Written by AbangNara | December 29th, 2009

Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina

Setelah banyak kabar-kabar angin yang menyatakan percintaan Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina nak berkubur tanpa batu nesan, akhirnya Dr Sheikh Muszaphar mengumumkan yang dia bakal mengakhiri zaman bujangnya pada 10 Oktober 2010.  Maka kecewalah beribu-ribu makcik-makcik, gadis-gadis dan janda-janda di Malaysia nie apabila jejaka idaman Malaya yang hensem.

Tapi cun gak tarikh nikah diorang nie. 10/10/10. Jap kami check hari apa masa tarikh tue. Pergh. Hari Ahad tue. Memang sesuai dan cantik betul tarikh pernikahan Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina nie. Adakah bakal menjadi Wedding of The Year 2010? Sama-samalah kita nantikan nanti.

Disebabkan tarikh perkahwinan nie masih agak jauh, marilah kita sama-sama mendoakan agar tiada aral yang menganggu perancangan mereka berdua nie. Dua-dua pun sama cantik dan sama padan. Semoga segalanya berjalan lancar nanti. Amin ~~~

 
Written by AbangNara | December 29th, 2009

[Sila skroll ke bawah untuk membaca gosip terbaru. Sebelum tue pastikan korang beli dulu tiket Konsert Ne-Yo 7 Januari 2010 di Sunway Lagoon Surf Beach menggunakan TicketHotline.]

ne-yo in malaysia

Ingat lagi tak kami pernah promo pasal konsert Ne-Yo suatu ketika dulu? Kalau tak ingat, leh refer balik kat sini. Konsert Ne-Yo yang dibawakan khas oleh Xpax nie tinggal beberapa hari jer lagi (7 Januari 2010) sebelum menggegarkan Sunway Lagoon Surf Beach. Inilah masanya untuk anda merasai sendiri kehebatan dan kepanasan aksi Ne-Yo di Malaysia.

Kami nak ajak anda ramai-ramai membeli tiket konsert Ne-Yo nie sebab kami berani jamin anda akan tersenyum kepuasan menonton aksi Ne-Yo malam tersebut. Kena cepat beli sebab kami dengar tiket-tiket konsert Ne-Yo nie dah nak habis dah. Orang kata laku macam pisang goreng panas.

Camner cara nak beli? Senang ajer. Ada beberapa cara untuk anda semua mendapatkan tiket konsert Ne-Yo. Meh kami ajarkan.

ne-yo ticket

1. Pergi website Ticket Hotline. Tekan kat gambar Ne-Yo yang macam kat atas tue dan pilih jenis tiket yang anda nak. Ada tiket harga RM140 (Purple Zone), ada harga RM170 (Phlow Zone), ada RM260 (Phuture Zone) dan ada tiket RM1500 (VVIP Gentleman Zone).

ticket ne-yo in malaysia

2. Khas untuk pengguna-pengguna Xpax, korang semua boleh dapat tiket yang berharga RM140 dengan harga RM90 jer. Tapi sebelum tue pastikan korang buat macam gambar kat atas tue. Taip REGNEYO dan hantarkan ke 28881. Lepas dapat SMS confirmation, reload RM50 dan salin nombor yang dia bagi. Dan yang paling penting lepas tue terus pergi redeem tiket tue kat mana-mana Ticket Hotline punya outlets. Tawaran nie terhad kepada 5,000 orang yang terawal je tau.

3. Untuk mereka yang gunakan pakej U.O.X./S.O.X. pulak, anda cuma perlu taip REGFREETIX dan hantar SMS ke 228881. Selepas tue reload RM30 untuk dapatkan 2 tiket dengan harga cuma RM158. Cara dia pun sama jugak anda perlu redeem kat mana-mana Ticket Hotline punya outlets.

ne yo concert ticket

Kitorang dah beli dah tiket kitorang. Korang bila lagi? Jom beli jom.

Written by AbangNara | December 29th, 2009

abby abadi zul ariffin

Hohohoho. Baru tadi kami kongsikan cerita Abby Abadi terkilan pasal gambar anak-anak dia dieksploitasi, tup-tup kami dapat plak gambar Abby Abadi yang tengah riang ria bersama Zul Ariffin. Nampaknya kena tunggu Abang Norman Hakim punya komen la plak pasal gambar nie. Balas membalas komen la diorang berdua nie nanti.

Tapi kami suka tengok Abby yang nampak hepi jer dalam gambar-gambar nie. Tengah bahagia la kot. Tahniah kami ucapkan.

Lagi gambar-gambar riang ria Abby Abadi bersama Zul Ariffin dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Dengan citernya si Zul nie dah bertunang. Betul ke?

 
Written by AbangNara | December 29th, 2009

memey norman abby

Kami cuba membayangkan betapa sentapnya hati Abby Abadi apabila melihat gambar mesra Memey, Norman Hakim dan 3 orang anaknya. Sapa tak panas tengok anak sendiri mesra dengan orang lain. Kalau Memey dah bergelar ibu tiri mungkin boleh diterima kemesraan yang ditunjuk, tapi masalahnya sampai sekarang tak nikah-nikah lagi. Kami rasa kami boleh faham perasaan membara Abby time gambar nie keluar ari tue.

Tapi nasib baik Abby masih rileks dan cool jer bila ditanya tentang perasaan dia lepas tengok gambar-gambar mesra Memey dengan anak-anak dia.

[note]Saya dah tengok gambar itu sebelum ini. Biarlah dia… suka nak orang bercerita tentang dia. Bagi saya, biasa-biasa sahaja. Alhamdulillah, mereka melayan tiga orang anak saya dengan baik. Cuma saya rasa agak ralat kerana gambar-gambar itu seperti sengaja dipublishkan untuk mendapat perhatian. Saya berasa kasihan apabila anak-anak yang menjadi ‘bahan’. Tiga orang anak saya itu tidak sepatutnya disuruh melakukan perkara-perkara yang tidak mendatangkan manfaat.[/note]

Kami rasa kenyataan Abby nie merujuk kepada gambar anak-anak dia mencium Memey kat atas tue kot. Memang kami rasa pun gambar nie sengaja disebarkan oleh pihak-pihak tertentu. Kononnya nak tunjukkan betapa bahagianya mereka sekeluarga selepas tiada lagi Abby. Kesian kat anak-anak yang jadi mangsa mereka-mereka yang tak prihatin. Mentang-mentang bebudak tue kecik lagi dan tak tau apa-apa.

Tapi yang paling best ialah kenyataan last Abby yang menyatakan dia dah menyampah ngan Norman Hakim.

[note]Ada beberapa insiden yang membuatkan saya menyampah nak tengok NH (Norman Hakim) kerana dia tak tahu malu dan tak menghormati langsung keluarga saya.[/note]

Agak-agaknya apa yang Norman Hakim dah buat ek? Nie rasa nak terjah nie. Sumber dari Mstar.