Written by AbangNara | April 29th, 2009

Mesti ramai yang tak kenal artis di atas. Artis di dalam gambar di atas ialah Rima Rashidi, seorang penyanyi yang agak femes masa tahun 80 an.

Beza betul muka dulu dan kini Rima Rashidi. Takperlah, bukan dah jadi artis dah pun sekarang. Anak pun dah ramai. Asalkan sedap mata suami memandang sudahla.

Lagi gambar Rima Rashidi dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
 
Written by AbangNara | April 29th, 2009

gambar sebenar anak erra fazira

Gambar sebenar anak Erra Fazira memang sedang hangat di pasaran. Bak tagline Hot FM, lebih hangat dari biasa. Kalau jual gambar anak dia, maybe Erra boleh dapat juta-juta kot.

Dari sebuah forum gosip, katanya di atas adalah gambar sebenar anak Erra Fazira. Malah ada yang kata bibir sama dengan Erra Fazira. Kami tak pulak perasan sampai ke tahap tue. Sama je semua bibir bayi di pandangan kami.

Anda rasa betul ke gambar di atas ini adalah gambar anak Erra Fazira? Yang si Erra nie pun satu, lambat betul nak kasik tengok gambar anak dia. Tak tahu ke ramai yang tertunggu-tunggu.

Written by AbangNara | April 29th, 2009

Comel bangat seh!!!

Written by AbangNara | April 28th, 2009

ana alisha

Nampaknya bukan nenek-nenek, makcik-makcik dan awek-awek yang nak pergi mandi ajer berkemban sekarang nie. Fesyen berkemban nampaknya dah semakin popular semenjak gambar nenek Jijah posing di tepi pantai terpampang di Internet.

Tengok ajer gambar Ana Alisha dan Puteri Sarah Liyana berkemban. Nasib baik bukan pakai kain batik. Mungkin persiapan nak pergi mandi terus kot selepas berjoli.

Dan tak lupa ada Danny X Factor yang turut inter-frame. Dengar ceritanya Ana Alisah nie awek Danny.

Layan lagi gambar Ana Alisha dan Puteri Sarah Liyana dengan membaca artikel ini sepenuhnya.