Written by AbangNara | November 14th, 2014

Yes!!! Akhirnya desas-desus yang bertiup kencang kini menjadi kenyataan. Nur Fazura sebentar tadi telah tampil sebagai salah seorang juri Maharaja Lawak Mega 2014. Pandai betul Astro memilih juri. Kalau sebelum ini Nora Danish, Lisa Surihani dan Datuk Siti Nurhaliza menjadi salah satu tarikan rancangan ini, pastinya kejelitaan Fazura akan menjadi salah satu sebab ramai penonton akan menyaksikan MLM2014 setiap minggu.

nur fazura

Selain Fazura, juri-juri lain ialah Taufik Batisah (Singapura), Farah Quinn (Indonesia) dan Datuk Jalaluddin Hassan. Pastinya tepukan paling gemuruh ialah apabila Fazura membuat kemunculan. Semuanya terpegun dengan kejelitaan dirinya. Tak sabar rasanya menantikan komen-komen daripada Fazura. Sama-sama kita nantikan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

104 responses to Nur Fazura Sah Salah Seorang Juri Maharaja Lawak Mega 2014

  1. Bettyna Liar says:

    Ak lagi santekk dari dia nie… pelakon kertuu bajet comel phuiiii….!!! btw knape dia ni masih ad lam industri seni negara kita ini… x faham bettyna.. bettyna kau memang cantik…. !! smile :)))))

    0

    0
  2. melati says:

    terdesak ler tu….

    0

    0
  3. Datin Semah says:

    what? ini je ke job yg available ke utk cik fazura bulan ni?…hehehehe

    0

    0
  4. makdara says:

    Rajinnya Fazura..banyak job..good luck lah..

    0

    0
  5. julitaj says:

    Boring dah tengok muka pompuan ni..

    0

    0
    • anon says:

      Ade yg paksa suroh tengok ke???????????????????/ Lagi baik takyah baca artikel psl dia drp duk ngutuk cari dosa…

      0

      0
  6. Cili Padi says:

    tak relevan pun. hanya sekadar pasu bunga.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    ajet jer pompuan nih

    0

    0
  8. Linda rahman says:

    Yeahhhh .. TAUFIK BATISAh…!!!!!!!

    0

    0
  9. anti fake says:

    what?? farah quinn pun jd juri?? yg i tau dia tu anti malaysia banget!! juri2 ni semua fake sgt..pliss la amik yg betul2 ada experience dlm wat lawak..mcm harith iskander ke etc. astro ni mmg suka cari juri yg harapkan seksi tp talent xde pun…

    0

    0
  10. Intan Jaffar says:

    Salam untuk semua.
    Congratulations Fazura! I’m astonished at how some people can be so hypercritical, so judgemental whenever your name crops up! I suggest you ignore them totally! Apparently, I’m not naive as I’m well aware of what’s going on in the industry. Just be proud of yourself! Anyway, I’ll be looking forward to seeing you every week as the judge.

    0

    0
    • Saya says:

      Ko post kt sini bukan dia baca pun..puji lah byk2 mane pun..ko bkn dpt pape..

      0

      0
      • aku says:

        Mana ko tau fazura tak baca ? … fyi dia baca @ pun ada org baca bgtau dia. Si intan cuma bg semangat jer. Apa salahnya. Dr yg mengutuk tak ingt syurga atau neraka. Atleast dia buat yg dia rasa p+ bkn mengutuk. Biarkan jerlah si intan tu nak buat aper pun bukan dia nyusahkn sesaper pun. Dah nama pun peminat. Ok dek intan … ko ambik popcorn makan depan tv tu. Jngn ketawa sampai mengilai udah. Ko tulis dlm Bm ler nanti org kutuk ko berlagak plak. Aku tak kesah sbb aku reti Bi sbb aku sek 20tingkat.. Jngn ko pakai bhs selain Bi udah. Chow.

        0

        0
      • Sayasaya says:

        dia saja post utk sarkastik kat orang2 mcm ko, supaya ko komen mcm tu.

        0

        0
    • Anonymous says:

      delusional..

      0

      0
      • Natalia Fernanda says:

        kau ni faham BI ke tidak ??
        dia hanya bagi kata2 semangat je kot. Biasa lah nama pun peminat.

        0

        0
    • Anonymous says:

      intan ni mesti pejura hehe

      0

      0
  11. mat says:

    Ermmm….biarla juri xbes….yg penting peserte kene bes…

    0

    0
  12. lalala says:

    Ehem so maksudnye tokti dlu pun tak ade job la jadi juri MLM ni. #sarcasm
    Bagi aku ok je juri bukan dr background lawak sebab viewers pun bukan dr background lawak semuanya. Enjoy the show je udahlaa.

    0

    0
  13. Your child can go to the party dressed in a scuba diver suit or
    sailor suit. With many theaters nationwide showing the film series
    this October, and with AMC showing the series this
    month as well, now is a perfect time to look back on each chapter of the franchise.
    Now days, I stick to drinking only just one green beer as
    a way to celebrate the Irish.

    0

    0
  14. ANON says:

    “….Semuanya terpegun dengan kejelitaan dirinya…..” ayat ko memang tak boleh blah nara!

    0

    0
  15. kari mamak says:

    buat kari kena letak santan ke?

    0

    0
    • nasi ayam sedapp says:

      nak buat kari memang orang letak santan nak suruh sedap dan lemak…..nak letak air pun boleh ganti santan.

      0

      0
  16. nok gebuzzz says:

    tak perlu amik juri dari indon,bukan dyorg paham pun lawak kite….tah ape2 jer la astro ni.

    0

    0
  17. jemah pkasam says:

    Bukan main ko faz,ligat ko skrg..hihi..nk jadi juri,jgn komen gedik Sgt faz ye..

    0

    0
    • tiger show says:

      Jemah manis komen ko hari ni dh btaubat ya?entri Nora smlm bukan main ko kutuk,

      0

      0
      • jemah pkasam says:

        Jaga la perasaan baby zura, nk Jd princess x dapat,jd juri mlm ok la tu,bagi baby pakai crown mlm tu,ala3 princess..hahahah

        0

        0
  18. Aku bukan nk ckp..tp kalu dpt fazura ni tak keluar rumahla seminggu..dahla cantik manis tinggi pandai speaking pulak tu..tp kalu jd bini aku, aku suruh die tutup aurat..xnk share2 dgn org len dah

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Yang dok komen Negatif tu, sedar diri ler bukan awak tu artis..nth2 sape2 ajer

    0

    0
  20. Peah_Focus says:

    Fazura memang cantik! noted that! wish you all the best! you go gurl! clazzzz

    0

    0
  21. nurni says:

    fazura ok ap..juri2 musim lalu pun bukan dari background pelawak jugak
    yusuf haslam,lisa surihani,nd..mulan, luna maya pun semua tu bukan pelawak..

    0

    0
  22. kity says:

    Ape pun boyfriend pajura org puteh, hari2 sentiasa nampak kemas dan cantik..hahahaha

    0

    0
  23. orangbiasa says:

    Astro pilih fazura krn dia nama yg besar dlm industri.. lihat pilihan2 astro sblum ini.. dato ct, lisa surihani n nora danish.. semua artis2 yg bpengaruh kat negara kita.. ini bukan job picisan.. maharaja lawak mega satu program besar.. ramai pengikut kot.. jgn la duk ckp bnda merapu spt fazura dh xde job la.. dh x laku la.. kalu fazura dh x laku, xde pasalnye astro nk amik jd juri.. hmm cubalah jgn asik nk mgata je.. bersih2kn hati ok! Assalam..

    0

    0
  24. badang says:

    Astro pilih fazura krn dia nama yg besar dlm industri.. lihat pilihan2 astro sblum ini.. dato ct, lisa surihani n nora danish.. semua artis2 yg bpengaruh kat negara kita.. ini bukan job picisan.. maharaja lawak mega satu program besar.. ramai pengikut kot.. jgn la duk ckp bnda merapu spt fazura dh xde job la.. dh x laku la.. kalu fazura dh x laku, xde pasalnye astro nk amik jd juri.. hmm cubalah jgn asik nk mgata je.. bersih2kn hati ok! Malaysia boleh..

    0

    0
  25. Dally says:

    Fazura just abaikan golongan manusia yang dengki, u’re who u’re, tak mati dek keji, tak hidup dek puji, org Pahang sentiasa cool..not like some bloody bastards out there, hidup mereka sentiasa mengeji org lain..hahaha

    0

    0
  26. Lara Alana says:

    salam semua, x perlulah nak kutu2 Fazura,,uollsss semua jeles. dahlah tak canti n x femes. suka hati mak bapak dia lah nak jadi juri ke..astro bayar dia nak naikkan rating. tula strategi marketing..BODOH x nak belajar. jdk la mcm ni…

    0

    0
  27. anti golongan busuk hati says:

    Pantang ade cerita pasal perempuan cantek jelita puteh melepak, mesti ade yg tak cantek busuk hati bagi komen negatif. Jealous tak habis2. Baguslah tiap2 hari duk kumpul dosa kering mengutuk org. Semlm kutuk nora. Hmm….dah banyak mana dosa yg dpt tu, Tahniah !! keep up the gud work..

    0

    0
    • ah chong kipas says:

      nk jeles xda pekdah chek oii,betina sundal kaki clubbing mcm ni..bukan wanita solehah pom..

      0

      0
  28. Say hello for all reader and comment :)

    0

    0
  29. ChickFlick says:

    Ok lah Fazura jd jury asalkan tak bawak pondan satu kepit kat sebelah nanti. For god’s sakes Fazura dont you have proper female friends? Or you prefer dikepit dgn all the pondans in malaysia so you look the prettiest of them all? Kalau ramai sgt kwn bapuk patut nasihatkan diorg balik kepangkal jalan jadi jantan bukan encourage mengubah rupa drpd yg Allah dah beri.

    0

    0
  30. peah air asam says:

    Fazura bakAl masuk syurga bsamA pminat2 nya

    0

    0
  31. anonBetinacirit says:

    Nora danish bodo abadi…betina maksiat..kaki kikis..minah kemarok selfie paling terok abad ini.

    0

    0
  32. noradanishfans says:

    Sorry Fazura step aside Nora Danish lagi comel dan nampak muda. Lebih banyak peminat dari Fazura. Instagram pun lebih 1 juta. Bf Nora kaya dan hensem. Nora lebih awesome dari Fazura. Kawan2 Nora semua classy bukan macam Fazura yang tiada best friend terpaksa menempal group Puka Crew yang rata2nya…lembut.

    0

    0
    • anonBetinacirit says:

      Bistu retihh kesygan hengkau si nora danish bermuka myanmar tu ramai sgt ke kwn???…sapa kwn dia??..telefon murah utk selfie ke???..hihihi..plezzzz.low class nye retihh memanjang selfie sendiri..

      0

      0
    • Anonymous says:

      so, masalah kau ape sebenarnye?yang cantik meletup, insta 1 juta nora danish,bukan kau..

      0

      0
      • amni says:

        insta spam bisnes xde pekdahnya..insta berjuta bahagia sgt ke,laki pulak yg kena kebas..neno la sgt,neno korek

        0

        0
        • jemah pkasam says:

          ape la korg ckp pasal nora kat sini? ni pasal baby zura lorr..kang nora lari balik myanmar,x hampa ka uolss nt? teruk sgt korg blasah nora,cian nora..nora yaa..

          0

          0
  33. anonBetinacirit says:

    nora danish kentut bau petai waktu selfie dlm lift di hotel legoland…satu lift busok dgn bau kentut dia…weLOVEfazuraFOREVER!!!!

    0

    0
  34. Linda rahman says:

    Nora danish ke FAZURA ke .. Dua dua warga negara Rakyat msia..
    I suka , i bangga dorang org melayu dan CANTIK..
    Support artis melayu kita.

    0

    0
  35. Fazura memang cantik.. tapi tahu ke dia pasal lawak ni..
    sekadar pelaris je untuk MLM ni..

    0

    0
  36. Fazura…. dia cantik, baik dan manis orangnya… semoga berjaya menjadi juri yang adil juga… hehehe

    0

    0
  37. Ms.Fa says:

    Fazura ni ok sebenarnya,,, dh rezeki dia… banyak betul yang PHD… cuba la sentiasa berfikir baik.

    0

    0
  38. Anonymous says:

    EEe mulut setengah2 pompuan sini memang mulut PUAKA

    0

    0
  39. jejai says:

    adoii astro kalau nak pakai juri indon pun cari la yang berwibawa sikit…ni farah quinn ??? sape ni tak kenal la harap boop jer besor, kalau nak sgt boop besor baik ambik julia perez…dh tentu2 rakyat malaysia kenal dan senang nk kutuk, lagipun ada ke perserta dari indon tahun ni?? xde rasanya so apa guna juri indon ni…

    0

    0
  40. jedjedi says:

    Astro, mohon tukar juri dari indon. tak best lgsg. ambil Luna maya lagi best. ada juga klakarnya.

    0

    0
  41. suke suke says:

    tahniah fazura kerana terpilih utk jadi juri MLM 2014..u are so beautiful..semoga bijak membuat komen…hehe…
    #endahkanapayangoranglainkata
    #keranamerekacemburudenganapayangFazuraada

    0

    0
  42. aku says:

    aku pelik btul tgk ramai sgt yg busuk hati ni.. ko sedar x ko kutuk2 dia jadi juri mcm cikai sgt la MLM ni konon… abis tu korg yg duk bersidai dpn tv ngadap lawak bangang dlm MLM tu x cikai ke??? pelik btulll

    0

    0