Written by AbangNara | October 27th, 2009

Apakah cabaran yang perlu dilakukan oleh BeautifulNara dan Budiey untuk menentukan siapakah yang menjatuhkan rival masing-masing? Tengok video di atas untuk mengetahuinya. Kalau korang berani boleh try cuba kat Sunway Extreme Park. Memang menarik ~~~ Nak tahu adakah Abang Nara mampu melakukan cabaran ini? Tengok video kat bawah nie.

P.S: Sila lemparkan kutukan dan cacian kepada Abang Nara. Memang tak gentleman langsung dia. Buat pengetahuan anda, dia memang ada penyakit gayat dengan ketinggian. Hahaha.

 
Written by AbangNara | October 27th, 2009

wan sharmila

.

Sering kali kami tertanya-tanya, mengapakah artis-artis Malaysia punya perkahwinan tak bertahan lama? Why oh why? Mungkin kerana si suami jeles tengok bini pakai seksi dalam drama atau filem? Atau kerana bini selalu balik lambat rumah sampai si suami tidur sorang-sorang dalam bilik? Mungkinkah juga si suami berkahwin dengan si isteri hanya kerana nak menumpang glamer?

Sesungguhnya kami tak tahu apa sebenarnya reason di sebalik penceraian Wan Sharmila dengan suaminya, Fazli Baharom. 23 Oktober 2009, kira-kira jam 10.30 pagi, mereka berdua telah disahkan bercerai di Mahkamah Syariah Johor Bahru dengan talak satu. Mahligai yang dibina awal tahun 2007 hancur berkecai, berderai bak kaca yang jatuh ke lantai dapur.

Buat Wan Sharmila dan suami (kepada mereka yang tak kenal Wan Sharmila nie, leh tengok drama Tari Tirana), harap anda berdua tabah menghadapi cabaran hidup ini. Kalau boleh rujuk, rujuklah balik. Kalau tak boleh nak buat camner kan? Wish both of you all the best dalam menghadapi masa akan datang.

Written by AbangNara | October 27th, 2009

awan dania

Dulu kami dah pernah letakkan gambar si artis perempuan kat atas nie. Tapi saja nak recall balik sebab semalam baru ternampak dia berlakon dalam drama Awan Dania 2. Ala, dia nie salah seorang stewardess dalam drama tue gak. Tapi tak ingat nama watak dia dalam tue.

Gambar nie gambar lama dan kalau anda bijak mesti dapat teka gambar nie diposing untuk majalah apa. Rasanya sekarang dia dah insaf dah kot.

P.S: Perhatikan wajah lelaki tue yang penuh dengan kekhusyukan menghayati keempukan tempat yang dipegang.

Written by AbangNara | October 27th, 2009

[note]Saya rasa sangat tidak selesa apabila kena berkemban. Saya rasa tidak sedap hati kerana sekarang ini saya sudah menjadi isteri orang. Sebab itu sebelum saya bersetuju untuk berlakon drama ini, saya berbincang dahulu dengan pengarah dan minta dia kurangkan adegan yang memerlukan saya berkemban. Nasib baik dia memahami, dan akhirnya adegan berkemban dapat dikurangkan dikira-kira 70 peratus[/note]

Respek sungguh kami dengan Diana Rafar. Tabik spring. Bertuah Zamarul dapat isteri yang memahami dan pandai menjaga maruah suami. Tahniah buat Diana Rafar dan Zamarul Hisham. Artis yang macam inilah kita carik.

Siapa kata producer kita tak memahami isi hati artis-artis? Kalau bawak berbincang elok-elok macam si Diana Rafar nie buat, mesti boleh punya nak kurangkan keseksian semasa berlakon. Lagipun penonton-penonton skang dah makin menyampah ngan artis-artis seksi. Kami tahu yang artis-artis seksi nie bukannya pandai berlakon sangat. Tue yang kerja tayang aset yang tak seberapa je.

Tahniah sekali lagi buat Diana Rafar. Semoga apa yang Diana lakukan ini boleh dicontohi oleh artis-artis wanita lain.