Written by AbangNara | September 22nd, 2011

XPLAY 2011 yang pertama telah pun berlangsung dengan hebatnya di Opera Sunway Piramid. Tengok berapa punya ramai orang yang beratur nak masuk. Nampak macam best kan?

xplay baru

Dan semestinya XPLAY tersangatlah best dan semua orang enjoy gila-gila punya time tue. Mana taknya, ada persembahan yang awesome daripada Funky Kopral, Estranged, Project Pistol dan ramai lagilah. Siap ada U.O.X Battle ’11 (battle of the band) lagi time tue. Memang happening.

xplay baru

Tapi sayang ramai orang di luar Kuala Lumpur dan Selangor yang komplen sebab XPLAY ini terlalu jauh untuk mereka hadir dan turut sama menggegarkannya. Memahami kehendak dan gelojak jiwa remaja anda, XPAX dengan berbesar hati bakal membawakan XPLAY di Johor Bahru dan Kota Kinabalu. Orang Johor Bahru dan orang KK, adakah anda sudah bersedia untuk menjerit sampai hilang suara bersama XPLAY?

xplay baru

XPLAY, Johor Bahru
Tarikh: 24 September 2011
Masa: 7pm till late night
Tempat: Cabana Club, Johor Bahru
DJ: DJ Shark, DJ Benz dan DJ Ken

XPLAY, Kota Kinabalu
Tarikh: 8 October 2011
Masa: 7pm till late night
Tempat: Bed Club, Kota Kinabalu
DJ: DJ Shy, DJ Nuold, DJ Point dan MC Vibe

Oh my Gucci Abang Nara ada DJ Shark dari Rusia kat JB nanti. Tak sabarnya eh nak pergi. Boleh tolong ceritakan camner saya nak dapat pass masuk ke XPLAY tak? Please ~~~

Abang Nara ingat nak rahsiakan je cara-cara dapat pass masuk ke XPLAY nie sebab nanti Abang Nara plak tak dapat. Tapi disebabkan anda semua dah teruja sangat, terpaksalah Abang Nara kongsikan jugak. Sila ikut step di bawah untuk dapatkan tiket FREE anda.

1. LIKE Xpax Facebook Fan Page @ www.facebook.com/xpaxfb
2. Ushar  XPLAY app kat Facebook Xpax tue
3. Pilih XPLAY parti mana satu korang nak pergi (JB, KK atau dedua sekali)
4. Daftarkan info anda untuk dapatkan 1 FREE pass!!Register your details to get 1 FREE pass!
5. Print dan tunjukkan pass tersebut kat pintu masuk nanti. Setel ~~

Tapi Abang Nara, saya nak tiket VVIP la. Ada tak cara nak dapat tiket VVIP untuk XPLAY nie?

Ada je. Lagi mudah ah caranya. Korang follow je step kat bawah nie. Siap leh menang hadiah lagi:-

xplay baru

Senang kan? Yeah ~~~~~~~ Tunggu apa lagi. Pergi sekarang jugak ke Facebook XPAX dan dapatkan tiket PERCUMA untuk ke XPLAY di JB dan di KK. Dan untuk makluman anda, bulan November nanti akan ada lagi XPLAY di beberapa lokasi menarik. Tunggu ~~~~~~~~~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 responses to Orang Johor Bahru Dan Kota Kinabalu, Bersiap Sedia Untuk Bergegar Bersama XPLAY

  1. Jauh sangat.. xdpt ar nk turut serta…^ ^

    0

    0
  2. Piston Pecah says:

    minat tengok gambar2 sepanjang XPLAY jb tu je nanti…

    0

    0
  3. mayramo says:

    Kesian rmai org islam yg mjadi mgsa budaya brat….

    0

    0
    • dontPLAYplay says:

      yang kat KayKay sempat sembahyang Maghrib, tapi tak tau la pulak kat JayBee macamana… Ntahlah, agak2 boleh ke kalau nak jamak… cer fikir

      0

      0
  4. Bang nara promote maksiat secara terbuka. Cayalah..

    Bang nara bukan takat mengumpat bergossip, malah mempromosikan maksiat dan budaya kuning dari barat kepada para pembaca..

    Aku doakan moga bang nara bertaubat daripada dok buat dosa maksiat hari-hari. Moga ajal yang menjemput dalam keadaan bang nara yang sempat bertaubat. Amieennn…

    0

    0
  5. Hani says:

    Bang Nara sudah terlalu jauh menyimpang. Mengejar glamour dalam dunia penulisan. Malaikat rakib atid kiri kanan dok catat bang nara buat donno.

    Bang Nara bila last baca Quran? Saya doakan bang nara bertaubat dari segala maksiat ‘penulisan’ yang dia lakukan.

    0

    0
  6. kalut says:

    alangkah indahnya kalau yg ramai beratur tu nak masuk masjid sembahyang. Ini tidak siap org Islam? sendiri promote benda macam ni.

    0

    0