Written by AbangNara | February 24th, 2013

Nampaknya masalah gigi kuning Abang Nara akan selesai tidak lama lagi. Ini kerana Colgate telah muncul dengan produk Optic White dan melantik si cantik manis Nur Fazura sebagai dutanya. Tak lama lagi confirm Abang Nara akan tampil dengan gigi putih berseri macam Fazura.

nur fazura

Rezeki Nur Fazura pada tahun 2013 nampaknya semakin dimurahkan. Selain dilantik menjadi duta produk Colgate Optic White, Fazura juga kini kembali aktif berlakon. Malah dengar ceritanya, Fazura berharap agar tahun ini dapat mendirikan rumahtangga bersama orang tercinta.

nur fazura

Semoga tahun 2013 akan membawa lebih banyak kebahagiaan, peluang pekerjaan dan rezeki yang lebih banyak buat Fazura. Tahniah diucapkan atas perlantikan ini. Lagi 6 keping gambar Nur Fazura sebagai duta Colgate Optic White dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Colgate Malaysia.

P.S: Google Glass, cermin mata pintar dengan alat kawalan suara

nur fazura
nur fazura
nur fazura
nur fazura
nur fazura
nur fazura

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

66 responses to Nur Fazura Dilantik Sebagai Duta Colgate Optic White

  1. Haliza Misboon says:

    i loike fazura… muah2

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 17
    • fakezura says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 74
      • Anonymous says:

        dia ni masih dengan tmj lagi ke?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 9
        • Sweet minah jambu merah biru says:

          maseh la gak nye…kau tk tengok ke muka si fazura ni dia kan hepi je tuuu…lain lah kalau si tmj tu tunang ngan pompan lain macm si fiz !

          Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 13
        • Olga says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 54
        • minat bese2 je says:

          cam tak jer..dgr cite if nak masuk istana mane bole berlakon2 lagik.ritu member2 cite dpompuan len yg kulit hitam manis n tinggi

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
        • bukan says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 26
      • Anonymous says:

        fakezura,
        mende apa yg tak boleh tanam dalam2 tuh. Tak paham kawan….. cer citer.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 16
      • Sweet minah jambu merah biru says:

        biar la dia nk injet muka dia nk besar kn tetek or nk betol kn gigi ke pe yg korang susah2 kn sangat ni nk buat ape ! bukan duit korang yg bayarrrr dh tentu mateair dia yg bayar kan tkpe lahhhhhh kenape nk marah kn fazura pulak !! nk eksen bagos pulakkkkkkkkkkkk korang2 ni yeak !!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 18
      • Love u Faz.. says:

        I love Faz tapi cuma agak pelik kenapa dlm iklan tu nampak kurus sgt2 dan comel tp bila gambar dtg utk promosi mcm mengembang sikit… Faz ada masalah berat badan x konsisten kot.. Still ngan TMJ? Baguslah drpd bertukar2 boyfriend… setia pd yg satu ajer yg penting perkara baik mcm mendirikan masjid ni jgn dilengah2kan spy tak timbul fitnah

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 10
        • hanis haizi says:

          it’s PHOTOSHOP. badan dia mcm mana yg ko tgk masa promosilah. yg dalam iklan dah kena photoshop. tp sendu sgt la fazura ni, dia jd duta colgate? perlukah? Lux pun dah amek duta lain.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 4
    • zura propa says:

      propa je keje minah ni.mcm le org x tau dia betulkan gigi kat dentist, buat bleaching sekali. =_= takda maknanya colgate.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 11
      • Sweet minah jambu merah biru says:

        elehhhhh tu biasa lahhhh tkde ape yg nk di heran kan pasal gi dentist betolkn or kasi bleaching gigiiiiiiii minah jambu tk heran lah bende2 macm ni …fazura dia artis gigi nk kena beseh badan nk kena kurus n jangan gemok gedempol ! muka pon nk kena jambu selalu tk boleh selekeh selekeh n nk kena jaga diri jangan eksen alim dlm ape2 program Tv yg penting jangan cakap program masak memasak tu menipu penonton ok lov u fazuraaaaaa !

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 9
    • anzalmiang says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 55
      • Anonymous says:

        xpayah hina sgt lah org yg x abis skolah, xsemestinya dia tak berjaya pd masa akan dtg, ramai yg cemerlang SPM masuk U..lepas tu menganggur, fazura jd duta based on situasi masa skrg, mesti ad sebab colgate ambek fazura…colgate bukan bdoh nk ambek org bukan2..jatuh lah imej colgate nanti..btw aku bukan fan fazura..kihkihkih

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 25
    • aku says:

      dah die mmg cantek. layak la jd duta. korang jeles kenape.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 18
    • joyah.. says:

      untung muka lawa.. blaja sampai UPSR,PMR tak amik larik umah pun leh berjaya…siap leh jadi permaisuri negeri lagi…
      harap anak2 joyah nanti muka lawa2 la noh, otak kosong pun takpe, muka cantik sure ramai yang sayang…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 11
      • milah says:

        xsemestinya xabes sekolah otak kosong. xsemestinya sbb cantik sahaja boleh berjaya. dia ada aura, ada karisma, pandai bertutur bhsa inggeris. yg penting kene pandai mengambil manfaat peluang2 yg ada.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 29 Thumb down 24
        • fazura kena buang skolah says:

          dia pandai tipu je konon pandai bertutur. dia kena buang dari program yg mengacara dgn marion caunter tu sbb dia tak boleh speak english kalau takda skrip. semuanya kena ada skrip / dia hafal. kalau tidak dia mmg tak boleh ckp inggeris. tu pasal dia gadoh dgn marion. marion tu ada ijazah lagi. apa kelas nak banding dgn bohsia kena buang sekolah, fazura.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 16
    • kak timah says:

      korang ni dok kutuk2 fazura tu ada bukti ke??????dosa memfitnah tu lebih besar dari membunuh taw . . .sekian dari ustazah timah

      Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 12
    • miss leen says:

      baju merah bukan wulan juri maharajalawak mega ada pakai jugak ke..?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Anonymous says:

    iklan over sangat editting la. obvious gila difference =.=

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 4
  3. soronso says:

    maya karin lebih jauh kedepan dari fakezura propa… dr segi filem, anugerah, pencapaian, duta produk…. tp plg best maya x pernah tayang apa yg dia ada mcm fazura..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 14
    • tatatata tatataraaaa says:

      dan maya bukan gundik, mcm fake zura.biarpun gundik yg dah kena buang ke dalam longkang.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 14
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      maya karin jaoh kedepan dari fakezura propa kononnnnnnnnnnnnn !!!!! ape yg kau bebual ni ! merepek aje ! best best maya tapi bucuk bau kari nk buat happe !!! fazura jugak bagos pasal dia tk bucuk macm maya ;).

      Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 23
      • lala says:

        tapi ketiak fakezura basah

        Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 8
        • Sweet minah jambu merah biru says:

          eleh setakat basah tk heran lah …minah jambu bukan ketiak aje yg basah kalau berpeloh ! seluar dalam minah jambu pon ikot basah ! tk heran lah semua ni huh bwek !!!!

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • sorow says:

        bucuk bucuk maya ko pun xprnah bau…
        bucuk2 fazura semua org tahu..
        (wahh..pantun gitu)

        *org kata maya bucuk sbb dah tak da modal nak benci maya,kan… sweet my kak maya..pndai jaga diri… alih2 citer 10 tahun lepas dikorek… haktuihh la korang*

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
    • Ohsonija says:

      Nampaknya saudari soronso kena semak kat google image taip ‘maya karin bikini’ yer.. jangan fap fap fap sudah la yer :D peace.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. meluat says:

    kau hangin betul laa tengok blog baru page nara ni.kenapa asyik nak kena view henpon buruk bila nak baca gosip kan sini?buka nara nampak henpon buruk.tak payah letak henpon buruk sangat laa nak bagi orang view blog ni.tension kot.tukarlah nara.yang classic dulu2 lagi ok kot!!!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
  5. LENA says:

    KORANG NI SEMUA FAKE ZURA CLUB KE ??

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
  6. Anon says:

    Lantak dia la, yg dok busuk hati tu kenapa? Rezeki masing masing lah. Ada je yg busuk hati. If tkde haters tak sah kan? Takdela cakap yg aku ni minat Fazura, tp lantak dia la. Dia dpt duit, dpt pahala lg bila ada yg mngutuk. Bab aurat tu, wallahualam.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 21 Thumb down 19
  7. ana sofia says:

    perasan ada satu gambar tu…abang yang pegang kamera tu tertidur ke ape…nampak mata putih je…haha…nice shot…so funny…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  8. Sweet minah jambu merah biru says:

    cantek fazura sweet betol tinggi lagi hehe sejok ibu mengandong..lov u fazuraaaaaaaa !

    Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 10
  9. mimi says:

    cantiknya fazura ni

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 5
  10. annagurl says:

    pada sapa yg ckp fazura propa semua duta produk propa..cth nya pantene korg ingat blhdpt rmbt cam tu ke kalo pkai pantene? sblm shoot iklan dia hntr lah model tu buat treatment rambut…pas tu barulah shoot iklan tu..yg lain-lain tu pun sama…oleh itu org akan terpengaruh lah dan beli..tapi bgs juga fazura ni dpt byk endorsement..org suka dia sb citer dia x byk masuk paper..x mcm stgh artis tu dah dpt endorsement bgs buat hal..tentulah syarikat lain pun tkt nak ambik diaorg..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 6
  11. ala... says:

    suke fazura tapi nape nmpk cam body makcik yang dah ada anak dua? :(

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
  12. Ala... says:

    suke fazura even die plastic…tapi nape nmpak cam body makcik yg dah ada dua orang anak? :(

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 6
  13. Anonymous says:

    abg nara gg kuning ke?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
    • gigi aku putih says:

      aah..gg abg nara mmg kuning..siap berkerak2 lg…abg nara malas gosok gg kotttt…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  14. rynna says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 40
  15. sofea aidura says:

    cantiknye fazura……kontroversi pn kurg…berlakon bgus…sape yg mengata fazura kt sni sumenya jelez. jelez pd kelebihan dan kecantikkan yg ade pd FAZURA. biarlah Faz org nk ckp awk fake ke ape, klaw bnde tu sume x benar diorg yg BERDOSA. fake atau x hnya ALLAH sj yg tahu..yg kutuk awk kt sni sume sme je mcm diorg kutuk ciptaan ALLAH klaw ianya x benar…Subhanallah.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 23 Thumb down 15
    • trollolol says:

      kurang kontroversi? ko lahir semalam ke?

      fazura ialah ratu kontroversi. senarai kontroversi dia:

      1) ketuk kepala orang kat kelab malam. gado berebut2 jantan lombok yg kaya
      2) kontroversi kena tangkap kat kelab malam kemudian kontroversi mabuk yg dinafikan
      3) kontroversi ketiak basah dan kaki kudis
      4) kontroversi bercuti dgn BF ke luar negara

      ckp tu biarlah berilmu sikit. buat kena gelak ja.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 17
    • joyah.. says:

      nampak fazura sengih cantik skit lupa trus kontroversi dia yg melambak selama ni ye..
      trollol aku tambah skit lg,
      – skolah tak habis, lari skolah tak amik PMR , skolah sampai tingkat 3 jek, pelajar bermasalah sekolah, kena buang.. ( kontroversi diawal2 kemunculan dia dlm bidang lakonan)..
      – belasah seorang perempuan di disko, (isteri seseorang, sebab isteri org tu marah, fazura main dgn laki dia..), turun naik mahkamah setahun jugak…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
  16. cik embun says:

    Igt baju yg Wulan pkai masa MLM Final baju sndiri..sponsor rupanya. Faz xpenah tgk MLM kot.. ;))(Min:8.02)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • what goes round, comes round says:

      dah kena dumped. bf dah takda utk sponsor baju mahal. terpaksa la pakai baju recycle designer lain. padan muka kau pajurah!

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  17. mulut celupar says:

    fazura cantekk..serius..senyuman manis ( xtermasuk perangai,k ) kbye

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 4
  18. Haliza Misboon says:

    xnmpk tiak basah pun.. korang je propa lebih..
    btw berpeluh tu adat la.. dah nama manusia..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 4
    • fazura ketiak lenjun says:

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 8
      • Haliza Misboon says:

        kain satin mmg la obvious kalu kena air..
        tp manusia mmg berpeluh.. lain la kalu ikan ke..
        ko sniri pun time upload pic ni berpeluh tiak2 hangit ko tu..
        ops.. maybe ko xberpeluh sbb ko ikan dugong..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 14
        • fazura si gundik says:

          bodoh sgt pencacai fazura. normal apanya ketiak basah lenjun mcm fazura? tak pernah pulak aku nampak orang yg berjalan kat public tiak basah lenjun mcm fazura ni. nampak sgt minah ni pengotor, geli tgk, muka dah mekap tebal2, ketiak bangla pun kalah.

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  19. ............ says:

    lantak la apa y org cakap..tpi fazura memg cantik….kalau ketiak dia basah…pengomen d BN ni x pernah ke ketiak basah ke…cakap org pandai..tpi diri sendiri x btl….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 8
  20. Roza says:

    Hrm. Banyak betul dosa Fazura kat korang eh? Kemain lagi aibkan orang kan :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 5
    • sofea aidura says:

      yup! btol tu Roza. byk btol agknye dosa Fazura kt diorg. asek aibkn org je x abes2. korg sume yg kutuk fazura jgn igt korg SEMPURNA sgt. kite sbg hamba Allah x de yg sempurna melainkn DIA yg menciptakn kite.
      To trollolol – ko mmg pndai senaraikan aib org. x pe, nnt jwb la sume ape yg ko tulis ni di AKHIRAT.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
      • fazura the gundeks says:

        minta fazura jawab apa yg dia buat kat lopak kat akhirat jugak.

        kalau fazura ni baek, tak kacau orang, orang pun x kesah kat dia. tapi sbb perangai dia cam haram suka burukkan org lain, org marah kat dia.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 11
        • fazura pengotor says:

          bongoknya yg kata tak tau apa yg jd antara lopak ngan fakezura. dah terang2 fakezura maki lopak katek kat twitter, perempuan sial la, beruk la. dah la bodoh, kena buang sekolah. busuk perut lak tu. dah tua buat cara tua la fakezura. gundek yg dah kena buang. ko takut kan nak gi johor sbb ada kerabat dah ban ko dari sana? kalo perangai baik, tentu org tak marah.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 7
  21. miamor says:

    Entah..kesian sy tgk umat manusia skrg yg dengki antara satu sama lain..dorang duk bercakap mengaibkan org satu2 tak takut ke?biar la dosa dia dgn Allah..kita sbgai saudara kalau nak menegur ada caranya..ni buat BN ni tempat luah perasaan korang.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  22. anak sedara pah bedah says:

    suka ati korg ler nk kata ape pun kt fazura…aku tetap minat giler kt fazura ni…maybe muka aku ade iras2 fazura kot….bkn aku nk perasan k..tp ramai kwn2 aku ckp cmtu kot…so,aku redha je laa ….hihihi..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
  23. Anonymous says:

    harap muka cantik dan berbakat tapi sanggup nak mengharap jadi p*******i. tak takut kena tendang ke. muka cam ko ni masa muda memang orang nak, dah tua nanti ko dicampaknya. fikir baik baik jangan jadi pisau cukur sangat.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      dh tua kalau pandai hias diri laku jugak tau ….orang muda kalau tk pandai hias diri pengotor pemalas tk reti kemas tk tau masak nk buat happe !!!! pas tu nk mintak hantaran ribu2 bila atas katil kaku macm kayu nk mampos nk buat happe !!! fazura u rilek dulu ok biar dorang2 ni cakap pasal u…buat masa ni u buat bodoh aje janji u saksek dlm kerjaya u..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  24. Sweet minah jambu merah biru says:

    tengok kain lah kalau nk cakap ketiak fazura ni basah paham tk….kalau datuk siti pakai kain macm fazura pakai ni pon basah jugakkkkkkkkkkkkkk….ketiak basah yg nak di heran kan eeeeeeeeeee benot betol !!! kalau nampak kutu kt bulu ketiak fazura tu boleh lah nk di kecoh kn !!!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
    • ketiak aku x basah punnn says:

      ala kalau tok ti ketiak basah suma bt2 x nmpk jer..cam la aku x tau perangai fan tok ti ni..ape tok ti sume betulllllllllllllllllll jer…termasuk la rampas laki org !!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. fasha syg jejai y mcm muke tua tu. says:

    fazura yg cantekkk..ups..tol ke die x pndai speaking wei…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. apple says:

    fajura ini..P.A nya pakai handbag 40 ribu ringgit malaysia..berapa dia bayar P.A nye sebulan ya…gaji fajura pula?…
    enggak bisa congak….lumayah duh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  27. JOHOR says:

    Eeuuwwww fazura niii,geli okeh!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1