Written by AbangNara | September 21st, 2011

Akhirnya Mamat Sepah mengakui yang punca penyebaran gambar Fida di bawah ialah silapnya. Gambar di bawah diambil semasa dia, Fida dan beberapa orang rakan sedang pergi bercuti ke sebuah destinasi. Menurutnya, semasa gambar tersebut diambil, dia tidak perasan sebahagian rambut kekasihnya itu terdedah kerana tidak memakai cermin mata ketika itu.

fida bukak tudung

Kata Mamat Sepah kepada Mstar:-

Saya mengakui itu adalah salah saya tetapi sejujurnya saya tidak berniat untuk mengaibkan nama baik Fida pada mata masyarakat. Dia adalah seorang gadis yang baik. Semasa kejadian Fida di dalam kereta dan secara spontan saya mengambil gambar tersebut tanpa menyedari sebahagian rambutnya terdedah tambahan pula saya tidak memakai cermin mata. Tanpa berfikir panjang saya terus memuat naik gambar tersebut di laman Facebook milik saya. Saya sangat berharap perkara ini tidak melarat kerana takut orang akan mengatakan saya telah mengubah Fida melakukan perkara tidak baik sejak berkawan dengan saya.

.

Harap-harap Mamat dan Fida selepas ini lebih berhati-hati dan tidak mengulangi kesilapan yang sama.

 
Written by serenity | September 20th, 2011

Tiga tweets selebriti-selebriti terpilih akan ditampilkan di BeautifulNara hari ini. Tweets ini dipilih adalah kerana ianya best.

Kami rasa ini bermaksud KL Gangsters 2 sah akan dibikin? Beritahu kawan-kawan semua, Abang Long akan kembali.

Seterusnya:-

Apex rindukan siapa tu? Orang sedang bercinta memang sering merindui kekasihnya. *ditembak wanita-wanita yang marah*.

Apex sedang berada di Jepun kerana bola sepak demi negara. Kami berharap Apex akan bermain dengan yakin dan cemerlang. Apex ada awek? Kami tak kisah, asal Apex tetap hebat menjaga gawang.

Redza Minhat yang kacak ada rendang. Kau ada?

Written by serenity | September 20th, 2011

Pelakon filem 3, 2, 1 Cinta iaitu Diana Amir kini sudah bertudung. Makin ramai selebriti wanita berhijrah untuk bertudung sejak kebelakangan ini, salah satunya ialah Siti Nordiana, dan ini satu petanda yang baik.

Yang pelik bila yang bertudung pula mahu membuka tudung. Saya tidak membantah kalau hendak tidak bertudung, itu pilihan masing-masing. Tetapi kalau dah bertudung-bertudung terus, kalau mahu buka, buka terus, biar orang ramai lihat diri kita yang sebenar, tak gitu? Peminat pun takkan rasa tertipu.

Cantik Diana bertudung, kamu tak rasa begitu?

Kredit foto pada Facebook Wardina Saffiyah.

celcom

Jangan lupa ada 5 voucher shopping bernilai RM5,000 setiap satu setiap hari (total RM25,000 sehari) untuk dimenangi bersama Celcom Talk-a-thon. Cuma perlu call 3 kali lebih banyak daripada bulan sebelumnya. Dah ramai dah yang menang. Anda taknak ke? Maklumat lanjut di laman web Celcom Talk-a-thon.

Written by AbangNara | September 20th, 2011

Abang Nara terima satu email yang menunjukkan fesyen terbaru tudung Fida semasa MASIF 2011. Menurut kata-kata pengirim email, style tudung Fida macam dah meniru Datuk Siti Nurhaliza pulak. Pelik jugak sebab selama ini imej Fida sememangnya bertudung litup. Tup-tup kali ini ternampak pulak kebidangan bahunya.

fida bidang dada

Rasa-rasanya mungkin sebab inilah Mamat jatuh cinta dengan Fida. Hahaha (ok itu ayat lawak jer sila jangan emosi). Kepada Fida, anda cantik kalau kekalkan bertudung litup seperti dulu. Tak payahlah tunjuk bahu anda yang bidang tue. Tak gitu?

Lagi beberapa keping gambar Fida semasa MASIF 2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya.