Written by AbangNara | March 14th, 2012

Di pagi hari yang sejuk ini, pastinya Johan Raja Lawak sedang tersenyum lebar. Mana taknya, Ogy yang suatu ketika dahulu berniat untuk menyaman Johan telah pun membatalkan niat tersebut. Menurut Ogy, dia memang marah pada Johan namun kini telah pun sejuk hati.

ogy tak samana

Bercakap kepada wartawan Mstar, Ogy berkata:-

Industri kita bukan besar mana pun. Mungkin pada masa akan datang kami akan bekerjasama. Jadi buat apa panjang-panjangkan hal macam ini. Memang betul saya marah dengannya sebelum ini tetapi selepas beberapa ketika saya mula sejuk hati dan sudah memaafkan dia. Sebelum ini, saya terasa hati dengannya apabila dia ketawa dengan teguran saya mengenai gurauannya itu selepas acara tersebut. Alhamdulillah, kini saya berasa lebih tenang selepas memaafkan Johan dan kemarahan itu sudah reda

Patutlah orang kata jangan cakap sembarangan masa tengah marah. Apa-apa pun Abang Nara tabik kepada Kak Ogy kerana membuat keputusan ini. Bukan senang nak memaafkan orang yang buat salah dengan kita. Kepada Johan, ambillah ini sebagai iktibar.

P.S: Makanan terakhir banduan sebelum dikenakan hukuman mati.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

85 responses to Ogy Sejuk Hati, Batal Niat Saman Johan Raja Lawak

  1. eidine says:

    elok la tuu… xyah gaduh2…

    0

    0
  2. adasya says:

    ok.. bgus la mcm tu..ye dok?

    0

    0
  3. minah says:

    glad to heard that =))

    0

    0
    • joyah says:

      ‘glad to hear that’ lah bangang!tak reti speaking ckp melayu je boley tak?

      0

      0
      • bosan says:

        sebab gini lah org melayu susah nak cakap omputih..kena fikir btl ke tak grammarnya..takot org ketawa bagai….mat salleh pon tak cakap fikir grammar lah….

        0

        0
  4. miss says:

    Lepas ni yg muda kene la hormati yg tua…:)

    0

    0
  5. Peace no war says:

    elok la tu. tak yah gaduh2. kan same2 artis

    p/s : btw, 1nd!!!111!!

    0

    0
  6. sengal... says:

    mengada…skit2 sentap….ape2 lah…

    0

    0
  7. eidines says:

    elok la tuu.. xyah gaduh2..

    0

    0
  8. jejariayu says:

    MAK PUBILISTI OGY NI

    0

    0
  9. ahkak puaka says:

    OGY OVER. SEKIAN.

    0

    0
  10. nicky says:

    elehhhh..aku dah agak dah..mesti x jadi lahh.. nak saman pn takde guna nya.. probability nk menang bukan besar ponnn

    0

    0
  11. chentalove says:

    elok la mcm tu…
    xpyah nk gduh2 n sman-myaman antra 1 sma ln…
    tme mrh mmg bnyk kta2 xbgus kluar..
    peace yoooo….

    0

    0
  12. rain says:

    kalo dia saman atau tak pon.. kompem lepas ni org lain pon mesti takut nak kejesama ngan ogy.. hummm…

    0

    0
    • cicakiut says:

      setuju! Lepas ni biar si AA jer kejesama dgn ogy ni, org lain xpyh, br gandingan yg sesuai… hehehe

      0

      0
  13. Anonymous says:

    Sportingla Kak ogy, buat apa gaduh2, lagi tambah masalah adelah. lebih baik berbaik2.
    Gambar Dirang Sekitar Kes Bunuh dan Bakar

    0

    0
  14. what the? says:

    propa ye?

    0

    0
  15. just me :) says:

    eleh saje la tu..
    takut xde org vote die nye protege t.. kah3

    0

    0
  16. NenekBurberry says:

    johan, lepas ni jangan naik tocang pulak
    next time buat lawak jangan buat lawak bangang yer..
    buat lawak educated sikit…tak perlu nak down2 kan orang….

    0

    0
  17. ni says:

    p/s: sori kuar topik.
    To: KLIK and ADIBAH
    korang ni mmg nak market kat BN ni.buat menyemak la boh muka korang tu.tlong la tukar.kami suma tak berminat pon nk tgok..okayy?

    and kak ogy: alhmdullah dh sejuk ati..thniah la..kita sama2 manusia dn msing2 penah wt slh..jdkan pgajaran utk kita pd ms akan dtg..

    0

    0
    • biol says:

      skehati depa la nk boh gmbq lagu mna. hang sbuk pasai pa. depa nk market ka hapa ka. hadui.. susah dpt org lagu nih !

      0

      0
  18. miss propa says:

    dah tau kak ogy propa jer lebih tew ….

    0

    0
  19. hehehe says:

    dlm pic nie nampak perut ogy menakutkan…ogy ptt ikut cr ct nurhaliza sentiasa pakai koset supaya yg tersimbul2 dpt disembunyikan…bab tu jer la ikut jgn bab lain lak…apa2 jer la ogy ooiii lain kali gali sedlmnye dl seblm ckp…

    0

    0
  20. ni says:

    to biol
    aku tak kisah pon depa nak market tara mana pon.tapi hang baca la komen sebelum2 ni mmg ramai org soh tukaq gambaq depa.semak mata ang tau x?ka hang ni sebenaqnya salah sorang drpd depa…..dok lorat lebihhh
    tak salah pon tak boh gambaq.bagi komen yg mbina ckup la.ada faham?

    0

    0
    • biol says:

      semak mata hang dok sah bkak page nie. lorat beno. hang letak gmbq hang skli bak mai semak ka tak. biaq p depa lar. aku xdengki cm hang.,

      0

      0
  21. triple j says:

    Kau nak saman johan pun based on apa kak ogy oi?psl ckp kau tua?memabg kau dah tua pun.lepas sembang dgn lawyer n tau takde kes,cuma akan memalukan diri sendiri je,psl tu tarik balik n buat statement cover malu.sblm ni tak terfikir ke industri kecil la apa la?

    Harap2 kak ogy muhasabah diri,especially lps jadi mentor lps ni.jgn buat persrmbahan ala monyet kat atas pentas lagi ye dgn protegemu?

    0

    0
  22. […] Di pagi hari yang sejuk ini, pastinya Johan Raja Lawak sedang tersenyum lebar. Mana taknya, Ogy yang suatu ketika dahulu berniat untuk menyaman Johan telah pun membatalkan niat tersebut. Menurut Ogy, dia memang marah pada Johan namun kini telah pun … Continue reading → […]

    0

    0
    • boo ogy says:

      johan pon x pk sgt saman si ogy gedik 2….g mmpos sma sman die…MENTOR pon 1..ape la bangang kutip si ogy ni jadik mentor…sbb ade ogy ni buat mlas nk tgk mentor…

      0

      0
  23. Dato minah jambu 24 jam mengadap computer says:

    sudahhhhhhhhhhh lah cakap macm bagos nk saman johan konon ! masa tu tengah hot lahhhhhh… tu pasal nk saman menyaman ! kn bagos kalau sayang menyanyang huh !!!!!

    0

    0
  24. Toya says:

    Ak dh ngk vid tu..nk saman mende, mmng xde point kukuh pun. Tkut kalah le tu, peguam pn malu nk amik kes ni.
    Aritu beria sgt, nk bg pengajaran la apa bagai, pigidaa…

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Kak ogy cancel saman dia pasal takut dia jadi mentor nanti, takde org nak vote… Tepaksa makan humble pie…
    Lol!!
    Nie smua taktic dah basi la oiiiiii cik ogy!!

    0

    0
  26. datokt says:

    ekeleh dia ni..nk cari publisiti murahan lettew..xyah gebang kuat sgt la auntie ogy oii..zaman ko da abes kot…haha

    go johan go

    0

    0
  27. datokt says:

    ekeleh org tua ni…bajet bagoes je..g mam la lu..nk smn2 pesal plak..
    ni sume tektik lama nk dpt publisiti murahan..

    go johan go

    0

    0
  28. student bandung says:

    ok..next!!!~

    0

    0
  29. Saya sebatang kara says:

    Ogy memang the best!!!!

    0

    0
  30. shazzy says:

    oppss…kak ogy cover sikit perut tuu

    0

    0
  31. moon says:

    dlm paper kosmo aku baca ari ni ogy kata selain hina mak bapak dia,johan ader hina jugak nabi muhammad saw…yeker ader,dia ckp mcmane?xperasan plak aku..dh 2 kali kot aku tgk ffm 2…kena tgk lg sekali ni nk cari tp rasanya mcm xder pn johan hina nabi,kalo ader xkan org diam jer kan?xbaik ogy tokok tambah mcm 2…kesian johan kena fitnah…

    0

    0
  32. sweet32 says:

    tau pulak kak ogy terase hati ngan gurauan org.. dia x tau kekdang gurauan dia pon org akn terasa hati.. tp org tau mmng tujuannye bergurau.. cam tu gak cam johan.. x yah la sensitive sgt.. tu la, lain kali klu kite x suka org buat kite, kite jgn buat org…

    0

    0
  33. rasenakbagikaki says:

    ala nek ogy, i2 pon nak terase.. biaselah, lawak2 ckit .. xkan xleh guraw langsong.bosanlah camtuu…..

    0

    0
  34. nini says:

    Nie mesti kes takot org x undi protege die kalu still besar2kan kes saman tue…tgok protege die menyanyi terkinja2 atas pentas x macam personaliti mentor die..ye x..btol ke didikan nye tue..????

    0

    0
  35. ombakbalikduitaku says:

    johan is so fuckin’ damn talented!!!! ogy lame…booo ogy!

    0

    0