Written by AbangNara | August 19th, 2011

Dah lama rasanya tak merasa dapat kad raya. Bila tengok kad raya Datuk Siti Nurhaliza nie, terasa macam best pulak kalau dapat. Rasa-rasa sudi ke tak Datuk Siti hantar satu kepada diri ini? Nak simpan buat koleksi.

kad raya datuk siti

kad raya datuk siti

Korang ada hantar lagi ke kad raya? Ke sekadar SMS atau buat ucapan ikut Facebook je? Ce citer ce citer.

 
Written by AbangNara | August 19th, 2011

Perghhh. Jiwang karat. Pengakuan paling kacak daripada Zul dan paling cute daripada Abby. Masing-masing meluahkan rasa sayang di Facebook page masing-masing. Kalau tak silap, Zul telah meluahkan rasa sayangnya terlebih dahulu kepada Abby di Facebook Page Zul Ariffin. Memang jantan la lu bro

zul abby

Adakah kasih sayang Zul hanya bertepuk sebelah tangan? Ternyata tidak apabila Abby Abadi turut meluahkan rasa sayangnya kepada Zul di Facebook Page Abby Abadi. Memang romantis la korang dua nie.

zul abby

Sila kahwin cepat-cepat. Rasanya ramai yang merestui perhubungan anda berdua. Tak gitu?

Written by AbangNara | August 18th, 2011

Celcom sentiasa membawakan anda sesuatu yang baru dari masa ke masa mengikut keperluan penggunanya. Selaku network provider nombor 1 Malaysia, Celcom sentiasa peka dan mahukan yang terbaik untuk kesemua penggunanya. Sejajar dengan itu, Celcom kini membawakan anda semua plan baru Celcom Broadband. Sila rasa teruja selepas melihat info di bawah:-

celcom broadband

Dan sila tambahkan keterujaan anda kerana tak kira sama ada anda pengguna baru atau lama Celcom Broadband, kini anda boleh mendownload unlimited music di Celcom Musicube. Untuk activatekan perkhidmatan percuma ini, sila jangan segan silu melawat laman web Celcom Musicube. Kat situ ada ditunjuk ajar cara-caranya.

celcom broadband

Broadband dah murah, download lagu pun dah free, apa lagi yang korang nak daripada Celcom Broadband nie? Korang nak unlimited surfing? Ok rileks. Katakanlah korang punya bandwith dah lenjan guna sampai habis, plan Celcom Broadband yang baru ini datang sekali dengan 1GB FREE additional quota with free speed upgrades. Yang paling penting korang boleh surf sampai 10GB free setiap bulan. Puas hati dah?

celcom broadband

Untuk bagi korang kepuasan yang maksimum, pihak Celcom jugak akan bagi korang limited edition World Stage USB modems PERCUMA selagi stok masih ada. So tunggu apa lagi? Sila langgan Celcom Broadband hari ini jugak. Kalau terlambat korang jugak yang menyesal.

Written by AbangNara | August 18th, 2011

Facebook kalau ditranslatekan kepada bahasa Melayu adalah bermakna muka buku. Dan Najwa Latiff memang bijak menghasilkan satu lagu yang sangat catchy berdasarkan Facebook. Lagu yang bertajuk “Cinta Muka Buku” ini dicipta oleh Najwa dan kakaknya. Respek babe.

Untuk anda yang tak tahu, Najwa Latiff dulu hanya sekadar suka-suka upload video dirinya sendiri bermain gitar di dalam kereta ke YouTube. Sekarang ini dia sudah popular mengalahkan penyanyi-penyanyi baru yang lain. Kesimpulannya ialah kalau anda ada bakat, kemahuan dan usaha, impian anda akan menjadi kenyataan.

Tahniah kepada Najwa Latiff atas kelahiran Cinta Muka Buku ini. Good luck and all the best untuk masa hadapan anda.