Written by AbangNara | June 16th, 2011

yuna duta kamera canon

Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu. Rezeki Yuna nampaknya semakin semakin murah. Selain menjadi duta Libresse, kini Yuna dilantik menjadi duta kepada kamera Canon. Terasa jeles diri ini sebab confirm Yuna boleh dapat kamera free of charge.

Apa pun tahniah kepada Yuna atas kejayaan ini. Abang Nara rasa ini first time seorang artis dilantik menjadi duta untuk bab-bab kamera ini. Semoga dengan perlantikan Yuna akan membuka lebih banyak jalan kepada artis Malaysia yang lain.

Kepada Yuna, kalau ada kamera lebih tue hulur-hulur la kat Abang Nara sikit. Second hand pun jadilah. Hehehe.

 
Written by AbangNara | June 16th, 2011

siti nurhaliza askar wataniah

Ok cuba pejamkan mata anda sekarang dan bayangkan kecomelan Datuk Siti Nurhaliza berceloreng di wajah ayunya. Tambahkan lagi dengan baju askar di badan Datuk Siti. Comel gila kan? Tak sabar nak tengok Datuk Siti berpakaian lengkap sebagai seorang askar wataniah.

Tahniah kepada Datuk Siti yang menyertai askar wataniah atas kehendaknya sendiri. Semoga dengan kehadiran Datuk Siti akan lebih memeriahkan komuniti askar wataniah. Dan harap-harapnya lebih ramai anak muda yang akan turut join askar wataniah selepas teruja melihat Datuk Siti yang turut serta.

Written by AbangNara | June 16th, 2011

ayah awie meninggal dunia

Takziah diucapkan kepada Awie dan keluarga atas berita pemergian ayahanda yang tercinta. Jenazah akan dikebumikan di Cheras hari ini. Al-Fatihah dan takziah sekali lagi dari Abang Nara.

P.S: Dapatkan Sony Ericson Xperia Play dengan Celcom Exec bermula dengan serendah RM848  . Kalau anda gila main game, handphone ini sememangnya untuk anda. Design pun awesome cantik gila.

sony ericson xperia play

More info boleh tengok di Celcom Smartphones.

Written by AbangNara | June 16th, 2011

gambar perkahwinan tomok

Itulah gambar bakal isteri Tomok yang lebih dikenali sebagai Ayu. Abang Nara pernah keluarkan entri yang bertajuk “Inikah Ayu, bakal isteri Tomok?” dan ternyata tekaan Abang Nara adalah tepat. Cantik, menarik dan tertarik sungguh isteri Tomok. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.

gambar perkahwinan tomok

Kad kahwin Tomok pun menunjukkan keekslusifan majlis yang bakal dijalankan. Untuk pengetahuan, Ayu berusia 31 tahun dan merupakan seorang bekas pramugari. Dengar ceritanya mereka berdua sudah bercinta lebih daripada 8 tahun. Wallahualam.

Di kesempatan ini Abang Nara ingin mengambil kesempatan mengucapkan tahniah dan selamat melayari alam rumah tangga kepada Tomok dan isteri. Lagi beberapa keping gambar kad kahwin Tomok dan Ayu dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Madammondoq.