Written by AbangNara | February 12th, 2012

Walaupun agak lambat, juruvideo rasmi majlis perkahwinan Ally Iskandar dan Farah Lee iaitu DopeFilm telah pun sudi berkongsi video pengantin baru ini. Video durasi 10 minit ini memang tersangatlah sweet. Sesuai sangat dengan kecomelan kedua-dua pasangan mempelai ini.

Sweet kan? Kredit video kepada Hilman Fikry daripada DopeFilm.

P.S: Bila kanak-kanak disolek untuk pertandingan ratu cantik.

19 responses to (OFFICIAL VIDEO)Majlis Perkahwinan Ally Iskandar Dan Farah Lee

  1. farihan says:

    sweet couple gak la…first!

    0

    0
  2. minmin says:

    cntik bini dye

    0

    0
  3. minmin says:

    cntik bini dye..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    farah cantik. sejuk mata memandang :)

    0

    0
  5. Anonymous says:

    farah cantik. sejuk mata memandang :)

    0

    0
  6. suehada says:

    tersangat2 sweet,,,
    masih ade malu2 lg..suke3…farah lee nie masih terserlah ciri2 wanita melayu yg smkin kian pupus ms kini

    0

    0
  7. aku says:

    so shuweetttt….

    0

    0
  8. aku says:

    so shuweettt…….

    0

    0
  9. shycat says:

    simple, sweet n nice…dua2 cute, sama cantik, sama padan…

    0

    0
  10. […] Walaupun agak lambat, juruvideo rasmi majlis perkahwinan Ally Iskandar dan Farah Lee iaitu DopeFilm telah pun sudi berkongsi video pengantin baru ini. Video durasi 10 minit ini memang tersangatlah sweet. Sesuai sangat dengan kecomelan kedua-dua pasangan mempelai ini. Sweet kan? … Continue reading → […]

    0

    0
  11. akucomel.com says:

    sweet sgt kedua2 mempelai.farah mmg nmpak sopan terserlah keayuan wajah pengantin.hope bahagia hingga ke alam syurga

    0

    0
  12. ada2 says:

    Slow poke sangat… kembab Nara ni… org lain dah siar lama dah…
    sian laman ni…!

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Sejuknye hati tgok mereke berdua nie.. :))))

    0

    0
  14. zbm says:

    wajah farah hampir seiras dgn wife faizal hot fm/fbi (nad/lina) masa zaman belum kawen dlu.

    0

    0
  15. dia says:

    macam hanis zalikha bile pakai tudung

    0

    0
  16. non says:

    sweet sgt…..

    0

    0