Written by serenity | September 26th, 2011

Baru berlangsung petang tadi ialah pelancaran album Inggeris Dato’ Siti Nurhaliza iaitu All Your Love. Mengenakan sut merah menyala dan topi hitam, beliau kelihatan anggun sekali. Kami telah pun membeli muat turun album “All Your Love” dari www.cdbaby.com dua hari lepas. Album ini sememangnya menarik, dengan lagu-lagu yang segar dan hip. Lagu favourite kami ialah “Stand Up”, “All Your Love” dan “Nobody Else”.

Ramai selebriti terkenal telah hadir ke majlis pelancaran album tersebut di Starhill Gallery. Untuk 5 keping lagi gambar, boleh anda dapati dengan membaca gosip ini sepenuhnya.

 
 
Written by AbangNara | September 26th, 2011

Lama rasanya tak mendengar kisah Tiz Zaqyah. Semenjak dua ini agak menyepi nampaknya. Untuk pengetahuan anda, Tiz Zaqyah kini tidak lagi aktif di Twitter atas sebab-sebab tertentu. Untuk anda yang merindui Tiz Zaqyah, sila dapatkan majalah Cosmopolitan edisi Oktober 2011.

tiz zaqyah

Nampak seperti ada pengakuan daripada Tiz Zaqyah yang dia sedang berdating dengan “Prince Charming”. Siapakah jejaka bertuah itu? Mungkin jawapannya ada di dalam majalah Cosmopolitan di atas. Kalau nak tahu kena beli la kan?

celcom talk-a-thon

Kepada semua pengguna Celcom, sila dail *119# hari ini jugak sebab anda berpeluang untuk memenangi shopping voucher bernilai RM5,000 setiap hari. Dan pilihan tempat untuk meng”shopping”kan voucher nie pun banyak:-

1. Di Peninsular Malaysia – Parkson, Giant, Cold Storage,Guardian, Mercato, Econsave, IKEA, Celcom Blue Cube, i-Study (Apple authorized dealer – Klang Valley only), Forever 21 (PNG & KV only), Topshop (PNG & KV only)
2. Di Sabah & Sarawak – Parkson, Giant, Farley Hypermarket, H&L Supermarket

celcom talk-a-thon

Senarai pemenang akan sentiasa di update di website Celcom Talk-a-thon. So cepat-cepat la dail *119#. Mana tau ini rezeki korang?

Written by serenity | September 26th, 2011

Sharnaaz Ahmad, pelakon baru berbakat yang sedang meningkat naik diberitakan akan menjadi hero untuk sebuah drama terbaru arahan pengarah terkenal Osman Ali. Drama tersebut diadaptasikan dari novel tulisan Damya Hanna yang berjudul ‘Bicara Hati’. Turut digandingkan dengan Sharnaaz juga ialah pelakon Kris Chempaka yang turut membintangi filem KIL.

Penulis skripnya pula seorang penulis skrip terbaik dari Indonesia, Jujur Prananto yang menulis skrip filem Ada Apa Dengan Cinta dan banyak lagi. Dengan gandingan ini, kami mengharapkan yang terbaik untuk drama ini kerana kedua-dua Sharnaaz dan Kris adalah pelakon berbakat, apatah lagi Osman Ali yang terkenal dengan filem seperti Anak Halal dan skrip filem Ada Apa Dengan Cinta yang pernah memberi impak sewaktu ditayangkan sekitar awal 2000-an. Yang perlu bagi drama ini sekarang, mungkin ialah runut bunyi yang mantap.

Layankan beberapa keping gambar Sharnaaz Ahmad dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit foto pada Twitter Sharnaaz.

 
Written by serenity | September 26th, 2011

Irma Hasmie berkata dia tidak akan menghadiri majlis perkahwinan bekas kekasihnya, Nabil Raja Lawak 30 September ini kerana menghormati Nabil dan bakal isterinya Nazirah. Irma memberitahu laman web Murai yang dia bagaimanapun mendoakan yang terbaik untuk bekas kekasihnya itu dan berharap perkahwinannya dirahmati Allah.

“Tak manis rasanya, jika saya nak hadir ke majlisnya. Nampak agak pelik pula nanti bila bekas kekasih hadir dan saya tak mahu timbul perkara yang tak elok pula nanti. Lagipun inilah salah satu cara saya menghormati hari bahagia Nabil dan isteri. Apa-apa pun, saya mahu ucapkan tahniah pada Nabil. Mudah-mudahan Nabil dapat melayari bahtera perkahwinannya dengan rahmat dan keberkatan dari Allah.”

“”Saya tak pernah bermusuh dengan Nabil, jauh sekali dengan ahli keluarganya kerana saya juga agak rapat dengan adik beradik perempuannya. Saya pun tak suka nak bermusuh dengan sesiapa kerana takut tidak berkesempatan untuk meminta maaf. Jadi, saya tak mahu mereka berkecil hati dengan tindakan saya kerana saya masih menjaga hubungan baik dengan mereka. Tidak pernah putus walau apa juga sekalipun.”

Irma juga berkata yang dia masih single dan sedang mencari bakal suami. Kami berharap Irma akan bertemu jodoh yang terbaik satu hari nanti.