Written by AbangNara | December 31st, 2011

Abang Nara benar-benar tak tahu yang Os selama ini bekerja sebagai pemandu teksi. Dan apabila ditanya apakah yang akan dilakukan selepas bergelar juara Maharaja Lawak Mega, Os menjawap:-

osbon

Macam biasa saya akan terus membawa teksi saya. Cuma dengan duit kemenangan itu, saya bercadang mahu menambahbaik teksi saya itu supaya ia lebih solid demi memberi keselesaan kepada para penumpang saya kelak. Pemandu teksi adalah kerjaya saya sekarang ini. Malah, saya akan terus menggunakan teksi saya itu kerana keadaannya masih elok. Apatah lagi, permit teksi saya itu pula hanya akan mati pada tahun 2015. Selain itu, saya akan menggunakan duit kemenangan ini bagi menyara anak-anak saya yang ramai dan masih kecil.

Abang Nara suka benar dengan kata-kata daripada Os. Nampak rendah diri dan tak berlagak. Semoga selepas ini makin ramai yang akan naik teksi Os. Dan Abang Nara pun berharap agar otai-otai seperti Os dan Abon ini diberi lebih banyak peluang untuk muncul di kaca TV kerana lawak mereka masih padu.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

89 responses to Os Akan Terus Bawa Teksi Selepas Bergelar Juara Maharaja Lawak Mega

  1. chem says:

    memang merendah diri…
    moga rezeki Os semakin bertambah…
    aminnn :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 167 Thumb down 0
    • terasa ke says:

      alhamdulillah. moga2 murah rezeki.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 93 Thumb down 0
      • sebenarnya pernah jumpa Mr Os masa dia bawak teksi kat sri gombak. patut naik je teksi dia so we can talk for hours. but im in my neighbourhood and home already. tahniah untuk kome.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 0
        • cik cun says:

          mr os ade homestay kat kuala kangsar….. kat area sayong..yang tmpt buat labu sayong tu… meh r try usha homestay die..baru lagi tu… huhuhuhuhuhu

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 0
        • tapi kan, aku lagi suka program dia masa kat tv9 setahun 2 dulu yang dia bawak teksi, lepas tu ada hidden camera. dia pun sembang2 dgn passenger dia sepanjang perjalanan macam takde apa2. cerita macam2 topik sampai la pssenger tu dah sampai destinasi, dan dia bagitahu perbualan diorang dirakam. yang bestnya, dia bagitau passenger takyah bayar tambang sebab tv9 dah sponsor. yang aku suka pasal program tv9 tu sebab dia jadi sendiri, he’s fun to talk to, humble, down to earth. agak lain dengan program komedi yang mungkin lebih scripted dan lebih kepada nak bagi orang gelak yang kita pun tahu bukan satu kerja yang mudah.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 81 Thumb down 0
        • ayob says:

          bile plak dekat sayong cik kak oi..kat kg dier, kg kota lama kanan..haish

          Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • AKUUUUU says:

      aduuhhhh ak terlepas nk tengok maharaja lawak smlm………dwet kemenangan diorang bpa erk??????

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 9
    • Only CT (In The World) says:

      Bukan nk mengata tp lepas ni mesti ramai saudara mara, rakan2 artis dan kwn2 OS yg panadang die sebelah mata sibuk nk berkawan blk dgn die kan. Dasar manusia, bila org tu susah dia jauhi pandang sebelah mata tp bile org tu senang sibuk pula nk menempel. Hati2 OS….semoga Allah melindungi OS dan ABON sekeluarga..AMIN

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 94 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 223
      • along says:

        oooo…kalau belajar tinggi2 tu confirm berjaya dunia akhirat la ye minah jambu?? kalau ko tu belajar tinggi sgt, takde lah ko mengata org mcm ni, syg sbb org yg konon2 belajar tinggi cam ko tu takde positive minded langsung… belajar tinggi pun kalau tak pandai nk praktikkan ilmu tu ke arah kebaikan, tak guna juga…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 0
      • suweikemoning says:

        anak2 dia pandai wooo

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 0
      • ila says:

        subhanallah…sggp kata kt os mcm tu kecik2 x nk pandai…kene kt ank sdr bodo cam tapir br tahu!…ape pye bengong la weiiiii

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 29
    • Suri says:

      Lor bang Nara kata summer informasi, os mmg Dari dulu bawa teksi…tp sambil2 tu klu Ada show dia wat jugak… Kenapa org klu ckp bawa teksi mcm fikir fulus diaorg sikit, smlm di airport sembang dgn org bawa teksi…paling kurang dpt 4 ribu..diaorg kan pakai NGV..jimat, untung sbb tu rmai yg pencen nak bawa teksi sbb senang atur masa sendiri..x tau la kan, tp dia cerita mcm tu…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 4
    • Joe says:

      Os x malu bawa teksi cari rezki, artis lain yg x laku, malu nak buat, tapi jual @*&^(@#^ x malu…huhuhuh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 0
    • jos says:

      Alhamdulillah… ini artis yang patut dicontohi….

      Moga murah rezeki. Amin..

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  2. aku says:

    ak pasan n ingt2 lpe pe os ckp mlm td, ‘muke mcm ni laku lg ke’ touching lak..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 110 Thumb down 1
    • aku_sokong says:

      Betul tu…aku pernah nampak Mr. Os hantar penumpang ke LCCT…dia siap hantar sampai check-in sebab penumpang tu tak biasa fly…

      Aku doakan simpang jauh-jauh Mr. Os kena dajal oleh penumpang-penumpang yang berniat jahat. Ye lah…dorang tau Mr. Os ada duit banyak…

      p/s apa kata Mr. Os pula kendalikan TEKSI TUNAI?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 116 Thumb down 0
      • triple j says:

        Yeap mmg dia ckp “muka koyak mcm ni laku lagi ke?” serius sedih mendengarnya.

        Dia berpijak di bumi nyata,sedar realiti skrg yg susah pelawak veteran mcm dirinya nak cari makan.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 0
  3. Os dan Abon = OSBON
    dua dua mantop

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 0
  4. nida says:

    elok la dia mmg merendah dri,,apa2 pon tahniah!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 0
  5. lisa says:

    baguslah.. congrates..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
  6. No Name says:

    Salute kt OS..klu perasan smlm lps dia menang dia nmpk sgt mcm org yg merendah diri….itulah klu kita ikhlas insyaAllah ada rezeki dr Allah ~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 95 Thumb down 0
  7. zamsyam says:

    ini lah otai!! hehe..tu lah,beri lah peluang kat pelawak otai2 d msia ni kluar tv,buat satu rancangan cam oh yeah tu ke utk diaorg..OSBON!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 0
    • Suri says:

      Ingat kan a bon pernah ckp..’kata otai, cakap sikit dah merajuk’…bole la tuju pd yg kuat sentap tu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
  8. Cik Ain says:

    Sebab Os ni jenis humble la rzki 2 brpihak pada Osbon. & Os pun guna dt 2 ke arah kebaikan.. Os mmg trbaik la.. mudah2an lpsni Os akan dpt lbh byk offer lakonan.. :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 0
  9. me says:

    kcian sgt ngan Os..tumpang gembira ngan kemenangan mreka…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
  10. nurzafirah says:

    Tp Os kene jage2 bile nak bwak teksi sbb skrng nie sume org da tau Os bnyk duit…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 0
  11. gogeee says:

    nampak sgt abg nara kurang membaca,aritu kan kecoh dlm paper semua…n siap dlm nasi lemak kopi o…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 2
  12. kamehame says:

    Pengajaran : jangan kutuk golongan yg bergigi “muncung”. ..kerana gigi dia la yang membantu dia menjadi juara..tahniah OSBON!!..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 2
  13. gogeee says:

    nampak sgt abg nara kurang membaca….aritu kecoh kot cerita mr os jd driver teksi….jgn bkk hiburan jer…ttg part lain dlm paper kasi selak..hehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 3
  14. anak jawa johor says:

    alhamdulillah….seronon tengok gaya org lama yg mantap. hati2 JOZAN dgn SEPAH…. OSBON bole kalahkan kamu !!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 2
  15. sweet cherry says:

    so touching,, sgt down to earth.. they deserved to win… lgpun boboi pun da masyuk jual merchandise diorg,, hope industri ni tak lupa panggil diorg tuk buat show or panggil berlakon kan,,,

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 1
  16. kejor yop kejor says:

    caya la yop… mike memang terer…

    *cadangan – tulih beso¬≤ kt teksi mike “OSBON – champion”

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  17. neehala says:

    mmg dh lama dia bwk teksi.. dia slalu bwk area terminal putra gombak. penah beberapa kali naik teksi os dri terminal putra gombak ke uia.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  18. farhana says:

    os neh bawak teksi dekat lrt gombak kan? pernah nampak dia dulu.. :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  19. YKMY says:

    Alhamdulillah, suka bila osbon menang..pertamanya mmg kelakar, lawak bersahaja dan tidak dibuat2. Keduanya, rasa duit kemenangan tu lebih bermakna apabila diaorg buleh memperbaiki taraf hidup terutamanya Os. Dan bila Osbon menang, npk sgt Os gembira dan bersyukur. Semoga Osbon terus maju, biar rupa x kacak, tp hati baik dan personaliti bersih

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 0
  20. Panda says:

    Sayu dengar kata2 os tu. mmg malam td boboi lebih baik tp they deserved more :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 5
  21. lieynanilaz says:

    tahniah buat mereka…:)

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  22. org kuale says:

    idopp org kuala kangsar……caya lah yeop……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  23. dang wangi says:

    ape la BN ni….xkan la xtau os bwk teksi…1 malaya dh tau….os sgt2 merendah diri…tahniah osbon teruskan berlawak tok kami rakyat malaysia :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  24. cikgu bm says:

    Abg nara sila betulkan ejaan bahasa malaysia anda ye…bukan jawap tetapi jawab,menjawab dan jawaban….terima kasih.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 17
    • senduk kayu says:

      JAWAPAN la..apa da

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 7
      • mamat says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 15
        • cikbu bm jgk says:

          ye..kalau ikut sistem ejaan baharu,jawaban ye anda semua bkn jawapan.sekarang cikgu2 BM sedang membetulkan kekeliruan ini.terima kasih.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
        • along says:

          dia tu cikgu BM la, ko hado? dah tak hado ilmu tu dgr la ckp org ada ilmu, ni tidak, pepandai je ckp dia tu bodo….kena batang hidung sendiri… boooooo

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • zanna says:

      bkn jawaban ye . tpi jawapan . sy hny mmbetulkn . . :))

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  25. mamat says:

    Inilah artis yg aku suka..low profile ngn hidup nyer..
    sama cam org ramai yg lain..biasanyer artis2 kt mesia tunjuk dia nie lebih high skit la dr org ramai…nk g mana2 pn mesti nk cover cthnye pakai spec hitam la..pakai cap la…tp OS bagus..bawak teksi jer..direct link ngn org ramai.. I lIKE U OS..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
  26. fareth says:

    Memang bagus rendah diri daripada si gemuk afdlin yang pergi mengutuk juri sebelum pertandingan!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 8
    • Suri says:

      Tulah, suka sgt boboi tp bila afdlin buat mcm tu tiba2 terfikir kenapa dia nak enterframe dlm kemelut yg dia x terlibat pon…lain la klu dcw kutuk dia

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  27. zaza says:

    back to year 2003/2004, nak pegi genting tunggu bas kat station lrt gombak.. tgh duduk2 terperasan sorang driver teksi ni. sgt familiar. peramah sgt ngan org2 yg lalulalang. bila dilihat dgn teliti baru aku sedar itu adalah Mr OS yg penah popular ngan lagu durian & drama dia dlu. SUngguh aku tak sangka. after a year mcm tu kluar kt majalah 3/melodi kisah os driver teksi. since that dia start blk jd pelawak. tp dia masih humble dan masih jdkan kerjaya driver teksi tu ounca rezeki dia.

    salute kat dia. congrats to him and abon dan peserta yg lain.. Jozan pun best! hehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 0
  28. Honey Meddu says:

    Alhamdulillah…dah rasa dah OSBON akan menang..start minat bila OS jd Jin pakai baju balet tu..hahakkk1!! lawak sungguh… harap produksi tempatan mbri pluang kpd mrk untuk muncul kerap di TV atau layar perak…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  29. kelapa says:

    tak der salahnya jadi driver teksi .. yg penting keja tu halal .Slalu nampak os dlm teksinya … nyadin jer muka dia …..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
  30. rasahati says:

    tahniah..u deserved it!!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  31. Cik Kiah says:

    pasni Mr Os boleh beli lagi 2-3 buah teksi & buat cawangan teksi =)

    Semoga success selalu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  32. Sunset says:

    Salute for OS !

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  33. ROMBAU says:

    Osbon.. Bonos.. Memang lawak.. Terbaik.. Merendah diri.. Tak banyak cakap macm sesetengah orang tu.. kalah je.. cakap juri x betul.. Dorang ni simple.. x payah nk over. Tunjuk muka je orang dah gelak. Os dgn muka toye dia, Abon dgn Loghat jawa dia…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  34. Shila says:

    Ala, kalau Boboi dapat pun buat apa. Baik kasi Osbon je duit RM350,000 tu. Aflin & Harun tu dah cukup kaya kan. Aflin tu hidup je lah dengan kutipan wang filem terbaru dia yang agak hampeh tu.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 5
  35. PSM says:

    tahniah

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  36. Gee says:

    sgt merendah diri.. i like.. ag 1, kerjaya sbg pelawak atau artis ni selalunya tak lama. sebab bila ada muka baru muncul, yg lama dilupakan.. sbb tu ada artis yg buat bisnes as a backup dlm hidup dorang.. mcm Os, dia benar2 berpijak di bumi realiti..

    kesian tgok dorang berhempas pulas membuat lawak, sebab dah tahu hidup dorang mcm mane.. tak mcm boboi.. walaupun lawak, tapi.. xde feel… sorry..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  37. confdeb says:

    tahniah osbon…
    rumorslogy.com

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  38. triple j says:

    Rasanya mr os menyindir penerbit2 rancangan tv n filem serta tv dan penonton sendiri yg kurang bagi peluang kat pelawak2 otsi macam depa,instead lebih suka bagi pelawak muda mcm jozan,sepahtu serta produk2 raja lawak yg lebih ramai org suka.brp kali mr os kluar tv brbanding diorang,n apa jadi kat filem toyol nakal yg last dia berlakon?

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  39. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged Akan, Bawa, Bergelar, Juara, LAWAK, Maharaja, Mega, […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  40. JalanLama says:

    Os bawak Teksi pon Nara tak tau? Kata blogger hiburan. Tula,bnyak sangat cedok berita orang. Tak penah nak usaha buat story sendiri kan?.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 134 Thumb down 1
  41. atokminumpowerroot says:

    elok la tu bang os…dunia artis ni byk yg x berkat….bawak teksi lapan puloh lima ratus puluh juta kali ganda byk pahala dan keberkatannya…adoooooo malammm…amendenye tu kome ye yoep????

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  42. mail lambung says:

    osbon mmg low profile..wlaupun diorg dah otai tp still respect dgn juri2..ade peserta,yg rasa mcm best,bila juri ckp jujur tk bleh terima lak..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  43. Mahsuri says:

    Lawak OSBON tak payah nak sakiti sindir sinidr orang lain dan membuktikan mereka berjaya menang SYABAS..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  44. ciynta leesa says:

    betul tu … patut pellawak macam mr.os ngan abon patut dikeluarkan di kaca tv … lawak mereka lain dari yang lain …
    semoga mr.os sucess dalam bidang membawa teksi ..
    asalkan kerja halal kann .

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  45. Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 91
  46. akuhero says:

    tahniah..mereka mmg lawak even point utama hanya Abon yg akan kutuk Mr Os ‘kaw2′..x gentle la bro…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  47. latiff-manjung says:

    kalau nak dengor OS jd DJ radio kome dengor le perak FM tiap2 hari Isnin 3-5 petang…online pun bole…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  48. mysara says:

    Salute Mr.Os! Duit kemenangan bukan untuk berjoli tapi untuk sara hidup demi kepentingan keluarga..Moga semakin murah rezekinya..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  49. Gazebo says:

    Betul tuuuuu
    Mr. Os nih x nampak pun
    Mana2 drama
    Kenapa x bagi dia

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  50. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    tahniah osbon n mr os tapi kalau bawak teksi tu hati2 ye pasal mr os ni kn dh jadi jutawan segera jadi nk kena hati2 ambek orang naik teksi mr os ok…keselamatan mesti mahu jaga …kalau nampak muka orang macm muanas samdol jangan angkat ok……hati2 ngan perompak pencuri penyamun tarbus ok………happy new year osbon n mr ossssssssssss !!! p\s jangan percaya pada kawannnnnnn walau pn kawan baik thank uuuuuuuuuuuuuuuuu !!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      semoga allah beri perlindongan pada mr os dn memberikan kesehatan yg baik untok mr os dn di murahkn rezeki amin….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  51. hamba ALLAH says:

    mmg masa kemanangan osbon tempoh hari,aku tgk os mmg seorang yang bersyukur coz masa tu kamera beberapa kali fokus ke muka dia,,,tgk mukanya macam xpercaya dgn kemenangan ni,,,dan bole nampak muka dia seolah2 bersyukur sgt2 dgn kemenangan osbon..tahniah dan teruskan usaha anda berdua…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • ELAjb says:

      betol..ayah aku pun bagi tahu mcm 2 mase kamera fokus kat muke Ms. os, mmg bgus dia menang..dia nk bwk teksi lagi coz dia tahu dunia artis nie memilih..org mcm dia tak ramai y nak ambik belakon.. dorg nk y seksi,bnyk kontrovesi,kacak baru lah laku(kononnye).. tak per la janji Ms.Os happy gn keluarge..Ms.os ati2 gan artis y mcm pasha sendok takut kene gode plak.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  52. Rodie says:

    Memang abg Os suka merendahkan diri… contoh kepada smua rakan artis yg lain… masa d Sarawak dulu pun cam tu.. tidak kedekut dgn budi bicara.. suka berbual dgn peminat die… TAHNIAH OSBON…!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  53. PeminatOsbon says:

    Saya baru pegi Chalet d’Kampung Os minggu lepas. Memang best dan sesuai untuk sape2 yang nak merasa tinggal di area kampung.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  54. dina says:

    sy mmg suka tgk OS belakun dari sy kecil lagi.. memang bst.. cerita macam awang spanar, orang kampung otak kimia.. pastu sy pelik juga mana hilangnyer OS? dapat tau dia bawa teksi. tapi bla tengok ML mega muncul lak OS..wah, teringat masa kecik2 dlu..ternyata OSBON mmg terbaik~ p/s: sy suke gak ngn kump boboi..hu3.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  55. Chicuka says:

    Terharu.. semoga murah rezeki Mr Os

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  56. Penghuni Malam says:

    aku tau lama da Os keja bwak teksi
    ada dalam melodi ka apa tau..tapi lama da la
    tpi dia stay dengan membawa teksi
    abang Os, we salute you

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  57. Sarim says:

    Jumpalah Perunding Kewangan mcm melaburkan duit 175k utk Meningkatkan Taraf hidup.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0