Written by AbangNara | February 16th, 2012

Selepas menawan Malaysia dengan drama Tentang Dhia, Nora Danish akan sekali lagi beraksi bersama Adi Putra untuk filem Aku Terima Nikahnya. Abang Nara rasa gabungan dua pelakon ini sahaja sudah cukup untuk gegarkan pawagam nanti. Tak sabar pulak rasanya nak tengok mereka berdua berganding di dalam filem ini.

nora danish

Nora Danish nampak sungguh menawan sekali semasa majlis doa selamat pelancaran filem Aku Terima Nikahnya. Dengar-dengar cerita Nora Danish sudah pun mempunyai kekasih hati yang baru. Semoga perhubungan Nora Danish dan si dia akan berakhir ke jinjang pelamin. Nora Danish pun dah menginjak umur 30-an tahun ini.

Lagi beberapa keping gambar Nora Danish semasa majlis doa selamat filem Aku Terima Nikahnya dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar MIG Online.

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

96 responses to Nora Danish Semakin Menawan Semasa Majlis Doa Selamat Filem Aku Terima Nikahnya

  1. Cantiknyer Nora Danish Nie….suka suara manja dia…….

    0

    0
    • Selitone says:

      Tawaran baik buat mereka yang ingin kelihatan cantik dan anggun biarpun ketika sedang membancuh simen bangunan atau membeli ikan di pasar.

      Tanpa sebarang pembedahan yang menyakitkan atau ubatan yang merbahaya. Percayalah… KERTAS PASIR keluaran syarikat saya pasti akan membuatkan wajah anda cantik bercahaya.

      Segeralah dapatkan produk yang diakui keberkesanannya oleh petugas rumah mayat ini di pengedar-pengedar saya di serata Malaysia, seperti kedai-kedai hardware dan kedai ketuk mengetuk dan mengecat kereta berhampiran kediaman anda.

      BERITA BAIK..!! dengan setiap belian, anda akan dimanderemkan secara percuma. Ya, PERCUMA!! jadi? apa tunggu lagi?

      Amaran; Produk kesihatan ini hanya untuk kegunaan luaran badan sahaja. Jika simptom kehuduhan masih berlaku, sila konsulat pakar perubatan dan bomoh susuk anda.

      P/S; Kalau dah bosan, apa sahaja boleh keluar… hahaha!!! Chill friends..

      0

      0
    • kalu camni, aku terima nikahnya Nora Danish la.

      0

      0
    • mr j says:

      wah best la mcm ni

      0

      0
    • jiran Nara.. says:

      kalau dia jadi adik ipar aku kn bagus…hehehe…

      0

      0
      • tom cruise dah 50 pun still hensem giler says:

        sepanjang pemerhatian aku,aku dapati orang pompuan paling lawa/mantap masa umur 30 ke atas..manakala orang lelaki paling seksi masa umur 40 ke atas..

        0

        0
      • nadia says:

        ewwwW…org lelaki paling seksi masa umur 40 ke ats??paling?????kalau lelaki 40 keatas “masih” ada yg seksi,itu boleh terima la jugak…………………………….
        xpayah nak up sgt uncle2 umur camtu,xpsl2 perasan hot nanti sekali dgn perangai2 XSEIRING dgn umur kang……….geli jek.
        majoriti pun dah rupa bapak org pun(bg yg dah beranak pinak)sedar2 la,………kalau dah 40 keatas tu tak payah la kategori diri sebagai -fasa paling seksi-,sungguh la xbetulnye…..kalau seksi dimata isteri sendiri tu bagus la…

        0

        0
      • tom cruise dah 50 pun still hensem giler says:

        ini berdasarkan kajian saya..saya bukannya nak upkan diorang..ini kenyataan..johnny depp ditabal sebagai lelaki paling seksi ketika umur beliau 40an..bukan sekali tetapi dua kali beliau ditabal lelaki paling seksi ketika beliau berumur 41 dan 46 tahun..brad pitt ditabal sebagai lelaki paling seksi ketika hampir mencecah 40 tahun..manakala pierce brosnan,hugh jackman dan george clooney juga ditabal lelaki paling seksi ketika berumur 40an..malahan kajian saintifik menyatakan kematangan lelaki bermula ketika berumur 40an..sifat romantik mereka juga memuncak ketika berumur 40an..tetapi malangnya lelaki di malaysia ketika berumur 40an rata ratanya berbadan gemuk dan berperut buncit..mungkin sebab itu mereka kelihatan tua..pada saya lelaki berumur 20 an dan awal 30 an lebih kepada jambu..manakala lelaki berumur akhir 30 an dan awal 40an lebih kepada seksi dan hot

        0

        0
      • nadia, mungkin sebab ayah anda tak seksi kot.

        0

        0
      • nadia says:

        erk..ayah sy mmg la sy xnmpk seksi pon.mayb ibu sy nmpk ayah sy seksi kot.or wanita seusia ayah sy nmpk ayah sy seksi kot.tp!sy dan majoriti wanita yg kebawah usia 40an merasakan lelaki 40an ke atas ‘PALING’ SEKSI?!!!!Tiiiiiidaakkkkkkkkk la ek!
        artis hollywood tu mmg,dah la artis,baaraaatt lg,artis pmpuan tua dorang pun ada yg dikatekan sgt seksi katernye,dorang je yg bg up sbnrnya,hakikatnye mmg dah tua la..cuba jumpa depan2,mesti serupa uncle korang jugak.tengok filem mmg la,dah hero katakan…kalau jumpa baya2 40an ke atas,mesti kite terasa cam nak hormat2 sbgai uncle tp bila jumpa yg mngedik2 mcm la ‘muda’ sgt2 tu,hilang rasa hormat!

        0

        0
      • nora vanish says:

        betul la rata2 pemenang the sexiest man alive pelakon hollywood yg dah berumur 40 an.hero2 james bond mesti kena aktor umo 40an..daniel craig walaupun nampak tua tapi ensem sangat

        0

        0
      • Anonymous says:

        @ tom cruise dah 50 pun still hensem giler

        saintifik mana la plak kematangan lelaki BERMULA 40an ni…………..
        kematangan nak ke fasa tua ada la……………dah nama nak tua MESTILA MATANG…………….itu psl jgn la ikut sgt kat satu barat punya falsafah perasan tu–>LIFE BEGINS AT FORTY tu ek,tetibe la pula jadi seksi…bini dia nmpk dia seksi ade la kot…………..salah faham kang jadi perasan rumaja lak t…….cucu kat umah xingat…sok lusa masuk spital baru ingat, “owh,rupanya forty ni bukan bermula utk apa2 pun,bermula utk nak dpt sakit2 lenguh2 badan semua,xjaga tulang2 tua senang dpt sakit tau x!xpayah nak seksi2 sgt la,jaga kesihatan lg bagus~~~~~~~~~~~~~~

        0

        0
      • nadia says:

        @ tom cruise dah 50 pun still hensem giler

        sorry,anonymous avatar kelabu tu saya…nampk sgt sendiri cam nyamar org lain tapi siyes bkn nyamar pun,sy terclick submit xsabar2 nak reply…errr tp nape komen boleh masuk wpun xde email?senang je la cmni

        0

        0
      • nadia says:

        @ nora vanish

        yer…x d nafikan,mmg la ada yg 40an keatas ensem,masi kacak maintain hot dan mcm2 lg la…bkn celeb jer,bkn celeb pn ade, mmg la ade,kat semua negara aderr….tp bknla nk kena tnggu 40an baru la konon terkeluar sumer aura seksi tu…………xkisa la umur bape,20an,30an,50an,60an,kalau dah maintain ensem seksi ke hape,ensem seksi la jugeks……………..

        0

        0
      • jangan lupa, sylvester stallone yang dah masuk 60 tu pun , masih nak jadi rambo lagi.

        tapi last2 bila masuk Youtube , jadi video Tidak Tenang, jadi la “aku bukan pondan…..” bahahahaha

        0

        0
    • Mak Jemahnye adoooooyaiii says:

      die ni mmg cantik asli..
      kalau x pkai make up pn cantik

      0

      0
  2. jaafar onn says:

    1st yahoooooooooooooooooooooooooooo

    0

    0
  3. creme brulee says:

    cantiknya dia…..

    artis2 ni die makan ape ek nk bg nmpk cantik?

    0

    0
  4. hepy go lucky says:

    apa sinopsis filem ni??mcm tjuk buku ustaz hasrizal je…

    0

    0
  5. saya lagi says:

    kalu aku Jejai..aku takkan tinggal isteri seperti Nora Danish utk awek kaki clubbing ..rokok..n buang/gugur anak cam Pasha.

    0

    0
    • pororo says:

      aq xla sokong fasha, tp btol ke sy buang/gugur bayi? walau seburuk mn pon prangai dy, xbaek weii mmfitnah org kalo bnd tu xbtol~ dosanye lbey bsr drpd mmbunuh..

      0

      0
      • Mummyleez says:

        Berdasarkan info hosp tempat dia buat procedure tu, mmg benar statement di atas tu

        0

        0
      • saya lagi says:

        Sejak join komentor kat blog ni saya tak penah fitnah or kasi info bohong. Saya tak ingat exactly nama private hospital tu tp kawan saya pernah training kat hospital tmpt Pasha buat procedure buang anak. Serius…lelaki yg tergila2 kan Pasha ini adalah lelaki yg amat malang sekali di seluruh cakrawala ini.

        0

        0
      • adik marcelo machado says:

        ala kalau ye pun dia buang anak …anak sape gak yg dibuang tu kalau bukan anak jejai… takkan anak mcm2 jantan kot…. harus jejai cek…dah ala2 pelacur plak….

        0

        0
      • Wartawan Melodi si dahi jendol says:

        kalau betul pun dia gugurkan bayi, kenapa didedahkan perbuatan terkutuk orang tu? Kau dapat apa? Sembunyikan kekhilafan orang tu kan lebih baik……

        0

        0
      • rooney macaroni says:

        hospital ampang puteri….sewa satu floor semata-mata nak gugur baby ok….hanya doktor & nurse yg di bayar sahaja boleh masuk floor tu masa proses pengguguran…

        0

        0
    • ELAjb says:

      ala tak payah la kesah sgt gan jajai(tak gune 2) nora pun dah boleh terime coz jajai kan mmg tok fasha sendat(popan jahanam) so mari kite enjoy..ramai lagi lelaki y jaoh lebih hencem+kaya+baek dari jajai 2…
      peminat2 tak payah la pk..nora kan dah heppy gan org baru =)…

      0

      0
  6. Wartawan Melodi si dahi jendol says:

    Filem kita, wajah kita. Kena tonton filem ni, harap2 tak mengecewakan…. :)

    0

    0
  7. shahz jaszle jambu says:

    chantek.. Puteri Fara Binti Nordin.. yg penting kite mesti enjoyyyyyyyyyy!!!!!!

    0

    0
  8. lova says:

    comel…suka lakonan dia…..

    0

    0
  9. hehehe says:

    pd pandangan aku lar nd nie zmn anak dara aku pnh terserempak dia dl tak lar lw sgt…putih mmg la putih seputih2nye…tp mk masam…dl dia berlakon cite tah apa2 menyampah aku tgk tp lps dia berlakon dlm cite “tentang dhia” aku tgk dia nie sebenarnye lbh elok bwk watak berat berbanding watak tah apa2…n aku akui lps dia bercerai n beranak nd nie nampak lbh matang n lbh menawan berbanding zmn seblm kawin….

    0

    0
    • AKU says:

      Betul sangat..di ni kalau kat luar mmg muka masam mencuka…dia selalu kat Great Eastern mall sbb emak dia keje situ kat butik Innai..emak dia pon sombong semacam..peramah 100% kali ganda emak si jejai yang cantik tu, Datin Seri Raja Noorashikin….

      0

      0
      • ELAjb says:

        aku jmpe dia elok jer…tah tah ko nie jenis org y tak fhm keadaan or mungkin ko yang buat muke sombong…sudah la ko…aiiituuii

        0

        0
  10. Bob says:

    prnh knal dia b4 jd pelakon..
    dia mmg comei orgnyer…

    0

    0
  11. entahle. says:

    comelnyaaaaaaa.

    0

    0
  12. akunakkomen says:

    yup..aku pon rase die ni ptt bg watak berat, baru nampak kemampuan berlakon dia yg da terbukti dlm Dhia.. :)

    0

    0
  13. mieha says:

    Eeemmm kwn2 ciptaan Allah mmg sempurna ye……

    0

    0
  14. nono says:

    bole la biase2 je.

    0

    0
  15. Aduhai says:

    Bila lah agaknya Nora nak tutup aurat?..nanti ayah awak yg tanggung dosa tau..tinggalkan lah dunia yg penuh kemaksiatan dan kepura-puraan ini..apa hukumnya berlakon pegang2 dan peluk2 dgn lelaki bukan muhrim?..

    0

    0
    • Aku says:

      apa pulak hukumnya bagi org yg membaca blog gosip?

      0

      0
      • mak mail says:

        xsalah dia nk nachat org cik ‘aku’ oii…at least beban dia dh kurang leh tegur even kt blog gossip pun..nk tgur depan2 boleh ke..xyh nk tnyla hukum2 baca blog gossip ni..alahai..i2 pun nk jadi isu..apa pun xblehla..

        0

        0
  16. Bettyrahmad adik umie Aida best friend ND says:

    Off topic.aku menyampah kot tengok best friend nd si adik umie Aida,bettyrahmad.bajet hot sial!nyesal pulak follow twitter dia,asyik post pic Bajet hot macam Kim kardashian katenye!jual baju pulak semua stok kapir pakai!cina pun tau jual baju yg loose.malu la wey Betty Bajet hot!!!

    0

    0
  17. Lezza says:

    cantiknya…make up pn x tebal. nampak natural sangat

    0

    0
  18. Fuh..comel sial.haha

    0

    0
  19. peminat filem says:

    nora danish saya suka tengok dia..sbb nampak muka baby face. Muka dia tak sesuai marah….hu..hu.. manja dan touching- touching memang berkesanlh k0t:). Hopefully cerita ‘aku terima nikahnya’ akn mmbuatkan aku mnangis…tgk 0mbak rindu tak nangis pun :(….

    0

    0
  20. Bunga Lily says:

    Nora Danish , sangat comelss . wlupun dah bergelar mama .. : )

    0

    0
  21. nadia says:

    suke gandingan nora & adi putra since tgok cte tntg dhia..mmg ade chemistry..
    & sejak akhir2 ni i mmg prsn rezki nora dlm bidang lakonan btmbah baik…byk die blakon drama skrg ni…alhamdulillah..salah satu nye cte arianna mikhail tv9…i tgok cte 2 sbb ade nora danish yg super cute ni heheheh….all the best to u…

    0

    0
  22. suka sgt says:

    nora danish masa jadi ikon tok maxis dedulu adalah awek kpd pramugara terlampau…hahaha..tapi xsangka plak kawin dengan jejai..

    0

    0
  23. sayang nora says:

    comeynyer Nora ni…:)

    0

    0
  24. ahkak puaka says:

    SUKE TGK NORA DLM ARIANNA MIKHAIL. NAK2 SCENE DIE NGN SHARNAZ BASIR TU.. PERHH ROMANTIK!! SUKE SGT!

    0

    0
  25. ck slmh says:

    mak dia lg cantik kot.
    takat pakai contact lense color cekelat bolelah.
    aku dulu kawen pakai contact lense kaler biru, sume pon kate cantek.
    hahahah…

    0

    0
    • Anonymous says:

      masa ko kawen..pakai contact lense biru org kata cantik..so?…apa kesudahan crita ko?..

      0

      0
      • ell says:

        nora danish awl2 xnmpk cntik pun,biasa2 aje,mybe karakter dia buat org pndg dia nmpk comel cntik,ade sesetengah org muka cntik tp karakter xbest hodoh gak ade sstngah org muka xcntik bila tgk karakter dia ,nmpk manis lak camtu la,if nora danish tnggl makeup karakter comel dia xkan hlg,wpun mybe pucat skit dr biasa

        0

        0
  26. […] Selepas menawan Malaysia dengan drama Tentang Dhia, Nora Danish akan sekali lagi beraksi bersama Adi Putra untuk filem Aku Terima Nikahnya. Abang Nara rasa gabungan dua pelakon ini sahaja sudah cukup untuk gegarkan pawagam nanti. Tak sabar pulak rasanya nak … Continue reading → […]

    0

    0
  27. nora yang tak berape danish says:

    skang ni jejai berada di mana?

    0

    0
  28. me myself n i says:

    hai..rata2 kat sini komen pasal cantik?baik nora n termasuk mak dia sekali,sebenarnya cantik ni…Rasulullah Shalallahu alaihi Wa Salam bersabda: “Ketahuilah, di dalam tubuh itu ada segumpal daging. Bila ia baik maka baik pulalah seluruh tubuh. Dan apabila ia rusak maka rusak pulalah seluruh tubuh. Ketahuilah itu adalah hati. (HR Bukhari dan Muslim) Mari kita garis bawahi Hadits Rasulullah SAW diatas HATI Ternyata semua sumber penampakan lahiriah itu SANGAT TERGANTUNG dari HATI Hati memainkan peran esensial.

    0

    0
  29. bunnee says:

    skrg minat betol ngan nora neh…sbb dia belakon sumer watak2 mature…tegas…mmg best…bosan gak klu tgk manja n ala comel neh..some time nak gak yg fresh…but mmg salute masa dia berlakon dlm Tentang Dhia n Ariana Mikhail…mmg mature n tegas….

    0

    0
  30. lelaki ini says:

    teringat masa sepupu aku hantar aku dengan kereta pi stesyen bas. sepupu aku ni jenis tabligh dan selalu keluar 40 hari.

    tengah2 drive ke situ, tiba2 dia bertanya,”Nora danish dah bercerai ke?” Masa tu dia baru bercerai dgn jejai.

    aku pun jawab “a’ah”.

    “Dia cantik kan?”

    Aku just tunjuk thumbs up kat dia dan dia senyum balik.

    mcm tu la penangan nora danish, sampai org tabligh pun boleh terbaca psl dia. cuma kagum dengan kecantikannya, tapi ofcos kalau kahwin dengannya nak tarbiahkan elok supaya bersifat mcm muslimah sejati.

    serius sampai skrg aku masih tak faham apa la bodo sangat jejai tinggalkan isteri mcm nora utk slut mcm fasha ni.

    0

    0
  31. Reena says:

    Drpd sendat tu…elok lagi Nora Danish..dah ada anak pun badan solid lagi…sendat tu, belum beranak tp badan dah kmbang setaman! Nauzubillah..

    0

    0
  32. ernie says:

    filem Aku Terima Nikahnya…sya mcm prnah bace novel kat dlm penulisan2u yg tajuknya same mcm filem yg Nora akn b’lakon nie..pape pn gud luck tuk kak Nora & die mmg sgt2 cute…:)

    0

    0
  33. mama says:

    Actually smua family nd mmg kita tngk mcm sombong je. Tapi bila kita tegur, diaorg sangat baik n sopan. Yg saya suka tentang family diaorg is diaorg xkan ckp buruk tentang org lain. Diaorg xkan bagi apa2 komenla bila org berckp buruk tntang org lain, biasanya diaorg akan diam n buat2 sibuk sendiri. N sblm ni ada followers bandingkan ckp even nd comel dari fs, tapi fs lagi laku coz bnyk dpt job. Bagi saya, bkn nd x hebat, cuma dia sering diberi watak yg sama n now terbukti dia super duper cute n hebat dlm tentang dhia n ariana mikail.

    0

    0
  34. me myself n i says:

    jangan samakan artis barat ngan orang biasa or artis dekat msia,xsama beb kita ni cuaca macamna?orang barat iklim macamna?mostly orang barat perubatan dorang canggih manggih…bedah sana bedah sini plastik sana plastik sini kita kulit halus orang barat kulit kasar tapi still nmpak muda kenape?mesti ley pikir kan kat situ…kalau orang msia lelaki berumur 40-an xkan perasan kot nak sama ngan brad pitt?seksi kew!!! hm mungkin 1 diantara 1000..haha..terima la seadanya..jaga kesihatan,jadi diri sendiri,yang penting muda hanya sekali tua pasti mengejar kita….xkan kekal selamanya..nak kekal muda kumpul saham akhirat banyak2..

    0

    0
  35. tanakkampung says:

    Hidung besar….hahaha

    0

    0
  36. awatif says:

    suka tgk nora danish.. kulit n rambut cantik..

    lg cantik drp fasha

    0

    0
  37. sememangnya beliau adalah seorang atis yg ada masa depan dan boleh hidup lama

    0

    0
    • Aku rasa mcm nak tampar jer budak gemuk dlm rancangan Jangan Tidur Lagi tuh says:

      Bang Zarul, saya pernah keje sekali dengan Rizal pemain base kumpulan Umbrella kat Serdang tahun 2004 dulu. Masa tu kitowang keje kilang kat Serdang. Skang dengar citer dia jadi tenaga pengajar kat UUM Sintok…

      0

      0
  38. Wartawan Zubir Sudah Insaf says:

    Tentu doktor & jururawat yang “dibayar” tu semuanya cacat penglihatan kan? Diorang tak dapat melihat siapa kah gerangan yang banyak duit untuk mengupah diorang agar metutup mulut daripada menceritakan perihal client diorang yang satu tu. Kadar upahnya juga tentu sangat tinggi agar pihak wartawan hiburan di negara ini tidak akan dapat mengupah mereka pula untuk mendedahkan berita sensasi tersebut.

    ATAU

    Boyfren kepada perempuan yang buat pengguguran tersebut telah mengupah sekumpulan pakar perubatan yang terdiri daripada doktor & jururawat yang diterbangkan khas dari Uganda misalnya kerana orang-orang dari Uganda sudah pasti tidak akan mengenali perempuan tersebut, dan yang pastinya mereka tidak akan mengambil kisah akan orang yang tidak dikenali asalkan upah diorang diBAYAR.

    Kalau saya jadi perempuan tu, atau saya boyfrennya yang kaya raya, saya tak buat pengguguran kat negara ni sebab ramai orang kenal. ( dah nama pon selebriti )
    Saya akan hantar awek saya yang termengandung tu ke negara-negara seperti Jepun or Korea. Di sana orang tak kenal. Kos yang perlu saya tanggung cuma tiket penerbangan pergi & balik lebih kurang RM4000, penginapan hotel maybe dalam RM2000 dan bil hospital lebih kurang dalam RM5000 sahaja.

    Berbanding kalau saya upah hospital sini, upah untuk clear satu level bangunan hospital, bayar orang itu bayar orang ini untuk tutup mulut, kosnya boleh mencecah RM100 000 atau lebih. Risikonya juga lebih tinggi sebab berapa lama orang buleh tutup mulut?

    Bodohkan boyfren perempuan tu?
    Atau adakah pengomen yang bernama “saya lagi” & “Mummyleez” dan “rooney macaroni” ini yang bodoh kerana menganggap orang-orang yang membaca blog ni bodoh sangat sehingga boleh terpengaruh dengan dakwaannya?

    Saya pon tak la minat Fasha Sandha, tapi agak-agak la…

    0

    0
    • eja sandha says:

      hehe..tepat tu wartawan zubir yg dh insaf,xyah ke jepun or korea dik,paling dekat g je kat kpg mak sya Thailand..segala mcm murah..nk upah ambil kepala manusia jahanam,.penfitnah n mulut longkang pun bole, baru RM300 je..kalau bab mengugurkan janin rasanye x ada harga seperti yg awk cakapkan..lain x agak2 lah nk reka cerita bukan2,ingat perasaan ibubapa n kuarga artis tu jgk,bkn dia ank yatim yer..apa awk2 org diats dh cukup rapat n kenal dgn ND yg hipokrit 2 ke??kalau belum cukup kenal so xyah la nk kutuk n fitnah org yg mengarut ngarut..pada wartawan zubir yg tlah insaf.tqvm sbb sudi menyedarkan binatang yg 3 ekor diats yg bertopengkan manusia ni miskipun awk jgk x minat FS..kita x bole nk paksa semua org utk menyukai kita.apapun TQ Dik.prinsip sya,sya suka perkenal jd diri sendiri n xsuka backing siapa2 termasuk ank sendiri sekiranya perbuatan mereka xbetul dimata sya!timakasih.

      0

      0
      • Wartawan Zubir Sudah Insaf says:

        Bukan ape kak.. Diorang ni menghina, mencaci, mengeji & mengfitnah orang melampau sangat.. Bukan Fasha Sandha ajer yg kena, Memey pon sama kena teruk.. Entah apa la dosa artis tu dengan orang-orang ni..

        Saya syak, orang2 yg melampau ni dari golongan wartawan hiburan. Bukan semua tapi ada la segelintir dalam 7-8 orang gitu. Sebab saya pernah dengar FS ni memang dimusuhi sebilangan wartawan hiburan. Kalau kita fikirkan logik, orang2 biasa di luar sana tu takkan tergamak nak nista orang lain yang dia sendiri x kenal sampai mcm tu sekali. Habih2 sgt org2 kat luar sana tu dia cuma maki hamun FS ni pasal isu lama “rampas-merampas” ajer, kadang2 diorang cuma sekadar kutuk FS dari segi berpakaian seksi or diorang cuma kutuk suara “itik nila” FS tu ajer.. Takkan lebih dari tu…

        Golongan2 celaka ni la yg cuba menghasut orang ramai supaya turut membenci artis yg mereka benci.

        p/s: walaupaun x minat FS, tapi kagum dgn cara dia bekerja. Saya pernah jadi krew belakang tabir, pernah keje skali dgn FS dlm beberapa buah drama. FS mmg murah senyuman, datang awal ke lokasi, berdisiplin..

        0

        0
      • AKU says:

        de aku kesah…..sedap jer kate kite(geli n tak suke fs) “golongan celaka”..awk 2 golongan ape eh???

        0

        0
  39. ulatbulu says:

    aku rasalaa, lepas jejai kawin ngan pasendat, dlm 2-3 tahun mesti teringat kat nora danish balik..sebab pasha belum kawin lagi dah x reti jaga badan, macamna pulak bila dah kawinnn..hahaha….

    0

    0
  40. akubukanartis says:

    cantiknye rambut nora…

    0

    0
  41. mizz umie says:

    APA ITU KOLAGEN? Merupakan sejenis protein yang bermolekul makro. Kolagensangat penting untuk memelihara keremajaan dan keanjalan kulit.Kolagen terdapat dalam kulit, tulang dan gigi.Isoflavone merupakan bahan utama dalam ekstrak protein soya,struktur molekulnya hampir sama kepada estradiol, iaitu sejenisestrogen yang dirembeskan oleh tubuh manusia. Ia merupakansejenis phytoestrogen (estrogen tumbuhan) yang memainkanperanan penting dalam memelihara kesihatan tubuh wanita.Fungsi utamanya seperti:
    Memperbaiki kerosakan kulit.
    Anti penuaan.
    Memperbaiki masalah gangguan haid.
    Melegakan sindrom menopaus (putus haid).
    Mencegah osteoporosis ( pereputan tulang ).
    Mencegah penyakit kardiovaskular dan servaskular ( otot dan saraf ).
    Mencegah kanser payudara.
    Meningkatkan kualiti kehidupan seks.

    FUNGSI-FUNGSI KOLAGEN
    Mengekalkan kelembapan dan mencegah kedutan
    Kolagen merupakan komponen utama dalam kulit kita. Lebih dari 71% protein dalamsel-sel kulit terdiri dari kolagen, di mana berkait rapat dengan pertumbuhan,pemulihan dan nutrisi kulit. Sebagai tambahan, kolagen mempertingkatkanpenghasilan sel-sel baru, membantu memelihara keremajaan kulit, melembutkandan membuat kulit lebih bercahaya. Kolagen juga efektif untuk menghilangkankedutan dan mencegah proses penuaan.

    Memulihkan masalah kulit
    Apabila kolagen disuntikkan ke dalam kulit yang terluka,maka ia akanmenstimulasikan pertumbuhan sel-sel kulit baru dan menyediakan perlindungan kekulit. Kolagen sangat efektif untuk memulihkan masalah kulit seperti parut,pengecutan epithelium, kedutan dan garis-garis halus.

    Mencantikkan dan menyuburkan rambut
    Nutrisi dalam kulit kepala sangat penting untuk memelihara kesihatan rambut.Kandungan kolagen dalam lapisan korium merupakan bekalan nutrisi kepadaepidermis serta rambut dan kuku. Kekurangan kolagen dapat menyebabkan rambutkelihatan kering dan bercabang, kuku ,menjadi kusam dan mudah pecah.

    Menegangkan payudara
    Kesan kolagen untuk menegangkan payudara sudah pun diketahui umum. Payudarasebenarnya terbentuk oleh jaringan-jaringan penyambung dan kumpulan lemak,yang merupakan peranan sebagai penyokong bagi pembentukkan payudara. Kolagenmerupakan komponen utama dari jaringan-jaringan penyambung dan bertindak
    dengan protein polisakarida untuk membentuk satu jaringan yang kuat untukmenyokong dan menegangkan payudara agar cantik dan menawan.

    Melangsingkan badan ketika tidur
    Pembakaran lemak adalah proses yang diperlukan untuk melangsingkan badan.Kolagen hidrolisis dapat meningkatkan proses pembakaran lemak, tetapi harusdijalankan dalam keadaan tidur. Dengan mengambil kolagen hidrolisis, anda dapatmelangsingkan badan semasa tidur.

    Menguatkan tulang
    Penyatuan kolagen yang secukupnya adalah penting untuk membentuk kerangkatulang yang kuat. Oleh itu,kolagen juga dikenali sebagai kerangka tulang. Masalahosteoporosis dan kekejangan kaki adalah berpunca dari kehilangan kolagen yangmembentuk 80% daripada jumlah kepadatan tulang sedangkan kehilangan kalsium,magnesium dan fosforus hanya 20%. Pengambilan kalsium tambahan sebenarnyatidak dapat menangani masalah tersebut. Hanya dengan pengambilan kolagen yangmencukupi dapat mengembalikan kepadatan tulang yang normal, dan juga dapatmemperlambatkan osteoporosis.

    Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmen
    Kolagen dapat merapatkan sel-sel dan mempercepatkan pembentukan sel-sel baru.Dengan fungsi ini, secara efektif dapat mencegah pengumpulan pigmen dan racun,membantu mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi.

    Melambatkan proses penuaan kulit
    Kolagen penting untuk memelihara kecantikan dan keceriaan kulit. Gejala-gejalapenuaan secara wajar semakin ketara apabila usia meningkat kerana kandungankolagen dalam kulit semakin berkurang dan kulit yang mengalami kekurangan airakan mengakibatkan kulit kering dan kusam

    0

    0
  42. nora kaki maki says:

    haha. nora ni comel la, nak kata lawa tak, dia punya tengkuk berlapis ada line2. comel aah! aku dr sekolah convent kajang dulu, nora ni senior aku, dia ala2 budak gangster n gang2 hot kat sekolah.. dia kemain suka cari gaduh dgn gang2 hot perempuan org lain.. haha. dgn aku tk la, dia dok hbs menjerit kat canteen nk gaduh sesam perempuan.. alahai kak… sedih na tgk! hahaha.. tak caye sudah. masa tu dia kecik lg, comel je, pakai baju lipat2 pinafore pny tgn.. jalan dgn gang satu kumpulan ramai2. salah sikit, kena marah.. hahaa suka buli junior pulak tu. hahaha

    0

    0
  43. fasha gemok says:

    i hate fasha… nora cntek, lawa…ape la si jejai pndang fasha tue..buruk n hodoh..nk kata ISLAM x mcm islam..

    0

    0