Written by AbangNara | July 17th, 2011

fida bang bang boom

Ok rileks. Kalau anda tengok episod pertama Bang Bang Boom di mana Zuan meminang Fida secara olok-olok, memang anda akan panas hati. Tetapi anda kena tengok episod 2 jugak. Dan sila tengok sampai habis. Pasti korang akan puas hati tengok apa yang terjadi pada Zuan. Pandai sangat nak pekena orang. Amik kau.

EPISOD 1

Secara jujur, benda-benda bab risik, nikah, pinang dan kematian nie tak payahlah buat main-main. Memang tak sesuai dengan orang kita. Buat malu diri sendiri je. Apa-apa hal pun, Fida memang terbaik punya reverse psikologi.

EPISOD 2

 
Written by AbangNara | July 16th, 2011

Cute kan? Selamat pengantin baru Abang Nara ucapkan kepada Nurul Syuhada dan Amir yang rasanya telah selamat bergelar suami isteri pada hari ini, 16 Julai 2011. Nantikan update gambar perkahwinan, pernikahan dan persandingan Nurul Syuhada bila-bila masa sahaja. Buat masa ini, layan dulu video di atas. Info kredit FalihinJasmy.

Written by AbangNara | July 16th, 2011

who will win Siapa sini peminat Chelsea? Anda nak tengok Chelsea live menentang Harimau Malaya tapi masih tak ada tiket? Atau anda nak jersi yang ditandatangan oleh Frank Lampard dan Fernando Torres? Dengan Celcom Who Will Win, inilah peluang anda untuk mendapatkan tiket perlawanan Chelsea menentang Harimau Malaysia pada 21 Julai ini  dan juga jersi yang ditandatangani oleh pemain Chelsea.
who will winYa betul. Celcom akan memberikan 400 tiket percuma dan autographed jerseys untuk anda semua yang meminati pasukan Chelsea. Tarikh tutup contest ini ialah ESOK, 17 Julai 2011. Jangan risau sebab masih sempat lagi untuk anda menang. Cara-caranya sangat mudah:-

WHO WILL WIN Challenge 1st – 17th July 2011

  • FREE tickets to each
  • Autographed Jerseys
Who Will Win Challenge

  1. Send ON WIN to 23696
  2. Receive 3 Questions per day (voting based) and SMS news alert.
  3. Receive news alerts after you finish the questions.
Who Will Win Longest “Gooaalll” Cheer

  1. Dial *2299009 and answer 10 questions correctly.
  2. After answering the last question, record your longest “goooooaaaaaaalllllll” cheer.
  3. You will also receive a FREE Call-Me-Tones!
Who Will Win – Match Alerts & Live UpdatesRegister for the Football Goal package ORMirror Football package by performing the following steps:a)     Football Goal Package (Receive news, team line-up, goal alerts and more of your favorite team)

  1. Subscribe to Chelsea package by typing ON CHE and send to 26060
  2. Subscribe to Arsenal package by typing ON ARS and send to 26060

 

b)     Mirror Football (Receive football news, instant updates and more from Monday to Friday)

  1. Subscribe to Mirror Football SMS Alerts package by sending ON MFS and send to 23776
  2. Subscribe to Mirror Football WAP Alerts package by sending ON MFW and send to 23776
Who Will Win Trivia

  1. 1.       Download Who Will Win MMS Greeting Card by sending ON BOLA to 22229
  2. After successfully downloading, answer a set of questions. Each set has five (5) SMS questions. You can answer a maximum of ten (10) sets of questions daily.
  3. If you answer one (1) or more sets of question correctly, you will automatically be eligible for the prize selection.
Who Will Win Fan Club

  1. Subscribe to the Football fan page by sending MENU to 27722
  2. Receive your football club fan status as well as club activities and enjoy free chat together with premium downloads of your favorite football club.
Who Will Win Music DownloadsDownload Who Will Win music by dialing *118#, choose Call Me Tones and select the Anuar Zain VS Maher Zain and download the music you like to be eligible to win the FREE tickets to the matches.
Who Will Win Personality Quiz

  1. Join the personality quiz by dialing *118#, select Who Will Win and choose Quiz.
  2. Answer all the questions given and you’ll receive your own personality result after answering all the questions.

Cepat sebelum anda terlepas peluang hebat ini. Maklumat lanjut di laman web ChannelX.

Written by AbangNara | July 16th, 2011

raja farah kini bertudung

Alhamdulillah. Sejuk hati Abang Nara membaca berita gembira yang Raja Farah sudah bertudung sepenuhnya hari ini di Harian Metro. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Raja Farah dan suami. Semoga kehidupan anda berdua akan lebih bahagia selepas ini. Dan semoga perubahan ini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat. Sedikit petikan kata-kata Raja Farah di Harian Metro hari ini:-

Sudah dua bulan saya memakai tudung dan ini telefilem pertama saya dengan imej baru. Ia adalah penghijrahan kekal saya sebagai isteri orang. Saya beralih arah memakai tudung atas kehendak sendiri dan sudah tiba masanya untuk saya berubah demi kebaikan. Syukur suami juga memberikan sokongan dengan hasrat saya untuk berubah penampilan. Apapun, saya memang sudah menyimpan hasrat hendak memakai tudung sejak belum berkahwin lagi. Malah, saya mulakan dengan berselendang dulu.

Untuk berita sepenuhnya, sila dapatkan Harian Metro hari ini. Ada gambar cantik Raja Farah bertudung sepenuhnya. Sementara itu, sila ucapkan tahniah kepada Raja Farah di Twitternya.