Written by AbangNara | April 10th, 2015

Norman Hakim menerusi akaun Instagramnya telah pun berkongsi gambar anak keduanya hasil perkahwinan dengan Memey Suhaiza yang telah dilahirkan pada 8 April lalu. Untuk makluman, jantina cahaya mata kedua pasangan ini adalah lelaki. Norman akan mengumumkan nama anaknya pada hari ketujuh kelak. Sama-samalah kita nantikan.

anak kedua norman hakim memey suhaiza

Inilah gambar si comel penyeri keluarga Norman dan Memey:-

anak kedua norman hakim memey suhaiza
anak kedua norman hakim memey suhaiza

Comel kan? Tak silap gambar tersebut dimuatnaik ketika si baby berusia 2 hari. Baru je lagi lihat dunia ini. Nampak sihat. Semoga si comel membesar dengan sihat dan sempurna. Sama-samalah kita doakan. Tahniah buat Norman dan Memey atas kelahiran si comel ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 responses to Norman Hakim Kongsi Gambar Anak Keduanya, Comel Sangat-Sangat

  1. Beyonsee says:

    First! Yey! Tahniah pd Memey dan Norman!

    0

    0
    • Memek layola says:

      artis sendu xde yg nk sgt komen. Tahniah la.

      0

      0
      • Kiki Kerja Kahwin says:

        serius aku tak berapa nak faham dengan nara neh.. ko fail ke bahasa melayu? dah acap kali aku tengok ko nara.. sama ada ko tak sengaja, tersalah tulis atau ada admin yang bekerja dengan ko tolong update blog beuatifulnara ni memang tak alert dengan tatabahasa ni?

        -anak kedua Memey
        -anak kelima Norman

        0

        0
        • ada aku kesah says:

          betul le kan dgn memey ni anak yg kedua.
          yg kelima tu maksudnya kan ddia dah ada 3 org anak dgn abby.
          n dgn memey baru sorg which means yg keempat, si awish tu.
          n tmbh yg ni yg kelima la, kan ???

          0

          0
  2. Anonymous says:

    Tuala pad wanita pun ada GST ke?

    0

    0
  3. ???? says:

    Hailahaiii..suma bby mmg comel le…bru trun dr syrga.Nara,cbe ko tnjuk kt aku mne bby yg x comel?pe pnye statemnt daaa

    0

    0
  4. baby semua comel, bau pun wangi sangat, suci sebab tu sejuk semua mata yang memandang…

    0

    0
  5. anynomous says:

    meluat tengok couple sendu…

    0

    0
  6. mamijarum says:

    alhamdulillah…..tahniah…

    0

    0