Written by AbangNara | September 9th, 2011

Cantik sungguh Faezah Elai memakai busana pengantin Hatta Dolmat di hari pernikahannya dengan Heykal Hanafiah. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada mereka berdua yang telah sah bergelar suami isteri dengan sekali lafaz sahaja. Marilah sama-sama kita lupakan kontroversi yang pernah melanda mereka. Sebagai peminat, marilah mendoakan kebahagiaan rumah tangga mereka berdua.

faezah elai

Lagi beberapa keping gambar sekitar majlis pernikahan Faezah Elai dan Heykal Hanafiah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Sila follow twitter Hatta Dolmat untuk update terkini majlis perkahwinan ini.

 
 
Written by AbangNara | September 9th, 2011

Bukan senang untuk kita melihat selebriti-selebriti tempat memakai pakaian tradisional seperti baju kurung, baju kebaya dan baju Melayu. Thumbs up kepada majalah Mangga kerana membuat Pin Up para artis memakai pakaian tradisonal sempena Hari Raya. Good job.

hari raya

Mulus kan kulit Datuk Siti? Lagi beberapa keping gambar selebriti tempatan dengan membaca entri ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | September 9th, 2011

Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Fazley Yaakob dan isteri, Azrene Soraya dengan kehadiran anak ketiga mereka hari ini. Makin bertambah meriahlah keluarga besar Fazley Yaakob. Semoga semakin dimurahkan rezeki dengan cahaya mata baru ini.

anak fazley yaakob

Bayi lelaki berlesung-pipit di pipi, diberi nama timangan ‘Piyush’ dilahirkan hari ini di sebuah hospital swasta di Kuala Lumpur. Berat ‘Piyush’ dirakamkan pada 3.3kg.

Kelahiran bayi ini lebih istimewa kerana ia merupakan anak ke-tiga dan juga anak lelaki ke-tiga untukF azley yang berusia 33 tahun tahun ini. .

‘Piyush’ merupakan cucu ke-empat kepada Dato Yaakob dan Datin Ummi. Mereka sekeluarga juga bakal menimang cucu ke-lima dalam beberapa jam lagi. Isteri kepada adik ke-tiga Fazley, iaitu Faizal, akan melahirkan untuk kali pertama hari ini juga.

Adik ke-dua Fazley, Faradilla, juga kini mengandung untuk kali kedua. Ia bakal menjadi cucu ke-enam untuk kedua orang tua Fazley.
Fazley mempunyai satu adik sulong, Nadia, yang masih di bangku sekolah.

Ini merupakan anak Syawal kedua untuk Fazley selepas anaknya yang pertama Ahmad Fariedz (Payish) yang berusia 2 tahun 11 bulan yang turut dilahirkan pada bulan Syawal. Anak kedua Fazley, Ahmad Fieradz (Piyash) kini berusia 1 tahun 5 bulan.

Semua keluarga Fazley teruja sejak malam tadi kerana menanti kedatangan dua anak Syawal secara serentak. Nama penuhnya ‘Piyush’ akan diumumkan hanya setelah didaftar kelahirannya.

Sebarang pertanyaan boleh dirujuk keinfo@fazleyyaakob.com

Written by AbangNara | September 9th, 2011

Tak tahu sama ada hormon bapa di dalam diri Abang Nara semakin tinggi ataupun ada faktor lain, tapi serius semenjak dua nie kalau tengok baby mesti rasa nak cubit je. Terlalu cute dan tak mampu ditahan godaan mencubit mereka. Gambar Alehandra Ahmad, anak Aqasha nie pun comel la sangat. Mesti menurun kekacakan ayahnya. Tak gitu?

gambar anak aqasha

Semoga Alehandra Ahmad sentiasa sihat dan cergas sepanjang tumbesarannya nanti. Dan semoga hubungan Aqasha sekeluarga semakin erat dengan kelahiran anak sulung mereka. All the best.