Written by Bella | March 15th, 2016

Norman Hakim antara selebriti yang mempunyai susuk tubuh badan sasa dan ini membuka peluang untuk beliau menjadi duta beberapa produk .

Namun ia tidak bermakna Norman menerima semua tawaran begitu sahaja. Menerusi portal BH ONLINE Norman akui pernah ditawarkan menjadi model seluar dalam.

Walaubagaimanapun, sebagai seorang lelaki Melayu yang beragama Islam beliau menolak tawaran itu  secara baik kerana tahu batas-batas sebagai seorang Muslim.

Kebanyakkan tawaran yang datang daripada syarikat antarabangsa meminta saya memperagakan pakaian sukan melekat di badan. Pada masa sama, ada juga beberapa syarikat tempatan yang turut menghulurkan tawaran sama.

Insya-Allah, saya juga merancang untuk mengeluarkan produk serupa di bawah jenama sendiri. Jika hendak difikirkan dari sudut membina rangkaian baharu, tawaran itu memang bagus. Bagaimanapun, saya takkan memakai pakaian bersaiz kecil seperti seluar dalam.

Kami cukup hormat dengan pendirian Norman Hakim untuk tidak terlibat dalam sesuatu tawaran yang akan menimbulkan fitnah dan kritikan daripada masyarakat.

Sumber Berita : BH ONLINE

25 responses to Norman Hakim Tidak Akan Terima Tawaran Menjadi Model Seluar Dalam

  1. keep it up says:

    Mmg ptut pn tolak twaran gtu,kne pkir ank2 yg smkin mmbesar trutma yg sulong bljr thfiz.

    0

    0
    • Anonymous says:

      tiada beza pun spenda dgn seluar kat atas..sebab ketat nampak jugak terbonjol.
      selalu org dok kata aurat wanita, yg lelaki pon, pakai dah tutup aurat semua tapi ketat sampai nampak bonjol2..xboleh..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Setuju dgn awak anon… saya baru je tulis panjang lebar kat komen bawah ni… tp katanya makhruh je lelaki pakai cmni… pelik,, makhruh ape klu terjojol semua??

        0

        0
    • Man Gombak says:

      Ayoyo syarikat seluar dalam mana la yang terdesak offer dia ni jadi model??? Sedeyyy. Ingat beckham, bieber or ronaldo ke nak jadi model spender? Nasib baik sedar diri and tolak offer tu.

      0

      0
    • Aku LELAKI says:

      batang dia macam sedappppppppppppppppppppppppppp

      0

      0
    • duit bkn segalanya says:

      bukan sekadar ingat anak. . yg utama ingat ALLAH. aurat lelaki pinggang ke lutut kan. bukan tutup kulit pinggang ke kulit lutut. klu terima tawaran, hasil pendptan pun tak ada keberkatan. duit bnyk tapi klu dah tak ada kerberkatan bnyk kesan negatif pd diri sendiri,keluarga & msyrkt

      0

      0
  2. Anonymous says:

    mmg la kne tolak. ada anak ke bujang ke. dh tu kalo bujang, kome nk terima ke offer tu. huhu

    0

    0
  3. Wawa says:

    Tknak kawin lagi ke normiang??

    0

    0
    • Mak Jemah Bersiul-siul says:

      Tulang rusuk Mak Jemah tak bergetar pulak tengok Normiang ni… Used item kot… telah di pakai buang oleh Oztajah Abby dolu-dolu. Pakai spender cap buaya tembaga ka…pakai baju ketat-ketat ka….tak pakai baju ka…mak jemah tak terkesan langsung.

      Tapi Norman kena ada sifat MALU kat anak-anak dia dengan oztajah Abby…. anak-anak perempuan dia bertudung labuh… anak lelaki dia berjubah…. ayah dia pakai t-shirt sendat-mendat…. tak salah….tapi penampilan tak selari dengan role model sebagai ayah.

      Kalau nak pakai t-shirt sendat tu….pakai kat GYM saje sudahlah…. pakai t-shirt longgar pun orang boleh menilai susuk tubuh sihat…tak perlu nak tayang tak kena tempat.

      0

      0
  4. Linzy Longkang says:

    Alah rembat jer lah kan anak kau byk bole menyara semua, nak gak tgk camner norman bila pakai spender

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Normiang dan memey tidak pernah lupa perbuatan kamu orang masa abby dalam pantang…….. apa saja berkenaan dia orang akan saya boikot……… biarlah apa orang cakap..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    orang sado ni tak boleh jadi model seluar dalam sebab tenggelam…. kadang2 makan steroid…. mau nampak sado sebab mahu kawin lagikah normiang….. memey reda jak tu……… memey kan orang yang kuat iman, memey mengandung lagi kah normiang mau cukupkan 6…

    0

    0
  7. Betulke says:

    Batas-batas org Islam: Tidak kepada model spendar. Ya kepada khalwat.

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Ape beza seluar dalam dgn seluar ketat yg dia pakai tuu?? Geli laa tengok lelaki zaman skg ni,, bdn sado pakai seluar ketat2… nampak segala bentuknyaa… selesa ke pakai macam tuu?? Dlm go shop aritu punn pelik je dia pakai mcm ni…

    Orang skrg ni dok sibuk nasihatkan pasal aurat wanita islam je,, sepatutnya lelaki punn jangan laa pakai macam gini,, tak bekenan laaa… pepatah aurat untuk dtutup bukan untuk dibalut punn spatutnya dtujukan pada kaum lelaki… sb yg ‘tuttt’ tu punn dlm kwsn aurat dorg?? Xsetuju ustaz2 kata pakai macam ni makhruh je utk lelaki… tengok laa dlm komen2 dlm BN ni, ade je yang jd gersang nak buat stok ‘mel__c_p’

    0

    0
  9. Anonymous says:

    tolak tawaran sebab bonjol kecik…..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    ishhhh…sy makin geli le klau lelaki badan mcm tu…eleh..klau ko nk jdi duta spender pn lantak le..pakai spender ngan d tangkap khalwat..lebih kurang je..

    0

    0
  11. TABUAN says:

    CER OFFER CONTRACT SPENDER PADA PELAKON ANJE ANU IN THE BOTTLE TU…
    MESTI DIA SUKA! DIA SUKKKKAAAAA!!!!

    AGAGAGAGAGAAG!

    0

    0
  12. TABUAN says:

    CARI NAHAS LER KALO NORMAN TERIMA OPPER JADI MODEL SPENDER…
    ANAK2 SEKOLAH AGAMA…
    ISTERI DAN BEKAS ISTERI DAH BERTUTUP DARI HUJUNG KEPALA SAMPAI UJUNG KAKI..
    DAH GI SYARAHAN AGAMA SANA SINI..
    KANG ADA SI BEKAS JANDA TARBIYAH KAN MEROYAN PAT SOCIAL MEDIA PULOK…

    0

    0
  13. Aku says:

    Laki2 n pompan sama jer… Bila lelaki pegi gym kasi badan sado mula lah ubah pakaian… Pakai ketat2 n apebila pakai keta mcm sarung nangka jadi lah riak…nk tunjuk badan dia sado…dan pompan apebila badan dia lawa or jadi kurus mula lah pakai ketat2 kasi tunjuk susuk tubuh…

    0

    0
  14. bohsia says:

    ahahahkkkkk besaqnya batang

    0

    0
  15. Anonymous says:

    harap bdn je sado si norman ni tp bl buat workout dgn kevin zahari tercungap..nmpk sgt ko ni cucuk je lbh…klu btl ko ni jns kaki gym,rajin workout msti ko x semput bl buat workout kann??org klu dh bese buat workout msti nmpk lg kuat stamina tuh wlpn umur dh x muda cam dl..y pntg jg mkn,rajin2 buat workout x pyh cucuk2 ni semata2 nk nmpk sado…sado tuk 3 bln tp ko rs laaa azab berthn2..kwn aku nk sgt bdn sado last2 mati sbb jantung gagal berfungsi…bahaya…

    0

    0
  16. Lina says:

    We always talk about aurat perempuan but we often forgot about aurat lelaki…
    Hello cik abang oi, cover yourself properly! Pakai sendat mcam tu sama je dgn tak pakai apa apa!

    0

    0