Written by AbangNara | March 30th, 2011

majalah hai

Memang old school. Tengah jalan-jalan di Facebook tiba-tiba terjumpa Facebook Majalah HAI. Paling best bila admin Facebook tersebut mengupload cover-cover majalah HAI dari tahun 2009 sehingga sekarang. Memang comel muka artis-artis kita satu ketika dahulu. Cute dan innocent. Kini semuanya sudah pandai bergaya.

Lagi gambar cover majalah HAI dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook Majalah HAI.

majalah hai

majalah hai

majalah hai

majalah hai

majalah hai

majalah hai

majalah hai

majalah hai

majalah hai

majalah hai

majalah hai

majalah hai

majalah hai

majalah hai

majalah hai

majalah hai

majalah hai

majalah hai

majalah hai

majalah hai

majalah hai

majalah hai

majalah hai

majalah hai

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

57 responses to (OLD SCHOOL)Koleksi Cover Majalah HAI

  1. Paan Jr says:

    omg fazura dan tiz!

    0
    0
  2. Sumijelly says:

    tak der nampak beza la kalu tahun 2009…

    cari la lagi lama….hehehe

    0
    0
  3. cella says:

    bosan aku bace majalah hampess tuh..
    dah la isinya xde manfaat langsng…
    cover majalah pon hodoh …

    0
    0
    • artis NERAKA says:

      AGREE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      like ur comment 1000x…haha…

      0
      0
    • Aib says:

      Aku dah lama x beli majallah
      Cari dlm Internet je

      0
      0
      • silentgirl says:

        btol tu..xde pekdahnya bli mjlh artis ni..bg aku mjlh2 artis ni xrelevant da dikuarkan..zaman2 dlu yelah gle gak bli mjlh artis2 ni waktu skolah dlu…skang ni xde mknanya. sbb org leh bc free je kt web yg lbih uptodate dr mjlh..cume org2 yg xde access internet, ok la kot..

        btw…fazura always catch my eyes! aku rase dlm byk2..die cover pling stunning dr yg lain!

        0
        0
  4. nehi says:

    ni bukan old school ni bang nara…banyak cover yang saya ada..rasanya macam baru je beli setaun dua…carikla cover lama2 lagi, best mengimbau nostalgia

    0
    0
  5. memang steadi la..mesti dia ni rajin kumpul..bole jadi pengumpul tepu kalau lagu nih,simpan dalam 20 taun bole juai kat e-Bay..huhu

    http://belogapasajajadi.blogspot.com

    0
    0
  6. Cik Norfa says:

    stacy byk kali juga jadi cover eh…

    0
    0
  7. sue says:

    nk thn 80an pny

    0
    0
  8. Kasih says:

    cari lah yg 80 nyer.. tu baru lah old skol bro nara… yg ni cam xder beza lah plak…

    0
    0
  9. alanglala says:

    dah lame x beli n x bce……ad byk cover stcy kn….

    0
    0
    • ape2ajerla~ says:

      betul3..sejak abis skola trus stop beli hai…
      dlu rajin beli..
      terutama bile yusry kru jd cover..
      hahahhaha
      skrg rs hai da mhl kan…
      dlu rm2 msh mampu milik utk bdk2 skola…~

      0
      0
      • Miss Volvo says:

        Aku xpena beli majalah hai. Biasa masa skola dulu aku rajin beli majalah rapi sbb majalah kesihatan la katakan hehe. Tp skg majalah rapi lebih kpd fesyen n kosmetik sbb 2 aku stop hehe

        0
        0
  10. Jiji says:

    umie aida!!! tutop semua wooo!

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
    Cari hadiah best untuk yang tersayang?

    0
    0
  11. ape2ajerla~ says:

    ade ke mjlh hai kuar thn 80an?
    rsnye stat kuar thn 90an…~

    0
    0
  12. petaibusuk says:

    OMG!!! muke LJ byk betol.

    0
    0
  13. dimple k.f.s says:

    LICIN NYE KETIAK STACYY..NASIB TAK HITAM..

    0
    0
  14. petaibusuk says:

    aku penah nampak ketiak die hitam…tu gambar hedit jek!!

    0
    0
  15. www says:

    muka LJ ja besepah. haha nasib baek comel. ^^,

    0
    0
  16. fyna says:

    hehehe…pakai lame pakai lawa majalah nih…

    0
    0
  17. Merpati Putih says:

    xda la old skol sngt…tp tiq mmg chubby

    0
    0
  18. petaibusuk says:

    @Miss Volvo

    kau ade masalah? LOL

    0
    0
  19. sakura says:

    bese je tp terhnti part fazura jd cover…cntiknyerrr!!brseri2..mcm ank raja la dia tu…kena sgt dgn bju tu..

    0
    0
  20. isma says:

    cuba tgk perut alyah…cover ngn misha…knp mcm tu erk?

    0
    0
  21. tipah says:

    nape asik2 cover org yg same je ea? stacy,tomok,aizat, liyana jasmey.

    0
    0
  22. what the? says:

    1. muka stacy dan liyana yang banyak
    2. rambut alyah yang merah
    3. cover paling menarik – tiz zaqyah (latarbelakang hitam)

    0
    0
  23. aida says:

    tak minat langsung dengan stacy!!

    0
    0
  24. Anys says:

    whoa ! asal lah banyak gambar stacy doe ?

    0
    0
  25. ciku masak says:

    lor…..kata old school….tunjuk la gambar dr Hai ni start publish Nara oii….

    0
    0
  26. lolyat gang says:

    bergetar genital aku tgk cover page gamba tiz n rossa

    0
    0
  27. boring says:

    akim, stacy, tiz zaqyah, liyana jasmay. bape kali mcm muke dorg je. alahai majalah hai………

    0
    0
  28. redbean says:

    gmbar 1st: akim belagak emo/hardcore, padahal menangis kene marah time week 1st AF dulu. Haha!

    0
    0
  29. wah memang oldschool..

    0
    0
  30. Aw, this was a very nice post. In concept I want to put in writing like this moreover E taking time and precise effort to make an excellent articleÖ but what can I sayÖ I procrastinate alot and under no circumstances seem to get one thing done.

    0
    0
  31. course markings will be up by 5pm on the 24th

    0
    0