Written by AbangNara | December 11th, 2010

Wow. Sekali tengok memang nampak seperti video Elyana sedang menari seksi tak hengat di dalam tandas. Dua kali tengok pun nampak macam Elyana. Tiga kali tengok kami dah nampak macam orang lain sikit. Kami rasa ini adalah gadis mirip Elyana. Kalau betul ini Elyana, nampaknya ada kawan-kawan terdekat Elyana yang pedajal dia. Kalau kami ada kawan macam nie, memang dah lama putus kawan.

Aksi Elyana atau gadis mirip Elyana ini memang agak menggoda. Kami cadangkan agar aksi menari sebegini digunakan untuk menggoda suami di bilik tidur. Pasti kesannya lebih berpanjangan. Enjoy video di atas.

 
Written by AbangNara | December 11th, 2010

shuib sepah tunang siti sarah

Semalam di Golden Palm Tree Resort, Sepang bersempena dengan program Amazing Race Bujang Sepah, salah seorang anggota kumpulan Sepah iaitu Shuib telah mengakui yang dia sudah bertunang dengan Siti Sarah. Tahniah kami ucapkan. Kami turut berada di sana semasa pengakuan ini berlaku. Nampak Shuib masih malu-malu kucing untuk mengakui statusnya. Katanya pihak keluarga Siti Sarah mintak dirahsiakan bab pertunangan ini kerana takut jodoh tak sampai.

Apa pun selepas bertunang pada 16 November, majlis perkahwinan mereka bakal berlangsung pada bulan Januari 2011. Tapi tak tahu lagi bila sepah Shuib pun tengah sibuk dengan shooting semua. Apa pun kami doakan agar semuanya berjalan dengan lancar. Kata orang time bertunang nie darah tengah manis. So kena jangan ikut emosi sangat. Tak gitu? Sekali lagi tahniah kami ucapkan atas pertunangan ini.

Nantikan cerita kami tentang drama bersiri terbaru Sepah yang bakal menggegarkan Astro Prima tak lama kami. Untuk pengetahuan, kami suka gile dengan lawak kumpulan Sepah ini walaupun lawak diorang agak kasar. Kena dengan jiwa kami.

Written by AbangNara | December 10th, 2010

filem ngankung

Hebat. Memang hebat. David Teo katanya telah menghantar sms kepada seorang pengarang Utusan yang memaklumkan filem Ngangkung hampir mencecah kutipan RM10 juta. Kalau betullah kutipan filem Ngangkung RM10 juta, ini adalah satu sejarah baru dalam dunia perfileman Malaysia. Tahniah kami ucapkan kepada David Teo dan mereka yang terlibat dalam pembuatan filem ini.

Bercakap mengenai David Teo, ada satu perkara yang menarik yang dikatakan olehnya baru-baru ini. Kata David Teo, cabaran paling besar bagi penerbit filem seperti dia ialah “godaan” daripada artis-artis (sudah tentu wanitalah) yang muda dan seksi-seksi yang sanggup melakukan apa saja untuk mendapatkan slot menjadi pelakon utama. Perghhhhhh. Apakah jenis godaannya? Itu kami tak dapat huraikan. Korang fikirlah sendiri.

Filem Ngangkung sudah cecah RM10 juta, apa cerita dengan filem 2 Alam? Rasa-rasa cecah RM1 juta tak? Hehehe.

Written by AbangNara | December 9th, 2010

scha al yahya

Lamanya tak bercerita tentang Scha Al Yahya. Bukan apa, semenjak ada awek baru bernama Lisa Surihani, bekas awek terpaksalah dilupakan. Hehehe. Gurauan semata-mata tue je. Jangan korang take serious pulak. Kami cuma setia pada si dia yang satu sahaja.

Sebenarnya kami jalan-jalan di Facebook Scha Al Yahya sebentar tadi dan tertengok gambar Scha memakai baju “Hanbok” ini. Untuk pengetahuan, Hanbok adalah baju tradisional orang Korea. Nampak comel dan macam sangat Korean apabila Scha pakai Hanbok. Cute sangat-sangat kan?

Oh ye sebelum terlupa, Awan Dania musim  ke 3 dah pun mula ditayangkan di Astro Ria setiap hari Isnin jam 9 malam. Yang bestnya season ini adalah penggambaran banyak dijalankan di luar negara. Kalau tak silap kami, lokasi luar negara untuk Awan Dania 3 ialah Korea dan Australia. Menarik kan?

So jangan lupa untuk terpacak depan TV setiap hari Isnin untuk terbang ke awan bersama Scha Al Yahya di Astro Ria.

Lagi gambar Scha Al Yahya memakai Hanbok dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar diambil dari Facebook Scha.

P.S: Alahai cutenya kucing 2 ekor nie