Written by AbangNara | January 9th, 2011

siaran langsung ajl25

First thing first, buat mereka-mereka yang duduk di oversea, sila pergi ke link ini untuk melihat siaran langsung AJL25. Pihak TV3 akan buat live streaming bermula jam 7.30 untuk Red Carpet AJL25. Dan untuk anda semua, kami akan updatekan keputusan penuh terkini AJL25 dan pemenang AJL25 secara live sambil mengunyah keropok di depan TV bermula jam 9 nanti.

Pastikan anda bersama kami untuk ulasan AJL25 yang terkini dan termantap. Kami juga akan updatekan gambar-gambar red carpet AJL25 secepat mungkin untuk tatapan anda. Untuk anda yang nak berinteraksi kat Facebook BeautifulNara, sila klik link ini.

ULASAN AJL25:

1 Hebat gila suara Nash ngan Fransica Peter. Terbaik dari ladang

2. Persembahan pembukaan yang mantap. Orang old school memang bagus.

3. Cheryl Samad nie dari dulu pakai baju jenis-jenis gini (kata ibu kami)

4. Wow. Yuna nampak oren. Kami suka. Vokal mantap. Terbaik.

5. FBI buat lawak tak menjadi. Hmmm.

6. Oh kami suka dengan Tomok punya baju, persembahan dan aura. Marvelous

7. Tiba-tiba terfikir bakal adakah kaitan AJL25 dengan illuminati?

8. Gile ah suara Lan nie. Mantap gila. Memang hebat time vokal nyanyi A.P.I

9. Shahir ada rupanya. Ingatkan sakit lagi. Good luck Shahir.

10. Haa. Kami suka Shahir punya persembahan. Simple je. Tak ada penari-penari. Baju pun putih dan suci.

11. Aduh, vokal Shahir macam kureng jer. Boleh pergi lagi mantap nie.\

12. Kenapa suara Black pun agak down malam ini? Adakah kerana sound system?

13, Black pandai bola. Kalau tak wakil Selangor

14. Suara Hafiz AF terbaik

15. Fuh. Terbaik ah tembakan tue. Konsep menarik.

16. Tak faham motif Anna Raffali nyanyi dalam sangkar.

17. Faizal Tahirrrrrrrrrrrrrr !!!! Ok memang mantap.

18. Konsep persembahan FT menusuk ke jiwa kami.

19. Vokal terbaik setakat ini ialah FT.

20. Adira nie kami pernah jumpa sekali. Kecik molek je orangnya. Cute.

21. Mantap gile Adira tarik.

22. Persembahan Bunkface @ vokal Sam lagi bagus berbanding AJL24. Tahniah Sam.

23.  Terasa macam Black tak all out pulak untuk lagu nie. Dia boleh buat lagi power nie sebenarnya.

24. Ok semua orang tunggu Hanyut dari Faizal Tahir. Tengok camner.

25. Pergh FT terbaik dari ladang. Confirm menang.

26. Stacy go Stacy. Ok baju macam Chun Li

27. Shadap not shadap (diam tak diam). Lawak terbaik AJL25

28. Mencari Konklusi dari Hujan. Biasa-biasa ajer kot.

29. Gile ah suara Kak Ziana Zain.

30. Datuk Siti boleh menang persembahan terbaik AJL25.

 
Written by AbangNara | January 9th, 2011

anak luar nikah watie elite

Sesiapa yang tengok Melodi tadi semestinya akan tersentap dengan kisah seorang budak bernama Angelina yang mencari ibunya. Kisahnya si anak diserahkan kepada orang lain sehari selepas kelahirannya. Persoalannya siapa sebenarnya ibu Angelina? Kesian kat si Angelina yang tercari-cari siapakah ibunya.

Apa pun kepada ibu Angelina, kami harap dan doakan untuk anda kembali bersama anak anda. Anak-anak perlukan kasih sayang seorang ibu. Kisah silam lupakan. Yang penting ambil pengajaran daripada kesilapan dahulu dan tebus segala kesilapan itu sekarang. Tak gitu?

Apa pun kita tunggu penjelasan dari pihak yang merasakan dirinya terbabit.

Written by AbangNara | January 8th, 2011

marsha

Kagum kami dengan mutu gambar yang diambil oleh Ashikin Abdullah ini. Marsha yang sememangnya cun makin bertambah cun. Betullah kata orang, kadang-kadang photographer memainkan peranan penting untuk menaikkan kecantikan wajah seseorang itu. Kalaulah Abang Nara yang ambil gambar si Marsha nie, confirm gagal 100%. Sebab itu Abang Nara jadi blogger je, tak jadi photographer.

Lagi gambar Marsha Milah Londoh dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kalau anda berminat nak lihat hasil fotografi Ashikin Abdullah lagi boleh lawat laman web di bawah:-

Website – www.ashikinabdullah.com
Flickr – www.flickr.com/photos/ashikinabdullah
Fb Page – http://www.facebook.com/AshikinAbdullahPhotography

P.S: Bayi dalam perut

 
Written by AbangNara | January 8th, 2011

marsha

Cute kan bulu rambu ramba kat baju Marsha tue? Bertambah comel Marsha yang sememangnya comel. Sebenarnya masa Marsha keluar awal-awal dulu, Abang Nara terjatuh hati sikit dekat si Marsha nie. Muka dia lain daripada lain. Agak elegan sikit terutama tang bibir dia yang lain daripada yang lain. Cantik kan bibir dia?

marsha

Semoga tahun 2011 ini akan membawa lebih banyak kebahagiaan buat Marsha. Dengar ceritanya tahun ini si Marsha nak mendirikan rumah tangga. Kalau betul, tahniah awal-awal Abang Nara ucapkan. Walaupun hati ku kecewa kerana Marsha akan menjadi milik orang, tetapi demi kebahagiaanmu, Abang Nara relakan jua pemergian anda.(terjiwang pulak di tengah hari Sabtu)

P.S: Ini baru arahan yang tepat dan jitu