Written by AbangNara | November 22nd, 2009

tangkap khalwat

Wow. Patutlah mamat nie berani lompat ke balkoni semasa dikantoikan tangkap khalwat dengan tunang dia. Rupa-rupanya dia nie pengacara rancangan Pemburu Hantu. Memang jiwa kental dan tabah la. Setakat pegawai-pegawai JAIS tue apa sangat nak ditakutkan. Hantu pun dia dah jumpa. Rileks dan cool jer brother nie.

Mereka yang terlibat tak lain tak bukan ialah Hairi Shahrizal Mustafa, pengacara rancangan Pemburu Hantu dan tunangnya, Ziffa, seorang penolong penerbit rancangan TV. Kami cuba membayangkan macam mana si Hairi nie membalut tubuhnya dengan langsir dan melompat ke balkoni sebelah. Sepatutnya dia tak jadi pengacara rancangan Hantu. Mungkin watak James Bond lebih sesuai dengan diri dia.

tangkap khalwat

Kalau korang nak baca berita penuh, sila baca artikel ini lagi.

P.S: Apakah yang membezakan Streamyx dengan pembekal-pembekal internet yang lain? Jawapan yang paling jelas sudah tentulah Streamyx nie tak ada limit. Upload dan downloadlah seberapa banyak yang anda mahu. Kalau company internet lain, pakej upload dan download dia ada limit. So jangan tertipu tau.

 
 
Written by AbangNara | November 20th, 2009

watie dan azza elite

Gile best cara sambutan artis-artis kat Malaysia nie. Siapa ada penari pole lagi. Bila la rasanya kami di BeautifulNara nie nak dapat invite pergi sambutan hari jadi macam nie. Selalu kami celebrate hari jadi kat rumah je. Beli satay makan reramai.

Oh ye, gambar parti hari jadi nie katanya adalah hari jadi Watie dan Azza Elite. Azza Elite yang pakai baju kaler pink. Saja kami bagitau sebab takut anda semua tak kenal. Lain macam sikit muka dia. Mungkin tengah bahagia atau mungkin terlebih makan tempe macam Khir Toyo.

Korang layankan ajerlah gambar-gambar parti hari jadi Watie dan Azza Elite dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Best jugak buat update secara langsung kat Facebook pasal Nur Kasih ngan anda semua. Terima kasih kepada Streamyx kerana membuatkan ini semua possible. Connection yang lancar ~~~

 
Written by AbangNara | November 20th, 2009

promo celcom

Sekaranglah masanya kalau untuk anda bertukar nombor tepon anda kepada XPAX. Jangan lupa yang bulan November ngan Disember nie, bonus nie akan berganda 2 kali. Kalau biasa dapat 8%, kali nie leh dapat sampai 16%. Memang berbaloi-baloi.

Korang boleh baca kat atas tue perbezaan antara XPAX dengan telco lain. Bukan nak jek lebih tapi rasanya memang XPAX lebih baik dan berbaloi daripada yang lain-lain.

Untuk lebih maklumat lanjut, gi lawat website XPAX nie.

Written by AbangNara | November 20th, 2009

artis

Rasanya semua orang tau kot sapa artis kat gambar atas tue tapi nak suruh gak korang teka. Teka jangan tak teka.