Written by AbangNara | July 8th, 2011

gambar kahwin mizz nina dan noh hujan

Memenuhi permintaan ramai, Abang Nara kongsikan beberapa keping gambar resepsi media Noh Hujan dan Mizz Nina. Kredit gambar kepada GUA. Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

 
 
Written by AbangNara | July 7th, 2011

siti saleha mohon maaf

Tak perlu meroyan, tak perlu mengamuk dan tak perlu nak marah-marah, Siti Saleha memohon maaf atas penyebaran gambar-gambar sosialnya. Katanya gambar tersebut sudah diambil 2 tahun yang lalu. One word, Abang Nara respek gila dengan Siti Saleha yang tenang menangani isu ini.

Written by AbangNara | July 6th, 2011

bogel menuju tuhan

Pertama kali mendengar tajuk buku Zahiril Adzim “Bogel Menuju Tuhan”, terus Abang Nara berkata dalam hati:-

Mamat nie mesti puitis dan jiwang punya orang. Tajuk pun dah metafora habis. Mesti novelnya pun mantap.

Namun ada jugaklah sesetengah orang yang tak suka dengan tajuk ini. Kononnya perkataan bogel tak sesuai digunakan untuk benda-benda ketuhanan. Abang Nara ok je ngan tajuk ini sebab Abang Nara pun jenis bunga-bunga matahari gak. Dalam hati ada taman punya orang.

Untuk peminat Zahiril, jangan lupa saksikan filem Tolong! Awek Aku Pontianak yang bakal keluar di pawagam tak lama lagi. Selain Zahiril, ada jugak Sazzy Falak dalam filem tersebut. Nampak macam best je cerita tue.

Apa pendapat korang pasal tajuk novel ini? Memang tak sesuai ke atau korang ok je? Kalau nak beli novel ini boleh ke blog Zahiril Adzim.

Written by AbangNara | July 6th, 2011

gambar siti saleha nora elena bersosial

“Tak jadi masuk meminang”, itulah kata pengirim email gambar-gambar Siti Saleha @ Nora Elena bersosial (berhibur) bersama rakan-rakannya. Lagi gambar memunahkan hati pria dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Update: Kemungkinan besar wanita dan laki di dalam gambar ini ialah kaum kerabat Siti Saleha juga. Maklumlah dia kan mixed. And by the way, bersosial bukannya bermakna buat perkara tak elok. Macam kita kalau bersosial kita pergi main futsal or minum kat kedai mamak.