Written by AbangNara | May 28th, 2009

nur fazura

Susah betul nak dapat cerita terbaru tentang Nur Fazura nie. Lepas settle hal kat mahkamah dulu, Fazura dah sepi tanpa sebarang kontroversi. Tapi dalam senyap-senyap, banyak jugak projek dia yang tengah berjalan rupanya.

Tak lama lagi filem lakonan terbaru Fazura dan Maya Karin yang bertajuk Pisau Cukur akan keluar kat wayang. Dan kalau anda betul-betul tak sabar dan rindu nak tengok muka si Fazura nie, tengoklah rancangan realiti terbaru Anak Wayang di Astro. Fazura jadi hos dalam rancangan tue dengan Rusdi Ramli.

Buat Fazura, teruskan usaha anda untuk popular tanpa sebarang kontroversi. Anda ada pakej yang lengkap. Cantik, berbakat dan pandai bergaya. Ramai peminat-peminat anda di sini yang pasti akan terus menyokong anda.

Lagi gambar terbaru Fazura semasa sidang media perasmian program realiti Anak Wayang dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar terbaru fazura

gambar terbaru fazura

gambar terbaru fazura

gambar terbaru fazura

gambar terbaru fazura

gambar terbaru fazura

122 responses to Nur Fazura Dalam Anak Wayang Dan Pisau Cukur

  1. syara says:

    aku 1st yeahhhhh

  2. syara says:

    aku suke tgk fazura ni….

  3. santoss says:

    aku no 2 hihihihi

  4. santoss says:

    aku lak geram tgk dia huhuhu

  5. tyrabanks says:

    cantik dia ni.. baju dia tu pun cntik, gigi dia putih.. rambut pun cantik…bla..bla…bla……….bla… kasut….bla…. gincu……..cntik…bla……….. cantik le…

  6. jernih says:

    menat banget aku sama fazura ni.. cantik banget

  7. ONCET says:

    fazura ni manis.. aku pun minat dia…mulut dia kalau bercakap, kiut jer..huhuhuh…

    n mmg betul, biar dia popular tanpa sebarang kontroversi…yang lepas tu biar jadik pengajaran dan pedoman…

    • jernih says:

      betul3 jangan clubbing lagi.. buruk no kaedahnya gi clubbing ni. dan jangan gaduh3 tempat umum.. jadikan pengajaran yg lepas tuh ye fazura.. wakakaka
      mcm fazura neh baca aku nye komen

    • ikan kaloi says:

      suka ah tgk dia berlakon…natural jer..x lar nmpak dibuat2
      mcm stgh pelakon tu…

  8. Zaza Muhammad says:

    maya karin?

  9. santoss says:

    maya karin pn cantik gak

  10. jed hijau says:

    alahai…

    macam mana boleh keluar cerita pasal maya karin ni…

    laki aku minat giler kat maya karin ni…sabo jelah

  11. jojio says:

    Very8x cute….yadaaaa…

  12. jed hijau says:

    sapa minah yang berdiri kat belakang depan 3 org tu..

  13. jed hijau says:

    ade sapa2 sudi jadi menantu kepada fauziah nawi…

  14. jojio says:

    Aku dengaq dia dengan Rusdi Ramli ehem…ehem ????

  15. rina says:

    kawan saya baru forward gambar yang mak cik si Fazura ni khabarnye dah jadi Isteri Pengiran Jefri Bolkiah ala ex-husband penyanyi dulu tu Mazwin Hamzah…. siapa gambar lagi cantik lebih kurang si fazura larr muka nye…

  16. rina says:

    bukan siapa ye siap gambar he he he salah taip harap maaf

  17. nekounam says:

    aku tak nafi..dier mmg cantik..!!

  18. LaRa says:

    btoi tur…aku skong…
    fazura dlm gol & gincu pun best…
    suka tgk gaya dia…
    huhuhuhu

  19. badboy says:

    DIA NI MUKA LEMBUT..BELAKON BAIK MMG JADI AR..

  20. acHe says:

    FAZURA!! Hehe..aku suka tengok dia nie..comel..manis je..cantek!
    Dia ni berdarah campuran ke ha?

  21. yann says:

    aku suka dia ni cntik krang kontroversi cuma adalh kontroversi yg brebut p.we 2….tpi ok apa dri brebut laki org

    • tyrabanks says:

      aku plak selalu kontroversi jugak…..berebut2 beg,lebih2 lg dah dekat nak raya… betolak2… smackdown pun penah..yes..

      • Penari Poco2 says:

        aku lg dasyat dr ko tyra….byk benda aku nak rebut….
        tmasuk dlm blog nie, aku berebut2 nak dpt first komen tp x dpt…hahahahah…

      • damia says:

        aq plak eran tul ngan adeq aq neyh..beli beg branded giler pki 2 kali jer…n den dier pas kat aq..bukn takat sekali?..ada ar dlm 5 kali mcm tuh…tpi, slmt gak duit aq..bleh ar buat beli m0p lntai baru kat dubai nnti..h0kh0kh0k…

        • tyrabanks says:

          best le kau ni… mesti bnyak koleksi hasil pemberian org.. nak satu.. boley..boley…..cup..cup..cup.. boley larrrrrr……

        • Penari Poco2 says:

          bende 2nd hand…bila plak nak merasa 1st hand ni…

        • damia says:

          nak 1?…nahhh kauuu…amek ar 3 ni hah…h0kh0kh0k

        • damia says:

          1st hand ada gak beli…aq belikn nenek aq kat kq…h0kh0kh0k..nenek aq tu pun nak melaram gak tuh…

  22. Kak Su says:

    Tak pakai mekup pn cantik. Klu Kak Su tak tau la nak cakap…tengok muka sndiri di cermin sendiri pn tak kenal..he…he…Muka jadi pucat lesi..kah..kah.. suka plk gelak sendiri..

    • tyrabanks says:

      hai kak su.. lama dah x betenet ngan kak su… akak nanpk saraa x? mana dier gi ek??? gi kursus kawing kot… akak… kalu diri sndiri pun x kenal muka sndiri, agak2 mlm2 abg kenal x??/ kah3x… gurau jer..

      • Kak Su says:

        Tu la pasal. Saje je wat lawak sbb asyik nak kutuk mamat/minah sblah tu. Ye la Tyra, mana pi Saraa ni… Sibuk ke dia ni. Klu kursus kawin tak pe tpi klu kawin lari tu parah tu…Saraa…oh Saraa….mane ko dek…

        • Penari Poco2 says:

          saraa tgh p pujuk si waheeda tu pasal xnak layan blog ni dulu…
          dsyat nyer kak su…tgk cermin xkenal diri sendiri…
          cermin ajaib seratus keturunan ker per!

        • Kak Su says:

          Hah..hah..Cermin ajaib cam tau2 je Poco2 ni. Pi pujuk tak pe, diganyangnya si Wawa tu..Sape nak jawab…

        • tyrabanks says:

          mirror..mirror ….. who is the pretty women in the world…… who..who.. ooooo no….. nek jijah. no…no… . (gedepakkkk?5%^&*… terpengsan kjap… )

  23. Kak Su says:

    Ikan kaloi ooo ikan kaloi…ko ada nampak Saraa tak? Bimbang plk budak Saraa ni kena kidnap ngan buaya tembaga ke tau singa ganaz tu. Cam dah 2 ari tak ada doang ni.

  24. Kak Su says:

    Kuih pau pn tak ada..belum diuli ke kuih pau ni…Eish…cam jejak kasih plk. Tyra mesti byk musle ni bab slalu wat smacdown kan..pasti wanita yg gagah perkasa….

  25. ZZZ says:

    zzzzzzzzzzzz

  26. kira-kira says:

    cantik la fazura ni….
    hehe..
    awak nampak birulah……

  27. lilies says:

    hurrmm…mmg ar die cntek..=)

  28. cinta laura says:

    hek2….lawa ku lg

  29. biniOWG says:

    fazura nih yg bestnye dia tak hipokrit jgn macm Fasha sundal tuh.. huhuhu

  30. eyeman says:

    she is not bad. i like her style sometimes..

  31. gula_melaka says:

    Aku pernah tak suka dia. tahap menyampah!
    tapi, sekarang dia lain.
    she’s transformed for good.
    LOVE HER TO BOOT!

  32. FIRE says:

    miahaha…nak cover balik ke kak nara cyg oii..dulu dah TERbagi malu c fazura ni dgn pic sexy maut dia..skang,,ayat sikit punya baikkk je tuk fazura..sikit leser pun tadak..dah takut ke?

  33. zek says:

    go……..fazura…….go…..jgn pkir ape org kater…baik pun org kater…tak elok pun org kater….yg penting…..maju kehadapan teruskan impian….yg penting hati sentiasa bersih…pasti jalan yg anda tujui itu adalah jalan yg benar….

  34. Fleta Nail says:

    Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

  35. Well, this was kind of boring but whatever.

  36. Blog Cinta says:

    miahaha…nak cover balik ke kak nara cyg oii..dulu dah TERbagi malu c fazura ni dgn pic sexy maut dia..skang,,ayat sikit punya baikkk je tuk fazura..sikit leser pun tadak..dah takut ke?