Written by AbangNara | January 6th, 2011

siti nurhaliza tun mahathir

Pertama-tamanya kami di BeautifulNara ingin mengucapkan tahniah kepada Datuk Siti Nurhaliza kerana bakal ada talk show sendiri. Program yang diberi nama “Siti” ini bakal diudarakan di Astro. Nampaknya Datuk Siti dah maju setapak lagi. Dari bidang nyanyian ke bidang perniagaan dan kini ke bidang pengacaraan. Nampak macam Oprah Winfrey la pulak.

Dan tetamu pertama untuk talk show Datuk Siti ini tak lain tak bukan ialh Tun Mahathir. Hebat gila kan? Kami kagum melihat Tun Mahathir yang nampak sihat dan masih bertenaga lagi. Datuk Siti pun nampak ceria dan comel masa ini. Mungkin ada berita gembira yang masih belum dihebahkan olehnya?

Lagi gambar-gambar Datuk Siti Nurhaliza bersama Tun Mahathir dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada RunWitMe.

P.S: Apa motif pakai kasut camnie? Pening kepalaaa

 
 
Written by AbangNara | January 5th, 2011

hafiz af kemalangan

Seriau darah tengok gambar kereta Hafiz AF yang terlibat dalam kemalangan. Ini dah boleh dikira hancur lebur dah nie. Kalau tengok kereta nampak gaya macam tuan punya kereta injured teruk, tapi syukur sebab Hafiz tak mengalami cedera parah. Cuma perlu banyak berehat sebab kecederaan agak teruk di bahagian leher Hafiz.

[note]Waktu kejadian berlaku, saya dalam perjalanan pulang ke rumah (Damansara) dari rehearsal untuk Anugerah Juara Lagu (AJL). Saya akui saya memandu sangat lagu waktu itu kerana ingin pulang ke rumah cepat. Ketika berada di lane laju tiba-tiba saya berdepan dengan kereta yang bergerak dengan sangat perlahan.

Bagi mengelak untuk terus berlanggar dengan kereta itu saya pun terus membuat emergency break dan memusing steering kereta dengan cepat. “Tindakan itu telah menyebabkan kereta saya berpusing-pusing dan terus merempuh pokok dan tiang lampu jalan yang berhampiran. Dengan kuasa Tuhan, nasib saya baik kerana hanya bahagaian depan kereta sahaja yang berlanggar dan bukan bahagian tempat memandu[/note]

hafiz af kemalangan

Apa pun kami doakan agar Hafiz cepat sembuh dan akan mampu beraksi dengan macho dan bergaya di atas pentas AJL25 Ahad ini. Untuk makluman, lagu Noktah Cinta nyanyian Hafiz adalah salah satu finalis untuk AJL25. Kepada anda, sama-sama doakan agar Hafiz cepat sembuh.

Terima kasih kepada SelebritiTweets untuk info ini.

Written by AbangNara | January 5th, 2011

rcw

Ingat lagi tak satu ketika dahulu Rozita Che Wan berkata yang dia bakal berhenti daripada dunia lakonan pada tahun 2011? Kalau tak ingat, sila baca entri RCW ingin bersara daripada dunia lakonan ini semula. Tapi nampaknya janji hanya tinggal janji. Mungkin dunia lakonan dah terlalu sebati dengan Rozita Che Wan sampai tak sanggup nak bersara.

Namun begitu (alamak skema gila ayat) kira oklah lagi sebab Rozita kata dia cuma berlakon sahaja dan tak mahu keluar di mana-mana majalah atau pun suratkhabar lagi.

[note]Walaupun saya hanya berlakon sikit-sikit, apa yang pasti saya enggan menjadi seorang selebriti yang akan ditemu ramah oleh pihak media atau keluar di mana-mana akhbar juga majalah. Begitu juga dengan segala acara-acara hiburan, saya tidak akan muncul seperti sebelum ini. Saya tidak mahu lagi publisiti supaya privasi saya tidak akan diganggu. cara ini juga dapat menepis gosip yang membabitkan saya. [/note]

Kami sebenarnya tak kisah pun kalau RCW hendak bersara ataupun tidak dalam bidang lakonan ini. Macam tak ada impak sangat pun. Bukan nak perlekehkan kehebatan RCW, cuma kami rasa RCW ini lebih popular dengan gosip-gosip liar berbanding dengan lakonannya. Mungkin elok jugak lepas nie tak keluar majalah dan suratkhabar. Kurang sikit kontroversi.

Kami tamatkan entri ini dengan satu peribahasa yang berbunyi “Kerbau dipegang pada talinya, manusia dipegang pada janjinya”. Sekian terima kasih.

P.S: Apa yang korang nampak dalam gambar nie?

Written by AbangNara | January 5th, 2011

fasha sandha dan baby

Nampaknya Fasha Sandha sudah mula memberi hint kepada Jejai tentang kesediaannya bergelar seorang isteri dan ibu. Terbaru Fasha Sandha teringin untuk mengambil anak angkat. Kami salute dengan sikap prihatin Fasha Sandha. Ikuti kata-kata Fasha Sandha di bawah:-

[note]I’m thinking to adopt this babygirl name Khairunisa. She’s cute, 11months. Her father left her. Her mother (19years old), has got 9siblings n struggling with her life. what do u think? Pls advice.[/note]

Kalau sebelum ini kita ada Misha Omar dan beberapa orang artis lain yang mengambil anak angkat, kini Fasha Sandha nampaknya sudah mula berjinak-jinak ke arah itu. Sebenarnya ini satu langkah yang baik sebab dapat berlatih sebelum menjadi seorang ibu. Senang sikit nak faham hati kanak-kanak.

Apa pun tahniah kami ucapkan kepada Fasha Sandha sebab prihatin dengan nasib malang bayi ini. Kami cadangkan ambil ajer bayi tersebut buat anak angkat. Lepas tue kalau nak abang angkat kami di sini sedia menawarkan diri dengan muka tak malu. Hehehe.

Lagi gambar Fasha Sandha dan bayi di atas dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Gambar 2010 yang meruntun jiwa raga nurani batin.