Written by AbangNara | January 13th, 2011

lisa

Walaupun kehangatan AJL25 dah tinggal suam-suam kuku, disebabkan ini adalah Lisa Surihani, maka dengan sesuka hatinya Abang Nara nak sharekan jugak gambar Lisa Surihani di AJL25. Korang nak marah pun marahlah. Abang Nara relah dimarah demi Lisa Surihani.

Lagi gambar Lisa Surihani di AJL25 yang diserikan bersama Mia dengan membaca entri ini sepenuhnya.

 
 
Written by AbangNara | January 13th, 2011

faha jejai

Pemergian Fasha Sandha bercuti ke Bali, Indonesia bersama rakan-rakannya baru-baru ini didakwa bukan untuk meraikan sambutan tahun baru 2011 seperti yang digembar-gemburkan, sebaliknya untuk melepaskan tekanan perasaan.

Kosmo! difahamkan, keputusan pelakon itu bercuti ke pulau peranginan berkenaan adalah kerana kekasihnya, Rizal Ashram Ramli, 35, atau Jejai menyertai keluarga serta bekas isterinya, aktres Nora Danish, 27, makan angin ke Jepun.

Menurut seorang rakan Fasha di sini, Jejai dikatakan pergi ke Jepun untuk meraikan hari jadi anak tunggalnya bersama Nora Danish, Putera Rayqal Rizal Ashram, 3, yang jatuh pada 7 Januari lalu.

“Jejai pergi ke Jepun selepas pemergian Nora, Rayqal dan keluarga Jejai terlebih dahulu sekitar awal Januari tahun ini.

“Fasha terasa hati, mungkin sebab itu dia membuat keputusan untuk bercuti ke Bali bersama rakan-rakannya itu selepas Jejai ke Jepun bersama bekas isterinya itu,” beritahu rakan Fasha itu.

Berita dicedok dari Kosmo.

Written by AbangNara | January 13th, 2011

lisa

Kami suka sangat melihat gambar mengandung Sazzy Falak ini. Terserlah sifat keibuan Sazzy. Nampaknya Sazzy dah start mencari baju-baju untuk babynya. Mesti semakin teruja dengan kelahiran cahaya mata pertama mereka berdua. Dengar ceritanya akan lahir kembar. Kita doakan agar semuanya berjalan lancar buat Sazzy.

Kepada Sazzy, take care and berehatlah secukupnya. Kalau boleh kurangkan kerja-kerja keras. Ibu mengandung perlukan rehat yang banyak. Kalau anda ada tips mengandung untuk disharekan, jangan malu jangan segan untuk tulis di ruangan komen. Kami tahu ramai pembaca wanita di BeautifulNara ini.

Terima kasih buat si penghantar email yang sudi berkongsi gambar ini.

Written by AbangNara | January 13th, 2011

fazura cheongsam

Terasa macam pantun dua kerat pulak tajuk entri di atas. Tapi memang bila tengok gambar Fazura pakai cheongsam, satu perkataan je terkeluar daripada mulut ini. Awesome!!! Memang sangat cantik, menarik, tertarik, Fazura memang da bomb!

Ada jugak artis-artis lain yang turut menunjukkan semangat 1Malaysia dengan memakai cheongsam. Kalau tak silap ini sempena event  Rafflesia – Green Cheongsam CNY Celebration. Banyak jugak artis yang datang antaranya Nasha Aziz dan Erra Fazira.

Sila baca entri ini sepenuhnya untuk melihat lagi gambar ke”awesome”an Fazura memakai Cheongsam. Kredit gambar kepada Facebook Nur Fazura.

P.S: Sumpah lawak Zizan nie ajar orang cakap Terengganu.