Written by AbangNara | July 29th, 2010

filem nurkasih nurkasih the movie

Nampaknya filem Nur Kasih atau lebih femes dengan nama Nur Kasih The Movie (NKTM) bakal meletup dengan gabungan pelakon-pelakon lama seperti Tiz Zaqyah dan Remy Ishak. Tambah best bila adik Mia Sara yang tersangat comel (rasa nak cubit je pipi dia yang gebu tue) turut berlakon dalam filem Nur Kasih. Sebagai apa kami tak dapat confirmkan lagi.

Kami pasti dan yakin sangat filem Nur Kasih ini bakal meletup-letup dekat wayang nanti. Kita nantikan bersama bila tarikh tayangan Nur Kasih The Movie. Yang pastinya anda akan lihat makcik-makcik berusia 40-an akan berkunjung ke wayang for the first time untuk melayan filem ini.

filem nurkasih nurkasih the movie

Kalau tak silap info yang kami terima, rasanya shooting untuk filem Nur Kasih sudah pun tamat. Mesti sekarang diorang tengah sibuk buat editing. Nak tanya kepada anda semua, adakah anda tak sabar nak pergi tengok filem ini? Adakah filem ini mampu mengutip RM10 juta ? Secara peribadi kami rasa ianya bukanlah satu yang mustahil.

Kita tunggu dan lihat bersama-sama nanti.

P.S: Rileks je mamat nie jawap call dari awek tercinta masa naik roller coaster.

47 responses to Nur Kasih The Movie Ada Adik Mia Sara Yang Comel Lote

  1. Pelam says:

    BUDAK NI MEMANG COMEL….

  2. puteriaquarius81 says:

    wah wah x sbr nk tgk

  3. aries_april says:

    wah..kna tngk ni.

  4. wawa says:

    Besh nyer….adik mia sara pun ade….mesti mampu nyer mengutip RM10 juta.. tp kat cni xade wayang…tgk cd jer la…huhu….

  5. pingkypanthers says:

    eeee…..
    suka adk ni…
    comeiiiiiiiii

  6. lobak says:

    cutenya….dia…

  7. ed0ra says:

    tak sbr tul nak tgk cter nur kasih nie.!
    para pelak0n smua best2 je..
    tiz, remy, fizz ngan adk sara yg tersgt comel p0n ada..

    mmg confm pecah panggung 10 juta.!

    klu x slh aku adik sara jd anak kpd aidil..

  8. eyriqazz says:

    comelnya mia..wajib tonton ni…hik3….bang nara taknak buat contest tgk wayang filem ni ke?

  9. miss_pinky says:

    haaha,best ni.
    before ni xpnk tgk cite melayu,tp,kali ni,cm trngin plak.
    haaha.

  10. ziha says:

    mia sara kalo x salah jadi anak si ayu raudhah+fizz fairus,, ada sorang lagi anak dia laki kot..hohoho selamat menonton =D

  11. atie says:

    mau tgok….kdg2 muvie x sehebat drama :) ke ni dorg wat sambungannye?

  12. azharie says:

    comeynye adik mia sara…tak sbr nak tgk drama baru tv3 lakunan adik comey yg ku sayangi…

  13. lailac says:

    berharap movie ini tidak dikeluarkan ketika raya aidilfitri nih.hari raya utk kunjung-mengunjung sanak saudara not kunjung-mengunjung cinema kan ..=)

  14. putry sarah adlyeeyana says:

    eeeiiiiiiiiiiiiiiiii..cygnya adik mia..harap2 baby nti comey mcm adik mia sara..

  15. natts says:

    confirm aku p nengok……….

  16. LONDON says:

    DAH NAMPAK
    BUDAK CUTE NI
    BESAR NANTI SURE JADI ARTIS

  17. haza says:

    lalalaaaa~~
    adik chumil.
    tak sabar nak tengok

  18. heriena_potter says:

    eii xsbar nk nengok plem nie….
    compom mltop pnyer..

  19. dila says:

    aah mia sarah jdi anak fizz fairuz tp rsenyer fizz fairuz jd bapa tunggal sbb wfe die mnggal…

  20. botak says:

    meh sini aku tunjuk muka anak aku……

  21. jimmy says:

    Mia: “Mama mama. Besar nanti Mia pun nak pakai tudung macam Mama la. Nampak comel sangat Mama pakai tudung.”

    Nur aka Tiz: ” Pandainya anak mama ni. Kecik-kecik dah pandai perli Mama ” T_T

  22. ALAM says:

    comelnya..nanti ank ak pon mcmtu r kot..ikut papa dia..hahahaha

  23. ahhas63 says:

    rasanya x bestlah kerna dah tahu pelakun utama tu, bila di luar seksi, dan rasanya macam tertipulah….

  24. bawahlicin says:

    kawaii nee

  25. beLLa says:

    comeyla budak neh. arap xnyesal agi tgk cter mlayu kat wayang. huhu~

  26. mmg aku xsabar nk tunggu cite ni…

  27. myne says:

    aku pun jugak

  28. mia ni pegang watak ank fizz… cian dia jadi ‘bapa tunggal’ lam filem ni isk isk isk

  29. weeee says:

    tk sbar2 nk tgk cite ni. confirm best

  30. sume pelakon asal berlakon balik ke?

  31. so what says:

    aduh comelnye..gerammmmmmmm!!!

  32. DIJAH says:

    asalammualaikum…
    bdk baru kat sini…
    x sagka yg bru nih…rupew2nye sambgnnyew….
    alamk!sedihnye aliya mati….
    mesti aidil sedih giler ah…
    sebb dia syg sgt kat aliya….
    apa agaknye yg akan jd ngan nur n adam…
    jgnlah ada salah phm antara diaorg gi…
    x sabar nk ngkciter nih…
    nur kasih….mmg WORLD!!!

  33. mmg sama lawa dgn tiz…adik mia comel tiz cantiq

    heheheh

  34. porno izle says:

    Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

  35. aKu kaCak says:

    x sbar nk tgk..10 juta pasti dlm gngaman..
    nur kasih filem terbaik..

  36. azim says:

    artis skang mcm batak je,pakai tudung sbb berlakon.baik x pyh.

  37. Molly says:

    Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book on it or something. However, I think that you can do better with some pictures or videos to really drive the message home a bit, but instead of that, this is great blog. A great read. I will definitely be back.