Written by serenity | October 25th, 2011

Tak tahulah korang setuju ke tak tapi bagi kami Fasha Sandha adalah antara pelakon wanita paling jelita di Malaysia ni. Betul tak? Ini ialah gambar-gambar Fasha sebagai gadis cover majalah Glam untuk isu perkahwinan November 2011.  Khabarnya Fasha memakai gaun Bottega Veneta dan gelang Yves St Laurent. Sesi fotografi ini dilaksanakan di rumah pereka fesyen terkenal, Rizalman Ibrahim.

Lagi dua gambar dari isu ini dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Kredit foto pada We Love Fasha Sandha. Cantiknya gambar-gambar ini, kami sendiri akan membelinya nanti.

 
 
Written by serenity | October 25th, 2011

Kebanyakan orang mengenali Lindsay Lohan sebagai pelakon kanak-kanak satu ketika dulu. Kami mula mengenali Lindsay melalui filem Parent Trap (1996). Sekitar awal 2000’an, nama Lindsay melonjak naik kerana lakonannya dalam beberapa filem sebagai gadis remaja, terutamanya  filem Mean Girls (2004).

Tapi nampaknya zaman itu sudah berlalu. Kalau dulu Lindsay difoto oleh paparazzi kerana kecantikannya, kini dia difotokan kerana perubahan pada fizikalnya serta kontroversi demi kontroversi yang ditimbulkannya. Bapa Lindsay sendiri mendakwa Lindsay ialah seorang penagih ganja dan ‘meth’. Natijah penagihan ini boleh dilihat pada wajah Lindsay yang nampak tua sebelum waktu dan ada masanya tampak  aneh.

Jadi pada anda di luar sana, don’t do drugs.

Written by AbangNara | October 24th, 2011

Siapa sini tengok MasterChef Malaysia di Astro Ria 104 yang bermula Sabtu lepas? Kalau anda tengok, sila angkat keyboard anda. Abang Nara baru-baru ini sempatlah tengok sebab teruja dengan kehebatan MasterChef Australia sebelum ini. Tengok punya tengok, Abang Nara boleh katakan not bad jugaklah. Cuma ada beberapa kelemahan yang boleh diperbaiki.

master chef wan

Kelemahan-kelemahan yang ingin Abang Nara katakan akhirnya telah pun diucapkan oleh Chef Wan di Facebooknya. Paling Abang Nara setuju sudah tentu kritikan mengenai drama-drama kehidupan yang tak sepatutnya ada. Terasa macam AF la pulak.

master chef wan

master chef wan
master chef wan

Tapi sebenarnya seronok jugak melayan MasterChef nie. Dapatlah jugak teknik mengopek bawang dengan betul. Apa pulak pendapat korang? Best ke tak best MasterChef Malaysia. Untuk makluman, MasterChef Malaysia ke udara setiap Sabtu sehingga Rabu jam 9 malam di Astro Ria.

Written by AbangNara | October 24th, 2011

Cover BiPop semalam memanglah sangat-sangat awesome. Mana taknya, tunjang utama drama Soffiya iaitu Tiz Zaqyah dan Izara Aishah memakai baju kebaya menambahkan lagi kecantikan mereka berdua yang memang sudah sedia cantik. Abang Nara pasti ramai yang cair mair dibuatnya semalam. Tak gitu?

tiz zaqyah izara aishah

Dengar ceritanya drama Soffiya memang mendapat sambutan hangat sekarang ini. Abang Nara tak sempat nak tengok lagi. Khabarnya lakonan Tiz Zaqyah masih hebat seperti biasa. Tambah mengkagumkan dengar cerita lakonan Izara sebagai pelakon baru pun not bad jugak. Itulah yang kita mahukan. Bukan jual rupa sahaja, yang penting bakat ada. Tak gitu?

tiz zaqyah izara aishah

Bercerita tentang Remy Ishak, Tiz Zaqyah mengakui yang dia sedang rapat dengan Remy:-

Saya bukannya tak nak mengaku bercinta dengan Remy, tapi jika belum ada sebarang pengesahan, bila nak kahwin, saya tak berani cakap apa-apa, saya malu sekiranya dah pukul canang kami bercinta, di penghujungnya kami tak jadi kahwin. Jadi, saya hanya boleh katakan, ketika ini saya memang berkawan rapat dengan Remy. Dia ada sifat seorang lelaki yang memenuhi cita rasa saya. Remy juga memiliki kualiti seorang ketua, jadi saya nampak dalam dirinya memang ada ciri-ciri seorang suami, itu yang membuatkan kami serasi.

Abang Nara rasa daripada ayat di atas, kita boleh buat kesimpulan kita sendiri. Malah Tiz juga mengakui yang dia pernah makan bersuap bersama Remy Ishak ketika keluar makan berdua.

Saya tak pernah bawa bekal makanan untuk Remy ke set penggambarannya, jadi dakwaan yang mengatakan kami makan bersuap-suap tu, mana datangnya? Saya akui, memang pernah ke lokasi penggambaran filem Azazil sebelum ini dan makan bersama Remy, tapi kami tak pernah makan bersuap-suap pun… Kami takkan tunjuk kemesraan depan orang ramai, kami malu. Pun begitu, sekiranya kami makan berdua saja, saya mengaku pernah suap Remy, begitu juga dengan dia. Bagi saya, makan bersuap ni perkara biasa, lumrah. Kami nak rasa makanan masing-masing, bukannya nak feeling sangat pun.

tiz zaqyah izara aishah
Menurut BiPop semalam, Tiz dan Remy bukannya tidak mahu mengaku bercinta, tapi kepada sesiapa yang mengikuti perkembangan kedua-duanya di Twitter mahupun Facebook (FB), semua orang boleh membuat andaian sendiri, bagaimana status perhubungan mereka sebenarnya, jadi tak perlulah terbit kenyataan secara terang-terangan daripada mereka. So kalau anda nak tahu cerita sebenarnya, silalah LIKE Facebook Tiz Zaqyah hari ini jugak.