Written by AbangNara | April 20th, 2009

gambar seksi anggun

Mungkinkah artis-artis Indonesia memang suka buat aksi nampak seluar dalam masa tengah buat show? Kalau dulu ada gambar Agnes Monica dan seluar dalamnya masa tengah syok menari, kali nie Anggun pulak tanpa segan silu menunjukkan seluar dalamnya.

Rasanya Anggun nak bagitau kat peminat-peminat dia jenama seluar dalam yang dia pakai. Atau mungkin Anggun mendapat tajaan seluar dalam dan salah satu syarat kontrak adalah menunjukkan seluar dalam semasa show.

Korang layan ajerlah lagi gambar-gambar seksi Anggun sampai ternampak seluar dalam masa tengah syok buat show. Baca artikel ini sepenuhnya untuk tengok lagi gambar.

 
 
Written by AbangNara | April 20th, 2009

keputusan

Saat yang ditunggu-tunggu telah tiba. Di sini kami ingin mengumumkan pemenang bagi pertandingan pengkomen terbanyak di BeautifulNara. Sebelum itu kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang telah sudi turut serta dalam pertandingan ini.

Senarai pemenangnya ialah:-

  1. Flower – 2682 komen
  2. Ain – 2024 komen
  3. Hanz – 899 komen

Kepada mereka-mereka yang di atas, sila hantarkan butiran bank Maybank anda kepada kami di borakartis @ gmail.com untuk tujuan pemberian hadiah. Sila gunakan email semasa anda membuat komen ketika menghantar email kepada kami untuk tujuan pengesahan.

Kepada budakgenius, Neokunam, fiza224, ni dan mereka-mereka yang turut aktif memberi komen, terima kasih kami ucapkan. Mungkin lain kali pertandingan yang lebih kurang serupa akan terus kami anjurkan untuk anda semua.

Teruskan menyokong kami di BeautifulNara untuk menjadi blog hiburan Malaysia yang tersempoi. Teruskan bergosip secara berhemah di BeautifulNara.com.

Written by AbangNara | April 20th, 2009

Tomok terus maju ke Top 3 One In A Million musim ke 3 minggu depan. Kesian kat Amylea yang menjadi mangsa penyingkiran. Sepatutnya Aweera takpun Nine la yang wajar keluar. Persembahan tak memberangsangkan langsung kedua-dua nie.

Namun begitu Tomok harus berhati-hati. Bak kata Syafinaz, persembahan Tomok dah boleh dibaca. Mesti akan gaya-gaya rock. Kena buat kejutan yang lebih minggu depan untuk mengelakkan terkeluar. Kami yakin anda boleh Tomok.

Anyway layan video Tomok OIAM Top 4 di atas dan jatuh cintalah dengan Tomok versi baru.

Written by AbangNara | April 20th, 2009

gambar wany omar terlampau

Pening kepala kami bila melihat gambar-gambar sosial, aksi panas dan terlampau artis Malaysia yang bernama Wany Omar ini. Kalau anda tak tahu siapa Wany Omar ini, dulu kami pernah memaparkan gambar Wany Omar dan Aqasha berpeluk mesra.

Nampaknya gambar itu tidak cukup untuk memfemeskan dirinya, maka Wany Omar kembali dengan gambar-gambar yang memang memanaskan mata mereka yang melihat. Dengan aksi menari, baju ketat dan seluar pendeknya, sememangnya nama Wany Omar akan menjadi bualan ramai selepas ini.

Layan lagi gambar-gambar panas Wany Omar berclubbing dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Mungkin ini salah satu cara artis-artis yang tidak popular untuk mempopularkan diri mereka. Maklumlah bakat lakonan tak ada sangat, terpaksalah buat gambar aksi terlampau untuk mencari publisiti murahan.