Written by AbangNara | May 10th, 2011

gambar pertunangan

Abang Nara tahu ramai yang teruja dengan perkahwinan Ashraff Muslim yang bakal berlangsung tidak lama lagi. Mesti ramai yang tak sabar nak tengok kekacakan Ashraff Muslim memakai baju persandingannya kelak. Mana taknya, tengok gambar pertunangan Ashraff Muslim pun korang dah cair mair kan? Dan Abang Nara ada berita baik untuk korang semua. Jeng jeng jeng..

orked bridal

OrkedBridal yang terlibat di dalam menguruskan majlis pertunangan Ashraff Muslim baru-baru ini bakal membawakan secara ekslusif segala yang berkaitan dengan perkahwinan Ashraff Muslim kelak. Untuk pengetahuan anda, OrkedBridal ialah wedding designer yang sangat berpengalaman yang telah merealisikan impian perkahwinan ribuan pengantin. Kini, perkahwinan Ashraff Muslim dan isteri beliau akan dirancang, didesign dan diselenggarakan sepenuhnya oleh OrkedBridal.

orked bridal

Dan untuk makluman anda juga, BeautifulNara dan SetelKahwin akan menjadi laman web rasmi majlis perkahwinan Ashraff Muslim. Ini bermakna, semua berita-berita, gambar-gambar, interview-interview secara ekslusif akan dikeluarkan di BeautifulNara dan di SetelKahwin. Tentunya ini berita baik untuk anda selaku peminat setia Ashraff Muslim kan?

orked bridal

Nantikan di entri seterusnya bagaimana Ashraff Muslim menggunakan applikasi SetelKahwin untuk merancang perkahwinannya. Buat masa ini jangan lupa jenguk-jenguk laman web OrkedBridal untuk info lanjut.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 responses to OrkedBridal: Wedding Designer Rasmi Untuk Perkahwinan Ashraf Muslim

  1. chikaro says:

    bestnye kawin mcm ni :)

    0

    0
    • me says:

      alhamdulillah..bersih je muka dia..pedulikan ape je org ckp psl tunang u tu ashraf….yg penting di mata u dia almost perfect..smoga bahagia sampai ke syurga

      0

      0
  2. lobak says:

    wawi….duit pun kena lebat nie……

    0

    0
  3. lobak says:

    wawi…duit pun kena lebat nie…

    0

    0
  4. suehada says:

    sama cantk sama padan..bagai pinang dibelah dua…jodoh dr ALLAH..bersesuaian dgn ashraf…..semoga kekal hingga kesyurga…

    0

    0
  5. Kecewa says:

    kecewa aku lagi…tahniah…

    0

    0
  6. Azmy Orked says:

    Tq Tq so much BeautifulNara…segala news Ashraf & Dayana akan kami sampaikan secara ekslusif untuk team Setel kahwin dan untuk abg nara kita.

    0

    0
  7. nyonya mansur says:

    kan ker bersanding tu hukumnya haram … ustaz kena tahu tu ..

    0

    0
  8. juju says:

    bukan nk jeles, tapi aku tgk cam da terover lak wedding asyraf nih…siap kabo sape designer la, sape reka itu ini…
    bukan k besedrhana tu lebih baik…
    kalau artis biasa aku x kesah…lantak korg la
    tp die hampir kpd status ustaz…nmpak cam weird sgt
    paling aku x ske, waktu main flute time e-day aritu…
    ishhhhh pelik r kuarga ustaz wat gtu…

    0

    0
  9. rini says:

    ustaz….ustaz….
    wat majlis sederhana saja sudah la
    kan lebih baik..banyak y saya x berapa bkenan stat time eday aritu lagi
    siap main flute lagi…it’s so weird kuarga ustat wat cam tu

    0

    0
  10. dun says:

    haih…kene dabel stended sbb status ustaz…
    kalau bukan ustaz boleh buat besar-besaran…
    kan bes kalau org tego macam ni;

    “ko tu ‘islam’..kene buat majlis sederhana”

    instead of

    “ko tu ustaz..kene buat majlis sederhana”

    hahahaha…tipikal meleis yg dabel standard…

    0

    0
  11. tak.amik.pot says:

    rezki dia lebih.. dia wat lebih… wife dia cantik…ada iras skit ngn ashraff..

    0

    0
  12. Ustaz cyber says:

    Betul tu rezeki lebih buat ler lebih sikit..

    0

    0
  13. mimi says:

    ada ke ashraf muslim yang kabo desingner sape??? pelamin sape buat??? konsep kawin die apa?? setau saya..dekat facebook and twitter die tak kecoh langsung pasal kawin….orang sekeliling yang gler nak glamour…gler nak jual nama utk bisnes dia…dia tak pernah ngaku dia ustaz…kalau u olz nak tau..majlis kawin dia biasa biasa je…yang eday dia nampak grand pun sebab orang sponser pelamin…

    0

    0
  14. Allegro.pl says:

    The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could fix if you werent too busy looking for attention.

    0

    0
  15. hai apa khabar abang ashraf sihat kew?huhuhuhuhuhuhuhuh.

    0

    0
  16. I definitely wanted to type a brief note to express gratitude to you for the marvelous recommendations you are sharing at this website. My prolonged internet investigation has at the end of the day been rewarded with excellent suggestions to talk about with my relatives. I ‘d assume that most of us website visitors are quite fortunate to exist in a really good network with so many awesome professionals with useful secrets. I feel somewhat lucky to have encountered the website and look forward to really more excellent times reading here. Thank you again for a lot of things.

    0

    0
  17. paris turf says:

    Outstanding news indeed. My boss has been searching for this information.

    0

    0