Written by AbangNara | September 29th, 2014

Comelnya!!! 25 Ogos lalu, Noryn Aziz telah pun selamat melahirkan anak sulungnya hasil perkongsian hidup dengan Datuk Raja Kamarul Bahrin Shah Raja Ahmad. Baru-baru ini, Noryn telah pun berkongsi sekeping gambar wajah anak lelakinya yang bernama Raja Bariq Umar Shah itu. Jelas terserlah kebahagiaan keluarga ini dengan kehadiran si comel ini.

raja bariq

Semoga Raja Bariq Umaar Shah membesar menjadi anak yang soleh di samping ayah dan ibu yang tercinta. Tahniah sekali lagi diucapkan kepada Noryn dan suami atas kehadiran si comel ini. Selamat menempuh alam ibu bapa.

P.S: Letak candu untuk buat pelanggan ketagih

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

29 responses to Noryn Aziz Namakan Anaknya Raja Bariq Umar Shah

  1. mekD says:

    tahniah…tercapai hasrat nak waris harta datuk vvip.

    0

    0
    • Anonymous says:

      x kira la waris bayi tu perempuan atau laki, tu smua dr allah…klu ko ada harta sampai mkn x hbs pn, esok2 klu mati bukan boleh bawak masuk dalm kubur…semoga anak noryn menjadi anak yg soleh…setiap anak lelaki yg dilahirkan ibu sentiasa mengharapkan anak itu menjadi imam dlm keluarga dan imam semasa solat jenazah utk ibu dan bapa mereka….

      0

      0
    • Olga says:

      ATUK PERKASA!

      0

      0
  2. Anonymous says:

    agaknye becerai dgn bini mat saleh tu sbb mmg kaki pempuan kot. ye ye je ckp pompuan tu gile la ape la.. whatever la jejantans xcukup bini satu…

    0

    0
    • minah labu says:

      Dia bercerai dgn mat saleh tu tahon 1986 dik. Dia kawen dgn noryn ni baru 4 taon. Jaga mulut tu nanti hari kiamat jenuh dok potong lidah sendiri!

      0

      0
      • laila says:

        Dia masih dgn mat salleh tu dia dating elmi salleh (penyanyi 80an) & kawin dgn elmi. Bini mat salleh tu tak boleh terima lalu minta cerai. Dia masih beristerikan elmi lalu dia kawin pula dgn noryn ni.

        0

        0
      • Anonymous says:

        minah labu ni xyah nak backup sgt la oii… dia still ade bini org melayu sekarang ni, tp tak tau la klu dh kene cerai lepas kawen ngan noryn ni! dan betul dia mmg ade affair ngan bini melayu sebelum noryn since dia belum cerai ngan mat saleh tu, sbb tu la mat saleh tu lari bwk anak, dia benci islam sbb benci perangai lelaki2 melayu mcm ni! ye ye percaya artikel mastika dulu! penipu!!

        0

        0
  3. Anonymous says:

    Tahniah. Yang pegang baby tu atuk dia ke suami Noryn. Dah warga emas rupanya.

    0

    0
    • minah jambu idop umno ! merah biru says:

      tu suami noryn laaaaa kau ni pon satu kalau cakap tu tk agak2 betol !

      0

      0
    • Anonymous says:

      hahaha…aku pun mule2 igt wagra emas mne ntah…upenya suami die…ubat ape laa si atok ni mkn…kuat lg ke??hahaha…

      0

      0
  4. poyos la says:

    comey la baby tu..nti da besa boleh atok anto g skool nek kete atok yer…cpt besa cu!!! muah ciked!!!aum aummm dr ostazah abby ciked

    0

    0
  5. Adokukesah! says:

    lantak la suami tue ke kaki pompuan ke mak die kaki kikis ke yg pnting baby tu x salah.. lg cute adela.. congratsssss:)

    0

    0
  6. Anonymous says:

    selamat menimang cucu

    0

    0
  7. vivi says:

    apa khabar bini pertama dia? orang pangil kak noor..hurmmm

    0

    0
  8. Anonymous says:

    tuanya laki dia…dh mcm atok2 aku tengok…dh mcm atok2 pn ttp hebat jugak leh dpt anak…ap pn baby dia org ttp comel…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    bukan kah penyanyi elmi saleh isteri datuk raja kamarul bahrin juga kan ?

    0

    0
  10. Anon says:

    Lelaki ni mmg kaki perempuan pun, takleh tengok yg dahi licin sikit. Dulu bini mat salleh dia merajuk & lari sb dia kawin dgn elmi salleh. Org puteh mana blh terima poligami wlpn dah peluk islam. Ramai je mek2 salleh yg kawin dgn lelaki islam balek ke negeri asal dia org sb merajuk. Samalah dgn emak emma maembong tu. kan dia lari tinggalkan anak2 sb ayah emma ade bini & anak lain. Lelaki2 ni jarang yg puas dgn sorang bini. Tapi kesian jgk lah yg convert tinggal agama asal & yet laki tetap cari yg lain.
    Hmm….tu mcm gambar atuk dgn cucu….tua bebenar. Just curious, what happen 2 elmi salleh. Bercerai ke still bersama. Tulah dulu dia amik laki org, now org plk amik laki dia. Seronoknya jadi lelaki, esp yg berharta. Tua2 pun tetap ade gold digger yg nak…

    0

    0
  11. Mimosa says:

    Dah brape dozen anak pakcik sorang ni. Sibok duk atur ke bini & anak2. S dah tua, anak pun nampak mcm cucu….

    0

    0
  12. Biskut says:

    Serius td aku pikir org tua ni datuk kpada baby ni. rupanya baby ni anak diaaaaa……..

    0

    0
  13. yaya says:

    bukan ke bini mat salleh raja bahrin ni diceraikan sebab murtad.siap nk bawak sekali anak dorang iddin n syahirah murtad sekali..maafla kalau salah

    0

    0
    • Anonymous says:

      the murtad story is after this oldman main kayu tiga.

      0

      0
    • Anonymous says:

      banyak sgt baca mastika majalah paling penipu dan bodoh kat malaysia ni, sbb tu ko percaya pompuan tu murtad padahal dia jadi camtu sbb raja bahrin ade skandal ngan pompuan lain which is bini madu si noryn skarang ni! dia x didik mat saleh tu jadi muslimah pastu fitnah pulak mat saleh tu mcm2! annoying!

      0

      0
  14. Semalu says:

    Laki dia ni bukannya org yg baik2 pun.. Dah dapat bini mek salleh yg cantek and berkorban tinggal agama & negeri asal sb jatuh cinta & nak kawin dgn lelaki ni., tapi sanggup mengkhianati cinta mek salleh tu dgn skandal dgn perempuan lain. Sampai ex wife mek salleh dia merajuk & balek negeri asal. Mmg betol dgn komen anon tu, dia sengaja reka cerita/fitnah ex wife dgn mengatakan murtad utk menagih simpati org & utk menutup kesalahan skandal dia tu. Lelaki ni mmg jahat. Dgn elmi pun tak puas jgk, mata melilau je cari yg lain. Pd hal dgn elmi pun anak beratur panjang. Dasar lelaki jahat mata keranjang. Noryn pun dasar pisau cukur….

    0

    0
  15. Purpleheart says:

    Minah labu…….kamu nak backup jantan ni tapi kamu tak tau cerita sebenar mamat penipu ni. Lelaki sekor ni dah skandal dgn brape ramai perempuan sb tu ex wife dia yg mat salleh tu merajuk. Masa dgn mat salleh tu dia kawin and duk beranak pinak dgn org lain. Last2 bini mat salleh dia lari balek negeri dia and bawak anak2 sekali. Tapi si jantak tak guna ni reka cerita kata bini mat salleh tu murtad and gih curi anak2 dia org dari australia. Bagi aku anak2 sepatutnya bersama dgn ibu mereka. Lagipun anak dia dgn elmi tu dah berdozen pun. Sb dia kerabat di raja, jadi org tak berani nak komen or mengata lbh2. Tapi bagi aku kalau wat salah, peduli ape, aku hentam je. Tapi jgn salah paham, aku masih mahu & menghormati sistem beraja di M’sia ni sb ni je satu2 kebanggaan kaum melayu. Tapi mana2 kerabat yg tak betol aku tak berselindung or takut nak kutuk. Sape3 yg tak betol kenelah ditegur, peduli ape pd status……mcm jantan ni sekor. Skrg dah jadi wakil rakyat PAS, puuiii…..diri sendiir pun tak betol, nak jadi wakil rakyat konon…. Keluarga sendiri pun tak terjaga….sebok nak memimpin, dunia akhir zaman betol…

    0

    0
  16. erika says:

    noryn umur berapa?

    0

    0
  17. Anonymous says:

    standart laa..mne2 kerabat diraja kat malaysia ni pun perangai camtu…klu pompuan y buat hal bkn main lg canang satu dunia psl keburukan pompuan tu..tp klu laki y buat hal??haaa…….jwb sape nk jwb..

    0

    0
  18. kaberet says:

    Gold digger yg pandai are those who go for old old old men yg dah tak lama boleh hidup. Like grandpa and granddaughter. Better stl, great grandpa & great granddaughter. Jadi tak perlu nak berkhidmat lama sangat. I never hv any respect for both when a grandpa marries a grandchild. No excuses like love whatsover. BS… ( not saying abt this couple, they look sweet tersangat together ;P )

    0

    0