syazira nie dulu. Orang kata cuba recall balik.

Lagi gambar adik Eira Syazira yang diberi nama Syafnida dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
 
Written by AbangNara | August 7th, 2009

Kami dah agak dah, memang akan jadi macam kes Norman & Sememeh tu, lepas habis bicara kat mahkamah, mesti ada cerita susulan. Ingatan akan amik masa 2 3 bulan, tapi cepat aje,  Akhil dah mengaku rapat ngan Waheeda.

Tapi ini baik punya cover line:

[note]“Anak-anak amat menyukai dia kerana dari dulu lagi mereka minat cara dia..,”

“Yang kita tahu, Waheeda ada ramai peminat kecil kerana dia seorang yang kelakar dan membawakan mesej yang baik iaitu wanita bertudung dan menjaga auratnya.

“Dia juga merupakan salah seorang artis yang tiada masalah untuk dijadikan contoh. Lagipun, dalam dunia ini tiada siapa yang ‘perfect’

“Saya pun rapat dengan dia,” ujar Akhil dengan jujur.

[/note]

 
Written by AbangNara | August 6th, 2009

jojo struys

Kagum sungguh kami dengan anda. Ada jugak yang meneka dengan tepat nama selebriti yang bergambar dengan Apek dalam artikel kat bawah nie. Terasa malu-malu kucing plak kami sebab anda dapat jawap kuiz dengan selambanya.

Memang tepat sekali selebriti di bawah ialah Jojo Struys. Jojo Struys adalah seorang deejay Mix FM dan pengacara rancangan Health Buzz di TV3. Untuk pengetahuan anda, kami pernah berjumpa secara live dengan Jojo Struys nie. Memang sangat-sangat cantik, peramah dan ceria orangnya. Jojo memang banyak bercerita dan sangat happening.

Oh ya, untuk pengetahuan anda Jojo Struys dulu tak pandai langsung cakap Bahasa Melayu. Jadi, Dynaz sangat-sangat bermurah hati untuk mengajar dia nie cakap bahasa Melayu. Jadi sekarang nie Jojo dah boleh cakap sikit-sikit dah. At least dia dah boleh faham kalau kita cakap Bahasa Melayu dengan dia.

Jika anda berminat untuk mengenali lebih lanjut tentang Jojo, sila lawati website rasmi Jojo Struys di http://www.jojostruys.com. Jojo pun ada tulis blog tentang kehidupan harian dia yang boleh dibaca di http://jojosoulinspired.blogspot.com. Best jugak cara penulisan dia. Maintain sempoi orang kata.

Lagi gambar Jojo Struys dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | August 6th, 2009

kuiz

Kami tahu anda tengah kebosanan membuat kerja yang tak habis-habis lagi kat opis tue. Jadi kami sengaja nak menguji kehebatan anda dan mengajak anda memerah otak sedikit. Cuba teka siapakah selebriti wanita di atas yang bergambar dengan Apek?

Klunya dah dibagi kat gambar kat atas tue. Taknak bagi klu lain sebab anda semua bijak-bijak belaka. Selalu kalau kitorang tak bagi klu pun dapat teka jugak. Hehehe.

Teka jangan tak teka. Selamat meneka.