Written by Bella | September 10th, 2015

Selepas hangat dengan berita Abby Abadi yang memberikan komen berunsur lucah kepada suaminya Jai, terbaru Nourul Wahab pula telah diganggu oleh mesej lucah yang dikirim oleh  seorang yang beliau tidak kenal.

Nourul telah mendedahkan bagaimana beliau menerima mesej berunsur gangguan seksual daripada individu yang dikenali sebagai Jaha Lat melalui satu kiriman e-mail.

Ini bukan kali pertama beliau  menerima mesej sedemikian,  walaupun suaminya Eric Depp sebelum ini ada memberi amaran kepada individu  itu,  nampaknya ia tidak memberikan sebarang kesan.

Walaubagaimanapun, tidak semua peminat setuju dengan tindakan Nourul mendedahkan perkara tersebut kerana menganggap ia sebagai satu perkara yang kurang sesuai untuk dikongsikan kepada umum.

Nourul kemudian menjelaskan keputusan beliau untuk mendedahkan ia kepada umum adalah untuk memperingatkan wanita di luar sana untuk lebih berhati-hati sekiranya mendapat mesej seperti itu daripada pengirim e-mail tersebut.

Bagus sebenarnya bila Nourul kongsi benda macam ni,  jadi wanita di luar sana boleh berjaga-jaga dengan lelaki hidung belang itu. Chill la.  Cuba pandang sesuatu dari sudut positif sebelum mempersoalkannya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 responses to Nourul Wahab Dedah Terima Mesej Lucah

  1. pakaian says:

    actually sume ni berlaku dari cara pemakaian kita.kalau pakai sempurna tutup aurat InsyaAllah xkn trima sms atau whatever yg serupa mcm ni

    0

    0
  2. Orang Melayu says:

    Ini semua bukan pemakaian. Kalau orang yang takda iman, semua langgar. So orang gila jgn dilayan.

    0

    0
  3. bella says:

    Pakaian lucah dpt lah message lucah… simple matematik ma… haaayoooo… nara pun sama begong!!! Cuba pi tny tasha shilla…brp byk dia dpt message lucah relek je dia… kecoh!!!

    0

    0
  4. zaza says:

    fuck in the ass? haha, laki gatal ni tk tau ke laki nurul ni mat saleh? setakat fuck in the ass tu basic skill je bg dia. byk lg skill dia dh master drpd ko. kahkah

    0

    0
  5. Zazzz says:

    Jantan giler seks la ni….

    0

    0
  6. aku cantik says:

    bila brlaku kes sexual harassment or cabul or rogol etc jgn terus salahkan mngsa sebab kalo jntn tu dh x reti nk kontrol anu nya, dia akan melakukannya kpd sesapa saja waima seorg bayi atau knk2 kecil atau nenek.

    yg perlu kita lakukan ialah jgn berpakaian seksi dan mendedahkan aaurat kerana dgn keseksian kita, mungkin ada anak kecil yg kne rogol. sbb org yg stim tidak berfikir dgn kepala dan otak yg betul.

    namun demikian saya tak rasa perlu dikongsi apa yg dicakap oleh pervert itu. setakat mndedahkan nama dan email sudah cukup sbb prkataan tu tidak sesuai ditonton umum dan email spam mcm ni boleh dimasukkan ke trash dgn sedikit pengetahuan mngendalikan email memasing. mungkin spammer tu x tau pun rupa nuorul.

    0

    0
  7. Lara says:

    YAng hang duk pi layan tu pasai apa? Block jer la, depa tu jenis bosan2 takder kerja, mengacau la seronok la dia ada orang layan marah2 laki bini hahaha. Gila orang ni banyak pesen nyer, ko tak nak gila sama, ko jangan layan.

    0

    0
  8. hmm says:

    emel ni die anta random je..even die ad mention nama kita.. tp mmg die dh ad templet n akan ltak nme owner emel n auto sent to all randomly.. xperlu kot nk terasa ad org stalk ke ap..sbb sume tu junk email. just spamkan jelah.. even kt fb pun ade..asalkan kte ignore die xblh buat ape2.. kalau melayan mmg la..

    0

    0
  9. Suri says:

    kenapa yer lelaki suka buat benda pelik cam ni walaupun dah tahu yang pompuan tu dah ada suami? Memang iman dan ilmu dia tak cukup kot. Ataupun mak ngan ayah dia lupa nak bagitau yang pompuan pun ada harga diri. melihat wanita sebagai alat penambat nafsu kot.

    bagus juga dia pos on social media baru mamt tu tahu yg dia berani untuk berdepan…

    kerja kosong, klik pada nama saya…

    0

    0
  10. aku masih sexy says:

    hahahha……..nk show off die still sexy lertewww…

    0

    0
  11. Anonymous says:

    klau mesej lucah ni aku kerap dpt…aku abaikan je..x layan aku bukannya retis pn..nk kata aku pakai seksi x jugak…klau org tu dh gatal…gile sex x kira le kita pakai seksi ke ap dia ttp nk sondol…

    0

    0
  12. ayoi says:

    mmg laa pakaian tu bkn la 100% dpt menutup mata lelaki liar tp at least dpt laa menjaga maruah anda sbg WANITA…klu anda rs BANGGA berpakaian seksi silankan…dari situ dh tau NILAI MARUAH ANDA SBG WANITA…jgn laa nk mrh klu org label anda sbg WANITA MURAHAN sbb pakaian anda pun melambangkan ‘MURAH’….

    0

    0
  13. nourol nurul says:

    alahhh..dia nk bgtau yg dia tu sexi laa tu..pirahh..bkn dia sorang ja yg dapat..kita yg tak retis pun selalu dapat..relax jaa..sejak kahwin ngan mat salleh kita tgk nurul ni dah xglamor dah..nk perhatian lebih laa tu…

    0

    0
  14. inaaa says:

    bak kata aziz desa….cermin diri….

    0

    0
  15. anon says:

    Menutup aurat dgn betol tak menjaminkan tak dikacau. Lelaki yg pelik ni dia tak kira pakaian kita, kalau dah naik gian tu, tak kenal mangsa. lngat tak beberapa tahun dulu perempuan yg baru balek belajar UK kene rape dlm bas oleh si driver bas, sedangkan dia bertudung. Nafsu lelaki ni tak kenal pakaian, bertutup ke tak….wlpn pakaian memainkan peranan penting, tapi tak 100%
    Actually kaum lelaki ni sifat dia org mmg suka kacau. Nurul selebriti mestilah ade yg kacau. Kawan aku yg nobody & tak berapa lawa pun ade lelaki yg duk kacau kat facebook. Cume jgn dilayan, block je..

    0

    0