Written by AbangNara | September 9th, 2011

Selepas hampir seminggu memenuhkan perut dengan rendang, ketupat, lemang dan kuih-kuih raya, perut buncit Abang Nara mengidam nak makan benda lain. Tup-tup dapat jemputan untuk pergi makan Pizza Hut kat Kota Damansara. Bagai orang mengantuk disorongkan bantal, Abang Nara dan wife yang comel terus meredah lautan jam untuk memuaskan nafsu makan.

chunky loaded pizza hut

Abang Nara memang suka makan kat Pizza Hut. Suasana tenang, menu yang ada memang best dan paling penting dapat borak-borak dengan wife dan rakan-rakan yang datang. Senang citer Pizza Hut memang tempat terbaik untuk enjoy makanan bersama dengan mereka yang tersayang.

chunky loaded pizza hut

Dan paling menariknya, menu terbaru yang ada di Pizza Hut sangat-sangat menggiurkan. Nama pizza yang sumpah sedap ini ialah “CHUNKY LOADED”. Dengar nama pun dah terkeluar air liur kan? Tagline dia pun mantap jugak, CHUNKY LOADED -10 Chunky Layers! Bigger Bites To Share.  Ce korang tengok gambar CHUNKY LOADED kat bawah nie supaya makin banyak air liur yang terkeluar.

chunky loaded pizza hut

Lazat kan? Kalau anda nak tahu, pizza terbaru daripada Pizza Hut ini dinamakan CHUNKY LOADED kerana ianya dipenuhi dengan 10 lapisan isi yang sangat-sangat best. Bukan 5 bukan 6 dan bukan juga 9, tetapi 10 lapisan penuh kelazatan. Daripada lapisan terbawah hinggalah ke atas dipenuhi dengan Crunchy Crust, Napoli Sauce, Mozzarella Cheese, Roasted Veggie Mix, Tortilla Crust, Roasted Veggie Mix, Chicken or Beef Topping, Diced Tomatoes, Tortilla Strips dan Mozzarella Cheese. Pergh ~~~~~~~

chunky loaded pizza hut

Tue dia wife Abang Nara dah terkena penangan CHUNKY LOADED. Mak mertua lalu pun tak sedar. Untuk pengetahuan korang, pizza yang ada 10 lapisan macam ini hanya boleh didapat di Pizza Hut. Tak ada di tempat lain. Meh Abang Nara bagi close up sikit gambar CHUNKY LOADED nie. Biar korang terus nak pergi makan hari nie jugak.

chunky loaded pizza hut

Dah teruja kan? Dah terasa nak pergi Pizza Hut sekarang jugak kan? Sabar dulu. Cuba korang tengok video Pizza Hut Chunky Loaded kat bawah nie dulu. Cuba perhatikan apakah mesej yang cuba disampaikan.

Mesej yang ingin disampaikan tak lain tak bukan pergi Pizza Hut kena beramai-ramai. Jangan pergi sorang-sorang. Kalau makan ramai-ramai lagi best, lagi meriah dan lagi gembira. Jangan risau tak adanya pekerja Pizza Hut nak marah korang kalau korang gelak-gelak gembira kat situ. Lagi diorang tumpang gembira adalah. Tak gitu?

chunky loaded pizza hut

Di atas ialah muka penuh gembira Abang Nara dan wife selepas membaham beberapa kepingan Pizza Chunky Loaded. Rasa dia memang ada umphh. Lain daripada yang lain. Nak terang kat sini pun tak reti, korang kena acu cuba try test sendiri.

chunky loaded pizza hut

Terima kasih Pizza Hut kerana menjemput Abang Nara, wife dan rakan-rakan blogger yang lain untuk merasai dengan lidah sendiri kesedapan Chunky Loaded ini. Untuk info lanjut (promosi, diskaun dan lain-lain), jangan lupa pergi ke Facebook Pizza Hut atau pun laman web Pizza Hut.

 
Written by AbangNara | September 9th, 2011

Cantik sungguh Faezah Elai di malam berinainya. Beruntung sungguh Heykal Hanafiah mendapat isteri yang cantik mulus. Mesti ramai yang jeles dengan untung badan Heykal Hanafiah. Betullah kata orang, jodoh itu di tangan Tuhan. Tak gitu? Terima kasih tidak terhingga kepada Mummyirfan daripada Forum Cari yang bersusah payah menangkap gambar ini untuk tatapan peminat Faezah Elai.

gambar perkahwinan faezah elai

Faezah Elai dan Heykal Hanafiah akan dinikahkan esok di Pulau Pinang selepas solat Jumaat. Marilah kita sama-sama doakan agar majlis mereka berdua berjalan dengan lancar. Lagi beberapa keping gambar malam berinai Faezah Elai dan pelamin pernikahan mereka dengan membaca entri ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | September 8th, 2011

Seram sejuk Abang Nara melihat screenshot yang dihantar oleh seorang pembaca untuk video klip Malaysian Boy ini. Nampak ada bayangan putih di situ. Takkan ada hantu kot? Nampak macam tak logik tapi bila lama-lama tengok naik gak bulu roma.

malaysian boy hantu

Dan baru-baru ini kecoh dikatakan yang lagu Malaysian Boy ini ditiru 100% daripada lagu Kanye West yang bertajuk American Boy. Siap ada keluar cerita bahawa Altimet bakal disaman oleh Kanye West kerana mencedok lagu ini tanpa kebenaran.Secara logiknya, takkanlah pihak Astro yang bertanggungjawab untuk mengeluarkan lagu ini tidak mengambil langkah yang sepatutnya sebelum merakamkannya kan? Layankan video klip penuh Malaysian Boy di bawah dan buatlah perbandingan anda sendiri.

By the way, siapakah penyanyi yang bertudung itu? Not bad jugak suara dia.

Written by AbangNara | September 8th, 2011

Sekejap nak berhenti, sekejap tak jadi berhenti. Sekejap dah insap, sekejap nak jadi penyanyi balik. Memang macam lalang sungguh Shahir AF8 nie. Kalau nak berhenti, berhenti je lah. Tak payah kecoh nak berhenti pastue tup tup nak menyanyi kembali. Buat habiskan beras je. Tak gitu?

shahir

Bukan apa semalam semasa mak Shahir diinterview, katanya Shahir akan kembali aktif menyanyi. Abang Nara agak pelik sebab hari tue dengar cerita dah nak bersara sepenuhnya. Kata mak Shahir:-

Pelbagai spekulasi mendakwa Shahir sakit, kecewa cinta termasuk sakit mental hingga dilihat keluar dari rumah dalam keadaan berjambang dan tidak terurus tidak benar. Tuduhan melulu itu penganiayaan, namun kami tetap tabah. Shahir akan meneruskan perjuangan seninya seperti dirancang dengan Astro Entertainment Sdn Bhd berikutan dia masih mempunyai baki kontrak lebih setahun.

Kepada Shahir, sila jangan jadi lalang. Kalau rasa nak teruskan menyanyi, sila teruskan sepenuhnya. Kalau nak berhenti pun sila berhenti terus. Jangan nak buat kecoh sana-sini. Nanti menyampah pulak orang dibuatnya.