Written by AbangNara | April 6th, 2015

Dalam diam tahun 2015 sudah pun tiba ke bulan April. Cepat sungguh masa berlalu. Bagaimana dengan tahun 2015 anda? Makin hensem? Makin cantik? Makin sado? Abang Nara tengok sejak 2,3 tahun kebelakangan ini, rakyat Malaysia makin mementingkan penampilan diri. Itu satu perkembangan yang amat bagus. Yang lelaki pun makin kacak macam Zul Ariffin.

zul ariffin

fuh memang hensem brother nie

Salah satu faktor yang menentukan kekacakan seorang lelaki sudah tentu ialah rambut. Kalau muka dah mulus, tak ada jerawat, hidung mancung tapi tiba-tiba rambut botak di tengah, memang terus hilang kehenseman sebanyak 70%. Awek lalu tak pandang pun muka kita. Badan sado pun tak guna. Makin lebat rambut, makin banyak gaya yang boleh distailkan. Boleh buat potong tengah, sikat tepi, letak gel buat rambut pacak dan macam-macam lagi. Namun itu semua memerlukan kita mempunyai rambut yang secukupnya terlebih dahulu.

yun nam

muka dah ensem kepala plak botak

yu nam

Jaga-jaga wanita diluar sana

Untuk yang perempuan pula, memang lagi pentinglah. Rambut kan mahkota wanita. Yang berhijab pun kena sentiasa pastikan rambut dijaga supaya sihat dan kekal menawan.

Korang jangan risau. Masih sempat lagi untuk dapatkan rambut idaman di tahun 2015. Bersempena dengan ulangtahun mereka, Yun Nam memberikan promosi yang sangat HEBAT dan ISTIMEWA khas untuk pembaca BeautifulNara sahaja.

yun nam

Yun Nam memang terkenal dengan kepakarannya untuk menyelesaikan masalah rambut seperti jegukabgab rambut, rambut berminyak, kebotakan yang serius dan macam-macam lagi. Ramai lelaki dan wanita Malaysia yang telah mendapatkan rambut yang lebih bersinar dan lebat bersama Yun Nam. Kali ini untuk pembaca BeautifulNara, mereka yang mendaftar di laman web Yun Nam ini akan mendapat:-

1. 1 Rawatan Rambut Intensif 2 Jam + 1 Set Produk Rambut secara PERCUMA!!!!! (bernilai RM468)
2. 50 pembaca terawal yang mendaftar akan mendapat 1 Tonik Rambut Ginseng

Abang Nara sendiri dah pernah cuba rawatan rambut di Yun Nam ini. First time pergi pun dah nampak perubahannya. Kalau pergi lagi 2,3 kali, mesti lagi kebabom lebat rambut Abang Nara. Meh Abang Nara kongsikan contoh keberkesanan rawatan di Yun Nam ini.

yun nam

kiri sebelum kanan selepas. nampak tak beza lebatnya tue.

yun nam

kiri minyak banyak gila, kanan tahap minyak di rambut dah berkurangan

Power kan? Korang boleh baca lagi tentang Yun Nam di sini dan di sini. Abang Nara dah pernah kongsikan kehebatan mereka sebelum ini. Ramai juga pembaca BeautifulNara yang dah dapatkan rawatan dan berpuas hati. Korang bila lagi? Silalah daftar sekarang di laman web Yun Nam untuk mendapatkan promosi AWESOME ini.

 
Written by serenity | April 6th, 2015

Kalau semalam kita sudah melihat sedikit gambar karpet merah ABPBH 2014, hari ini kita layan lagi 127 gambar selebriti bergaya di karpet merah. Ada yang datang dengan pasangan, ada yang solo saja. Apa yang pasti, masing-masing tampil dengan cukup bergaya.


 photo 11130167_974137049297277_705405926029517377_o.jpg

Ternyata Siti Elizad dan Ungku Ismail mendapat perhatian malam tadi kerana ramai yang rindukan mereka selepas berakhirnya drama Teman Lelaki Upahan dan juga kerana penampilan keduanya yang kemas dan elegan.

Anda paling suka pakaian siapa? Sila hantarkan pendapat di ruangan komen. Kredit gambar Facebook ABPBH.

Tronoh Theatre Shop Universiti Teknologi PETRONAS dengan kerjasama JKKN dengan ini mempersembahkan Mahkamah Lorong dan…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Monday, 30 March 2015

 
Written by Bella | April 6th, 2015

Zara Zya menafikan laporan sebuah akhbar tempatan yang mendakwa aktres itu telah berubah selepas popular dan membuang kelab peminatnya, Love Zara Zya FC yang selama ini banyak menyokong kerjaya beliau sebelum menjadi perhatian ramai dalam bidang lakonan.

Dalam artikel tersebut juga menyebut, Zara telah menubuhkan sebuah kelab peminat yang baru sebagai pengganti dan tidak memberikan alasan yang kukuh kepada pihak pengurusan Love Zara Zya FC apabila bertindak untuk membubarkan kelas tersebut. Lebih teruk lagi, pengurus kelab yang terdahulu sama sekali tidak dibenarkan untuk menyertai kelab baharu.

Sedar mengenai gosip terbaru itu,  Zara menerusi laman Instagram beliau menyifatkan wartawan yang menulis berita tersebut tidak beretika dan sekaligus menafikan segala tuduhan yang telah dilemparkan.

Kelab Love Zara Zya FC masih lagi wujud sehingga kini cuma pihak mereka hanya ingin menukar ke satu nama yang baru.

Kesian la Miss J ni… Tak perlu buat fitnah macam ni.. Lagi elok tanya saya dulu sebelum tulis artikel mcm ni.. FC saya masih ada cuma nama saja tukar ZARAZYALOVERZ .

Tak ada sebab utk saya “larang” pengurusan lama utk join fc baru.. Siapa nak join, dialu2 kan.. Siapa nak keluar pun tak siapa yang larang.. Fc ni bukan berbayar apatah lagi didaftarkan.. Siapa yg setia dgn artis kesayangan pasti akan stay! Itu saja! Sekarang saya rasa lagi dekat dgn peminat2 saya sebab saya sendiri yg control club saya.. Lebih telus dan jujur

Alhamdulillah saya happy dgn peminat yang masih setia dari dulu sampai sekarang.. Thank u.

Kami rasa tidak mudah untuk Zara Zya melupakan peminat beliau kerana mereka merupakan tulang belakang beliau dalam industri. Tanpa peminat mana mungkin Zara boleh popular dan memenangi beberapa anugerah bukan? Buat artis yang langsung tidak pedulikan peminat, anda harus sedar jatuh bangun anda terletak didalam tangan mereka juga.

Sumber Berita: Instagram Zara Zya

 

Written by Bella | April 6th, 2015

Izreen Azminda nampaknya tidak boleh lari dari kontroversi setiap kali beliau kelihatan bergambar dengan mana-mana lelaki. Baru sahaja didakwa konon wujudnya cinta lokasi bersama Fahrin Ahmad, kini gosip beliau bersama aktor baharu Hafreez Adam mula timbul kembali.

Menurut aktor yang berjaya merangkul anugerah Aktor Baru Lelaki Popular di ABPBH 2014, Hafreez mengakui rapat bersama Izreen dan hubungan mereka hanya sekadar kawan.

Saya memang tak akan jawab soalan peribadi. Tetapi dengan Izreen kami kawanlah. Mula kenal kerana kelab peminat masing-masing. Kebetulan ada dalam kalangan peminat memang meminati sesama kami sehingga menganjurkan acara bersama.

Tak sangka pula selepas acara itu, kami ditawarkan berlakon bersama dalam telefilem 5 Kali Cinta. Saya rapat dengan dia dan menyenangi sikapnya.

Sebagai pelakon yang lebih berpengalaman, Izreen juga sering memberikan nasihat serta tunjuk ajar agar Hafreez memperbaiki mutu lakonannya pada masa akan datang.

Dia pelakon senior yang sentiasa memberi tunjuk ajar, berkongsi ilmu dan nasihat.


Sejak bergelar janda, ada sahaja nama artis lelaki yang dikaitkan dengan Izreen Azminda. Kadang-kala tidak boleh salahkan peminat juga, foto-foto yang dimuat naik boleh mendatangkan pelbagai spekulasi.  Kalau tiada gambar ala-ala manja bersama aktor lelaki, tiadalah kontroversi.

Sumber Berita: Berita Harian