Written by AbangNara | February 9th, 2012

Beruntungnya jadi Apek kerana disimpatikan oleh si comel Nora Danish. Harap-harap Nora Danish sekadar simpati sahaja. Jangan lebih-lebih pulak. Nanti ramai yang kecewa di luar sana. Hehehe. Tak gitu?

nora danish apek

Apa pun Nora Danish menafikan gosip panas yang menyatakan dia dan Apek pernah keluar dating bersama. Kata Nora Danish:-

Saya simpati dengan nasib dia (Apek) kerana sering sahaja dikaitkan mempunyai hubungan dengan ramai wanita termasuklah saya. Satu demi satu cerita mengenai dia dengan beberapa wanita keluar tetapi semua berita tersebut tidak benar dan nampak sangat ada orang yang cuba menjatuhkan dia. Berita mengenai saya saling berbalas Twitter dan mesej di Facebook Apek juga tidak benar. Saya cuma bangga dan menghormati dia sebagai pemain bola sepak yang bagus

Kalau Abang Nara dapat puji-pujian melambung sebegini daripada Nora Danish, mahu tak tidur 3 hari nie. Apa pun anda boleh menarik nafas lega kerana Nora Danish tidak pernah keluar dating dengan Apek. Maknanya masih ada peluang di situ. Selamat berusaha!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to Nora Danish Simpati Nasib Apek, Tidak Pernah Keluar Dating Bersama

  1. hazel says:

    ishh klaw dia ni dapat jadi kakak ipar aku kan bagus….hehehhe

    0

    0
  2. NDFC says:

    Nora danish…nk x jadi kakak ipar saya…hehehe

    0

    0
  3. Adik Na says:

    1st!

    0

    0
  4. Rin says:

    nak jugak org baju pink tu nama dia masuk dlm gossip apex..
    oh no!~ *tgn kat dada*

    0

    0
    • da princess says:

      biase ler..simpati ade makne, ada udang di sebalik mee goreng basah

      0

      0
      • ELAjb says:

        korg nie tak pk negetif tak boleh eh..org simpati pun korg ade jer sangke burok..tak fhm ker kenyataan kat atas 2 ” ND di gosipkn keluar dengan si apek so dia nafikan la bongok..korg nie dari negara mane eh??ke saje tak tahu nora nie kan mmg dah populer n glem..so korg tak payah sakit ati sgt ok.. tengok diri korg dulu k..=)

        0

        0
  5. mek bunge says:

    kalu apek 2 aku yg dpt,aku ajk kawin teruhhh….xyh merisik2,tunang2,kte akd nikah & naik pelamin teruhhhh….hahahahahaha…syOk jgk yew….lenyap sgale kntroversi psal apek….lalalalalalalalalalalalala~~~

    0

    0
  6. Mama CoCoy says:

    Mamat ni tak le baguih mana….tak sampai tahap international pun…tapi controversy je yg lebih….bodoh…..

    0

    0
  7. Rooney says:

    Too bad to Nara sebab APEX memang tak suka dengan Nara and pernah keluar statement “rasa nak muntah bila dengar nama blog nara nara ni”

    SORRY !!

    0

    0
    • kecoh siak says:

      LOL. smpi 2x kau pos. nmpk sgt kau ni iri hati pada nara. lantak la apek nak ckp camtu pun. apek ni cuma bertuah sbb jadi penjaga gol yg kebetulan da membantu kelantan dan malaysia and dia muda. sbb tu jf hot stuff. cuba kalau apek sndri jaga diri sendiri. xpyh la nak beria amek gmba kepit2 ngan pmpn. even aku ni suka tgok bola sepak, aku rasa jijik tgok pemain bola ada gosip macam ni. nmpk murah wpun kau lelaki :)

      0

      0
    • liquid says:

      tak kisahla betul ke tidak gosip ni semua huhu tapi siapa agaknya yang suka orang yang kerjanya bergosip and bukak aib orang je.. melainkan…..

      0

      0
  8. kak ghok says:

    lantak dia la nak kuar statement x suka pebenda pun…mcm la kita2 ni x penah ckp benda yg kita x suka…cuma dia tu dikenali je….
    lantak jugak la dia nak kawan dgn sape pun…bukan dia g perabihkan duit kita
    lantak ko la apex apa nak jadik kat ko pun….ada aku kesah?

    0

    0
    • kecoh siak says:

      yg aku xphm..kenape apek ni beria sgt kecoh pasal gosip?fokus je la kat bola. xpyah nak melayan. lama2, sbb dia asyik melayan wartawan yg tanya gosip tah bukan2, nnt bola tah ke mana, duit ke mana, family ke mana. in the end dia lingkup sndri. baik dia fokus la pada bola, cari duit untuk family. umur kau baru bape apek oiiiii. kau diam sudah. org nak cakap, smpi kau tua pun org duk cakap pasal kau. xpyh respon pada gosip. org da muak.

      0

      0
  9. ada aku kisah says:

    Oiiii Apek ke Apex ker …. pi lah main bola biao la sampai tahap yg membanggakan utk negara & bangsa… tak abis2 dgn cite ko ni eh… mengalahkan artis… haish…

    0

    0
  10. MummyR says:

    Apex, Apex..Kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi:p

    0

    0
  11. triple j says:

    hehehe maybe ni taktik apek supaya mengkontraversikan dirinya supaya klu betul ada skandal, org dah tak percaya dah hehehe.

    takdelah, seriously apek ni dah byk sgt jadi mangsa fitnah, wpun dia pun ada juga salah mcm tak ngaku ada skandal dgn dahlia teck tapi ada, lepas tu siap pi party2 dgn dia dsb. hopefully apek ubah mana2 yg tak betul dlm kehidupan, dan tingkatkan prestasi di dalam dan di luar padang :)

    0

    0
  12. cicakiut says:

    Main ajerlah bola di padang apek oiiiii…….

    0

    0
  13. marc says:

    ahli sukan tak perlu terlibat dunia glamour/kontroversi, akan menjejaskan prestasi. dah byk contoh

    0

    0
  14. tulip says:

    suke nora danish..x suke apek…

    0

    0
  15. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    elehhhhhh ahli sukan pn leh glamer pe asal kn pandai jaga diri ok la tu… yg buat ahli sukan jahanam pasal mulot2 jahanam lah ! betol2 benda ni tkda ape2 tkda masaalah pn kerana mulot mulot mulot paham !!! apek jangan peduli lah ngan orang2 semua buang karen aje………huh !!!!!

    0

    0
  16. Cik Ketom says:

    Tak tau nak cakap apa dah dgn Apex atau Nora Danish. Tak tumbuh tak melata tak sungguh orang tak kata.

    0

    0
  17. ada aku kisah says:

    tanya sama pokok…. apa sebab goyang…. jawab pokok…. angin yg goyang… hmmm… suke lagu MUH selalu byk makna… eh… sorri cite ape ehh kat atas eh… :)

    0

    0
  18. mixgirl says:

    alaa…aku dulu minat giler kt apex nie..tp sejak putus tunang aku jd x suka…sbb tau dia mmg curang….so skrg kau rasakan nasib kau lepas nie…dulu kau buat org kecewa skrg time kau lak terima habuan atas pbuatan kau!!!!

    0

    0
  19. geli says:

    ia ke nora oi…jgn2 ada hati tak..

    0

    0
  20. lala says:

    apahal nora danish gedikz2 ade ngn apex lak nie..tahpo tah…apex tue bdk tak tau pk lagi..xpayah la nk rapat ngn dia..jijik aku..betukar2 pmpuan ..play football..playgirl..haahaha

    0

    0
  21. tahu takpe says:

    bukan betul pun si apek nie… dia ni banyak buat hal lah. lepas tu cakap apa salah dia pulak.. nampak no nipu nye… hahaha…dulu eia, pastu teck, skarang leuniey tu pulak.. psni sape lak pmpuan yg dia nak kaut.. PLAYBOY SEJATI.. yeeaahhhh!!!

    0

    0