Written by AbangNara | September 30th, 2013

Kalau pertama kali bertemu Nur Fazura, pasti Abang Nara akan beranggapan umurnya sekitar 25 tahun. Masih tampak muda. Rupa-rupanya Fazura pada 27 September yang lalu telah menyambut hari jadinya yang ke 30. Selamat hari lahir dan semoga panjang umur Abang Nara ucapkan kepada pelakon yang masih maintain cantik menawan ini.

fazura kahwin

Abang Nara pasti Fazura turut tidak sabar untuk bergelar isteri kepada seseorang. Semoga cepat dipertemukan jodoh. Semoga berjumpa dengan lelaki yang benar-benar memahami diri anda. Abang Nara yakin ramai yang mahu memiliki Fazura secara sah, namun pilihan yang tepat harus dilakukan olehnya.

fazura kahwin

Semoga Fazura akan terus berjaya di dalam apa jua bidang yang diceburinya. Kekalkan sikap mesra, merendah diri dan charming anda. Selamat hari Fazura. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Nur Fazura.

bbw world

P.S: Di kala harga barangan semua naik, BestBuyWorld Malaysia tetap mengekalkan harga yang jauh lebih murah berbanding pasarannya. Memang syurga membeli belah terutamanya untuk kaum wanita. Hampir kesemua barangan ada di jual di sini. Tak percaya? LIKE Facebook BestBuyWorld Malaysia dan layari www.my.bestbuy-world.com untuk menikmati harga ISTIMEWA hari ini juga.

fazura kahwin
fazura kahwin
fazura kahwin
fazura kahwin
fazura kahwin
fazura kahwin
fazura kahwin
fazura kahwin

[jetpack-related-posts]

80 responses to Nur Fazura Kini 30 Tahun, Kekal Cantik Dan Menawan

  1. Anti bini mat yo says:

    make up tebal2 n photography mmg la cantex…kalo bgn tdo cm biaser jer,,

    0

    0
  2. Manek says:

    lapan!

    0

    0
  3. diana says:

    memang menawan:)

    0

    0
  4. nik says:

    ermm cantik..Alhamdulillah lah……

    0

    0
  5. wow..comelnya bila di gubal dgn potoshot.

    0

    0
  6. hati says:

    cantiknya lah fazura ni..

    0

    0
  7. ariefsempoi11 says:

    gebu peha fazura. gebu jugak peha lisa.. faz&lisa aku dah dpt tgok full pic korg masing2 suka tayang peha.. kalo pakai mcm ni tak masuk dlm instagram pulak.. hypocrite sungguh!!! takut dihentam sedangkan masing2 perangai teruk..

    0

    0
  8. hati says:

    asal lak la komen aku xkuar.. 2-2=0

    0

    0
  9. lily says:

    Lisa Surihani kena tambah 1 perkataan lagi ‘FAKEZURA’

    0

    0
  10. mizz cerry says:

    Aku lagi cantik….hahahahahaha!!!!!

    0

    0
  11. mya says:

    cantik mcm ne tu ya? kalo umur meningkat tp xde perubahan nk ttup aurat, xde guna gak.

    #maaf..nasihat kasar skit. tp its meaningful 4 u. :)

    0

    0
    • Ahmad says:

      mungkin satu hari nanti fazura menutup aurat lebih sempurna dari awak, sape tahu kan, apa kata awak duduk depan cermin tengok pakaian awak seharian samada tutup aurat mengikut ajaran islam atau tak, sekian :)

      0

      0
  12. saya ok jer!! says:

    dengan peminat bawa pergi masjid.. lepas tu dengan kawan2 bawa pergi party. oh FAKEZURA hihihihi.. kesian peminat tak merasa nak berparty dengan akak fake ni.. kena alim2 je dekat masjid. haha.

    p/s: SORRY PEMINAT FAKEZURA. SAYA TAK SUKA ARTIS YANG PLASTIK. HAHA.

    0

    0
    • Juliana says:

      salah ker kalau fazura pergi masjid ?? kat masjid kita kena hormat sebab tu kan rumah Allah, ke kau masuk masjid melompat ?? kalau dia betul2 pergi masjid sebab Allah, berdosa dah kau, kalau dia nak sorok pergi party..dia tak letak dah pic tu kat IG, aku bukan peminat fazura TAPI tak boleh tgk kalau ada org pertikai org pergi masjid

      0

      0
      • Nok-Nok-Nok says:

        Bernas komen ko Juliana..
        Sokong 501%..!! At least dia tau jalan ke masjid dr yg ngate ni belom tentu..
        Sepatutnye support Fazura pergi masjid lagi kerap.

        Ehh Jap., ko ni Juliana Event tu ker or Juliana Bonus..??

        0

        0
  13. cici says:

    Aik hanis zalikha tak dijemput ke? kata bff lisa.. soul sister..

    0

    0
    • huhihuhi says:

      yela. bff LISA. tapi ni bukan celebrate birthday lisa. ni celebrate birthday FAZURA. takde kena mengena pun kalau dia tak ajak si HANIS ZALIKHA tu, haha

      0

      0
  14. zazaza says:

    dia ni mcm bajet miranda kerr je aku tgok..

    0

    0
  15. Nok-Nok-Nok says:

    Ya Ampon makhluk Tuhan semua..-

    Sah2 korg yg ngate ni xdpt ape yg Si Fazura santek ni dpt kan.?? Org tu nak wat majlis kat Masjid pon korang nak keji. At least dia ingat jln ke masjid. Support la suruh dia ke masjid slalu. Yg ngate tu blom tntu singgah masjid..!!
    Nok suke dia ni sebab muka dia X nampak tulang pipi timbol 4 inci mcm astis laen. She really has natural beauty. meskipun dia berkepit ngan TMJ, x pulak dia buang tebiat nak bedah mancungkan idong dia yg ala2 wanita melayu zaman 40an tuh.. hehehehe.
    Kawen la cpt fazura oi, sementara tgh bergetah ni.

    opssss, nk tya a.k.a carot jap, yg rmbut hantu raya pic ke-2 paling kiri tu nmpak cam Sarimah Ibrahim ker..? or mak slah org?? Rndu kat makcik molot hangsueng tu..

    0

    0
  16. mrs 30 says:

    umur 30 x beranak pinak lg cantiklah… cuba mcm aku umur 30 anak 3.. badan lebih kurang fazura je.. dia cantik untuk public, aku cantik utk suami..

    0

    0
    • Nok-Nok-Nok says:

      Hazabnye ko..!!!!
      Islamik sgt la ayat ko tuh pompuan..??? Tayang badan kat suami jer..?? ermmmm bertuah suami ko yer.. Ko tak pikir pulak yang ko tu dah Riak buat perbandingan badan ko anak 3 mcm Fazura and motip nk bgtau 1 Malaya bentuk body ko..!!!! Perbandingan tu nmpak sgt hati ko busuk ada hasad dengki disitew. OMG..!!! Jangan disebabkan org mcm puan ni la org laen akan cop pompuan jaga aurat pun hati bukan baek sgt..!!
      Ingat pesaan ikhlas lg berhemah Nok ni ok..!! Daaaaaaa

      0

      0
      • tara says:

        aku setuju,pompuan jaga aurat ni belom tentu hati baik…mcm kwn aku kan..bertdung,bila nmpk org x bertudung yg rupa x lawa dia kutuk kat aku–dah la muka x lawa,xnak pakai tdg lak,pelik aku dgn manusia ni–
        tapi diri dia sndiri x tilik cermin,hr2 gi keja balik kija bonceng moto dgn suami org,abg angkat la konon tp ramai dh nampak dia menyendeng2 bdn dgn laki ni,salam cium tgn bagai,tepuk tampar dll..abg angkat ya?mesra betul dgn abg angkat bkn muhrim ko tu…ko pakai tdg ada value x sbg org islam yg patut jaga adab jgn duk maksiat2??

        0

        0
    • Mrs 22 says:

      Umor 30 ank dh tiga ,ko mesti stok2 yg abis skolah dh berlakikan..entah2 x abis skolah dh membiras..Hahaha kesian ko

      0

      0
      • Nok-Nok-Nok says:

        Uoalzz mrs.22., x baek carot dia camtu. dia cantek untuk suami sahaja ok.., cuma bentuk badan je yg dia nak umum satu Malaya..!! hehehehe jnji dia bahagia uoalzz.. Nok meluat sgt kalo org dok nmpak buruk org lain tp diri sndri pun hazab sangetttt..!!
        Fazura, lain kali rajin2 lg ke masjid ek.. jangan time besday jer..

        0

        0
      • biarla mrs 30 2 nk membias dgan laki dia.. xdela nk menggatal sane-sini halal kan.. dr menjalang baik kawin.. ko dh kawen ke mrs 22? aku rasa dia nk mention la body 30 dh beranak pinang ngan body 30 anak dara.. mungkin cara agak riak skit.. chowww…..

        0

        0
    • Anonymous says:

      so?
      motif nak announce kat sini?
      statement tersebut di atas kedengaran seperti in denial+jealousy

      0

      0
  17. layan aje laa.. says:

    memg die cntik.. cntik sgt, tp slepas bercomolot bagai ngn kerabat.. now tidak lg dgn kerabat ittew.. habis madu sepah dibuang ke? hope x la..

    0

    0
  18. Anonymous says:

    lawa gilossssssssssss! suka dengar dia bercakap <3

    0

    0
  19. Miss_fazz says:

    Happy birthday my dear..

    0

    0
  20. pening says:

    fazura mmg cun…dr zaman gol n gincu lg…tp yg peliknye awat lain beno idong dulu n skarang…sbb dulu salu mcm cakap even idong die kemek tp die still cantik muke melayu…cer tgk balik cite rendang utk mentue n compare ngn idong skrg…naik betol batang idongnye…hmmm myb sebab ni ke ade yg pggl die fakezura..

    0

    0
    • Audrey Hepburn says:

      Ye, itulah salah satu sebab kenapa dia dipanggil Fakezure. Sebab terlalu ketara perbezaannya.

      0

      0
  21. lawa mmg lawa… tp dia suke mendengus…. semua lakonan dia konfem ada DENGUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

    0

    0
  22. entahlerrr... says:

    Fazura bukan ke hari tu kata nak berubah ke arah yang lebih baik? Maksudnya selektif dalam watak2 dia. Tapi tengok pakaian dia dalam entri macam bercanggah je dengan apa yang dikatakan dulu.

    Emm…
    Entah lerr…

    0

    0
  23. Kiko says:

    Td ptg aku tegur gmbr dia dgn pondan2 azab kat ig dia..mlm ni aku nk tgk blk, fazura dh blok aku…haha.

    0

    0
  24. layann aje la.. says:

    padan muka ko kiko.. hahah.. means fazura slh sorg drp artis yg block fans stelah ditegur.. kehkeh

    0

    0
  25. Linzy Longkang says:

    Fazurek tetap menjadi retis tercantik kat mesia muka ala2 Keira Knigtly gitu

    0

    0
    • Nok-Nok-Nok says:

      Sokong uoalzz Linzy Kangkang..!!

      Dia sweet2 jer. Kawan ngan Kerabat pun ttp mantain peramah and Not very DIVA.. Really natural beauty. Always mantain senyum bila jumpa org. at least dia buat gak banyak pahala and beramal dgn senyuman walaupun somtime dia senyum idong dia kembang sikit..!! ermmmmm.., tp xpe, itu pemberian Tuhan and dia ttp santekk..!!!

      Tgok pic dia pakai tudung kat masjid tu, sejuk ati.. Nok yg kurang suci ni doa supaya tudung tu akan melekat terus tak lama lg.. Insyallah..
      Opssss., tersalah type nama si Linzy Kongkang ni.. Maap jgn mara ek..!! hehehehheehheheh

      0

      0
      • kek strawberry says:

        kau mention kerabat..tetiba teringat kat isteri Mat YO si penipu ittewwwww. boleh pulak mengaku kerabat. ayoiiiii

        0

        0
        • Nok-Nok-Nok says:

          Ya Amponnnnn…!!!

          Lupakan saja perempuan molot hangsueng ittew… hehehehehe
          Entah kerabat mana la nak ngaku dia sedara..!! Hazabbb sanget….!! huhuhuhuhu

          0

          0
      • pinggang says:

        x yah mention kerabat sgtla nonok… dh sejarah dh.. mesti ko peminat tegar(bkn budak indon 2) kan.. hisap habes

        0

        0
  26. Cik Dara says:

    Fazura still dgn vvip tu lg ke…
    As for me, diorang nampak padan…
    Harap2lah diorang ada jodoh and cepat2 berkahwin…
    If Fazura takde jodoh ngn that vvip pun,
    Hope jodoh dia dgn org lain pun dipercepatkan..
    Utk mengelakkan sebarang fitnah…Amin….

    0

    0
  27. kulagilawa says:

    aku kalo mekap done by pro jauh berganda lg lawa kot

    cantik mekap je dia ni, kalo x mekap birat lebam, cam tut dia jugak, lunyai bolos

    0

    0
    • Nok-Nok-Nok says:

      Hoiiii Hanjeng KULAGILAWA..!!!!
      Molot ko dah nape nye..?? busuk cam pepek ko gak ker..?? jgn la diaib org tu camtu..!!

      Mari kita kaji., Sah2 ko ni pompuan sebab nak bermekap bagai (maybe gak Maknyah)., so yg konpius skrg ni, camne ko tau pepek dia lunyai bolos.?? dah try jilat ker..??? LESBIAN la ko kan..???? Molot hanjeng sgt..!! Sakit hati la tuh sbb jantan ko nak Fazura Rembat kan..??. sure ko ni antara list yg di-reject..!!!

      Busuk bangkai punye org,..!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      heh gila apa hang ni

      0

      0
  28. […] lalu telah menyambut hari jadinya yang ke 30 Selamat hari lahir dan semoga panjang umur Abang Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Cantik, Fazura, Kekal, Kini, Menawan, Tahun. […]

    0

    0
  29. Anonymous says:

    NADIYA NISAA LEBIH CANTIK DRP FAZURA……….

    0

    0
  30. Majidee says:

    dah 30 ..nape tak kawen lagi cik faz neh…nak tunggu anak raja minang ke???

    0

    0
  31. Anis says:

    Ingat kan umur Fazura dh 30++….rupanya baru 30…Nara pun..kalo nak membodek pun…agak2 la.. ada ke kata nampak cam 25…kalo cam Lisa Surihani nampak gak baby facenya..Fazura nie nampak matured la.

    0

    0
  32. aku says:

    kalau takat cantik plastik x der maknanya…bibir, hidung paling ketara buat surgery…cuba google fazura dulu2…mmg nmpak sgt hidung skrg making mancung…sbb tu org panggil fake fazura…

    0

    0
  33. yusrymainsodom says:

    Apsal lisa surihani nyer rambut blond??? Kata berpelajaran tinggi… mcm sundal jalanan jer? Brapa hinggit dik oi? RM5? ke posen jer?

    Gersang kot…??? Maklom, laki kaki sodom.

    0

    0
    • kerek says:

      itu fashion lah sakai. kau apa tahu? lantak dialah.
      rambut dia pun kau nak kecoh. pergi jalan lah weh! puihh

      0

      0
    • Nok-Nok-Nok says:

      Hoi Bodoh, tu rambut palsu la…!!! Jangan nk melacor kan org lain..!!

      Molot ko tu puaka tebing biru sanget..!!!

      0

      0
  34. Lin says:

    Fakezura cepatla kawin umo dah 30 toksah nak memilih sgt kesian saheizy sam asyik selalu dengan u. Banyak kali terserempak uoll kat kedai tom yam bukit antarabangsa. Pilih la Sam. U memang x sesuai dgn TM* itu. Dia kelas tersendiri u tu artis saje takat spm xda istimewanya banyak lg perempuan cantik2 muda berpelajaran n keturunan baik2 utk TM*. Moral of the story jgn bercinta lama sebab dia dah buka mata tgk gals kt luar, dia dah x pandang u lg.

    0

    0
  35. Berusgigi says:

    Org islam ke ni?

    0

    0
  36. beruang says:

    fazura mmg superb lawa,teringat muka dia iras linsay lohan (sebelum pembedahan)….

    0

    0
  37. akucinta says:

    siape setuju kalo aku ckp fazura ni ade iras2 muke org putih namenye danneel harris???kalo nak tau cari la danneel harris tu kat google image

    0

    0
  38. Shaf says:

    Inilah sundal paling klass kat malaysia ni…satu malam rm10000 ada mampu?

    0

    0
  39. Shaf says:

    Inilah perempuan sun*** paling klass kat malaysia ni…kerabat raja dah buang dah perempuan ni…mana tahu ada rakyat yang nak kan sisa2 kerabat. Baru ada kelas ye tak

    0

    0
  40. […] Nur Fazura Kini 30 Tahun, Kekal Cantik Dan Menawan (77) […]

    0

    0
  41. Maaaaa says:

    fazura 30 botox ehh -_-

    0

    0
  42. bole ahh says:

    umur 30 bottox ehh -_-

    0

    0