Written by AbangNara | September 9th, 2011

Oh my god oh my god. Selaku gangster Kampung Kerinchi, Abang Nara sungguh teruja dengan tweet daripada Abang Long aka Aaron Aziz di bawah. KL Gangster kemungkinan akan ada sequel/prequelnya. Tak sabar nak tengok. Mesti lagi ganas, mantap dan lebih bertenaga lagi.

filem kl gangster 2

Kepada Aaron Aziz, tolong sampaikan pesanan Abang Nara kepada Syamsul Yusof yek. Kot-kot dia nak pakai extra gangster, Abang Nara sudi menawarkan diri. Dulu Abang Nara tahap Abang Chik je lah tapinya. Kira dah ada pengalaman untuk melakonkan watak gangster dengan real. Hehehe.

Siapa sini tak sabar nak tengok KL Gangster 2 sila hempuk keyboard anda sekuat mungkin (kalau kena buang kerja Abang Nara tak jamin).

31 responses to Oh Yeah, KL Gangster 2 Akan Menjelma, Abang Long Bakal Mengganas Semula~~

  1. sweet says:

    letak gangster perempuan sikit baru gempak siut~~ jarang camtu kan!!

    0

    0
  2. HoNeY bEe says:

    tuuuuuuuuuuu dia abg nara offer diri nk jd gengster…

    aduhaiii…

    0

    0
  3. APAM TEMBAM says:

    Hmmm not really a fan of Syamsul Haslam movie.

    Did you realize in his movie – there always an ANGRY SCENE… that describe his personality… A HOT TEMPERED guy. That was why diana danniel kena lempang dulu ha ha ha…

    He needs to register to ANGER MANAGEMENT clasess to mellow it down.

    Unlike his father who was a ROMEO (during his younger days), thus all his movie about CINTA-CINTUN.

    Sekilas ikan di air, saya kenal mana satu BULLSHIT and mana satu ROOONEY SHIT.

    0

    0
  4. Prihatin says:

    dh2 la 2 cte gangster. the younger generation deserve a better future.

    0

    0
  5. Alahai says:

    Sekurang2 nya much better dari filem David Teo ;)

    0

    0
  6. zaia says:

    nak jugak abg nara nie.. :p
    ade,tngok la..tkde,tkpe pun~~ tk perlu sy smpi tk sabar2 sgt~
    *eh,ter mcm bagus lak sori.. xD

    0

    0
  7. uteh says:

    cerita2 cm ni ada mesej or nilai2 ke? serabut perut n kepala adalah..mengiktirafkan lg aktiviti rempit2 ni

    0

    0
  8. salmah says:

    sorry…ada aku kesah apa jalan citer….ada aku kesah apa moral citer tu…

    Yang aku kesah….

    Janji ada AARON AZIZ..!!!!

    0

    0
  9. ladysnappersz says:

    ish…mau tak lepaskan peluang ke panggung nak tgk Abg Long nie….

    0

    0
  10. ina says:

    alahai menyesal tengok kl gangster ari tu pun tak abis lagi…nak wat kl gangster prekuel/sequel plak….tak payah le….memang serabut tengok je, dialog, jalan cerita takde kualiti….yang suka filem samsul tu minta maaf la ek….ni pendapat je

    0

    0
  11. Jejari Kontot says:

    ambiklah khairul fahmi jadi abg long!!!!

    0

    0
  12. mak kiah says:

    Kenapa pengarah malaysia taknak buat citer ala2 THE NEXT 3 DAYS?? tak habis2 citer psl gengster.huh penonton boring lah

    0

    0
  13. Amin says:

    ha’ah kan.the next three days terbaik!ada msg tersendiri

    0

    0
  14. jambu2 says:

    citer takde moral..nasib baik tak p tgk kat panggung..tgk cd ms kat rumah terbuka je..heee

    0

    0
  15. agak2 abg long dil ade tak?? klu xde tak best ar.. huhu

    0

    0
  16. Ecot says:

    Nara kalau nak jadi gangster tambahan mmg x sesuai..tak sajak langsung..Ko elok sgt lo g mtk keje kat meodi..mmg kalah Nas Ahmad..Sajak sangat2

    0

    0
  17. Dr. Fazeley says:

    Adoi Bro Nara pon nk jd gengster?? bek lu jaga anak bini lu dan blogging je lar.. xseswai dowh..

    apapon kl gengster 2 ni mgkn adalah prequel time malek & king baru nk naek… kalo sequel mcm xsyok pulak…

    0

    0
  18. dr.Jiha says:

    aku harap kl gagster nh lg asyuk!! xda hero dia pn x dak awek.. mmg style!

    0

    0