Written by AbangNara | June 21st, 2011

gambar siti saleha dan kekasih

Apabila rakan Abang Nara di OhBulan mengeluarkan gambar Siti Saleha dan seorang jejaka yang dikatakan kekasih hatinya, terus di dalam hati Abang Nara terdetik:-

Umang aih. Confirm ramai pakwe yang jatuh cinta kat si Nora Elena nie patah jiwa. Merana la jiwa raga diorang. Hik

Abang Nara tahu korang stress jadi apa kata korang stresskan lagi dengan melihat gambar Siti Saleha aka Nora Elena berposing dengan lelaki di atas dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar siti saleha dan kekasih

gambar siti saleha dan kekasih

203 responses to Oh Siti Saleha , Kau Buat Ramai Pria Menderita

  1. Almuidrahman says:

    Stailo mamat tu pakai sari……..

    0

    0
    • bali mari says:

      tgk kt blkg pn dh tau tu bali…nk melawat kuil or makam2 kt bali kne ttp ‘aurat’…kita pnh gi..mmg kne pkai kain yg dsediakan kt situ..aipppp..si saleha ni dh HONEYMOON ka..? or HORNYMOON? kuiii..tp pape pn saleha ni cun sungguh. muka dia ala2 kate middleton, yg bru kawin dgn prince william tu. ala2 kate msia lah dia ni eh. lawa kan dia. tapi sayangnya…….dot dot dot…

      0

      0
      • kaki_g0ssip says:

        PENDAPAT KITE SAMA. AKU PN CKP NGN AKAK AKU YG MUKA SS NI ALA2 KATE MIDDLETON GITU. AYU & LEMBUT JE! TP BF DIA JAUH LBH HENSEM DRPD PUTERA WILLIAM. HOHOHOHO

        0

        0
        • Tiara says:

          Lorhhhh aku igt aku srg jer ckp muka Siti Saleha persis Kate Middleton… seyes!!! sbb myb dia ni ada cmpuran malay+britain kot.. tu yg ada iras tuu…

          0

          0
      • Kasih says:

        ni namanya Tanah Lot, di Bali. tempat beribadat kaum hindu disana. kain tu diwajid kan pakai untuk tujuan menutup aurat.. tp bagi yang pakai selaur paanjang tu, derang hangya bg kain tuk ikat di pinggang saja.. sunset kat sini cantik…

        0

        0
        • Djzara says:

          Tu bukan Tanah Lot…tapi Uluwatu. I pnah bercuti & honeymoon sana.

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          eh Djzara tu bukan tempat Uluwatu lah !!! itu tempat nama nye Cabutibuluku.!!!! minah jambu penah gi sana tau..tapi bukan gi hanimun tapi minah jambu gi main layang layang…………kt sana banyak angin bagos sekali………..

          0

          0
        • amina says:

          ada lagi Kasih ni.

          0

          0
        • pas__cual says:

          ko sorang je ke kasih yang pernah pegi ke bali???pirah..remove la pic hodoh ko tu.

          0

          0
        • Trex Junior says:

          PASCUAL : apa lah kau ni pascual,kalau ya pun kau tak nak setuju dengan apa yang kasih tulis tu sudah lah, tak payah lah kau nak hina pula kejadian Allah tu. kalau kau rasa kau cantik atau kacak sangat cuba kau letak pula gambar kau tu kami nak tengok. kalau ya pun dia pernah ke bali kau sakit hati ke?

          AMINA : kau pun ada masalah ke dengan si kasih tu? tak ada pula aku baca yang dia cuit nama kau pun kan.

          kawan2, kita nk bila nak bagi komen tu komen saja lah, tak payah lah nak cari masalah dengan orang dalam ini. aku pun bukan nya kenal kasih tu ha, tapi dia tak ada pun nak kata kat kita, kenapa kita nak cari masalah dengan dia. komen lah secara berhemah. lagi satu guna lah bahasa yang elok2 sikit. kalau rasa dah tak mampu menggunakan bahasa yang elok, baik jangan tulis komen kan.

          0

          0
        • amina says:

          I tak cakap pape pun. LOL.

          0

          0
        • pas__cual says:

          ko sorang penah pegi bali kasih??pirraahh..tlg remove pic ko tu.sakit mata aku tgk.

          0

          0
        • risya says:

          ek eleh…..agak2 ar babe…..die pun manusia gak… lantak p la die nk ader ker x kt sini….. ko tu special sgt ker…huhuh… jgn menghina ciptaan Allah…..ciptaan Allah adalah sebaik2 ciptaan….. ko ckp cmtu seperi ko mengherdik ciptaan Allah…so, fikir2 la yer…..

          p/s: sekurang2nyer otak die bergerak dgn cara baik tp otak ko cume th nk kutuk org jer……bahasa tu biar la elok sikit yer…..tq..

          0

          0
        • penah pegi bali says:

          haa’ah la kasih, tu bukan tanah lot.. aduaiii…

          0

          0
        • apakisah says:

          tanah lot la… uluwattu yang ada candi kat laut tuuu

          0

          0
        • Nikita80 says:

          Confirm Uluwatu. Sekadar nak berkongsi fakta, bukan nk berlagak atau gaduh.

          0

          0
        • Selempang 456 says:

          Tak yah sebuk2 nk bg tau semua tu..mcm la kau tu travel agency plak, seboleh-boleh nk kau nak berlagak kan ?

          0

          0
        • pas__cual says:

          stakat bali pon nak kecoh….hahahaha..dekat je kot.nyah xheran la.

          0

          0
        • sayangselasih says:

          aku setuju ngan ko selempang..ntah apa2 ntah nk gadoh pasal Bali…mcm lah negara korg yg nk dibanggakan sgt tu

          0

          0
        • Suhaila Abidin says:

          bl org share info dikatanya berlagak. lau betui pon dia dr trvl agent biaq pi lah kn. hang ni sakit hati kot tak pernah pi bali tu selempang hahaa

          0

          0
        • Zana says:

          Tanah Lot??? Wa rase bkn la.. coz wa g sana ngan hubby thn lps pakai suar pnjang xde plak dorg kasi kain or apa2… juz masuk jer! ada ular beso di jln nk menuju ke kuil tp pntai tu… ombak di situ beso n cantik! tp wa psti dorg ni bkn kt Tnh Lot…

          0

          0
        • entah says:

          AKU PELIK KNP ORG SUKA DIA..XCUNN PUN LAAA

          0

          0
        • crazy_wizard says:

          sape tak cun? ce citer ce citer…. :)

          0

          0
      • noroom says:

        mmg fevret artis bercinta g ‘honeymoon’ ke bali agaknye. b4 dis rasa (klu tak silap) si awal n scha bermadu kasih pun g bali.

        0

        0
    • akim zone says:

      setuju ….frust la ramai pria yang teringin merebut hati Siti Saleha yg cun ini …

      0

      0
      • joyah joren says:

        SEBAB PEGI BALI BOLE PAKAI BIKINI TADE SAPE NAK HALANG. KAN FASHA ?

        0

        0
      • atok says:

        Die ni tk de la cun sgt pon…gigi jongang skit… pasnie leh la bawak watak halimah jongang plak…

        0

        0
        • nenek says:

          bkn jongang, gigi panjang…suke hati ko je, blh pulop suh g blakun drama tu pulak..tu mhina namanye

          0

          0
    • IsyaKhaisya says:

      comelnyerr elena….bf pn encem bangat…:)

      0

      0
    • kakkaaahhh says:

      kate middleton kononn..kate yang bukan islam pun pakai senonoh dari itu..hhahapthuii!! melayu islam tak sedar diri..

      0

      0
      • mamamia says:

        rilek lar bro..yg ko meludah kat org tu islam sgt ker..nk nasihat org tulis la elok2..xdela nmpk mcm org islam plak yg buruk perangai…

        cuba tulis mcm ni “kan lawa kalu pakai mcm kate middleton time dier kawen…mesti lagi cun dari dier”

        0

        0
    • atok says:

      Asal tk update blog..?? Nara dh tk de idea…???

      0

      0
      • AdindaEvans says:

        Nara sebuk lyn bini dia lar.. kn baru kawen mn sempat nk update pjg2.. gpon maybe nara dah insaf nak aib2 kan orang coz dia takut balasan tuhan.. kalau x jd kat dia nanti jadi kat anak2 cucu2 dia.. tak gitu nara???

        0

        0
  2. zaza90 says:

    perghhhh…..!!!!!!!!!!!

    0

    0
  3. Bya Al Safar says:

    ok.Pakwe dia hensem!!! >.<

    0

    0
  4. mimi says:

    itu bukan sari itu mcam kain, yg kena pakai bla kita nk masuk satu kawasan pelancongan @ bali

    0

    0
  5. Wak says:

    nara bangang.
    tak habis2 cerita aib orang.

    0

    0
    • fantagiro says:

      hbs hang bace gak nape? xke lg bangang namenye tu..aishhh

      0

      0
      • elis says:

        aku setuju jgk yg nara ni kenkadang bangang, tpnye die kan nak duit, xde cite2 mcm ni, org2 x masuk blog die, dan artis nii pun lg bangang, dh tau artis, letak gamba2 camni kat fb la, ape la.. ingat kwn2 ko tu sume baik ke? kwn2 ni xleh pecaya, klu x, xde la gambar ni tersebar…

        0

        0
        • hoi says:

          asal ko ngamuk x tntu pasal..kalo ye x puas ati..x yah la bukak blog ni sng cter..ko pun bangang elis

          0

          0
        • hoi gile says:

          ni bukan mengamuk la bangang. ni kenyataan. si nara letak gambar2 camni, mmg cerita aib org pun, but dats his job, sbb die bukak blog ni utk dpt duit, so kene la taruk cite mcm ni, tpnye salah si siti saleha ni la jgk, yg pegi duk tayang kat org gambar camtu kenapa, keep to urself je dh la.. pandai2 la nak hidup bila dh jadi artis, pandai buat pandai la simpan.. read between the lines lah bebal! sedih aku dgn si hoi gile.

          0

          0
  6. anti-bali says:

    aku dpt rasekan pakwe die bkn kaki smyg..

    0

    0
    • Ana Loqlak says:

      Mne hg tau?

      0

      0
    • MeLia says:

      Pakwe dia Eurasian gak. Tp keturunan cina. Kalu ko ckp psl smbyg org Islam… Mmg x la.

      0

      0
    • crazy_wizard says:

      dia solat ke tak tu urusan dia dengan Allah, kita takda hak nak tuduh dia mcm tu.. dah tau dia buat salah, tu la tugas kita yg lain ni nasihat supaya dia solat.. kalau dia tak solatlah…… kita penyampai, bukan penghukum~~~ no hard feelin’

      0

      0
  7. anti-bali says:

    g cuti berdua AJE? paham2 aje la kan….

    0

    0
    • anti bali gila says:

      aku dpt rasakan kau langsung x penah sembahyang. menfitnah org, tau2 je la kan.

      0

      0
    • Cik Nin says:

      mungkin depa p cuti ramai2 dgn kawan2..tapi ambik gambar berdua… (sesungguhnya memfitnah itu lebih dahsyat dari membunuh.)

      Apapun, benarlah kata Wardina..dia sendiri kata..artis TAK BOLEH dijadikan contoh..

      0

      0
      • nonie says:

        oleh itu, jgn buat perkara yg boleh mndatangkn fitnah..

        0

        0
        • antifitnah says:

          betol2. amek gamba berdua2an bukan mahram boleh mendatangkan fitnah. kalo xnak kena fitnah len kali jgn buat donggg

          0

          0
  8. myra says:

    tatoo ke kat kaki saleha tu?

    0

    0
  9. cokotop says:

    Kecoh la lu bai!!!

    0

    0
  10. Mila says:

    Confirm tido sama! Adehla..rosak2 muda mudi skang..

    0

    0
  11. akulahpompuanittew says:

    pasangan sama cantik sama padan..bagai pinang di belah dua!!

    0

    0
  12. miss j says:

    ala….org minat kat watak nora elina bkn siti saleha ni..bkn cun pongggggg….

    p/s: nora elina dh habis dh..pasni dh xde sape nk igt kat dia..kui3…

    0

    0
  13. anti-anti bali gila says:

    ek eleh..emo..nmpk sgt trase..kompem ko pn pakai tali itam kat leher cm die kn? pui

    0

    0
    • anti-anti-anti gila bali says:

      hek eleh emo gila, nampak sgt terasa, ko xpenah sembahyang la tu kan? sejadah tau ape? wuduk? pegi belajo, amik wuduk dulu bg hati tenang dan bersih.. dan juga bagi muka awet muda bak kata kak nita..

      0

      0
  14. reza says:

    dah lama x pi bali….nak lepak lagi d sana……

    0

    0
  15. Ummie says:

    Gambo tu kat Bali. I’ve been there before..Tempat tu (something like old temple) memang tempat suci bagi org2 Bali…and banyak sgt monyet tau..sape yg nk masuk situ kena cover dr lutut sampai kaki bagi yg pakai short pants. It’s a nice place and nice view for honeymoon. Hmmm…tp tak tahu pulak “that’ couple gi situ to feel like they are in honeymoon mood….huhuhu..

    0

    0
  16. ubi bin kayu says:

    camne dgn Syed Adney adik Syarifah Sofea tu???

    0

    0
  17. dyaliela12 says:

    lum pape dh peluk2 …

    0

    0
  18. yang says:

    salah satu tempat kat bali ni…memang kena dress up camni kalo nak masuk

    0

    0
  19. anti kebaratan says:

    sungguh kebaratan… memang artis xleh jadik ikon..

    0

    0
  20. makcik tipah says:

    ala muda lagi .. org tua cakap tengah mengelenyur ..

    0

    0
  21. haiqal says:

    At first,aku terlupa nama dia siti saleha.keh keh keh.Tukar je jadi Nora Elena terus*tapi dalam dunia lakonan je lah*

    0

    0
  22. maktirikau says:

    suka suki je sape yang kate abg nara bangang tu ! grrr

    0

    0
  23. mak jemah femes ok says:

    muka dh lawa, nama dh cantek….apa lg yg kureng ek?

    0

    0
    • Tok Wan Endot says:

      moral dan pengetahuan agama yand dapat membezakan perbuatan halal dan haram YANG KURANG.

      0

      0
  24. Pe lah! says:

    Sah dh mcm suami isteri ni! Peluk2 mcm tu mcm hal biasa je..lebih dri tu dh pn rsanye..

    0

    0
  25. mimi momok says:

    yg kurangnya didikan AGAMA. pompuan tu adik sam BUNKFACE

    0

    0
  26. aisah says:

    rosak.mcm perempuan dot..dot..dot…peminat kecewa..ingatkan baik…rupanya….alahai…artis tak boleh dijadikan ikon wardina say…

    0

    0
    • pas__cual says:

      mcm pmpuan dot dot dot?habis ko tu?mcm xpenah je ko bpeluk dgn bf ko.go get a life!!! xpyh nak judge org.

      0

      0
      • dd says:

        kalau dia pon pelok ngan bf dia dia xkutuk la si siti saleha ni bijak oi sbb sama mcm kutuk diri sendiri..

        org yg dh biasa pelok2x mcm hg je rasa benda2x dosa maksiat ni benda biasa pandang sebelah mata..

        insaflah cik saleha cik pascal dll yg terlibat..aku bg nasihat ikhlas ni

        0

        0
        • elishakiys says:

          poyolah korang. orang yang berdosa mungkin tidak ke syurga. tapi begitu juga dengan orang yang bercerita dosa orang lain.

          sibuuklah nak cakap pasal dosa pahala kat beautifulnara ni.

          0

          0
  27. apa pun tk boleh says:

    korang neh bengong..macm tk penah wat neh sumer..ckp org jer..sukati diorg larh..kubur masing2..kalo tk suka jgn baca.jgn tengok..jg jer kain sendiri..diri sendiri blom tentu betol..

    0

    0
  28. wanita says:

    bf dia lecturer lim kok wing…

    0

    0
  29. wild tulip says:

    pelik la kowank sumer nie. dier peluk2 dlm lakonan yg bkn bf sokong lak, peluk bf kowank havoc..huhu..mmg la cara dier salah tp tak leh nk jatuhkn maruah org camtu jer. bkn dier yg suh post pic dier nie. think +ve. tp rasanya ramai bf/gf yg peluk2 kat dlm nie tp sbb nk jatuhkn maruah org tk ingat diri sndiri tu yg sama jer. mengingatkn tak slah tp mengaibkn tu …..???? lu fikir la sndiri..peace no war….

    0

    0
    • ikut suka hati korglah! says:

      betul tu wild tulip.. heran tol lar.. asal ada artis posing dgn BF/GF..semua cerita sal keburukan je.. ala pls la.. yg bkn artis pun lebih teruk lg sampai sembunyi dlm selimut last2 buang bayi dr atas bangunan..
      Dah larr..dosa meke yg tggung, kita klu nak tegur pun bukan cara dgn mengaibkan.. kalau suka tengok larr, tak suka jgn tgk drama ke, tgk blog apa ke.. aduhai! smua nak jd pengkritik..PEACE NO WAR!

      0

      0
  30. acupoftea says:

    sama kacak ngan aku..

    0

    0
  31. yaya says:

    nama pun artis.ape yg korng harapkan.senang xyah expect ape2 or put high expectation on dia punya behaviour.igt dorang jd artis sbb nk cr makan bukannye nk jd contoh masyarakat.

    0

    0
  32. Titeh Zambin says:

    Nice, okaylah (:

    siti saleha adik sam kan? ohhhhhh ;D

    0

    0
  33. ujang9897 says:

    mak ai…seksi gak ek..hee

    biasa la artis…=)

    ni biodata dia…

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/06/biodata-siti-saleha-nora-elena.html

    0

    0
  34. tantintun says:

    seksi gila cik gigi arnab nih

    0

    0
  35. anina rina says:

    i igt i sorang jek ckap gg dia mcm arnab yg cute ada jgk org lain kata gtu…:))

    0

    0
  36. sygsyg says:

    gambo yg 1st tu , p*** laki tu stim la . hahahahah !!!

    0

    0
  37. takmau says:

    gambar mcm ni,kelakuan mcm ni,alaaaa dah biase tgk or dgr la.xkire la artis ke bukan artis ke sume same jer,yg pnting sape yg bergambar bgini adalh manusia akhir zaman,sng citer,so xyah la nk ckp artis mmg gitu artis mmg gini mcm yg BUKAN ARTIS 2 baik sgt sume,selagi ko n ko n ko n ko n koranggggg ni adlah manusia akhir zaman selagi itu lah adernyer gamba2 n aksi2 yg sebegini.
    SEKIANNNN~~~~~

    0

    0
  38. Johanna says:

    aku tak rasa pulak bf dia hensem, maybe bukan taste aku. bg aku syed adney lagi hensem kot.

    and btw, aku pelik la komen2 kat nara ni. tambah2 yg ckp nara bangang tu. apa kejadahnya ko ckp nara bangang bila kau baca jugak. nmpk sgt ko selalu baca BN kan? Bodoh! kau la paling bangang!

    pastu dengan komen org tu x smbhyg la, org tu honeymoon la, org tu tido sm2 la, siap g usha kaki dia kot2 ada TATTO aishhh, apa la naive & kolot sgt korang ni. mmg bleh join makcik2 dok mengumpat ptg2 tu.

    biar la dorang nak buat apa pun. mcm la korang tak pegang tangan bf/gf korang? jgn nak menipu. mcm la ko tak penanh bukak tudung bila ngan bf ko? BERDOSA jugak wei! hahahahahaha sick betul.

    artis ni bleh jadi idola ke, tak boleh ke, depend on org nk cr idola lah. kalo ko rasa artis ni teruk sgt, TAK PAYAH la gatal2 nak ambik dorang jd idola. tu pun susah ke? benda senang nk pk jd susah.

    in the end of the day, ingat la artis pun manusia biasa. daripada nak mengutuk yg korang pun tak dapat pape, positif la sket. doa ke arah kebaikan lagi baik!

    0

    0
    • Johanna bongok says:

      pasal apa pulak tak boleh cakap nara bengang????
      bodoh! bodoh johanna punya komen memang paling bongok bongok bongok bongok bongok bongok

      amboi ko tu bukan menguktuk ke nyah????????
      biarah diorang nak komen apa yg ko sebok buat apa nyah?? ko pun kaki sebuk juga ke??? oii! memang boeh join makcik-makcik mengumpat petang2

      bukan taste ko ??? hamboiii cantik sggt ke muko ko nyah ?? muko mcm pantat babi ada hati perasan cantek…

      0

      0
      • presario says:

        woi2…ape gaduh2 nie.. hapela.. disebabkan saleha sorg je..korg jd gini.. blah laa..

        0

        0
      • eleh says:

        utk ‘johanna bongok’, aku rasa ko pondan tak pun bapok sbb suka ckp ‘nyah’ di hujung ayat. pastu ko suka melenting tak pasal2 mencarut mcm mulut takde insuran. aku tgu ko punye counter reply. pantang melayu dicabar?

        0

        0
    • alan says:

      Rasulullah SAW yang paling tampan, kedua Nabi Yusof AS… kalo kita tengok muka baginda berdua tangan kena potong pun tak sedar…

      0

      0
  39. Pearl Pear says:

    cantik tempat tue mcm Siti Saleha juga.. :)

    0

    0
  40. miss annur says:

    hensem giler babas la bf die..

    0

    0
  41. nia says:

    ak rse. klu de twilight versi malaysia,
    bf siti saleha ni boley ganti edward.
    kih kih kih

    0

    0
  42. bola says:

    bg aku la kan dia nak barat2 pon mcm ada jugakla sebab..sebabnya dia mmg dibesarkan cara barat..mixed kan..ini slalunya yg tak mixed lak lebih2..hihi

    0

    0
  43. azean says:

    astafirullahalazim..bukan kt gambar tu tp kat org yg ckp2 tu sampai bergaduh2…

    0

    0
  44. kiko says:

    ni kat uluwatu bali…p tgk kecak dance ke cik siti oi?????

    0

    0
  45. roda says:

    syg…..muke 2 2 elok tp dh….tuuutttt…….

    0

    0
  46. Jarr says:

    Trend artis.Kalau bercuti ngan bf/gf mesti nak up Bali,Krabi,Koh Samui,Phi Phi.Brani gi Maldives arr.
    Bro Nara…harap statement bro ttg ramai lelaki merana jiwa tu terjadi mcm yg lu cakap..kalau tak nampak sgt karakter lelaki Meleis ni suka berangan.Nak yg lawo tetek besar saja.Kahkahkah.

    0

    0
  47. ezer says:

    biarlah dia nak bercuti dengan bf dia.. apa yg dia buat luar dalam itu hal masing-masing.. dosa pahala sendiri tanggung.. dia nk honeymoon ke, hornymoon ke terpulang lah.. sekarang ni kita perlu nilai dari segi bakat dan lakonan dia dalam industri ni bukan hal peribadi.. artis pun manusia biasa jugak, kita tak boleh nak assume mereka semua macam malaikat.. kite tunding jari dekat orang, tapi jari yang selebihnya menghala dekat kita sendiri..

    0

    0
  48. aku says:

    sama padan…. kalo pelakon lelaki kat malaysia…mmg ensem bf dia…

    0

    0
  49. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu tengok si nora elina ni muka dia biasa je…itu pn bermekap kn ? ok ok lah muka dia…..lagi pn orang muda cantek lah banyak yg jeles dengan kejambuan dia……tapi banyak lagi yg jambu2 kt luar sana …mana jambu nora elina ngan nora denish?

    0

    0
  50. labu says:

    RASANYA TD (21/6/2011 LEBIH KURANG JAM 12 TGHARI) NAMPAK MCM ABG NARA KAT LCCT..DGN BININYE..KAT MCD..KALO TAK SILAP LA…

    0

    0
  51. tom says:

    laki2 kalo xde mix omputih, mmg xde chance dgn saleha.. taste dia mmg gtue… rasanya dulu dia ada sumething special dgn syed adney adik syarifah sofea..tp tu citer dulu…

    0

    0
  52. reezluv says:

    cuba tanya..dah projek ke belum?heehe..dah berani pakai gitu and peluk2 pinggang dah..depan kamera, kalau belakang?aksi lain2 tu taktau ar..hehehe…moga lekas kawen..dan konfirm la akan heboh..die la teman sehidup semati…lepas 3 bulan…..berita tak serasi…hampeh jek :P

    0

    0
  53. biar la dia..

    0

    0
  54. apa2 aje... says:

    BEAUTIFULNARA…gelanggang utk bertekak!kah..kah..kah..

    0

    0
  55. majun sangkut says:

    korang ni x abis2 nak ngutuk n memfitnah. dia nak cuti berdua ke,bertiga ke,tu dia punya pasal…nak peluk ke,nak apa ke, tu hal dia..kubur masing2…berhenti2 lah memfitnah orang…korg jg jela tepi kain korang sendiri…mcm mna la nak maju kalau asyik nak kutuk n fitnah org je..

    0

    0
    • mak jemah femes ok says:

      kubur masing2 ek?
      ko ingt klu ko mati..ko blh gali kubur ko sdiri?
      masuk kubur sdiri?
      bca talkin sdiri?
      fikirla sblm cakap…

      0

      0
      • cer cite!!!! says:

        jgn pkir kbur msing2 ye….nti akan di soal d akhirat…apa ko ptut wat!!ko dah cuba ke jlan amanah ko sbgai mnusia….igat-m”igati sesama mnusia!!msa tu xkan ko nk jwab..kbur msing kot??nauzubillah..wallahualam….

        0

        0
  56. Anonymous says:

    Aduhai siti saleha……..insaflah tak baik buat bgitu…kita beragama ISLAM..haram bukan muhrim….cuma mengingatka je…

    0

    0
  57. jimmy says:

    ” diaorang punya pasallah, kubur masing2.. ko bukannya baik sangat pun” – wow, boleh ke aku jawab gitu bila disoal di akhirat apa ko buat bila kemungkaran ada depan mata.. figuratively speaking

    0

    0
  58. mulut capoi says:

    SPESIS MCM. NI HANYA SESUAI UNTUK LELAKI HIDUNG BELANG AJE…WAT BINI X LEH JATUH MARUAH SUAMI DAN KELUARGA.PAKAI MCM. J..A.G. KALAU NAK CARI YG. CUN BERSEPAH KAT SHOPPNG KOMPLEK …PILIH AJE MANA BERKONAN. KALAU AKU SEBELAH MATA X PANDANG.KALAU BAWAK JALAN2 NANTI ORG. SANGKA GRO OR P……………………….T.JANGAN MAIN2 SEKARANG NI….HEI…TAKUT..ADA HEP. B/C…HIV.JANGAN WEI CEPAT LATAH NGOK POMPUEN CANTIK. NAK BELI BUAH PUN TAKUT BANYAK KENA TEBUK , NASIB MALANG ADA ULAT.

    0

    0
  59. Lulu says:

    Aku tgk SS ni memang sexy..dari crita Nora Elena lg duk pakai skirt atas lutut aje….

    xder sluar ke nak pakai y cukup..ni xcukup kain ajer..

    0

    0
  60. mulut capoi says:

    ALEHHH…Gi bali berapa duit aje….

    0

    0
  61. siti zaleha says:

    aku benci la kalau artis berlakon cite watak baik2 yg aku ske tapi kat luar perangai macam harem!!

    dah aku x ske kau dah!

    0

    0
  62. Umi jessica says:

    Helleh! Berapa lama la minah ni leh bertahan? Taun depan kompom dah lupa minah ni!!

    0

    0
  63. aku bukan kate says:

    WOIIIII HAMPA DOK BOHONG PA KATE LAWA LAGI KOT…”KUBUR MASING2????”,,,MEMANG LA KUBUR MASING2 TP SEBAGAI UMAT ISLAM KITA WAJIB MENEGUR KE ARAH KEBAIKAN TERUTAMA YANG SESAMA ISLAM NIH….MANA BOLEH NAK KATA “LANTAK LA KAT DIA”…UIHHHHH XLEH2….KENAPA HARUS MARAH ORANG YANG TEGUR DIA..ORANG YG MENEGUR TU CUMA MENJALANKAN KEWAJIPAN DIA SEBAGAI UMAT ISLAM…SO BUKAN SALAH DIA KALAU DIA TEGUR BENDA YANG XELOK..PASTU ADA YG SIAP KATA TIDUR SEKALI LA APA LA…TOLONGLAH KALAU TIADA BUKTI LEBIH BAIK SENYAP…FITNAH TU LEBIH BURUK DARI MEMBUNUH LA..KALAU ADA YG NAK KATA’ELEHHHH CAM KAU XDE BF MACAM XPNAH PGG TANGAN/PELUK”…JAWAPAN AKU “YA MEMANG AKU XDAK BF SO XYAH KATA KAT AKU”…AKU BUKAN NAK KATA AKU BAIK PON…..KITA SESAMA ISLAM HARUS SALING MENEGUR…RENUNG2KAN &SELAMAT BERAMAL…XMAU BERAMAL PON LANTAK LAH JANJI AKU DAH JALANKAN TANGGUNGJAWAB AKU SEBAGAI UMAT ISLAM UTK SALING MENEGUR ANTARA SAUDARA SEAGAMA AKU IAITU ISLAM..

    0

    0
    • cer cite!!!! says:

      tegur pa cam gni kwan??last2 ada plak “XMAU BERAMAL PON LANTAK LAH JANJI AKU DAH JALANKAN TANGGUNGJAWAB AKU SEBAGAI UMAT ISLAM UTK SALING MENEGUR ANTARA SAUDARA SEAGAMA AKU IAITU ISLAM”….cam na tu??ikhlas ke tdak??dah baik2 org bca ko pnya komen…nk hyati..tba2 trus down..aishhh…

      0

      0
  64. aku bukan kate says:

    I HAMPA DOK BOHONG PA KATE LAWA LAGI KOT…”KUBUR MASING2????”,,,MEMANG LA KUBUR MASING2 TP SEBAGAI UMAT ISLAM KITA WAJIB MENEGUR KE ARAH KEBAIKAN TERUTAMA YANG SESAMA ISLAM NIH….MANA BOLEH NAK KATA “LANTAK LA KAT DIA”…UIHHHHH XLEH2….KENAPA HARUS MARAH ORANG YANG TEGUR DIA..ORANG YG MENEGUR TU CUMA MENJALANKAN KEWAJIPAN DIA SEBAGAI UMAT ISLAM…SO BUKAN SALAH DIA KALAU DIA TEGUR BENDA YANG XELOK..PASTU ADA YG SIAP KATA TIDUR SEKALI LA APA LA…TOLONGLAH KALAU TIADA BUKTI LEBIH BAIK SENYAP…FITNAH TU LEBIH BURUK DARI MEMBUNUH LA..KALAU ADA YG NAK KATA’ELEHHHH CAM KAU XDE BF MACAM XPNAH PGG TANGAN/PELUK”…JAWAPAN AKU “YA MEMANG AKU XDAK BF SO XYAH KATA KAT AKU”…AKU BUKAN NAK KATA AKU BAIK PON…..KITA SESAMA ISLAM HARUS SALING MENEGUR…RENUNG2KAN &SELAMAT BERAMAL…XMAU BERAMAL PON LANTAK LAH JANJI AKU DAH JALANKAN TANGGUNGJAWAB AKU SEBAGAI UMAT ISLAM UTK SALING MENEGUR ANTARA SAUDARA SEAGAMA AKU IAITU ISLAM..

    0

    0
  65. politik says:

    erm.. takda rasa frust pon setakat cantik dunia ni. and takda rasa bertuah pon kalu jd laki dia ni sbb kalu tak jd laki dia pon boleh tgk betis, paha dia. hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

    0

    0
  66. Kak pah says:

    X kisah la SS ni kebaratan ke pe..yg pnting kak pah suke lakonan die dlm nora elena…2 life die…kesian SS,nme bru nak naik,org dah cbuk mcanang hal peribadi die…2 la yg harus dibyr ble da popular ni…sume org nk tau..jd SS,Pandai2lah jge diri…mereka2 ni mmg suke bab2 memburuk2 org lain….x bley silap sikit..trus judge!!kak pah ske pndang talent dri hal personal..

    0

    0
    • aku bukan kate says:

      tu bukan memburukkan…apa akak kata ??tu life dia???mana boleh cakap camtu…dia ISLAM ok…mana boleh xkisah dia kebaratan…silap sikit????haha pikir sendiri la cik kak oi

      0

      0
  67. silentreadertapikinitaksilentlagi says:

    jangan jadi mcm berok bergaduh kat sini pasal artis, disebabkan artis korang nak bertekak, bergaduh sesame melayu + islam…

    0

    0
    • bulan says:

      hanya org bodoh mcm nara dan aku bukan kate tue yg last2 takde org nak gali kubur nanti kot. nara kau pun satu. gmba elok2 takde pulak kau nak publish. kau tue yang nak mengaibkan orang sbnrnya. kau curi gmba artis2..pencuri! dan suka mengaibkan orang lain. sepatutnya kalau nak menjaga nama islam, kau kena tutup aib orang. bukan tunjuk tunjuk satu dunia kesalahan dia orang. minded kau bodoh lah nara.

      0

      0
  68. jie na huneymun dgn bf jie kat baliiiiiiiiiii!! ada yag nak sponser ta? ;)

    0

    0
    • sharifah bohsia says:

      weiii..hidop lagi ko ya saripah @ sampah ..

      0

      0
      • jie berjiemak says:

        dgn penuh kecomelan die masuk sini, ‘jie na huneymun dgn bf jie kat baliiii..’ alahai comelnye jie… comel mcm puppy je.. alololo.. na na, ta ta.. nate muh! eja elok, nak tak!. wooof woof woof ! jiejiek!

        0

        0
        • Ben Ali says:

          ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

          jenis betina taktau malu dia buat “Derk” je…..dia ingat org dah lupa dah apa yang dia tulis ..apa motif sebenarnya :

          a) nak cari glemer kt BN ?

          b) nak cari laki ?

          C) nak naik kn rating blog dia ?

          d) berpura-puraan comey ?

          e) dah nak mampuss dah ?

          walauapapun alasannya wahai cik saripah aku nasihatkan ko lebih baik ko blah…………………………

          0

          0
        • mat sentul 200 says:

          sharifah al-cipap al- jubur i sanggup sponser u tapi u kena isap dulu kotek i yg berbulu lebat ni.. takkan nak free je ok tak..`

          0

          0
  69. ragamtahape2 says:

    nie semue dok gadoh..sorg tegor sorg sokong..adeh
    lgsatu..gune lah bahase sopan sikit klu dok menegor tp pkai bhs camtu..apekejadahnyetuuu…

    0

    0
  70. Me says:

    dh ade butang dislike balik
    lagi seronok la nk komen
    hahaha

    0

    0
  71. hancur hatiku kerana gambar ni.
    adess
    *pengsan*

    0

    0
  72. sayangselasih says:

    pic ct saleha ni kira oklah lgi lah pada aku..peluk stkt mcm tu..bknnya isu besar..dosa dia tanggung lah sndri…harap tk dalah pic dia yg mcm sstgh artis sblm2 ni…

    0

    0
  73. reen says:

    mentang2 la dia cun korang x la kutuk kaw2. punya la teruk nyer belum ada ikatan apa2 dah pegi honeymoon dgn bf. dressing sexy n berpeluk2. acting mcm kayu balak mmg i x suka dia pun. kalu artis lain mcm tiz x buat apa2, dressing mcm kat abpbh, x der la sexy dah kena kutuk kaw2. melayu2 jgn la double standard. i pilih talent bukn paras rupa.

    0

    0
  74. ana solehah bukan saleha.. says:

    dunia dh nak kiamat…tp umat Muhammad masih leka dengan urusan duniawi…masih x takut hukum Allah… Tingkatkan ibadah..baik layan Halaqah dari Cite Siti Saleha..

    0

    0
  75. bulan says:

    hanya org bodoh mcm nara dan aku bukan kate tue yg last2 takde org nak gali kubur nanti kot. nara kau pun satu. gmba elok2 takde pulak kau nak publish. kau tue yang nak mengaibkan orang sbnrnya. kau curi gmba artis2..pencuri! dan suka mengaibkan orang lain. sepatutnya kalau nak menjaga nama islam, kau kena tutup aib orang. bukan tunjuk tunjuk satu dunia kesalahan dia orang. minded kau bodoh lah nara. baik ko cite psl artis nasyid yang sopan santun daripada kau nak mengaibkan orang lain.aaahh aku tak suka nara.hipokrit.

    0

    0
    • tobat la kawan says:

      kau betul bulan… sebenarnya aku memang dari dulu lagi benci dengan penggiat gosip ni. Tau x, gosip ni umpama umpat jika benda tu betul dan fitnah jika benda tu salah…. MENGAIBKAN ORANG… tapi apa yang lebih penting, ada kumpulan manusia yang lebih mengagungkan artis dari ulama…. mementingkan hiburan dari zikrullah… hiburan yang berlebihan akan menggelapkan hari… bila dah terlalu lama.. camni la jadinya….dah xboleh ditegur, terlalu fanatik dengan artis kesayangan mereka… Artis menjadi idola.. artis buka sana sini, dia pun nak buka sana sini, artis nak berpelukan dia nak berpelukan juga….nak ditegur dia kata jangan jaga tepi kain orang…. tapi sebetulnya benda ni memang susah… budaya menyanjung artis ni sangat melampau2… sudah sampai ke tahap xperlu lagi halal haram… seme BOLEH….ingatlah, setelah nafsu menguasai akal, binasalah badan dan terpesonglah akidah…. pakat taubat deh seme…. tapi kalau suruh taubat, dia kata lak “ko tu baik sangat ker?” kesitu lak dia… dah nak suruh wat camner? nak suruh teruskan baru nak senyum gitu… jawapannya tanya hati dimana jiwa dan tanya jiwa setebal mana agama.. sekian dulu.

      0

      0
      • Pak Ya Una, Penjual Nasi Lemak Daging Berkicap. says:

        Maaf… Cuma nak menyelit mencari ruang di antara dua komen-komen ini. Saya akui, sememangnya komen-komen yang diberikan oleh dua Insan suci berhati mulia tiada bernista ini ada benarnya. Ada yang positif dan perlu dipertimbangkan oleh pengendali blog ini iaitu Encik Nara. Cuma pengunaan kosa katanya sahaja yang sedikit mewujudkan kebimbangan saya mengenai tahap moral dua susuk pelayar maya ini. TIADA KEPERLUANNYA UNTUK KITA MEMAKI SAMA SENDIRI.

        TETAPI, pendedahan yang diberikan oleh Encik Nara juga merentasi aspek promosi perkara yang berunsur maksiat. Jangan kita hanya melihat perkara yang tersurat sahaja dalam pendedahan beliau, sebagai saudara seagama, saya yakin dan cukup percaya bahawa Encik Nara juga ada tanggungjawabnya yang cuba mencipta PERBANDINGAN yang boleh kita buat di antara kehidupan kita dan kehidupan artis ini. Cuba teliti dari mata hati terhadap gaya penulisan beliau. Yang tersurat adakalanya terlindung dan sebagai insan yang normal, diberikan anugerah oleh Maha Pencipta, kita boleh mentafsir dan menaakul akan gaya penulisan beliau.

        Bukan saya penyokong beliau, jauh sekali dibelanja oleh Encik Nara. Saya dapat melihat dan membaca penulisan beliau dari sudut abstrak. Ada garisan-garisan “TEGURAN MAKAN DALAM” yang cuba dicatat oleh beliau secara tersembunyi.

        *BELANJA saya makan. KAHKAHKAH…

        0

        0
  76. MIANG REBUNG says:

    Aik nk. gi bali pun syaripah al- cipap nk sponser, boleh2 tapi kena tidur ngan aku duluuu…..kahkakahhhhhh.

    0

    0
  77. mama mia says:

    haha… i know that guy.. die staff kat universiti limkokwing.. n hensem gilessss…

    0

    0
  78. jojo says:

    ape ah nk jdi….penin2……

    0

    0
  79. zass says:

    Tak best pun citer Nora Elena…

    0

    0
  80. petai says:

    urmmmm

    0

    0
  81. wak karman says:

    ABG NARA .. X DER GOSSIP BARU KER .SEMENJAK DAH KAWIN NIH NAMPAK SLOW SIKIT.SIBUK MENGGENTEL AGAKNYA …!!

    0

    0
    • zaia says:

      satu lg,apesal susah sgt dh nk komen kt BN ni?ke aku je slalu mengalami masalh ini?hehehe

      wak ni dh khwin ke lum ni..bdk2 pn tau la,isteri no 1,blog no 2..huhu..tnggjwb tuuu..msti bnyk luangkn msa ngn isteri,keje lg,smbhyng g,mkn,tido,g toilet,dn lain2,mana ckup..huhuhu

      0

      0
    • cer cite!!!! says:

      ntah bosan aku…dah xdak citer ke??tgu dri smlam ag cite bru..adehs….

      0

      0
  82. zaia says:

    (test)

    sepadan..

    0

    0
  83. zaia says:

    brulng kali dh komen td tp tk kuar2 lg..apesal ek..aigoo..nehi tumpyar kehaea..

    0

    0
  84. Benci Pada Pengomen-Pengomen Itu says:

    ***RAMAI SANGAT YANG SAKIT JIWA DALAM BLOG NI…BAGI KOMEN PUN MACAM CILAKA, ASYIK NAK GADUH JE…

    0

    0
  85. nonanina says:

    SS x takut ker BF dia kena rampas lepas nie? jom ramai2 kita tackle boi die….

    0

    0
  86. sama cantik sama padan..tahniah siti saleha!

    0

    0
  87. aku ckp says:

    abg nara dh merajuk ke ramai org komen kutuk2 abg nara buat dose dgn siarkan gosip2 nih…klu nak diikutkan bukan slalu pon..byk gak abg nara citer artis kawen, artis bersalin, artis sambut hari jadi…kite sbgai peminat nak tau jugak kisah artis idola kita kan..so abaikan lah komen2 org yg x puas hati tu…

    0

    0
  88. Cik Nad says:

    kalau gambar tengah bercinta kan normal macam ni..
    yg tak normal bila gambar tgh bercinta kejap pelok org tu, pastu pelok org ni, eh? org lain je dia pelok ni.. tul x??

    0

    0
  89. student bandung says:

    hensem n cantik…
    tapi, ______(fill in the blank)

    0

    0
  90. tulip says:

    huhu..ramainye gaduh kat sini

    0

    0
  91. adam says:

    wah…bukan main gambarnya…. sooo sweet

    0

    0
  92. adam says:

    so….sweet

    0

    0
  93. kak jijah says:

    saleha ni tak cun mano pon..cubo muko dio golap sket
    mesti mcm indon keje kilang je!

    bf dio tu kalo itam sket mcm bangla kontrak kat tempat keje kak jijah ni hah!!

    hehehe..peace y’all!

    0

    0
  94. yuya says:

    ni kt bali mmg kna pkai sari kain 2

    0

    0
  95. crazy_wizard says:

    ape lah korang ni….. duk cite dosa orang ni lah orang tuh lah…. kalau ada terdetik nak bagi nasihat ikhlas dan nak bawak org2 yg dikutuk tu ke jalan benar xpe gak.. ni tak, kutuk je memanjang.. dosa pahala tu urusan dia ngan Tuhan, yg kita ni tugasnye bagitahu & nasihat, bukan hukum orang ni masuk neraka lah ape lah… penyampai tu bukan penghukum…
    FYI, ada je manusia yg tak pernah berpelukan laki ngan pompuan, sentuh pun xpenah… so takyah nak label orang lain pon berpelukan jugak mcm yg dikatakan tu….. derrr~~~~~~ mmg la yg suci tu dlm debu jekkk…. but there’re still got people like that okayy… :|

    0

    0
  96. MIANG REBUNG says:

    banyak ayor tuuuu……tambah dok peluk , sentuh2, tengah dok gatai p…

    0

    0
  97. G'Na says:

    HENSEM NYA NYAHH, HAHA

    0

    0
  98. KameKameHaa says:

    asal smua dok komen sal dosa pahala nihh weii…
    aduss ko tau dosa asal korg bukak tgk baca siap bg komen ag…
    siap komen bg syarahan berdasarkn agama la blah2…
    setahu aku mengumpat, mburukkan org lain siap memfitnah… tu dh cukup dah dosa korg wat.. x g 2

    bg aku le korg g je jaga kaum kerabat korg dr dok ngata org yg x de kena mengena dgn korg.Bg aku takat gambo cm2 adehh tah2 korg or adek badek korg ke sedara mara korg ke, ada yg lg teruk dr gambo nihh. So mari le munasabah diri sblm munasabah diri org laen. buang ms jewhh
    (aku ngah munasabah diri ngehh :D:D:D)

    pe2 pun cite NOra Elena bg aku suam2 kuku…aku tgk sbb dh lama x tgk Tv n itulah 1st time aku tgk muka siti Saleha ni…lakonan ok la tp x cukup bg aku yg bkn suka tgk cite melayu…Muka dia sikit2 mcm Kate… :) boi dia ensem gak :) dua2 sweet kapel :)

    0

    0
  99. Bawang Bakong says:

    ..urmmm aku x ske SS jd nora elena sepatutnya kasi pelakon lain bawak watak tuh..jenuh mak nyah tgk nora elena pakai skirt jekk..adei. skejap je aku tgk drama tuh smpai episod 6 kot ..tup tup dh pemes hahaa

    0

    0
  100. basshunter says:

    kat kaki saleha tu tatoo ke?

    0

    0
  101. Hani Gorgeous says:

    siti saleha ni tak la cantik sgt bg aku..

    biase-biase je.. sbb nora elena dia jadi femes and org pun start cakap, “cantik nye siti saleha!”

    berlakon pun tak sehebat impact dia mcm fasha or linda hashim…

    dulu dia penah berlakon samedgn ex-bakal adik ipar dia, juliana evans dlm drama kt astro, tp dia ttp tak menonjol pun and name dia pun org tak kenal…

    in fact, dia byk gak kuar dlm iklan tv, tp tak popular gak pun…

    musykil musykil…

    0

    0
    • durian says:

      femes je aku tengok. ramai je kenal dulu.ko tuh yg ignorant. at least she’s far more gorgeous than u, duhh~

      0

      0
  102. Aku pun sependapat ngan pak ya jugak…nara tu nak tonjolkan perkara2 yg. tk. sepatutnya dibuat olih artis, merekakan ada peminat sendiri…nanti jadi ikutan pulak, anak2 muda sekarang ni cepat sangat terikut2, tambahan pulak yg. kehidupannya terumbang-ambing, komen2 panas tupun ada makna jugak…bukan sembarangan..ada cara lembut ada cara x menyenangkan olih itu janganlah paranoid atas komen2 org. lain, itu pendapat masing2. pokok nya niat dihati, takkan kita nk. sokong dan puja benda tk. elok…kenalah tegur..kemungkaran depan mata, tak semua org. tengok pic seksi naik stim…tak…. meluat lgi ada..sebab tu komen lah ….ada yg. kata macam cilaka pengomen2 blog ni, itu mmg. betul pun, kata sakit jiwa tu aku x sokonglaa..sebab org. yg. jiwa dan mental sihat x mahu akan mksiat, kemungkaran, hipokrit, penipuan . tambah2 lagi mempersendakan hal2 berkaitan ugama. Aku respek pengomen2 blog ni..yg. berfikiran positiflaaa….yg. tau ikut hanyut…..x elok pun sokong itu nak buat mcm. mana dah dia org. tak nampak perkara tersebut adalah salah…masing2 ada akal dan fikiran….fikirlah mungkin itulah mereka tk. sependapat. janganlah marah pulak kat aku…ini cuma pandangan. mental yg. sihat bolih menerima kritikan dr org. lain dan x mudah melenting…ini adalah fakta dalam ciri2 mental yg. sihat. pengomen2 jangan kita perlekehkan kita x tau sebenarnya mereka siapa..aku rasa terdiri dari yg. bukan calang2..cuma cara penulisan ..laman gosip…suka-hatilaa…relax santai, ayat2 bahasa pasar, rojak…nk. heran apa…jika budak2 sekolah ikut cara ni alamat lingkuplah subj. BM.
    Baru2 ni aku ada terbaca dlm..akhbar mengenai penulisan2 dlm. internet yg. tak disenangi kerana mencemarkan Bahasa Malaysia .Ayat2 mcm. kita taip , takut nanti akan mencemarkan penggunaan bahasa. Jika ada pelajar2 yg. membaca blog ini, tolonglah jangan guna bahasa dan ayat2 rngkas mcm. ni. Gunakan bahasa dan ayat2 yg. betul sepertimana ko org. belajar disekolah dan rujuk penggunaan bahasa sebagaimana tedapat dalam buku pengajian. Harap maaf…….

    0

    0
  103. Waduh2BisakoSaleha says:

    Wow~~~~banyaknyer comment~~~~hebat tul penangan Nora Elena~~tpi part yang x berkenan ade je gambar camni ble dah nek..~kurangkn kontroversi tingkatkan prestasi~ chaiyok~~

    0

    0
  104. ina says:

    agak2nye ss nie sama tak mcm watak nora elina yg mementingkan sembyng n dara… bukan per boom dia nampak mcm dah kene main jer… renung2kan n selamat beramal

    0

    0