Written by AbangNara | December 20th, 2010

once tarik diri

Malam semalam berita penarikan diri Once dari kumpulan Dewa 19 telah diwar-warkan melalui Twitter KlubKiddKL, salah seorang wartawan hiburan tersohor Malaysia. Khabarnya pengumuman tersebut telah dibuat oleh Ahmad Dhani. Kemungkinan besar dilakukan selepas konsert Ria yang berlangsung di I-City semalam.

once tarik diri

Surat penarikan diri dari Once ini telah diserahkan kepada Ahmad Dhani dan ahli kumpulan Dewa 19 yang lain pada minggu lepas. Kemungkinan besar Once ingin bergerak secara solo. Lagiipun mungkin Once berasakan dirinya sudah terlalu lama berada di dalam Dewa 19. Mungkin mahukan sesuatu yang baru.

All the best buat Once dan Dewa 19. Kami dari dulu lagi memang suka dengan lagu-lagu Dewa 19 ini. Lagunya simple, lirik yang sempoi dan yang penting melodinya sangat catchy. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

31 responses to Once Tarik Diri Dari Kumpulan Dewa 19

  1. ProfHariz says:

    Lorrrrrrrr.. Once xde x bestlah lepas nie~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. aku says:

    kenapakah???tidakk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • http://wearetheslave.blogspot.com/2010/06/4-golongan-lelaki-yg-akan-ditarik-masuk.html says:

      Semoga once berjaya di luar Dewa 19 ya…. =)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. petra_dubies says:

    huhuhu…
    ingat kat malaysia jer yang selalu keluar2 kumpulan ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. aku says:

    xpe.once kamu pasti glamer ..sb aku suke banget la sore mamat ni..tp sayang dewa xkemana da..T_T

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Reena says:

    Suara sedap, solo ke..dgn band ke..boleh hidup.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. love letters says:

    dari terikat ngan ahmad dhani tu baik gi solo…. go once!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Bibir berLipstick~~ says:

    Syukur alhamdulliah……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. lolyat gang says:

    sore once best
    mcm sore aku

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. SWEET says:

    NAK JADI
    PENYANYI SOLO LA TUH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Merpati Putih says:

    biasa la bla dh rsa dri popular skit…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. miss_pinky says:

    suare once is the best in dewa 19.
    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. AnneDeSilva says:

    suka sangat suara dia..
    memang best!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. kasut tumit tiggi says:

    Ahmad Dhani sombong gler semalam….betul kata Pak Nil….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. suffer8zine says:

    fuyoooo nk kua band pon ade surat rasmi ni, heheh, x pe la, nk sesuatu yg baru kan, once pon bnyk kua lagu solo, bnyk juga lagu dewa ni ahmad dhani nyanyi, x janggal la

    Terkini : Ini Fakta Bukan Auta Bahagian 2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. kakchubby says:

    “aku ingin menjadi mimpi indah dalam tidurmu….”
    ALL THE BEST TO YOU, BAPAK ONCE!! love your husky voice…. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Dealova.. says:

    Once….I’ll miss your voice…sedihla..rasa dewa19 dah jd cacat…tempang tanpa Once..huhuhu…..apa2pun… gudluck Once! arap 1 day Once akan kembali kepada DEWA19!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. alahai..tak da suara serak2 mendayu lagi la lepas ni kalau dengar lagu Dewa..all the best Once dan Ahmad Dhani..

    belogapasajajadi.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Puteri Sejinjang says:

    hurmm…biasala tu…dah adat berkumpulan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. maya sarry says:

    ala…once..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. armand says:

    once memiliki suara yang sedap tetapi sedap lagi suara
    ari lasso

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0