Written by AbangNara | August 16th, 2011

Lama rasanya tak bercerita tentang Nur Fathia Latiff. Dulu Abang Nara pernah keluarkan koleksi gambar-gambar Nur Fathia yang sememangnya cantik orangnya. Abang Nara suka dengan cara Nur Fathia membina namanya di dalam bidang lakonan. Tidak banyak kontroversi yang bersangkut paut dengan Fathia. Satu petanda bagus kerana apabila kurangnya kontroversi, prestasi dapat ditingkatkan.

fathia

Nampak secocok pulak apabila melihat Fathia bergandingan dengan Akim untuk cover raya Remaja. Untuk anda yang kecewa Lisa Surihani bakal berkahwin dengan Yusry pada tahun hadapan, kini anda boleh mengalihkan sasaran anda untuk mengorat Nur Fathia pulak. Dengan cerita masih single mingle lagi.

Lagi 2 keping gambar Nur Fathia dengan membaca entri ini sepenuhnya.

fathia

fathia

Kredit gambar ManggaOnline.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 responses to Nur Fathia Bergandingan Dengan Akim Untuk Majalah Remaja Edisi Raya

  1. mama says:

    bukan ke dia nih ada kontroversi b4? ada kn? psl migrain tuh. hehehehe

    0

    0
    • seedeeyhhh says:

      owh..pompuan stanza yg cpverina baling hp tu kan??? ape2 jelah…jnji glamer sbb kontrobasi tu..kejis kan..??

      nape akim dah mcm “hadek-hadek” jew??? dgn kening pantisnyer, kaler rambut n bantuan edit yg melampau…errmmm…

      0

      0
  2. mama says:

    wow. 1st. hehehehe

    0

    0
  3. Jiji says:

    Ni kawan aku masa sekolah menengah dulu. Orangnya memang cantik. Masa sekolah dulu, fathia ni minat gila ngan Avril Lavigne! :D

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

    0

    0
  4. siti Raja says:

    mmg pun..bdget cover plak bang nara oiiiii

    0

    0
  5. lily says:

    abg nara dh lupa ker dia artis byk kontroversi dr baling hp lah, migrain lah, pilih majalah nak cover dpn or blakng ujung tak nak kalau bkn cover, tk dtg shooting atau lambat menyusahlan artis lainlah…dn mcm2x lagi…aiyo abg nara ketinggalan keretapi kot..hehe

    0

    0
  6. lina says:

    mcm fasha sandha :)

    0

    0
  7. n says:

    bnyak kntroversi la die ni..
    tapi kalo sekali pandang mcm zarina anjoli pon ade..

    0

    0
    • ShapeShifter says:

      die cousin pengacara tv9 – farah adeeba tuh….

      Nara: yang artist2 lain mengamuk pasal shooting drama Stanza Cinta lambat abis asyik kene posponed sbb ade artis baru buat hal…dier laa punyer keje. Bersih dr kontroversi? haishh…gedix tngok dier dlm fuhh aritu…

      0

      0
  8. mins says:

    masa shoot cover ni dia lambat 2 jam la bang nara, tanpa kata sorry…katanya keta rosak, tp xkan xde teksi kot? wartawan siap kena tgu 2 jam kot..

    0

    0
  9. da princess says:

    yg pigi baling hp tu bukan ke si fatiha ni ke atau si bang nara kihkihkih

    0

    0
  10. martha says:

    bang nara perli kot.. :)

    0

    0
  11. meow says:

    disarankan lain kali kalau a.nara nak perli buat la tanda ni ‘ ‘ .. ‘Tidak banyak’ kontroversi yang bersangkut paut dengan Fathia–contohnya. baru maksudnya jelas :P

    0

    0
  12. ape2 jer... says:

    cantik la fathia nih…
    suke tgk die…kontroversi die mls nk tau..
    akim plak mcm ade iras aznil je..

    0

    0
  13. watanabe mika says:

    ‘seram’ tgk akim….

    0

    0
  14. pyejal says:

    ada lagi majalah remaja ni..bukan patut dah pupus ke??

    0

    0
  15. moon says:

    perli apakenya…mmg bg nara ketinggalan zaman…tak pn dia buat xnmpk jer psl kontroversi fathia ni…sblum lisa surihani,fathia nilah skandal ngn yusri….teruk sgt perangai sbb 2 yusry pilih lisa kot…hee…

    0

    0
  16. memang cun lah die ni..kalau pakai tudung lagi perfectooo

    0

    0
  17. Fida says:

    Apesal la muke si Akim tu dah mcm badut aku tgk..muka dah elok2, pki bedah tebal ber-inci2…muka dah elok2, terus jd burukkkk

    0

    0
  18. jejaka says:

    haha..aq kenal do pompuan ni..kwn aq nye ex..cantik gak die real life..tp kwn aku ckp die ni prangai tableh bla..agak liar gak la..kire die ni bkn first time la haha..

    0

    0
  19. willie says:

    hah die da mmg terkenal dgn sikap dtg lmbt. tak terkejut la kalo die bwt perangai lg. kalo aku jd photographer die aku maki hamun je. setakat muke cam die ramai lg artis yg cantik2 dan BERDISIPLIN. tak payah nk jd diva sgt mengharap org nk kene tunggu die setiap mase.

    0

    0