Written by AbangNara | February 24th, 2013

Nampaknya masalah gigi kuning Abang Nara akan selesai tidak lama lagi. Ini kerana Colgate telah muncul dengan produk Optic White dan melantik si cantik manis Nur Fazura sebagai dutanya. Tak lama lagi confirm Abang Nara akan tampil dengan gigi putih berseri macam Fazura.

nur fazura

Rezeki Nur Fazura pada tahun 2013 nampaknya semakin dimurahkan. Selain dilantik menjadi duta produk Colgate Optic White, Fazura juga kini kembali aktif berlakon. Malah dengar ceritanya, Fazura berharap agar tahun ini dapat mendirikan rumahtangga bersama orang tercinta.

nur fazura

Semoga tahun 2013 akan membawa lebih banyak kebahagiaan, peluang pekerjaan dan rezeki yang lebih banyak buat Fazura. Tahniah diucapkan atas perlantikan ini. Lagi 6 keping gambar Nur Fazura sebagai duta Colgate Optic White dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Colgate Malaysia.

P.S: Google Glass, cermin mata pintar dengan alat kawalan suara

nur fazura
nur fazura
nur fazura
nur fazura
nur fazura
nur fazura

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

66 responses to Nur Fazura Dilantik Sebagai Duta Colgate Optic White

  1. Haliza Misboon says:

    i loike fazura… muah2

    • fakezura says:

      lepas dah suntik muka, mancungkan hidung, betulkan gusi, besarkan tetek, barule dapat rupa mcm ni.dgr cita ex dia yg kerabat tu yg bayar. tapi cerita busuk dia tak boleh nak tanam dalam2 dah.mcm taik dalam tasik, akan timbul juga akhirnya.

      • Anonymous says:

        dia ni masih dengan tmj lagi ke?

        • Sweet minah jambu merah biru says:

          maseh la gak nye…kau tk tengok ke muka si fazura ni dia kan hepi je tuuu…lain lah kalau si tmj tu tunang ngan pompan lain macm si fiz !

        • Olga says:

          KESIAN…. tahun lepas boleh la nak mewah2 bergaya sakan dgn kasut lobotin, yela ada kerabat sponsor. senang2 je tolak tawaran Istanbul Aku Datang. yela tgh loaded masa tu! la ni dh kena dump pandai2 la bawak diri.. ye dak? terpaksa berlakon balik cr duit! sian! harap nanti masa berlakon xde yer scene pegang2 tgn lelaki, peluk2, baring atasa katil.. melanggar prinsip katanya. ikut cakap mak! kita tengok sejauh mana Miss FAKE ni boleh pergi!

        • minat bese2 je says:

          cam tak jer..dgr cite if nak masuk istana mane bole berlakon2 lagik.ritu member2 cite dpompuan len yg kulit hitam manis n tinggi

        • bukan says:

          bukan, sekarang ni kat kampung aku ada mak cik tu duk cakap fazura bercinta dengan pegawai bank. Selalu keluar dan selalu pakai baju colour sama. cuba siasat.

      • Anonymous says:

        fakezura,
        mende apa yg tak boleh tanam dalam2 tuh. Tak paham kawan….. cer citer.

      • Sweet minah jambu merah biru says:

        biar la dia nk injet muka dia nk besar kn tetek or nk betol kn gigi ke pe yg korang susah2 kn sangat ni nk buat ape ! bukan duit korang yg bayarrrr dh tentu mateair dia yg bayar kan tkpe lahhhhhh kenape nk marah kn fazura pulak !! nk eksen bagos pulakkkkkkkkkkkk korang2 ni yeak !!

      • Love u Faz.. says:

        I love Faz tapi cuma agak pelik kenapa dlm iklan tu nampak kurus sgt2 dan comel tp bila gambar dtg utk promosi mcm mengembang sikit… Faz ada masalah berat badan x konsisten kot.. Still ngan TMJ? Baguslah drpd bertukar2 boyfriend… setia pd yg satu ajer yg penting perkara baik mcm mendirikan masjid ni jgn dilengah2kan spy tak timbul fitnah

        • hanis haizi says:

          it’s PHOTOSHOP. badan dia mcm mana yg ko tgk masa promosilah. yg dalam iklan dah kena photoshop. tp sendu sgt la fazura ni, dia jd duta colgate? perlukah? Lux pun dah amek duta lain.

    • zura propa says:

      propa je keje minah ni.mcm le org x tau dia betulkan gigi kat dentist, buat bleaching sekali. =_= takda maknanya colgate.

      • Sweet minah jambu merah biru says:

        elehhhhh tu biasa lahhhh tkde ape yg nk di heran kan pasal gi dentist betolkn or kasi bleaching gigiiiiiiii minah jambu tk heran lah bende2 macm ni …fazura dia artis gigi nk kena beseh badan nk kena kurus n jangan gemok gedempol ! muka pon nk kena jambu selalu tk boleh selekeh selekeh n nk kena jaga diri jangan eksen alim dlm ape2 program Tv yg penting jangan cakap program masak memasak tu menipu penonton ok lov u fazuraaaaaa !

    • anzalmiang says:

      x fhm org amek dia jd duta. dah la tak habis sekolah. kena buang. yg amik dia jd duta ni nak org ikut dia ke, jd bohsia sampai kena buang sekolah?

      • Anonymous says:

        xpayah hina sgt lah org yg x abis skolah, xsemestinya dia tak berjaya pd masa akan dtg, ramai yg cemerlang SPM masuk U..lepas tu menganggur, fazura jd duta based on situasi masa skrg, mesti ad sebab colgate ambek fazura…colgate bukan bdoh nk ambek org bukan2..jatuh lah imej colgate nanti..btw aku bukan fan fazura..kihkihkih

    • aku says:

      dah die mmg cantek. layak la jd duta. korang jeles kenape.

    • joyah.. says:

      untung muka lawa.. blaja sampai UPSR,PMR tak amik larik umah pun leh berjaya…siap leh jadi permaisuri negeri lagi…
      harap anak2 joyah nanti muka lawa2 la noh, otak kosong pun takpe, muka cantik sure ramai yang sayang…

      • milah says:

        xsemestinya xabes sekolah otak kosong. xsemestinya sbb cantik sahaja boleh berjaya. dia ada aura, ada karisma, pandai bertutur bhsa inggeris. yg penting kene pandai mengambil manfaat peluang2 yg ada.

        • fazura kena buang skolah says:

          dia pandai tipu je konon pandai bertutur. dia kena buang dari program yg mengacara dgn marion caunter tu sbb dia tak boleh speak english kalau takda skrip. semuanya kena ada skrip / dia hafal. kalau tidak dia mmg tak boleh ckp inggeris. tu pasal dia gadoh dgn marion. marion tu ada ijazah lagi. apa kelas nak banding dgn bohsia kena buang sekolah, fazura.

    • kak timah says:

      korang ni dok kutuk2 fazura tu ada bukti ke??????dosa memfitnah tu lebih besar dari membunuh taw . . .sekian dari ustazah timah

    • miss leen says:

      baju merah bukan wulan juri maharajalawak mega ada pakai jugak ke..?

  2. Anonymous says:

    iklan over sangat editting la. obvious gila difference =.=

  3. soronso says:

    maya karin lebih jauh kedepan dari fakezura propa… dr segi filem, anugerah, pencapaian, duta produk…. tp plg best maya x pernah tayang apa yg dia ada mcm fazura..

    • tatatata tatataraaaa says:

      dan maya bukan gundik, mcm fake zura.biarpun gundik yg dah kena buang ke dalam longkang.

    • Sweet minah jambu merah biru says:

      maya karin jaoh kedepan dari fakezura propa kononnnnnnnnnnnnn !!!!! ape yg kau bebual ni ! merepek aje ! best best maya tapi bucuk bau kari nk buat happe !!! fazura jugak bagos pasal dia tk bucuk macm maya ;).

      • lala says:

        tapi ketiak fakezura basah

        • Sweet minah jambu merah biru says:

          eleh setakat basah tk heran lah …minah jambu bukan ketiak aje yg basah kalau berpeloh ! seluar dalam minah jambu pon ikot basah ! tk heran lah semua ni huh bwek !!!!

      • sorow says:

        bucuk bucuk maya ko pun xprnah bau…
        bucuk2 fazura semua org tahu..
        (wahh..pantun gitu)

        *org kata maya bucuk sbb dah tak da modal nak benci maya,kan… sweet my kak maya..pndai jaga diri… alih2 citer 10 tahun lepas dikorek… haktuihh la korang*

    • Ohsonija says:

      Nampaknya saudari soronso kena semak kat google image taip ‘maya karin bikini’ yer.. jangan fap fap fap sudah la yer :D peace.

  4. meluat says:

    kau hangin betul laa tengok blog baru page nara ni.kenapa asyik nak kena view henpon buruk bila nak baca gosip kan sini?buka nara nampak henpon buruk.tak payah letak henpon buruk sangat laa nak bagi orang view blog ni.tension kot.tukarlah nara.yang classic dulu2 lagi ok kot!!!!!!

  5. LENA says:

    KORANG NI SEMUA FAKE ZURA CLUB KE ??

  6. Anon says:

    Lantak dia la, yg dok busuk hati tu kenapa? Rezeki masing masing lah. Ada je yg busuk hati. If tkde haters tak sah kan? Takdela cakap yg aku ni minat Fazura, tp lantak dia la. Dia dpt duit, dpt pahala lg bila ada yg mngutuk. Bab aurat tu, wallahualam.

  7. ana sofia says:

    perasan ada satu gambar tu…abang yang pegang kamera tu tertidur ke ape…nampak mata putih je…haha…nice shot…so funny…

  8. Sweet minah jambu merah biru says:

    cantek fazura sweet betol tinggi lagi hehe sejok ibu mengandong..lov u fazuraaaaaaaa !

  9. mimi says:

    cantiknya fazura ni

  10. annagurl says:

    pada sapa yg ckp fazura propa semua duta produk propa..cth nya pantene korg ingat blhdpt rmbt cam tu ke kalo pkai pantene? sblm shoot iklan dia hntr lah model tu buat treatment rambut…pas tu barulah shoot iklan tu..yg lain-lain tu pun sama…oleh itu org akan terpengaruh lah dan beli..tapi bgs juga fazura ni dpt byk endorsement..org suka dia sb citer dia x byk masuk paper..x mcm stgh artis tu dah dpt endorsement bgs buat hal..tentulah syarikat lain pun tkt nak ambik diaorg..

  11. ala... says:

    suke fazura tapi nape nmpk cam body makcik yang dah ada anak dua? :(

  12. Ala... says:

    suke fazura even die plastic…tapi nape nmpak cam body makcik yg dah ada dua orang anak? :(

  13. Anonymous says:

    abg nara gg kuning ke?

  14. rynna says:

    lebih suke NEELOFA YG KUAT BEKERJA N USAHA SENDIRI,kan dulu TMJ MINAT NEELOFA TP DIA BOLAYAN..berbanding FAZURA YG PEMALAS DAN MENGHARAPKAN TMJ SEMATA dan AKHIRNYE DBUANG KE LONGKANG GUNDIK ISTANA TUHHH…kasihannnnn..NENEK AKU kalau semua MUKA BODY SUME COCOK PLASTIK SURGERY SEGALA pon CANTIK LA FFFFFFFFFFFFakezura……..INGAT KO SORANG KERRR

  15. sofea aidura says:

    cantiknye fazura……kontroversi pn kurg…berlakon bgus…sape yg mengata fazura kt sni sumenya jelez. jelez pd kelebihan dan kecantikkan yg ade pd FAZURA. biarlah Faz org nk ckp awk fake ke ape, klaw bnde tu sume x benar diorg yg BERDOSA. fake atau x hnya ALLAH sj yg tahu..yg kutuk awk kt sni sume sme je mcm diorg kutuk ciptaan ALLAH klaw ianya x benar…Subhanallah.

    • trollolol says:

      kurang kontroversi? ko lahir semalam ke?

      fazura ialah ratu kontroversi. senarai kontroversi dia:

      1) ketuk kepala orang kat kelab malam. gado berebut2 jantan lombok yg kaya
      2) kontroversi kena tangkap kat kelab malam kemudian kontroversi mabuk yg dinafikan
      3) kontroversi ketiak basah dan kaki kudis
      4) kontroversi bercuti dgn BF ke luar negara

      ckp tu biarlah berilmu sikit. buat kena gelak ja.

    • joyah.. says:

      nampak fazura sengih cantik skit lupa trus kontroversi dia yg melambak selama ni ye..
      trollol aku tambah skit lg,
      – skolah tak habis, lari skolah tak amik PMR , skolah sampai tingkat 3 jek, pelajar bermasalah sekolah, kena buang.. ( kontroversi diawal2 kemunculan dia dlm bidang lakonan)..
      – belasah seorang perempuan di disko, (isteri seseorang, sebab isteri org tu marah, fazura main dgn laki dia..), turun naik mahkamah setahun jugak…

  16. cik embun says:

    Igt baju yg Wulan pkai masa MLM Final baju sndiri..sponsor rupanya. Faz xpenah tgk MLM kot.. ;))(Min:8.02)

    • what goes round, comes round says:

      dah kena dumped. bf dah takda utk sponsor baju mahal. terpaksa la pakai baju recycle designer lain. padan muka kau pajurah!

  17. mulut celupar says:

    fazura cantekk..serius..senyuman manis ( xtermasuk perangai,k ) kbye

  18. Haliza Misboon says:

    xnmpk tiak basah pun.. korang je propa lebih..
    btw berpeluh tu adat la.. dah nama manusia..

    • fazura ketiak lenjun says:

      • Haliza Misboon says:

        kain satin mmg la obvious kalu kena air..
        tp manusia mmg berpeluh.. lain la kalu ikan ke..
        ko sniri pun time upload pic ni berpeluh tiak2 hangit ko tu..
        ops.. maybe ko xberpeluh sbb ko ikan dugong..

        • fazura si gundik says:

          bodoh sgt pencacai fazura. normal apanya ketiak basah lenjun mcm fazura? tak pernah pulak aku nampak orang yg berjalan kat public tiak basah lenjun mcm fazura ni. nampak sgt minah ni pengotor, geli tgk, muka dah mekap tebal2, ketiak bangla pun kalah.

  19. ............ says:

    lantak la apa y org cakap..tpi fazura memg cantik….kalau ketiak dia basah…pengomen d BN ni x pernah ke ketiak basah ke…cakap org pandai..tpi diri sendiri x btl….

  20. Roza says:

    Hrm. Banyak betul dosa Fazura kat korang eh? Kemain lagi aibkan orang kan :)

    • sofea aidura says:

      yup! btol tu Roza. byk btol agknye dosa Fazura kt diorg. asek aibkn org je x abes2. korg sume yg kutuk fazura jgn igt korg SEMPURNA sgt. kite sbg hamba Allah x de yg sempurna melainkn DIA yg menciptakn kite.
      To trollolol – ko mmg pndai senaraikan aib org. x pe, nnt jwb la sume ape yg ko tulis ni di AKHIRAT.

      • fazura the gundeks says:

        minta fazura jawab apa yg dia buat kat lopak kat akhirat jugak.

        kalau fazura ni baek, tak kacau orang, orang pun x kesah kat dia. tapi sbb perangai dia cam haram suka burukkan org lain, org marah kat dia.

        • fazura pengotor says:

          bongoknya yg kata tak tau apa yg jd antara lopak ngan fakezura. dah terang2 fakezura maki lopak katek kat twitter, perempuan sial la, beruk la. dah la bodoh, kena buang sekolah. busuk perut lak tu. dah tua buat cara tua la fakezura. gundek yg dah kena buang. ko takut kan nak gi johor sbb ada kerabat dah ban ko dari sana? kalo perangai baik, tentu org tak marah.

  21. miamor says:

    Entah..kesian sy tgk umat manusia skrg yg dengki antara satu sama lain..dorang duk bercakap mengaibkan org satu2 tak takut ke?biar la dosa dia dgn Allah..kita sbgai saudara kalau nak menegur ada caranya..ni buat BN ni tempat luah perasaan korang.

  22. anak sedara pah bedah says:

    suka ati korg ler nk kata ape pun kt fazura…aku tetap minat giler kt fazura ni…maybe muka aku ade iras2 fazura kot….bkn aku nk perasan k..tp ramai kwn2 aku ckp cmtu kot…so,aku redha je laa ….hihihi..

  23. Anonymous says:

    harap muka cantik dan berbakat tapi sanggup nak mengharap jadi p*******i. tak takut kena tendang ke. muka cam ko ni masa muda memang orang nak, dah tua nanti ko dicampaknya. fikir baik baik jangan jadi pisau cukur sangat.

    • Sweet minah jambu merah biru says:

      dh tua kalau pandai hias diri laku jugak tau ….orang muda kalau tk pandai hias diri pengotor pemalas tk reti kemas tk tau masak nk buat happe !!!! pas tu nk mintak hantaran ribu2 bila atas katil kaku macm kayu nk mampos nk buat happe !!! fazura u rilek dulu ok biar dorang2 ni cakap pasal u…buat masa ni u buat bodoh aje janji u saksek dlm kerjaya u..

  24. Sweet minah jambu merah biru says:

    tengok kain lah kalau nk cakap ketiak fazura ni basah paham tk….kalau datuk siti pakai kain macm fazura pakai ni pon basah jugakkkkkkkkkkkkkk….ketiak basah yg nak di heran kan eeeeeeeeeee benot betol !!! kalau nampak kutu kt bulu ketiak fazura tu boleh lah nk di kecoh kn !!!!

    • ketiak aku x basah punnn says:

      ala kalau tok ti ketiak basah suma bt2 x nmpk jer..cam la aku x tau perangai fan tok ti ni..ape tok ti sume betulllllllllllllllllll jer…termasuk la rampas laki org !!!

  25. fasha syg jejai y mcm muke tua tu. says:

    fazura yg cantekkk..ups..tol ke die x pndai speaking wei…

  26. apple says:

    fajura ini..P.A nya pakai handbag 40 ribu ringgit malaysia..berapa dia bayar P.A nye sebulan ya…gaji fajura pula?…
    enggak bisa congak….lumayah duh!

  27. JOHOR says:

    Eeuuwwww fazura niii,geli okeh!!