Written by AbangNara | November 30th, 2011

Ada dua sisi yang berbeza bagi Nur Fazura untuk majalah GLAM dan majalah EH! kali ini. Namun kedua-duanya tetap menyerlahkan kecantikan Fazura. Kesimpulannya, orang kalau dah cantik, buatlah fesyen tangkap gambar macam mana pun, tetap akan timbul kecantikannya. Tak gitu?

fazura glam eh

Secara jujur Abang Nara lebih menggemari sisi Fazura yang tampak ceria untuk cover majalah EH!. Anda pulak suka yang mana satu?

fazura glam eh

Apa pun Abang Nara nak ucapkan tahniah kepada Fazura kerana pada tahun 2011 ini Abang Nara nampak populariti dan mutu lakonan Fazura semakin mantap. Semoga perkembangan sihat ini dapat dibawa ke tahun 2012 kelak. Sila LIKE Facebook Fazura tanda sokongan anda kepada si cantik manis ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

64 responses to Nur Fazura Dalam Majalah GLAM Dan EH!

  1. mixgirl says:

    cun!!!
    aku rasa fazura lg elok pegang watak izzah dlm filem ombak rindu…sbb watak izzah adalah sorg remaja n ayu…
    wlaupn fazura x berapa nk remaja tp muka dia comel keanak2kan…n wajah gadis yg sejuk mata memandang..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 161 Thumb down 1
    • haku says:

      sgt setuju..maya karin xde muka kg la..better fazura lg kot

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 80 Thumb down 1
    • rooney macaroni says:

      aah la…sesuai..muke fazura kan muka budak kampung yang cun n ayu…kalau fazura berlakon,mesti lagi menyerlahkan cite tu…tp maya karin pun ok walaupun ade muke mix…hee

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 4
    • minah gosip says:

      setuju. sebab utama maya karin tak sesuai : muka pan asian kot, muka takde nampak kg camnekah boleh tersesat jd anak kampung pulak. iskkk. yg kedua, watak izzah tu muda. maya karin bukanlah tua, tp utk watak izzah, maya karin sgt tua. maya karin cantik pan asian, bukan cantik gadis kampung. terperanjat minah bila tgk trailer dulu tu, dpt tau maya karin pgg watak izzah. ehh kejap, apesalnye la aku melalut psl filem ombak rindu ni. aiyooo..

      btw, fazura cantik! ada kelas! and kalau pgg watak izzah, sesuai sgt~~~~~ :D

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
      • Kelaaaaas Kau Yah says:

        x kisah la muka mix asalkan lakonan dia mantap

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
      • apa apa je la says:

        tgk dlu crita ombak rindu 2 baru tau..tak tgk lgi jgn la nak komen lebih..sya dah tgk crita nie, maya bleh wat penonton nangis wei..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
    • GLAM cover with its vintage texture. awesomeness.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • gula_melaka says:

      kalau lisa surihani iras2 memey (hamik ko!)

      fazura ada iras2 blair waldorf gossip girl

      cun seh!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  2. kaseh suci says:

    fazura memang cantik !

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
    • mari mengurat saye says:

      aku suke sgt dgn fazura ni
      dah la cantik
      pastu xde gosip2 liar
      xla seksi sangat
      laki2 tgk pon, x rase nak ‘aummmmm’

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 4
  3. ice delia says:

    i suke tgok pic glam klasik n manis…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
  4. nurehan says:

    sgt like fazura! love love love..dua2 cover pon suke

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
  5. pecah kepala says:

    aku suke tgk muke fazura ni… Sememangnya ayu n cntik…lembut je muka dia…i likeeee!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  6. aku diam aje.... says:

    cantik!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  7. Nuri says:

    mm..mmg mcm sesuai if fazura dpt role izzah ombak rindu..sokong mixgirl..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  8. bunga kantan says:

    Yg cover majalah eh! tuh mcm Blair Waldorf (Gossip Girl) plak

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  9. wahaha says:

    suka klu fazura yg berlakon dlm ombak rindu tu.. tp maya karin plak dah dipilih.. :(

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  10. sayeee says:

    dlm EH tu dye nmpk mcm heroin twilight tu.
    tp lg suka dlm glam. Classic n classy.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  11. Di Azri says:

    cantix btl fazura ni kan….haih… :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  12. tutti fruitti says:

    yes…mmg fazura dianugerahkan wajah yg cukup ayu….mmg cantik sgt…tak kira apalah posenya….i luv fazura…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  13. zasyagirlgirl says:

    aku pun suka Fazura nie…. xde gosip2 hangat lagi hot.. cun mmg cun dah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  14. eliya nafisha says:

    terbaekla ….. hrp dia x la seksi mcm dulu2 …

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  15. zue says:

    Beautiful girl.kenapalah bukan dia yg jd heroin OMBAK RINDU tu? Lg bst kot tgk klu dia yg jd izzah tu dgn aaron aziz yg hensem tu..huhu..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  16. laling says:

    tomeyyy nyeer … sejuk mata memandang … harap2 dia maintain ayu … xyah dedah2 utk nampak sexy, yg bertutup adakala lebih sexy dari yg telanjang .. oppss… sowy ….

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  17. Sushi says:

    cuba kasi siti pakai baju camtuh…pastu wat action camtuh….hermm mesti korang ckp seksi…..

    FAZURA CANTEK DAN SEKSI JUGAK…SAME JEE..
    XDE KURANGNYER YANG LAEN2…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 13
    • Glam says:

      Apa ko meroyan ni minah?

      tetiba pulak ko cakap pasal siti nurhaliza debab tu?

      orang citer pasal fazura

      ko dok pomot siti tu pasal?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
  18. namaakuM says:

    ishhh..dari dulu lagi aku admire si fazura nieh..

    suka sgt tengok dia! ;)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
  19. bellalula says:

    dlu xsuke die..tp now makin minat lak ehee

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  20. enaejum says:

    terrrrrrbaaaekkkkk!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  21. daemyoonhae says:

    PRETTY SIOT. XD

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  22. cty says:

    cute + cantik kak FAZURA paling cantik antara sume artis..:)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  23. cty says:

    cute + cantik..kak FAZURA paling cantik antara sume artis..:)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  24. Anoy says:

    Tgk la kekasih dia siapa. Kau gila nak keluar gossip2 Fazura yang tak baik? Ade kene pancung kang

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  25. Dr. Fazeley says:

    ehh bukan die betudong ke skrg?? atau mmg die free hair? aku dgr pas drama tahajud cinta die nk betudong?? apapon die mmg cun..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  26. Velagak Diva says:

    3 PERKARA NAPE I LOIKE FAZURA NEYHH.,

    1. BERFESYEN MMG CLAZZ GILER X MCM SESETENGAH ARTIS YANG WADROBE MALFUNCTION ! Oppsss.,, hehe

    2. XDER GOSIP LIAR X TENTU HALA, X MENUNJUK WLAUPON PKAI BRG MAHAL NAK MATIIKKK.

    3. PALING AKU SUKE! X PERNAH OVER MAKEUP MCM ARTIS YG MUKE CAM HANTU TUT ! *ehhh cth : Rozita Pak wan hahahahah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
  27. kuikuikui says:

    wekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..last!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
    • naomi cambest says:

      fazura vs fasha..which one do you prefer??

      my answer is….

      tungku ismail
      hahaha *tetibe

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  28. KNEE-LOW-FAR says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 35
  29. huk oloh says:

    saya suka sangat kak fazura. cantik menarik. lawa sesangat. muke orang kite je, tapi semua terletak. cantek nye..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  30. Reena says:

    She’s gojes, voge de vass & classy..mek suker sangat! Faz ni dressing ala2 standard cam Camelia. Tak payah over cam fasha sampai nak dedah bagai.. simple but still terserlah keayuan wajah tu. Lakonan dia pun bagus. Kalau gedik, gedik abis. Kalau baik, baik sangat. I loike..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
  31. Diana Amir Nordin says:

    Dalam Majalah Lisa, die pon jadi First Cover…mmg meletop Faz Bulan ni…Siap Majalah Lisa pinjam plus guna Kasut Christian loboutin koleksi peribadi Faz lagi nak buat Photoshoot…She’s got style…just perfect…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  32. PondanSepi says:

    LG SUKA COVER MAJALAH EH! NAMPAK SWEET JE!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  33. muim says:

    artis malaysia yg malay true beauty ialah fazura.fasha sanda n neelofa..yg len byk celop..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
  34. nur fazira says:

    pernah jumpa fazura kt jb mmg cntik giler la die ni…trus minat kt die

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  35. Fahrul says:

    Mintak2 la vip (kerabat ok) yg menaja si faz selama ni, akan mengambil dia sbg isteri yg sah! Jgn habis madu serpah di buang atau di buat pemain simpanan je.. Love u lah Faz! Kelass ko!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  36. Eleazar says:

    on glam magazine she look absolutely gorgeous..classical beauty with high fashion…but if she smize a little bit give tension on d eyes it would be stunning..second magazine im not fan of her…i know she can do better than that..seem like she was in pain,lack of energy and amateur..other than that no doubt she have that beauty….first magazine in…second out…peace :)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  37. Syaaa says:

    untunglah tengku mahkota Johor dapat dia ..
    sangat cantik !!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  38. akupunyesukala says:

    Fazura awesome!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  39. ishhh says:

    true beauty fazura aku sokong.tp fasha sendat and neelofa..euwww~~i don’t think so la.Peace..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  40. penghuni alam says:

    SEINGAT HAKU KAN FAZURA…AROON AZIZ DAN MAYA GANDINGAN MANTAP DLM FILEM PISAU CUKUR….FAZURA STILL SESSSUAI JD WATAK UTAMA OMBQAK RINDU

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  41. Rina Molestina says:

    Pernah jumpa die, masyaallah baiknya,x sambong lansung,satgi boleh plak borak2 mcm dh lama kenal.i luv u fazura.xoxo

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  42. kusochon says:

    wow, cun sial!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Nieza says:

    hehhehehe abg nara perasan tak hidung fazura macam ada beza kan ??? actually abg nara nak tgk org perasan ke tak.. :) paling ketara tgk kat red carpet FFM – 24

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  44. huhs says:

    anyone perasan, ada pelik di hidung fazura.. i thinnk…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  45. FAZLEENA GILO says:

    x minat kat ppoan niee cos idongg dia burok sngt, mcm idong ………..!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0