Written by AbangNara | January 5th, 2011

rcw

Ingat lagi tak satu ketika dahulu Rozita Che Wan berkata yang dia bakal berhenti daripada dunia lakonan pada tahun 2011? Kalau tak ingat, sila baca entri RCW ingin bersara daripada dunia lakonan ini semula. Tapi nampaknya janji hanya tinggal janji. Mungkin dunia lakonan dah terlalu sebati dengan Rozita Che Wan sampai tak sanggup nak bersara.

Namun begitu (alamak skema gila ayat) kira oklah lagi sebab Rozita kata dia cuma berlakon sahaja dan tak mahu keluar di mana-mana majalah atau pun suratkhabar lagi.

[note]Walaupun saya hanya berlakon sikit-sikit, apa yang pasti saya enggan menjadi seorang selebriti yang akan ditemu ramah oleh pihak media atau keluar di mana-mana akhbar juga majalah. Begitu juga dengan segala acara-acara hiburan, saya tidak akan muncul seperti sebelum ini. Saya tidak mahu lagi publisiti supaya privasi saya tidak akan diganggu. cara ini juga dapat menepis gosip yang membabitkan saya. [/note]

Kami sebenarnya tak kisah pun kalau RCW hendak bersara ataupun tidak dalam bidang lakonan ini. Macam tak ada impak sangat pun. Bukan nak perlekehkan kehebatan RCW, cuma kami rasa RCW ini lebih popular dengan gosip-gosip liar berbanding dengan lakonannya. Mungkin elok jugak lepas nie tak keluar majalah dan suratkhabar. Kurang sikit kontroversi.

Kami tamatkan entri ini dengan satu peribahasa yang berbunyi “Kerbau dipegang pada talinya, manusia dipegang pada janjinya”. Sekian terima kasih.

P.S: Apa yang korang nampak dalam gambar nie?

 
Written by AbangNara | January 5th, 2011

fasha sandha dan baby

Nampaknya Fasha Sandha sudah mula memberi hint kepada Jejai tentang kesediaannya bergelar seorang isteri dan ibu. Terbaru Fasha Sandha teringin untuk mengambil anak angkat. Kami salute dengan sikap prihatin Fasha Sandha. Ikuti kata-kata Fasha Sandha di bawah:-

[note]I’m thinking to adopt this babygirl name Khairunisa. She’s cute, 11months. Her father left her. Her mother (19years old), has got 9siblings n struggling with her life. what do u think? Pls advice.[/note]

Kalau sebelum ini kita ada Misha Omar dan beberapa orang artis lain yang mengambil anak angkat, kini Fasha Sandha nampaknya sudah mula berjinak-jinak ke arah itu. Sebenarnya ini satu langkah yang baik sebab dapat berlatih sebelum menjadi seorang ibu. Senang sikit nak faham hati kanak-kanak.

Apa pun tahniah kami ucapkan kepada Fasha Sandha sebab prihatin dengan nasib malang bayi ini. Kami cadangkan ambil ajer bayi tersebut buat anak angkat. Lepas tue kalau nak abang angkat kami di sini sedia menawarkan diri dengan muka tak malu. Hehehe.

Lagi gambar Fasha Sandha dan bayi di atas dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Gambar 2010 yang meruntun jiwa raga nurani batin.

 
Written by AbangNara | January 5th, 2011

nur fazura

Semalam kami ada menerima satu email yang berbunyi begini:-

[note]Assalamualaikum nara… sya nak cadangkan artis tahun ni selain dari lisa surihani, nur fazura pon boleh gak.. sama-sama cantik .Cariklah sikit cerita pasal fazura nih.. lama dah x tgk gambar2 dia…[/note]

Maka dengan hati yang tulus suci dan untuk memuaskan hati penghantar email tersebut, kami dengan pantasnya terus pergi ke Facebook Fans Nur Fazura. Nasib kami baik kerana ada banyak gambar-gambar Nur Fazura yang boleh kami kongsikan dengan anda di sini. Kesemuanya kami daripada Facebook Fazura. Sila jadi fans Facebook Nur Fazura yang hanya perlukan 2,000 orang sahaja lagi untuk cukup 100 ribu fans.

Dan sesungguhnya selepas menatap gambar-gambar Fazura, kami akui Fazura sememangnya ayu, gorgeous dan menawan. Fazura ada auranya yang tersendiri. Tak percaya? Sila baca entri ini sepenuhnya untuk lihat banyak lagi gambar Fazura.\

P.S: Tempahan helmet kini dibuka.

 
Written by AbangNara | January 5th, 2011

gambar kekasih shaheizy sam

Dari gaya-gaya manja, memang nampak macam betul ini adalah gambar kekasih Shaheizy Sam. Comel jugak orangnya. Memang sesuai dan sama padan dengan Shaheizy Sam. Kami tak berani nak confirmkan 100% si wanita dalam gambar ini adalah awek Shaheizy Sam. Kita tunggu apa kata Shaheizy Sam nanti.

Lagi gambar si dia yang berkemungkinan kekasih Shaheizy Sam dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada Izyan.

P.S: Hidup ini terlalu singkat