Written by AbangNara | September 19th, 2012

Setelah penghijrahan ke arah imej bertudung oleh Nurul Syuhada Nurul Ain, jarang dilihat penampilannya menghiasi suratkhabar atau majalah dengan imej tersebut. Baru-baru ini suratkhabar Kosmo berjaya mendapatkan Nurul Syuhada untuk tampil bergaya menghiasi ruangan hiburan HabHib. Memang anggun sungguh!

nurul syuhada

Cantik kan? Di mata Abang Nara, memang Nurul Syuhada semakin cantik selepas bertudung. Semoga dengan penghijrahan selebriti popular ini, ramai peminatnya akan turut mengambil jejak langkah yang serupa. 2 lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Abang Nara telah membeli 6 buah buku hasil karya Ramlee Awang Murshid menggunakan MPHOnline. Order hari Khamis malam, pagi Sabtu dah dapat. Memang pantas sungguh. Free delivery pulak tue. Yang paling best, buku-buku yang Abang Nara beli ada diskaun sehingga 30% sempena Hari Malaysia. Korang pun cubalah membeli beli di laman web MPHOnline sebelum promosi tamat pada 30 September 2012. Dan jangan lupa 20 orang akan dipilih oleh Abang Nara untuk memenangi 2 buah novel PERCUMA dengan memberi komen di entri sebelum ini mengenai novel terbaik yang pernah anda baca.

nurul syuhada

nurul syuhada

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

32 responses to Nurul Syuhada Anggun Bertudung Hiasi Ruangan Hiburan Kosmo

  1. bantal busuk says:

    she’s nice~

    0

    0
  2. nana says:

    anggun dan kiut…

    0

    0
  3. polkadot says:

    cantek sgt.. :)

    0

    0
  4. nunu says:

    cunnyer…

    0

    0
  5. mak jemah says:

    sebijik mcm preity zinta!
    tpi syg, auratnya belum dtutup dgn smpurna,
    xpe perlahan-2~ moga dirahmati ALLAH

    0

    0
  6. Kepologi says:

    sy suka dia pnya lesung pipit..manis gitu..

    0

    0
  7. sali says:

    cantiklah dia ni..

    0

    0
  8. MARCH says:

    cantiknya dia.

    0

    0
  9. mamamia says:

    alhamdulillah, tudung besar labuh menutupi dada, baju besar n longgar tutupi aras bontot, seluar biru longgar…

    0

    0
  10. kuntum bunga says:

    lawanya sungguh

    0

    0
  11. mawar berduri says:

    cantik anugerah allah kpd dia. Dan lagi cantik bila dia berhijrah ke arah yg sememangnya dituntut oleh Allah kpd umatnya…

    0

    0
  12. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    muka nurul ni ada macm muka preti zinta sikit kan ape kate peminat2 betol tak? nurul ni memang cantek dari dulu lagi dia sememang nye cute……kalau dia tk cantek tkannnnnnn lah laki dia nak kan tol tk…

    0

    0
  13. cici says:

    Yupp , muka dia seiras preity zinta . She’s cute :)

    0

    0
  14. Anonymous says:

    nurul more better n pretty ( also smart ) rather than wawa zainal kot yang dok asyik belakon pakai tudung lepas tu senyum wat muke cute ( kononnye) tunjuk lesung pipit, buekkk…

    0

    0
  15. nur says:

    norhayati berahim-sentihan kasih

    0

    0
  16. ntah pape says:

    ala dulu kt kolej pakai tudung. .sejak msuk tv hilang tudung nyer. .nk glamer la katekan. .time presentation satu kelas dier kutuk ckp smua student xmcm dier. .semua xconfident time presentation cm dier sorg jer bgos. .budget bgus kunun. .

    0

    0