Written by AbangNara | February 19th, 2016

Baru-baru ini ketika majlis perkahwinan pereka fesyen Ruzaini, ramai selebriti terkemuka seperti Che Ta, Ziana Zain, Fazura dan Siti Nurhaliza yang telah menghadirkan diri. Namun yang paling mencuri perhatian sudah tentu kecomelan Aaisyah Dhia Rana, yang menjadi rebutan selebriti lain untuk bergambar dengan si comel itu. Salah seorang yang tidak melepaskan peluang tersebut adalah Fazura.

fazura

Caption yang ditulis oleh Fazura untuk gambarnya bersama Aaisyah Dhia Rana telah pun mencuri perhatian para peminat pelakon popular ini. Mana tidaknya, selain jelas terserlah sifat keibuan, hasrat Fazura untuk mendapat bayi seperti Aaisyah apabila berkahwin kelak telah mendapat reaksi yang amat positif. Abang Nara dah dapat bayangkan apabila Fazura berkahwin dan mendapat anak kelak. Confirm comel macam Aaisyah Dhia Rana.

fazura

Dengan usia sudah memasuki 30-an, sudah tentu Fazura sudah mula memikirkan tentang masa depannya. Memang sesuai sangat untuk Fazura menamatkan zaman solonya, menjadi seorang isteri dan seterusnya menjadi seorang ibu. Abang Nara yakin ramai yang mendoakan agar Fazura menemui lelaki yang boleh dijadikan suami. Lagi beberapa gambar Fazura di majlis perkahwinan Ruzaini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


fazura
fazura
fazura

fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 responses to Nur Fazura ‘Idam’ Dapat Anak Seperti Aaisyah Dhia Rana

  1. Anonymous says:

    cantiknyaa fazuraa

    0

    0
    • tomeiiii says:

      Ica dgn che ta posing samer la … dua2 pandang atas … hihihihi. Mini che ta posing. Gerammmnyeeee icaaa ni.

      0

      0
      • kerek says:

        tak minat langsung aku dengan ko ni kimk. sombong. ego tinggi melangit. dah terang2 salah pun masih nak menegakkan benang yang basah. sorry la.. fake je ko ni

        0

        0
    • Anonymous says:

      yuks..cantik di luar je..ego tinggi melangit.jenis taknak kalah..last but not least pernah main blue..blowjob..but nobody dare to talk about it..pasal tulah dia berani pijak kepala..mengada2..sorry to say.its a facts…that’s her hokey!!! saya berani berckp kerana benar..i ada bukti hokey!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      echa tu comel tahap infiniti, tp ngape muka mcm takut tgk auntie fazura atau nak tahan kentut.

      0

      0
    • kaklongkeypohchiiii says:

      suka tgk fazura dalam cerita langit cinta

      0

      0
    • soba says:

      fazura mcm ade iras syatilla melvin sikit.

      0

      0
    • Anonymous says:

      cantik ke haper? hidung buat..dulu hidung dia mcm bawng..perasan tak? nak jadi fan mesti prihatin..

      0

      0
  2. Pekerja Gomen says:

    Kahwin ngan abg la Faz..
    InsyaAllah lagi comel dari Aisyah kita leh buat.. eh dapat…

    0

    0
    • talk to my hand says:

      Abg gomen … fazura bukan tak nk abg tp poket abg tu yg tak mampu. Maintnce dia tinggi sngt. Tunggulah abg jd menteri kat gomen barulah faz pandng. Abg keje kuat2, sampi dpt jd mnteri kt gomen. Jngn asyik dok naip kat BN ni 24/7. Tupun tngk komen abg opis hour je agknya kat umah tenet slow .. ek. Mkna pulus x tebal. Pham2.KBye

      0

      0
  3. mamamamammama says:

    lol, lepasni kalau dia terbersin pun boleh masuk blog nara.

    0

    0
  4. Abang Zain JAMU GONCANG says:

    Kau nak anak macam Cik Ta? Kau kenalah CARAS Cik Ta punya husband…hahahaha

    0

    0
  5. Really??? says:

    Mak aiih….. GELI aku tengok jantan lembut berjambang yang terlebih EMO buat muka nak nangis tu… macam nak sumbat batang berus jamban je….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Itulah Riezman, partner Ruzaini.
      Best friend dia kahwin confirm la sedih… lepas ni payah nak ngeteh2 / mengopi di tgh malam sama2.
      Lagipun designer ni biasanya soft-hearted (sbb tu diorang talented and kreatif).

      0

      0
    • Pekerja Gomen says:

      Itulah Riezman, partner Ruzaini.
      Best friend dia kahwin confirm la sedih… lepas ni payah nak ngeteh2 / mengopi di tgh malam sama2.
      Lagipun designer ni biasanya soft-hearted (sbb tu diorang talented and kreatif).

      0

      0
    • yez really ... says:

      Kan … kan … kan. Ko baling beros jamban … aku nak baling selipar jambannnnn skali.

      0

      0
    • nak jer says:

      aku nk baling clorox, at least ada la kesan qu puteh kt dia…..best gak aksi baling2 nih

      0

      0
  6. Unknown says:

    Laki dlm gmbr last skali tuh siape ekk??

    0

    0
    • Pekerja Gomen says:

      Itulah Riezman, partner Ruzaini.
      Best friend dia kahwin confirm la sedih… lepas ni payah nak ngeteh2 / mengopi di tgh malam sama2.
      Lagipun designer ni biasanya soft-hearted (sbb tu diorang talented and kreatif).

      0

      0
      • yez really ... says:

        Abg gomen. Gi solat jumaat lah. Dok Bn sini lg. Bnyk2 doa dpt kawin dgn faz. Klu x dpt REDHA jer lah. Tak sekufu.

        0

        0
  7. ... says:

    che ta , no no no put make-up on aisyah face yaa. .

    0

    0
  8. Qu Hitam says:

    nak anak cri la yg betul2 jantan..
    ni asyik kwan ngan jantan kepit telo..mana mau nya..
    jgn lama sgt..nanti xpired..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Terserlah hidung plastik mu itu. Unless mu kawin mat salleh, baru la dpt yg ala2 ecah tuu. Kalau harap original gen ko tuh mana nk dpt, FAKEzura oiii… Sedor diri tu sikit.

    0

    0
  10. Apa dalam baju....?? says:

    Mak nyah yang baju turquoise tu… tolong jangan sumbat tisu atau stoking busuk anda dalam coli…. dah nampak macam nasi lemak Tasha Shila yang juling bersilikon tu….

    0

    0
  11. chetaktaulah says:

    Hmmmm……
    Teringat seseorang berpesan…
    “Jangan Taksub Dgn LARA dan AAISYAH”…
    nampak nya ada yg dah lupa…!!
    lol…………….

    0

    0
  12. joyah sporty says:

    pasni nk ank cam kajol dgn srk pn blh dpt dh..tu 1.5juta tgh beratur nk msk bangalasia..
    bodonya menteri2 skrg.. mcm rakyat bodo 1.5juta tu simpan utk PRU akan dtg
    bg msk awl, soh mamat2 bangla ni fasih bahasa melayu. pastu bg IC merah..
    bangang abadi nk mengenyangkn perut suku sakat
    merangkak la nnti cari rakyat yg teraniaya kt pdg masyar..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Bnde kecik pn nk bgtaw. Nara ni cuma nk ckupkan kpi (skt) utk upload 5-7 artikel baru setiap isnin-jumaat kot.

    0

    0
  14. nyah says:

    dlm gmbar ramai2 ada terlepas sekor bigfoot lembut……bhahaha ha ha ahmad al bab aku yang punya baha ha ha…

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Fazura ni byk dikelilingi bapok tua sebab tu dia sentiasa kelihatan win antara mereka. Bapok bapok tua tu yg byk make upkan dia….

    0

    0
  16. Laki pn blom ada.. ngidam anak comel mcm tu, mental ker apa..

    0

    1
    • saje jer says:

      kesian, ko punye statement kena dislike, agak2 empunya diri ke fan fanatik yg dislike terrrrrr….

      0

      0
  17. Anonymous says:

    dah takde story ke… alahai.. idam itu idam ini.. busannnnnnnn

    0

    0
  18. Anonymous says:

    wow macho ayu lah kawan Fazira Kimk ……………

    0

    0
  19. Anonymous says:

    hidung fake cmner nk dpt mcm anak che ta fakezura hoii?? kau kawen je dgn mana2 bapok bff kau tu

    0

    0
  20. Anonymous says:

    wah terpaksa kongsi si zain dengan RCW……… tentu banyak zuriat zain

    0

    0
  21. Anonymous says:

    gambar sorang2 tu muka mcm ema amiliana tu.. remaja yang kiut tu..hihii..

    0

    0
  22. order baby comel 1 boley? says:

    Anak semuanya pemberian tuhan. Mak ayah cun pun x semesti dpt anak yg sempurna. Sbb tu la bila mengandung kena berdoa. Bagi sy dpt anak sempurna fizikal mental pun da happy. Comel cam ecah tu bonus la di mata org. Btw all babies are cute in their way

    0

    0
  23. Anonymous says:

    cantik baju dan mekap fazura..baju tak sarat macam yang lain..sweet je :)

    0

    0
  24. fazura kimak says:

    haiyohhhh….pondannnnnnn semua pakai turun pakai sari bollywood. muka tetap jantan.
    semoga mereka diberi hidayah

    0

    0
  25. Anonymous says:

    aiyoooo makin menjadi jadi idong dia….google satu tgk gambar lama….idong mcm seeroomboonnggg kapal….sekarang nahhhh ewah mcm pokok kelapak!

    0

    0
  26. apeapejelah says:

    emmm..kena bermadu dgn che ta la kalo nk anak cam aaisyah..hehe

    0

    0