Written by Bella | April 10th, 2017

Pelakon Nur Fazura sebelum ini pernah mengeluarkan kenyataan bahawa beliau ingin memberikan sepenuh perhatian terhadap kerjaya lakonannya.

Namun, beliau juga sebenarnya sudah bersedia untuk mendirikan rumah tangga tetapi masih belum mempunyai insan istimewa di dalam hidupnya.

Peminat dan orang sekeliling pasti nampak kesibukan Faz sepanjang masa. Faz tak tahu bila jodoh akan sampai. Sebagai manusia biasa, pasti Faz juga ingin berumah tangga dan memiliki keluarga sendiri.

Terdahulu, timbul gosip mengatakan Fazura sedang bercinta dengan dj daripada Amerika Syarikat, Randy Seidman apabila video Randy mengatakan Fazura sebagai teman wanitanya tersebar di internet.  Walaubagaimanapun, menurut Fazura beliau dan Randy sekadar teman biasa.

InshaAllah, satu hari nanti Fazura pasti akan bertemu dengan jodohnya. Siapa tahu, mungkin beliau akan muncul di dalam hidup Fazura tidak lama lagi? Hehe

Sumber Berita : BH ONLINE

45 responses to Nur Fazura Sudah Bersedia Untuk Berkahwin, Tunggu Jodoh Yang Sesuai

  1. Anonymous says:

    dah robek depan belakang boleh la nak kawin. Pelacur ni mesti banyak penyakit STD

    1

    32
    • Anonymous says:

      ko pernah nampak ker depan mata dier henjut lobang depan belakang kalau tak pernah nampak jgn main hembus nanti jatuh fitnah susah tau. Macam yg selalu org cakap pat BN ni nanti pat padang Masyar kena merangkak macam hantu korea cari dier utk mintak maaf.

      24

      1
    • Anonymous says:

      alah aper nak sibuk fazura dah pernah henjut ker belum. kau gi jer google type malay porn berlambak lambak pompan Melayu & budak sekolah Melayu henjut ngan boyfriend pas tu siap video recording sekali. Budak sekolah Melayu bertudung henjut dalam kelas henjut dalam toilet henjut dalam semak dalam hutan dalam kereta dalam bilik dah tak der benda lagi daaaa………….

      7

      0
    • Anonymous says:

      la…apa nak kecoh sekalipun ko nak kata dia cheap sale tak kawen. abes tu si neelofa yg konon mcm malaikat tu kawen he??

      7

      3
      • Anonymous says:

        kurang2 lopak tu kaya ..ade biz sndri..tutup juga aurat.. pon mude jauh lagi dari pazurah tua nih…hurmm

        0

        4
    • johnny bravo says:

      anon….9.59
      Tak pernah jumpa lagi komen sejahat ni. Kalau kau org islam cepat2 lah bertaubat sb hati tu busuk sngt penuh hasad dengki. Taulah dia cantek & kau tu hudoh tapi tak pyh lah tunjuk diri sebenar kau yg mmg tersngt jahat tu. Memalukan je.

      3

      2
  2. Dea Feredea says:

    semoga kali ini dapat mencapai kebahagiaan yang dinantikan. Kalau kita ada usaha, insyallah akan dapat capai kebahagiaan.

    16

    1
  3. jjay says:

    Fazura bila bertudung lagi cantik dari neelofa

    21

    2
  4. wan peah says:

    Bagus lah. Dah nak expired date dah apam tu.

    5

    6
    • Anonymous says:

      alah kalau kahwin awal kerjanya asyik menjolok.. x sampai umur 40 dah expired jugak apam kau tu, lubang kau tu jadi besar. (true story)

      8

      1
    • sissy says:

      Stupid norrow minded.. thats why malay ketinggalan dlm pelbagai bidang except kahwin. Malay kalau bab kahwin no.1, siap kutuk lagi kalau x kahwin lagi. Jaga apam you sendiri sudah lah.. takut 10 biji telur boleh masuk sekaligus..kan laki you lari cari apam lain pulak baru padan muka kau

      27

      0
      • Anonymous says:

        jodoh akan datang dengan sendirinya. don’t worry .

        7

        0
      • Mak Becok says:

        lu dah dibut*hkan di jub*q oleh 100 but*h samseng2 si DAPig/PAPig tu kah, sampai lu terlalak mcm. si sissyhomo sewel-pelahap taik aaahhh?! Terlepas dr. Tg. Rambutan ka anjing kurap penyamaq Zionis ni yg. dilahirkan dr. mak sundal terkangkang/bapa homo tertonggeng tepi longkang busuk?!

        Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si sakit otak Homo/porno puaka Zionis Penyamaq si pemakan dedak penjajah parasit lanun perasuah DAPig/PAPig SingaPORK oi!

        0

        2
  5. Makcik kepochi says:

    Mana tau jodoh tu da ada dpn mata hihi #fattzura

    6

    2
  6. Anonymous says:

    daripada sibuk pk nak kawen baik perbetulkan diri sendiri dlu.. kurangkan bergaul dengan pondan2 tu.. banyak2 kan beribadat dekatkan diri dengan tuhan.. baru la jodoh yang baik2 pn datang

    8

    2
  7. Buntat says:

    Lawanya Fazura ni..apa pun yg dia buat..itu antara dia dengan Allah..aku xrasa ada hak nak ckp..tp fazura mmg lawa..drpd dlu aku minat tgk dia..manis n ayu jer…

    14

    0
    • Anonymous says:

      cb x mekap..ya Allah muke pucat lesi cam xde darah…hahaha…tkut laa pulak tgk…muka cantik sbb mekap,..even mekap nipis pn nmpk serinye…tnpa mekap,kucing pn lari tgk..

      1

      4
  8. bgh says:

    bantal sedap fazura ni

    2

    0
  9. aries says:

    biar la dia..apa yg dia buat di dunia ni antara dia dgn allah swt..kita tak ada hak untuk menghakimi dia..kita cuma boleh menegur secara baik..dan berdoa agak dia menjadi yg lebih baik..manusia mana yg tak pernah buat salah..daripada kita bercakap yang bukan2..jom kita berubah ke arah kebaikan bersama..

    9

    1
  10. pembaca says:

    Dah keluar dah citer nak berjodohan..sbb nak kluar drama baru xlama lagi..mesti up kan sket utk publisiti kan..lama xberlakon drama kak jura, berlakon best kak jura nih..hehe

    4

    1
  11. Anonymous says:

    fazura milik fattah….trust me …:)
    fazura memang nak berubah menjadi muslimah yang lebih baik.
    and insyallah akan datang seorang suami yang seperti dia idamkan muncul soon.
    or maybe dah muncul pun…:)

    2

    8
  12. pizza says:

    emmm dan dan dah bersedia..alahai..fans ko pun beria nak menjodohkan dgn fattah…

    0

    0
  13. juju says:

    muntah i tengok orang makan cendawan coklet

    4

    0
  14. anon says:

    Org yang cantek jelita mcm fazura mestilah ramai haters, esp org2 melayu yg busuk hati dengki pada bangsa sendiri.

    4

    1
    • Mak Becok says:

      Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si sakit otak Homo/porno puaka Zionis Penyamaq si pemakan dedak penjajah parasit lanun perasuah DAPig/PAPig SingaPORK oi!

      0

      0
  15. Mak Becok says:

    Mana pi jantan omputih lu tu?!!

    Dah meluat benaq aku kat si betina plg. bongkak bangsat ni yg. menghina Islam/umatnya dulu – hanya kerana filem sampah homo Disney Barat/Zionis tu! Sekrg. nak menyamaq baik dlm. drama pula – BOIKOT!!!!

    1

    3
  16. T-Rex says:

    **yawning**

    0

    0
  17. Mma8 says:

    I baca kat forum orang tulis missfake, Kimk cendawan. I tak paham kenapa. Apapun dulu waktu dengan Tmj kata nak berubah, tu tahun bila? Sekarang dah 2017 ayat sama saja. Susah dah nak caya. Mungkin nak promot bakal drama saja.

    3

    1
  18. Zul says:

    Tumblr video kadang2 buat mata kelabu

    0

    0
  19. Imani says:

    Boyfriend kat New York bila nak lawat lagi?

    1

    1
  20. Akak tak boleh tido says:

    Tumblr tu apa? Fazura
    Semoga jodoh sampai, usia dah sesuai sangat tu

    1

    0
  21. soalan cepu emas says:

    koem korang semua ke laut. takde faedah nyer

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Tamblir Fazura? Apa kaitan? kejap nak google

    1

    0
  23. hh says:

    dia nie mmmg tak lawa langsung pakai tudung..

    0

    0
  24. Tumblr says:

    Hahahaha dah nampak video tumblr. Hebatnya

    0

    0

Leave a Comment

Optional