Written by AbangNara | May 3rd, 2011

kekasih nurul syuhada

Ingat lagi tak entri yang pernah Abang Nara tulis yang bertajuk “Nurul Syuhada Bakal Berkahwin 1 Julai ini?“. Selepas entri itu ditulis, Nurul Syuhada menafikan yang dia akan berkahwin. Tup-tup baru-baru ini Nurul Syuhada membuat pengakuan yang sememangnya dia akan berkahwin pada bulan Julai ini dengan bakal suaminya di atas. Nama bakal suaminya ialah Raja Amir Raja Azwa, 29 tahun yang merupakan seorang pegawai bank.

Dari gambar di atas, nampak sebijik muka Nurul Syuhada dan Raja Amir ini. Kata orang tua-tua, kalau muka seiras jodoh memang kuat. Apa pun Abang Nara doakan kebahagiaan kedua-dua bakal pengantin ini. Semoga segalanya dipermudahkan. Tahniah kepada Nurul Syuhada dan Raja Amir. Kepada lelaki-lelaki di luar sana, jangan kecewa sangat ye.

73 responses to Nurul Syuhada Sah Bakal Berkahwin Julai Ini

  1. ehem says:

    muka seiras dowh

  2. dark28angel says:

    waaa…ingat td adik dia!!!

  3. topo says:

    oh kecewa :(

  4. bungakejora :) says:

    kan orang dulu2 ckp stiap wanita dijdkan dari tulang rusuk kamu adam …mestilah ada persamaan kan:) klu itu jodohnya…

  5. Tahniah!!Mati2 tadi ingat abang or adik dia..rupa2nya bakal suami dia der..tahnaih kepada nurul syuhada dan pasangan..tak jeles pun..Hahahaahah..

    DAH TENGOK? : MAYA KARIN DILACURKAN BAPA SAUDARA??Klik nama SYURGA KISAH PANAS!!

  6. mizzmind says:

    mmg sepadan la…Tahniah nurul..

  7. what the? says:

    ini baru betul-betul pasangan comel, yang lain itu, hmm.

    ps: sangat sepadan.

  8. bbplaza says:

    dapat anak mesti super duper comellllllllllllllllllll

    • Anabobo says:

      Sekali pndg aq tgk mmg da seiras.tp laki tu cute sket.hehe
      alhamdulillah..semoga brkekln hnga akhr hyat :)

  9. xiah says:

    waaaaa.. seirasnye muka diorang. alhamdulillah… semoga ada jodoh & berkekalan ke akhir hayat…..

  10. leolizza says:

    comelnya… ok dr mejar faiz (jgn marah ye mejar)… huhuhu… anyway tahniah… moga berkekalan…

  11. kaki_g0ssip!! says:

    dlm metro arini muka laki ni lg cute.. :)

  12. Zarina says:

    Ye, muka sangat seiras. Moga berkekalan hingga ke akhir hayat.

  13. Dell says:

    Nmpk secocok la…Semoga berbahagia..

  14. zaia says:

    Huhuhu..seiras..

  15. Jabun says:

    aku frust wehy!

    aku admire gan nurul

    peha putih melepak.

  16. xpuas ati says:

    Akhirnye ade jugak pasangan secocok sama cantik sama pada.moga bahagia sampai ke anak cucu

  17. wartawan bebas says:

    muka seiras habis, memang jodoh mereka untuk bersama lah tu. tahniah buat kedua2 nya. moga bahagia kekal bersama anda berdua ya,amin.

  18. miranda kerr says:

    lerr…ingatkan dgn angkasawan negara tu… dr.faiz.. papepon, tahniah!!

  19. AKU says:

    uishh..muka sama!!

  20. zura says:

    semoga bahagia ke akhir hayat

  21. Kopiko says:

    muka sama!!!….comel2…anak lau tak comel….tak tahu la…

  22. cekodok says:

    tahniah..
    sweet jer dua2 nih..

  23. naz says:

    wah..muka copy paste..sangat secocok…. semoga bahagia hingga akhir hayat

  24. IdaShazana says:

    suwit……..panjang jodoh

  25. nys says:

    yg blakang nak interframe(baju purple) malangya di’crop’..
    haha

  26. LoLyat says:

    dulu aku minat gak dgn nurul ni
    masa dia baru kuar dr rancangan Top Host
    tp skang cam da x minat

    • julia says:

      saye pun dulu minat… sekarang dah tak suke dia (si nurul). macam gedik betul, cara dia hos pun dah kurang minat dah. beria-ia nak jadi isteri si faiz pulak. faiz tak pernah mengakupun si nurul ni pasangan dia…

  27. zaza90 says:

    cute lah…..

  28. nana says:

    bila dia break dgn dr faiz ??

  29. fifie says:

    perghhh samela muke die…cute!
    pape pon congrats..semoge sume bjalan spt yg dirancang..amin

  30. sayang selasih says:

    wah sama canti sama padan..

    tp, kalau la betol cakap orang2 tua muka iras2 jodoh kuat, habis yang tak iras jodoh tak kuat la…

    ish3…kata2 orang2 tua tu berguna kat orang sekarang mesti orang sebok cari jodoh muka seiras saja

  31. kurus says:

    wowww… bentuk mke serupa lah..bentuk love..
    jap jap..eheh.. mata senyuman kecik.. samalah..

  32. kurus says:

    tp kan.. cam.. ntah lah..
    seme pon nk kawen.. :(

  33. Piston Pecah says:

    baguslah…perkara yang baik,baik dipercepatkan.

  34. ieda says:

    same2 cute..lagi2 tang dagu dorang same..

  35. Jarr says:

    haha raja amir ni rupanya.
    mamat kerja HSBC amanah.
    selalu jumpa kat forum islamic banking..
    tahniah la amir..kalau jumpa kat forum gua sound.

  36. awgbuncit says:

    yeke muke seiras jodoh kuat? tp muke abg nara n tunang x seiras pun.. hmm,jodoh x kuat la ni.. hehehe

  37. debunga cinta says:

    congrats to both of them…dr.faiz jgn jelous yer…tggu dr naik ke angkasa sampai umur 40thn pun lum tentu naik coz 100juta duit gov kena kuar if nak hantar lg 1seorg angkasawan…(info live dr dr.sms dlu) heheh so cari lah penganti lain yer dr.heheh

  38. Vodia says:

    Yes it’s true she’s getting married on the first July at perdana felda hall sbb Saya book Dewan for my wedding n 1 July dh di book by her

  39. Miley Cyrus says:

    muke ade iras…sweetnyer

  40. Tok Kadi says:

    diorang baru call atok smlm..

  41. kamek says:

    bertuahnya dapat anak raja. pegawai bank lak tu. hensem pun hensem. rezeki memasing..

  42. dora says:

    sangattttttt setuju dgn pasangan ini…tanhiah..tahniah..tahniah..musim org sepadan kawen ke skunk ni??padan sangat…muda sama muda..mcm prince william n kate middleton jugak..;P.

  43. kuda laut says:

    x pe dr.faiz…. ku di sini setia menunggu mu…. :P heheehe

  44. daddycool says:

    betol k nurul syuhada ni duk paroi????x pnah nmpak pon….

  45. Well, Selamat pengantin baru for Nurul and her future husband…I am happy for you…really…:)

    • wanida says:

      eh betul ke dr faiz ni?

      • pizza says:

        Yup… ni mmg Mej Faiz. Cool la hang bro…. siap wish lagi. Takpa Mej. if obstacle to marriage is one the clauses of your space thingy, its ok to hold back. Nak pi angkasa ni lg penting, a lifetime opportunity.

  46. akupaku says:

    aku x kisah le dia nk kawin ngn sesapa. Tp aku x ske dia handle MHI. Kurang ilmu dn mcm agak gedik . Ally iskandar dn ftri kalau ada nurul kat mhi, nmpk excited sgt.sy harap dia dpt kurangkn kegedikan lps dh kawen. Maaf ye kalau kritikan agak keras. selamat menikah!

  47. cincai says:

    cantik tapi bolos…

  48. Ayu Candy says:

    Muka dorang sama!!! Omgggg secocok! May ALLAH bless both of you!

  49. iphone says:

    dr. faez ingat nurul syuhada tu tak laku… nak tunggu sampai bile? lama2 umur semakin meningkat… lelaki bole la.. pompuan nak kena kejar masa… padan muke dr. faez.. org biasa je nurul syuhada pilih… dari dia pilih dato entah ape2… melepaslah dato2 gatal kat luar sane… hehehehhehe!!!!

  50. abg hensem says:

    kecewe siot

  51. wan says:

    mamat ni budak office aku.. tak taw pulak nurul ni gf dia