Written by AbangNara | July 15th, 2011

fasha black

Cute tak cute tak? Heheh. Manja pulak Fasha bermain-main buih (buih ke cat tue?) dengan Black. Adakah bakal isteri Black akan jeles melihat kemesraan yang terpancar antara mereka berdua ini? Ok itu serius ayat gurau sahaja.

Jangan risau sebab adegan di atas hanyalah kemesraan semasa shooting drama Dewa Cinta. Abang Nara berani kerat jari yang diorang ini tak ada apa-apa hubungan. Tak silap Abang Nara, Fasha masih berharap pada Jejai.

Lagi 2 keping gambar mesra Fasha dan Black selepas ini untuk tatapan anda.

 
 
Written by AbangNara | July 14th, 2011

fazura bakal bertudung

Alhamdulillah. Sejuk hati Abang Nara mendengar kata-kata Fazura yang berhasrat untuk kekal bertudung selepas tamat penggambaran drama Tahajjud Cinta. Sememangnya Fazura lebih cantik dan manis jika bertudung.

Apabila memakai jubah dan purdah semasa di Jordan untuk beberapa babak dalam Tahajjud Cinta, saya berasa sangat selesa walaupun pada hakikatnya cuaca di sana tidak seperti di Malaysia. Pada mulanya agak janggal juga mengenakan pakaian Muslimah itu, namun semua itu dapat diatasi dengan bantuan pengarah dan rakan lain dan tiada sebarang masalah sepanjang tempoh penggambaran. Mungkin itu hikmahnya, untuk saya bertudung selepas ini walaupun hanya ringkas saja. Insya-Allah

Tahniah juga kepada penerbit-penerbit dan pengarah-pengarah drama Melayu yang kini semakin ramai mewujudkan watak wanita bertudung. Tahniah.

Written by AbangNara | July 14th, 2011

drama melayu terbaik

Di hari Khamis yang hujan turun renyai-renyai, Abang Nara ingin bertanya apakah drama Melayu terhebat yang anda pernah tonton selama ini? Bukan apa, semenjak dua ini Abang Nara tengah melayan cerita drama Dewa Cinta. Dengar cerita drama ini diadaptasi dari novel. Abang Nara rasa ceritanya best tapi lakonan Iqram di dalam drama tersebut agak mengecewakan.

Dulu masa Nora Elena, Adamaya tengah femes Abang Nara tak sempat nak tengok. Sekarang ini baru Abang Nara nak berjinak-jinak tengok drama Melayu. So nak tahu apa drama paling best korang pernah tengok. Boleh la Abang Nara download atau tengok kat TONTON nanti.

Jangan segan-segan nak share pendapat korang di ruangan komen.

P.S: Untuk pengguna Android, sila gunakan apps ini untuk jimatkan bateri smartphone anda.

Written by AbangNara | July 13th, 2011

gambar terbaru waheeda

Daripada lirik mata Waheeda pun Abang Nara dah boleh agak betapa bahagia hidupnya bersama Akhil Hayy sekarang. Lagi beberapa keping gambar terbaru Waheeda dan Akhil Hayy dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Budiey.