Written by AbangNara | January 4th, 2013

Salah seorang selebriti yang mengambil keputusan untuk berhijrah memakai tudung pada tahun 2012 ialah Nurul Syuhada Nurul Ain. Tahun 2012 juga menyaksikan Nurul Syuhada berhenti daripada tugasnya di TV3 untuk memfokuskan kepada pembelajaran.

nurul syuhada

Tahun 2013 dibuka dengan wajah cantiknya menghiasi muka depan majalah Hijabista. Abang Nara suka sangat-sangat cover ini. Memang awesome. Kepada Nurul Syuhada, semoga impian dan azam anda pada tahun 2013 akan tercapai.

P.S: Jersi rasmi pasukan bola sepak Kelantan untuk tahun 2013.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 responses to Nurul Syuhada Nurul Ain Hiasi Muka Depan Majalah Hijabista

  1. :) says:

    Lawa :)

    0

    0
  2. EE says:

    lain sikit muka nurul syuhada dalam ni. masa lalu kat kedai tadi, igtkan siapa la.. cantik sungguh ciptaan tuhan yang satu ni. masa dia tak bertudung pon mmg cantik. bila dah bertudung, makin lah cantik…. alhamdulillah……

    0

    0
  3. Alahai says:

    Indah sungguh ciptaan ALLAH…

    0

    0
  4. :) says:

    She is Preity Zinta Malaysia ;p Pretty!

    0

    0
  5. ABanG says:

    kan elok bertudung mcm tu.. ayu je, bagus2…

    0

    0
  6. Mira says:

    She so beautiful :)

    0

    0
  7. Menyampah says:

    nampak comei n cantik la…

    0

    0
  8. veronxav says:

    Ayu, sopan, cantik…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    cantik la plk aku tengok si nurul ni..eh nurul suhada la..bkn nurul y itam tu…

    0

    0
  10. Aku says:

    sejuk jer mata memandang tengok gmbr nurul di pagi jumaat y mulia ni…..

    0

    0
  11. C says:

    a’ah cntk la NS ni kat muka depan majalah ni…mekap dia comel gile…mcm patung nmpk hihi…

    0

    0
  12. mama says:

    ala..dah make up sume nmpk cantik

    0

    0
  13. nenek kebayan says:

    dah mmg cantek , nk melawan ciptaan tuhan tue apa kes ..

    0

    0
  14. missa says:

    cantiknye.. comel gilesss..

    p/s: bn ni takde apps untuk yg pakai smartphone ke ek? lebih mudah nak bukak.. takyah nak zoom2..

    0

    0
  15. gigi emas says:

    Pakai tudung tidak menjamin apa2 pun…..kalau peragai dah buruk, tutup macamana pun tak akan lari dari perangai tu….lebuh baik bukak daripda jadi manusai hipokrit…..

    0

    0
    • lolaloli says:

      gigi emas ni x cukup kasig syg agaknya..asyik nak memburukkan org aje..cuba lah hidup positif gigi emas oiiiii!!!!!

      0

      0
    • Wawa says:

      Ko belaja agama kat mana missa? Pakai tudung menjamin kurang 1 seksaan kat neraka. What? Lebih baik bukak daripada jadi manusia hipokrit? *facepalm*
      Kesian ko. Aku doakan ko diberi hidayah. Perempuan yg xbertudung, jujur macam mana pon still dijanjikan siksaan neraka.

      0

      0
      • missa says:

        apehal ni wawa.. nak kutuk.. kutuklah gigi emas.. apehal name aku terlibat ni.. aku tak kata apepun….. hei….

        0

        0
    • Roundtable says:

      wahai gigi emas …nasihat orang tak guna kalau hati kita masih lagi kotor.Bertudung tu wajib…siapa kata tak menjamin apa-apa?sikap dan perangai manusia biarlah allah yang menghakimi…So kalau nak jadi hipokrit kena buka tudung le…kalau macam tu…makin tambah le dosa dah le hipokrit tak tutup aurat pulak….hishhh nak bagi komen tu biar le yang logik…semoga anda dikurniakan hati emas disisi Allah…sesuai dengan nama anda…

      0

      0
  16. zarazoro says:

    gigi emas aka gigi kuning, busuk ati

    0

    0
  17. DIA says:

    lawe, lain sgt muka dia, kalau tak tulis nama dia mmg dop kenal tuu dio..

    0

    0
  18. Ratu minah jambu merah / biru says:

    Nurul ni dia memang jambuuuuuuuu kalau jadi bintang pelem pon kire ok jugak…..kalau dh bertudong pon leh jugak jadi bintang pelem tol tk peminat2? tapi minah jambu rasa tk payah lah nurul jadi bintang pelem kan…stay kt rumah aje sudahhhhhhh jaga makan minom laki tol tk nurullllllllllllllllllll….

    0

    0
  19. Zee.H says:

    Lain betol muka dia, photoshopped ke. lngatkan artis baru, lagi pun muka dia nampak kurus tak tembam as usual…

    0

    0
  20. Cik Peah says:

    Orangnye memang dah cantekk..pakai apepun nmpak cantek jerrrr

    0

    0
  21. nurul jugak says:

    time dia jadik emcee wedding anak menteri KBS di bukit kiara last month, sombong nak mampus. kakak ajak dia bergambar kenangan, dia tanak.buat dono pastu siap joget-joget gedik tepi male emcee lagi sorang sambil tengok video.snap photo sat je kot, tak amek masa banyak.time tu memang dia tak buat apa, santai. memang hipokrit la dia ni. tak friendly.beza sungguh dengan selebriti atau vip yang datang, ok je ambil gambar kenangan. :(

    0

    0
  22. speedy says:

    memang cantik…..satu anugerahyang allah bagi kat dia didunia ni…tapi kalo simpan keindahan itu untuk seorang lelaki yang bergelar suami..dan x tunjuk kat insan bukan muhrim lain itu lagi bagus..itu lagi bertambah cantik…bleh elak satu lagi dosa dunia…….

    0

    0