Written by AbangNara | November 30th, 2011

Ada dua sisi yang berbeza bagi Nur Fazura untuk majalah GLAM dan majalah EH! kali ini. Namun kedua-duanya tetap menyerlahkan kecantikan Fazura. Kesimpulannya, orang kalau dah cantik, buatlah fesyen tangkap gambar macam mana pun, tetap akan timbul kecantikannya. Tak gitu?

fazura glam eh

Secara jujur Abang Nara lebih menggemari sisi Fazura yang tampak ceria untuk cover majalah EH!. Anda pulak suka yang mana satu?

fazura glam eh

Apa pun Abang Nara nak ucapkan tahniah kepada Fazura kerana pada tahun 2011 ini Abang Nara nampak populariti dan mutu lakonan Fazura semakin mantap. Semoga perkembangan sihat ini dapat dibawa ke tahun 2012 kelak. Sila LIKE Facebook Fazura tanda sokongan anda kepada si cantik manis ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

64 responses to Nur Fazura Dalam Majalah GLAM Dan EH!

  1. mixgirl says:

    cun!!!
    aku rasa fazura lg elok pegang watak izzah dlm filem ombak rindu…sbb watak izzah adalah sorg remaja n ayu…
    wlaupn fazura x berapa nk remaja tp muka dia comel keanak2kan…n wajah gadis yg sejuk mata memandang..

    0
    0
  2. kaseh suci says:

    fazura memang cantik !

    0
    0
    • mari mengurat saye says:

      aku suke sgt dgn fazura ni
      dah la cantik
      pastu xde gosip2 liar
      xla seksi sangat
      laki2 tgk pon, x rase nak ‘aummmmm’

      0
      0
  3. ice delia says:

    i suke tgok pic glam klasik n manis…

    0
    0
  4. nurehan says:

    sgt like fazura! love love love..dua2 cover pon suke

    0
    0
  5. pecah kepala says:

    aku suke tgk muke fazura ni… Sememangnya ayu n cntik…lembut je muka dia…i likeeee!!!!

    0
    0
  6. aku diam aje.... says:

    cantik!

    0
    0
  7. Nuri says:

    mm..mmg mcm sesuai if fazura dpt role izzah ombak rindu..sokong mixgirl..

    0
    0
  8. bunga kantan says:

    Yg cover majalah eh! tuh mcm Blair Waldorf (Gossip Girl) plak

    0
    0
  9. wahaha says:

    suka klu fazura yg berlakon dlm ombak rindu tu.. tp maya karin plak dah dipilih.. :(

    0
    0
  10. sayeee says:

    dlm EH tu dye nmpk mcm heroin twilight tu.
    tp lg suka dlm glam. Classic n classy.

    0
    0
  11. Di Azri says:

    cantix btl fazura ni kan….haih… :)

    0
    0
  12. tutti fruitti says:

    yes…mmg fazura dianugerahkan wajah yg cukup ayu….mmg cantik sgt…tak kira apalah posenya….i luv fazura…

    0
    0
  13. zasyagirlgirl says:

    aku pun suka Fazura nie…. xde gosip2 hangat lagi hot.. cun mmg cun dah

    0
    0
  14. eliya nafisha says:

    terbaekla ….. hrp dia x la seksi mcm dulu2 …

    0
    0
  15. zue says:

    Beautiful girl.kenapalah bukan dia yg jd heroin OMBAK RINDU tu? Lg bst kot tgk klu dia yg jd izzah tu dgn aaron aziz yg hensem tu..huhu..

    0
    0
  16. laling says:

    tomeyyy nyeer … sejuk mata memandang … harap2 dia maintain ayu … xyah dedah2 utk nampak sexy, yg bertutup adakala lebih sexy dari yg telanjang .. oppss… sowy ….

    0
    0
  17. Sushi says:

    cuba kasi siti pakai baju camtuh…pastu wat action camtuh….hermm mesti korang ckp seksi…..

    FAZURA CANTEK DAN SEKSI JUGAK…SAME JEE..
    XDE KURANGNYER YANG LAEN2…

    0
    0
    • Glam says:

      Apa ko meroyan ni minah?

      tetiba pulak ko cakap pasal siti nurhaliza debab tu?

      orang citer pasal fazura

      ko dok pomot siti tu pasal?

      0
      0
  18. namaakuM says:

    ishhh..dari dulu lagi aku admire si fazura nieh..

    suka sgt tengok dia! ;)

    0
    0
  19. bellalula says:

    dlu xsuke die..tp now makin minat lak ehee

    0
    0
  20. enaejum says:

    terrrrrrbaaaekkkkk!!!!!!

    0
    0
  21. daemyoonhae says:

    PRETTY SIOT. XD

    0
    0
  22. cty says:

    cute + cantik kak FAZURA paling cantik antara sume artis..:)

    0
    0
  23. cty says:

    cute + cantik..kak FAZURA paling cantik antara sume artis..:)

    0
    0
  24. Anoy says:

    Tgk la kekasih dia siapa. Kau gila nak keluar gossip2 Fazura yang tak baik? Ade kene pancung kang

    0
    0
  25. Dr. Fazeley says:

    ehh bukan die betudong ke skrg?? atau mmg die free hair? aku dgr pas drama tahajud cinta die nk betudong?? apapon die mmg cun..

    0
    0
  26. Velagak Diva says:

    3 PERKARA NAPE I LOIKE FAZURA NEYHH.,

    1. BERFESYEN MMG CLAZZ GILER X MCM SESETENGAH ARTIS YANG WADROBE MALFUNCTION ! Oppsss.,, hehe

    2. XDER GOSIP LIAR X TENTU HALA, X MENUNJUK WLAUPON PKAI BRG MAHAL NAK MATIIKKK.

    3. PALING AKU SUKE! X PERNAH OVER MAKEUP MCM ARTIS YG MUKE CAM HANTU TUT ! *ehhh cth : Rozita Pak wan hahahahah

    0
    0
  27. kuikuikui says:

    wekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..last!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  28. KNEE-LOW-FAR says:

    takde la cantik sangat…kneeLOWfar and fasa sendat lagi cantik….

    0
    0
  29. huk oloh says:

    saya suka sangat kak fazura. cantik menarik. lawa sesangat. muke orang kite je, tapi semua terletak. cantek nye..

    0
    0
  30. Reena says:

    She’s gojes, voge de vass & classy..mek suker sangat! Faz ni dressing ala2 standard cam Camelia. Tak payah over cam fasha sampai nak dedah bagai.. simple but still terserlah keayuan wajah tu. Lakonan dia pun bagus. Kalau gedik, gedik abis. Kalau baik, baik sangat. I loike..

    0
    0
  31. Diana Amir Nordin says:

    Dalam Majalah Lisa, die pon jadi First Cover…mmg meletop Faz Bulan ni…Siap Majalah Lisa pinjam plus guna Kasut Christian loboutin koleksi peribadi Faz lagi nak buat Photoshoot…She’s got style…just perfect…

    0
    0
  32. PondanSepi says:

    LG SUKA COVER MAJALAH EH! NAMPAK SWEET JE!

    0
    0
  33. muim says:

    artis malaysia yg malay true beauty ialah fazura.fasha sanda n neelofa..yg len byk celop..

    0
    0
  34. nur fazira says:

    pernah jumpa fazura kt jb mmg cntik giler la die ni…trus minat kt die

    0
    0
  35. Fahrul says:

    Mintak2 la vip (kerabat ok) yg menaja si faz selama ni, akan mengambil dia sbg isteri yg sah! Jgn habis madu serpah di buang atau di buat pemain simpanan je.. Love u lah Faz! Kelass ko!

    0
    0
  36. Eleazar says:

    on glam magazine she look absolutely gorgeous..classical beauty with high fashion…but if she smize a little bit give tension on d eyes it would be stunning..second magazine im not fan of her…i know she can do better than that..seem like she was in pain,lack of energy and amateur..other than that no doubt she have that beauty….first magazine in…second out…peace :)

    0
    0
  37. Syaaa says:

    untunglah tengku mahkota Johor dapat dia ..
    sangat cantik !!

    0
    0
  38. akupunyesukala says:

    Fazura awesome!

    0
    0
  39. ishhh says:

    true beauty fazura aku sokong.tp fasha sendat and neelofa..euwww~~i don’t think so la.Peace..

    0
    0
  40. penghuni alam says:

    SEINGAT HAKU KAN FAZURA…AROON AZIZ DAN MAYA GANDINGAN MANTAP DLM FILEM PISAU CUKUR….FAZURA STILL SESSSUAI JD WATAK UTAMA OMBQAK RINDU

    0
    0
  41. Rina Molestina says:

    Pernah jumpa die, masyaallah baiknya,x sambong lansung,satgi boleh plak borak2 mcm dh lama kenal.i luv u fazura.xoxo

    0
    0
  42. kusochon says:

    wow, cun sial!

    0
    0
  43. Nieza says:

    hehhehehe abg nara perasan tak hidung fazura macam ada beza kan ??? actually abg nara nak tgk org perasan ke tak.. :) paling ketara tgk kat red carpet FFM – 24

    0
    0
  44. huhs says:

    anyone perasan, ada pelik di hidung fazura.. i thinnk…

    0
    0
  45. FAZLEENA GILO says:

    x minat kat ppoan niee cos idongg dia burok sngt, mcm idong ………..!!

    0
    0