Written by AbangNara | July 10th, 2009

shireen bakal isteri norman

Sekali tengok macam tak percaya yang bakal isteri Norman KRU si Shireen nie umur dia 44 tahun. Nampak macam 24 tahun adalah. Nampaknya taste Norman lebih kepada wanita tua. Umur Norman sekarang ialah 37 tahun. Jadi beza umur Norman dan bakal isterinya dalam lebih kurang 7 tahun.

Apa-apapun tahniah buat Norman. Akhirnya semua anggota KRU dah pun berkahwin. Si Yusry siap berkahwin dan cerai lagi. Oh ya lupa pulak yang Norman dan Shireen bakal bernikah 7 Ogos ini.

Kami nak mengambil kesempatan nak menyatakan kekaguman kami kepada anggota kumpulan KRU. Lagu-lagu diorang memang best. Ingat lagi tak lagu Janji Tinggal Janji, Mengerti, Awas dan banyak lagi lah. Semuanya memang mantap-mantap dan tangkap leleh. One of the best Malaysian group ever diorang nie.

Sekali lagi tahniah buat Norman dan Shireen. Semoga perkahwinan mereka berkekalan sehingga akhir hayat.

58 responses to (TAHNIAH)Norman KRU Bakal Kahwini Shireen

  1. puteriaquarius81 says:

    yeke ni

    0
    0
  2. tamrin utama says:

    yay… second!!

    0
    0
  3. nnnnnn says:

    Dah kecut dah…..cari lah yang bergetah macam Norman Hakim….Dah ada bini pun sanggup cerai sebab nak ulam muda…

    0
    0
    • Delima Saraa says:

      mana satu pilihan hati???

      ulam muda yg pasti masih bergetah @

      ulam tua yg makan garam lebih dahulu…

      0
      0
  4. aries_april says:

    TAHNIAH…..
    mga hri yg d tnggu bkl tba ngan gmbranya….

    0
    0
    • Delima Saraa says:

      tak naklah saraa ucap tahniah lagi…takut tak jadi..

      abang norman nantilah sara ucap ek…

      0
      0
  5. Akak Leen says:

    tahniah….
    x kisah la tua muda, janji hati suka….
    eh, bulan ogos bkn ke nk masuk ramdhan dh?

    0
    0
    • Delima Saraa says:

      yup kak leen, dh nak masuk ramadhan dah…

      memana individu yg blm ganti, sila ganti yerk….harap maklum

      0
      0
      • Akak Leen says:

        bagusnyer adik sara kita tlg ingatkan pd semua org… :-)
        sara, ko klu nk kawen nti jgn buat dekat2 bulan pose tau…org tua2 x galakkan…kekeke…

        0
        0
        • Delima Saraa says:

          alamakk tu petua ek???

          ok-ok, saraa ingat..kengkawan yg lain jugak sila ingat yerk..jgn lupa..

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          OK CIKGU…. TERIMA KASIH CIKGU (bc stail zaman sekolah rendah)

          0
          0
        • Delima Saraa says:

          puteri, ko tak kawen lagi ek??? ish ish ish ko ni…pesal tak kawen2 ni…..cepat kawin..nanti leh dpt anak comey cam anak rita..

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          huhu blm seru lg la sara.. ujung taun ni kut .. 2009 gak kan..

          0
          0
        • BumBLeBee says:

          akak leen, orang2 tua tak galakkan sbb takut terlajak je siang hari di bulan ramadhan…yerlaa bru2 lagi kahwin kan….

          tp kalo dh smpai seru dan dh ditakdirkan….takder salahnyer….yerlah kot2 pengantin dh masuk kategori ‘wajib kahwin’…x kan nk tahan2 utk sebulan punyer masa lagi yer tak…. :)

          0
          0
        • Delima Saraa says:

          wakakaka lucahnyer………….tak masuk kategori ni lagi lor…..belum ada plan lagi..wakakaka..

          0
          0
  6. zara says:

    saya penah terserempak in real life Shireen ni. pakaian seksi giler. dlm gambar je nampak muda… tah zaman biler nye gambar diorang letak kat paper tu.. hehe

    in real life dier ni nampak dah tua sgt, frankly cam tak sepadan dgn Abg Norman lah..
    tapi kalau dah jodoh kan..

    0
    0
    • ikan kaloi says:

      ntah..tgk gmbr tu pun nmpk tua dh…anyway…hope sampai lar jodoh tu yer

      0
      0
    • BumBLeBee says:

      tuhla…mmg nmpak tua dh minah ni……gmbr tu dh touch-up tuh….tngok lighting pun dh len macam jer…he he he…

      tapi takperlah, dh jodoh…semoga kekal hingga akhir hayat!!!!!!

      0
      0
  7. jojio says:

    Tahniahhh….yadaaaaaaa…..

    0
    0
  8. pening says:

    Tahniah…moge cpt2 dpt anak…

    0
    0
    • Delima Saraa says:

      tahun 2009 kan tahun beranak…tahun misi2 banyak kerja…

      0
      0
    • ikan kaloi says:

      salah tu….kahwin dulu baru lar blh bg wish moga2 cpt2 dpt anak

      0
      0
      • Delima Saraa says:

        aku sokong 100%…..sebab kalau wish skrg tkt tak kawen plakk..atau wish ada anak bercerai plak sebelum ada anak…uh uh uh

        0
        0
  9. mcD_Kfc says:

    congrattt…..2 norman n couple…..moga cpt dpt baby…

    0
    0
  10. ~EclipsE~ says:

    mcm dh terdesak jer pilihan norman ney…
    tp da jodoh..

    0
    0
  11. aku "still" cun says:

    POMPUAN KLU DH 40THN KE ATAS DOKTOR XBAGI BERANAK DH…RISIKO TINGGI….NAPELAH NORMAN XCR YG MUDA KIT, WARIS KETURUNAN TU KAN PENTING….ADAA HARTA BERJUTA PN XGUNA KLU XDE WAIRS…RENUNG2KAN LAH…

    0
    0
  12. aries_april says:

    klau bnyk pnglman dlm ilmu yg xptt…
    xgna gak…
    lain la ada ilmu agm..
    bru respect klau ada pnglman….

    0
    0
  13. Mikael says:

    hmmm ok la 2…..
    baru 7 tahun jerk bezanya……
    rita ngan aidil 2 bahagia jerk dh ada ank pun….
    rosnah mat aris ngan laki dia pun bahagia gak….
    bagi kaum llaki prbezaan umur xdemasalah asalkn pndai mngmbil hati suami dh ler…………..

    0
    0
    • ~EclipsE~ says:

      ati isteri??asyik nak jaga ati suami jer…

      0
      0
      • Mikael says:

        2 kira amek ati isteri ler 2 bila sisuami sanggup amek pompuan yg lebih tua dari dia tuk dijadikn isteri….

        0
        0
        • zara says:

          hihi rita n aidil tu lain citer..
          dua2 masih muda lagi… rita tu pun baru early 30s..
          no hal nak beranak 5-6 lagi.. kekeke

          yg nih tak tau la… dah nak masuk 45..
          semoga berjaya!

          0
          0
  14. jed hijau says:

    lama betul norman fikir nak kawen….

    norman nak isteri yang paham dia jenis suami yang workaholic….

    semuga berkekalan….

    0
    0
  15. aries_april says:

    aries xnk la laki yg workaholic ni kak jed…
    rsa kta srang2x ja…
    laki sllu xda…
    leh bring cam gitu….
    aries bkn nk laki tu buang 1 lori duit kat aries…
    ckp la dia ksi ksngan bt aries n ank2x…

    0
    0
    • jed hijau says:

      zaman sekarang bukan senang nak cari lelaki yang memahami perasaan isteri…

      lelaki baik mmg ramai….

      baik dan memahami adalah dua perkara yang berbeza….

      0
      0
  16. padin says:

    ala..dapat anak gak ler…cayalah aku….

    0
    0
  17. anak raja says:

    kawen ..jgn x kawen.. mude ke tue ke..second issue la.. asal ati suke.. as long as dh pk apa yg akan dihadapi nnti.. maklumla masyarakat kite ni kan ramai yg suke kecoh psl org lain.. huhuh..nanti mesti ada yg kecoh, abang long tak beranak la.. bini abng long dh tua etc etc..to Norman, kalau mu boleh tabah dgr bende2 mcm tu, go ahead. It is your life. Kalo nak bayi juga cepat2la buat.

    0
    0
    • Delima Saraa says:

      hik hik hik …. statement PANAS KO ” kalo nak bayi cept2 la buat”…wakakaka….

      jgn gitu, ikutlah nasihat agama islam, pilih agamanya, keturunanya dulu…

      0
      0
  18. tahniah norman,akhirnya bertemu jodoh gak ko,ko ckp dulu kalau x jumpa calon umur 40 dah xnak kawin terus,tapi umur 37 dah dapat…amin

    0
    0
  19. Zaza Muhammad says:

    wiwit…. ade dah cite norman nk kawen…
    Semoga berkekalan hendaknye…
    tue ke mude ke klu dah jodoh… jadi gak..
    sesuai aaa ngan norman, bakal isteri yg berkarier, CEO Kru lai, dr tuh ade phd.. dasat dr norman lai…Taste tinggi aa mamat nih…
    sama aaaa ngan edry, kawin sesama staff KRU…
    yusri plak nk wak gane xde jodoh wpun sesama artis…insyaallah ade aaa jodoh pas ni…

    0
    0
  20. Zaza Muhammad says:

    wiwit…. ade dah cite norman nk kawen…
    Semoga berkekalan hendaknye…
    tue ke mude ke klu dah jodoh… jadi gak..
    sesuai aaa ngan norman, bakal isteri yg berkarier, CEO Kru lai, DR. tuh ade phd.. dasat dr norman lai…Taste tinggi aa mamat nih…
    sama aaaa ngan edry, kawin sesama staff KRU…
    yusri plak nk wak gane xde jodoh wpun sesama artis…insyaallah ade aaa jodoh pas ni…

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      soriii BN… kom x brapa ‘chat aaa’… jammed je smpi kite terrrrrr post 2x…ampun

      0
      0
  21. Rin says:

    shireen mn ni,,? artis dolu2 ke..? elok lah, akhirnya kawin jgk….

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      lor ko ni,,,penat aku explain kat atas tu sapa awek ni…
      Bkn artis aaaa… CEO KRU Holding ade gelaran Dr. lai…

      0
      0
  22. Mas.Jab says:

    Tahniah Bro..dh lama tunggu sapa calon.alhamdulillah dpt jg bertenu jodoh.moga berkekalan ke akhir hayat..amin.

    0
    0
  23. mamacun says:

    yang muda dan cantik tp tak skill dan malas
    yg lama ‘rajin’ dan ganaz gitu…..

    0
    0
  24. mat jenin says:

    dorang yang kawin bukan korang . hehe asal bahagia

    0
    0