Written by AbangNara | July 29th, 2010

filem nurkasih nurkasih the movie

Nampaknya filem Nur Kasih atau lebih femes dengan nama Nur Kasih The Movie (NKTM) bakal meletup dengan gabungan pelakon-pelakon lama seperti Tiz Zaqyah dan Remy Ishak. Tambah best bila adik Mia Sara yang tersangat comel (rasa nak cubit je pipi dia yang gebu tue) turut berlakon dalam filem Nur Kasih. Sebagai apa kami tak dapat confirmkan lagi.

Kami pasti dan yakin sangat filem Nur Kasih ini bakal meletup-letup dekat wayang nanti. Kita nantikan bersama bila tarikh tayangan Nur Kasih The Movie. Yang pastinya anda akan lihat makcik-makcik berusia 40-an akan berkunjung ke wayang for the first time untuk melayan filem ini.

filem nurkasih nurkasih the movie

Kalau tak silap info yang kami terima, rasanya shooting untuk filem Nur Kasih sudah pun tamat. Mesti sekarang diorang tengah sibuk buat editing. Nak tanya kepada anda semua, adakah anda tak sabar nak pergi tengok filem ini? Adakah filem ini mampu mengutip RM10 juta ? Secara peribadi kami rasa ianya bukanlah satu yang mustahil.

Kita tunggu dan lihat bersama-sama nanti.

P.S: Rileks je mamat nie jawap call dari awek tercinta masa naik roller coaster.

 
Written by AbangNara | July 28th, 2010

gambar zarina ann julie anjoulie lavocah

Tak faham kami apa motif Zarina Ann Julie bertukar nama jadi Anjoulie Lavocah dalam gambar majalah FHM keluar Ogos 2010 nie. Dah la bunyi nama pun agak lucah semacam. Mungkin nak tukar imej kot. Yang peliknya sama je gaya posing dia kami tengok. Seksi semacam je. Yang paling tak tahan dia sedar dia adalah artis Malaysia dan kononnya menjadi idola kepada kanak-kanak di Malaysia. Misteri-misteri.

Oh ye Zarina Ann Julie mengakui yang gambar berbikini satu ketika dahulu memang adalah dirinya. Tapi gambar yang terlampau tue katanya bukan dia. Zarina cakap ada orang pedajal dia dengan guna wanita Iran yang lebih kurang muka dengan dia. Kami percaya kata-kata Zarina sebab sudah tentu dia lebih mengenali dirinya sendiri kan?

Lagi gambar Anjoulie Lavocah atau Zarina Ann Julie dalam majalah FHM Ogos 2010 dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Hanya untuk tatapan 18 tahun ke atas sahaja. Terima kasih kepada Nadia yang menghantar email ini.

P.S: Hadiah menarik menanti kepada siapa yang sangat daring utk ‘melamar’ awek dia

 
Written by AbangNara | July 28th, 2010

sam bunkface jeany

Rasanya semua orang dah tau yang Sam Bunkface dah clash dengan Juliana Evans. Khabarnya yang Sam sudah ada kekasih baru bernama Jeanny (mungkin bukan nama sebenar). Cun jugak orangnya. Gambar diatas telah dihantar oleh seorang readers. Katanya ini gambar Sam Bunkface bersama Jeanny bercuti di luar negara (Australia kalau tak silap).

Tapi Abang Nara tengok macam lain jer muka Sam Bunkface dalam gambar nie. Ke Abang Nara dah makin rabun? Memang betul dia ker? Sila confirmkan please~~~

P.S: Tengok tak Abang Nara keluar 8TV Quickie semalam?

Written by AbangNara | July 28th, 2010

asian bloggers and social media conference 2010

Semasa anda membaca ini, Abang Nara tengah dup dap dup dap (bunyi jantung bergerak tanpa henti dengan kelajuan 100km sejam) sebab tengah bersiap-sedia nak bagi speech sempena Asian Bloggers and Social Media Conference 2010. Abang Nara adalah salah seorang speakers yang dijemput untuk berkongsi serba sedikit tentang dunia blogging.

Doakan Abang Nara. Kalau nak tau lebih lanjut pasal event nie, sila rujuk sini.

P.S: Cuba carik gambar muka Abang Nara kat pamplet atas tue. Kecik je ~~