Written by Bella | October 3rd, 2015

Umum mengetahui percintaan Nora Danish dan Nedim Nazri sudah berakhir, walaubagaimanapun ada ura-ura mengatakan mereke sebenarnya sudah kembali bercinta namun Nora menafikan perkara tersebut.

Terbaru,  peminat sudah mula syak mereke sudah bersama kembali apabila sebuah foto yang dikongsikan oleh Nora dan juga Ashraf Sinclair di Instagram mencetuskan spekulasi mereka kini sedang bercuti bersama di Bali, Indonesia.

Hurm..memang musykil juga betul ke mereka berdua ni dah sah putus cinta? Ataupun Nora dan Nedim berjumpa secara kebetulan sahaja? Ermm, kalau pergi bersama kenapa nak sorokkan  perkara tersebut hanya kerana takut peminat akan kritik anda berdua. Tak apalah, kita tunggu sahaja penjelasan Nora nanti mengenai perkara berkenaan.

55 responses to Nora Danish & Nedim Nazri Nikmati Percutian Di Bali Bersama?

  1. zaza says:

    BCL vs Nora = cntik nora sikit
    Nedim vs Ashraf = hensem ashraf banyak

    0

    0
    • Abang Sahdo says:

      Basah lencun la tilam tu…. Janda kalau x kena cucuk boleh terkena histeria tau ka?! Paham sangat…konon nk cover line. Padahal gersang…..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Fark la, kuat menipu si ketot neh! Haram aku nk percaya mulut ko lagi!

        0

        0
        • Bedah says:

          Nafsu dulu…hukum halal haram tolak tepi. Sedih artis camni. Boleh join Hanez Suraya laaaa!

          0

          0
        • Eeeee says:

          putus.. kepala jendul opah kaw!!!

          0

          0
        • Rooney says:

          pelakon …apa nk heran. kuat main drama. putus la apa la, padahal….pembohong giler!

          0

          0
        • Kiah says:

          Selalu lah bersangka baik ye!
          Mungkin Nedim hanya pergi melawat skandal nya…. si Asraf. :D

          0

          0
        • Cerita Sebenars says:

          Sejak isu kenyataan ND bahawa banglo RM 7.2 juta yang dibeli oleh Nedim bukan untuk dirinya membuka ruang kepada pihak berkuasa SPRM untuk menyiasat perkara itu. Terdapat beberapa persoalan sekitar pembelian banglo itu yang sehingga kini masih belum terjawab. Tiba2 saja mereka putus..pelik bukan? heheheh

          0

          0
        • Tipah says:

          Kat pic ni nampak nora lebih cantik sebab nora mekap. BCL tak mekap. Tapi kalu mekap…sah2 BCL lagi cantik. Natural beauty sangat BCL ni. Nora? Harap mekap & edit pic sikit2 sblm upload

          0

          0
        • Lolita says:

          Mmg la kena berlakon putus, bajet baik… tak ke hulu ke hilir, sebab shawl by nd kan nak launch masa tu. Nak jual barangan muslimah la katakan so imej kena ‘clean’ la sikit. Nanti sales tudung dah stabil diorang declare la ‘berbaik semula’. Puiii sgt!

          0

          0
      • Anonymous says:

        Jejai telah buat pilihan terbaik…..

        0

        0
      • nora ketot says:

        abis i miss batang dier bab tu i patch up dgn dier balik. Satu ari tak kena henjut gatal pepek i.

        0

        0
        • Mata Kumpuan says:

          Kementerian Pelancongan ini diuruskan oleh Nedim Nazri. … SPRM sedang memantau kehidupan melampau-lampau keluarga Menteri ini. Putus pun sebab nk cover line…takut ND terpalit sama…tu la pasal. Wayang je tu.

          0

          0
      • . says:

        Kalau xcucuk lobang, selalu sakit kepala.Dah tau janda punya plan.

        0

        0
      • Anonymous says:

        Maksud sahdo ni = badan beso tapi bodo…..mmg bodo pn…mmmbooii ingat sume janda cmtu ke???? Klw ai jadi nora, I post lg byk pix2 bersama ned. Biaq haters meroyan…

        0

        0
    • Nora says:

      Ohhh yeahhhh…oh yeahhhh…oh yeah …. Perghhh! Janji puas nok!

      0

      0
    • mojo says:

      Dahi paling luas.dan bakal dahi kebelakang=Nedim

      0

      0
    • Nedimah says:

      Kalau org indon tgk IG ashraf sinclair mesti diorang ingat ashraf ambik gambar dgn supir dia kan. Jawa siottt rupa nedim ni.

      0

      0
    • Anonymous says:

      BCL yg dulu mmg sgt cantik..Skg masih cntik tp kurang dr dlu la..

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Lah…apa masalahnya????…biaq pi la nk bcuti sama. Btw, kakak2 nora ada skali kan

    0

    0
  3. melati says:

    Kuatnya menipu!!! Konon dah clash…patut la si Jejai buang kaw mcm sampah x berharga…. :(

    0

    0
    • kak nam says:

      Konon dah “clash” sebab kes banglo berjuta-juta tu la. Nedim kena siasat dgn pihak rasuah mana dapat duit sebanyak tu. Dapat kerja pun disebabkan daddy punya nama/title. True story…

      0

      0
    • Anonymous says:

      nak cover line pasal kes banglo tu je…entah2 kafe nora pun nedim yg kasi modal…

      0

      0
  4. ada aku kesah says:

    errr takde orang nak komen sangat ke cite ni ???
    hohohooooooooo

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Janda lapar batang…cemni la perangai. Murahan giler nampak gayanya!

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Once a liar…always a liar

    0

    0
  7. mak minah says:

    Da mcm shaolin plk aku tgk c nedim

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Melayu tak guna!! Semenanjung pencuri hasil bumi Sabah&sarawak!!!

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Melayu tak guna!! Pencuri hasil bumi Sabah&sarawak!! Semenanjung miskin!! Perompak!!!

    0

    0
  10. Lala says:

    Acah acah bestfriend huhu

    0

    0
  11. ikan masin says:

    Tak putus hanya 24 jam,tak mengapa besok baiklah semula tu.

    0

    0
  12. ikan masin says:

    Putus 24 je,besok pndailah baik semula.

    0

    0
  13. Bukanshapeshape says:

    Kantoi sudehhh! Binggo! Konon buat2 mangsa keadaan si ND ni, mintak simpati mak jejai konon dia mangsa kena cerai, begadoh dlm insta mak jejai, aku pun heran mak jejai tu beking sgt si nd tu, si cholahola pun sama, yg sudah tu sudahlah, fasha dah cukup baik untuk rayqal, naseb rayqal x dpt mak tiri garang or sosial mcm ND, patut rajanoora mak jejai tu bersyukur fasha tu, ni ND bajet2 buat kesian dlm insta makjejai tuh! Perangai ND ajet2 remaja ajet2 konon muka sama mcm cara delevingne le tu, jaga la maruah sikit mak jan oi.. Umo dah tuo lainla umo mcm atita haris tu janss mudo.. Boleh pulak kat insta mak jejai si ND ni buat2 terkejut yg family fasha nih bepecah belah adik badik, tuduh fasha tak jaga rayqal betul2 masa kat paris siap tulis kat insta mak jejai kaki rayqal berdarah… Eeeew fake fake la ko ni ND! Konon buat kesian hanya dia dan rayqal je la sendiri, eleh ngko x mertua kaya rayqal tu cukup sempurna fam jejai tu tanggung semua, lainla rita tu patut kesian terkontang kanting sara anak dia sendiri.. Fake fake plastik ko ND!!

    0

    0
  14. NgapAen says:

    Kantoi sudah si fake ND yg ajet ajet remaja ajet ajet konon muka sama mcm cara delevingne! Eeeew! Ni la yg dibangga bangga oleh mak jejai and adik jejai si cholahola tu.. Pandai ND main watak jd mangsa so org semua akan salahkan FS! Dah kantoi wehhh, semua kena tipu 1 msia kena tipu yg konon dorang dah clash..

    0

    0
    • anon says:

      Show us yr pic please, so dat we can judge U. Komen kamu ni mcm bkn org baik2, penuh hasad dengki. Ape yg nora buat kat kamu, rampas kau punya bf ke…Kalau nak mengutuk org tu, ingat tuhan sikit, jgn ikut sedap mulut je. Taulah kamu peminat setia perampas….fasha sendat tu. And no l’m not nora’s fan..

      0

      0
  15. BELLO says:

    author buat2 bodo, konon tak tahu motif nora/nedim pura2 clash sebab nak kabur mata lhdn/sprm.. logik la sikit, takkan kesahkan peminat sampai nora berlakon macam dah clash. clash pulak lepas kena siasat pasal isu banglo…

    0

    0
  16. Anonymous says:

    sy tak percaya diaorg putus..hehe..

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Peliknya dgn para suami yg mmbenarkn isteri mrk menayangkn aurat. Dayus sunggah acap cinlair ni.
    Nora n nedim stu lg psgn cinta duniawi.
    Smoga sempt bertaubat. Nauzubillah jauhkn kturunan ku dr pangai depa ni.

    0

    0
  18. ila says:

    die mmg lom ptus la..nak berlakon tak pandai…hahaha ..sian anak dapat mummy mcm ni

    0

    0
  19. Nyonya mansor says:

    Siasat jng x siasat….lhdn/sprm masa nilah nak pulih kan keyakinan org awam kat anda…

    0

    0
  20. anon says:

    Aku cukop menyampah dgn manusia2 yg suka menghina ciptaan tuhan….dahi jendul lah. Kamu semua tu sempurna sngt ke. Cer tunjuk gambar nak tengok. Ni mmg kes melayu hati busuk sb nora cantek, so timbul rase dengki,. Jgn terlalu menghina mengutuk org.
    lts her life, lantak dialah nak buat ape2 pun. Kamu semua duk mengutuk memfitnah tu banyak blh pahala kan. Asal ade je cerita psl perempuan cantek je, mesti ramai yg jealous.. Ayda jebat, Nad zainal, Nora… Perempuan2 yg tak cantek confirm akan dengki dgn dia org ni. Bawak2 mengucap…U people shud mind yr own business…

    0

    0
  21. anon says:

    Bila BCL bergambar dgn nora, baru nampak dia tak lawa, jauh nora lbh lawa. Rasenya dia dah puteh, tapi nora lagi puteh…
    For those yang kata nora hipokrit, cuba fikir, entah2 mmg putus betol tapi berbaik balek, tu tak possible ke. Yg kawin bercerai pun banyak yg rujuk balek, Fikir dulu sebelum mengutuk org, tak baik tau…

    0

    0
  22. Anonymous says:

    suka buat maksiat dari berkahwin…ND and Nedim..

    0

    0
  23. Anonymous says:

    NORA DANISH = KAKI KENCING
    basah peminat ko kna kencing ngnko nora.. kah kah kah…
    sedih!!!!!!

    0

    0
  24. lola says:

    nedim acah kena tinggal
    nora acah kerja kuat sara hidup janda dia
    aku xpernah suka nora ni sbb ajet2 suci
    aku doakan dia jatuh gaung bia hilang kat dunia ni.

    0

    0
  25. Anonymous says:

    nak jual tudung, x boleh la nak bagi tau kt orang makan angin dgn boypren…..

    0

    0
  26. Shah Jahan says:

    Aik…masa aku scroll td ingtkan Ashraff ngn tok sami mana ntah…rupanya si Nedim….muahahahaaaaaaaa.

    0

    0
  27. olololo says:

    NEDIM NAZRI NI KERJA APA?
    KATA PEGAWAI PERIBADI NAZRI TAPI ASYIK HOLIDAY JE
    EKONOMI TAK STABIL TAPI MENTERI/ ANAK MENTERI SEMUA STEADY JE CUTI LUAR NEGARA

    UNTUK PULIHKAN EKONOMI, SEWAJARNYA ELAUN MENTERI DITURUNKAN, PAKAI KERETA NASIONAL, DAN BERJIMAT CERMAT
    INI RAKYAT IKAT PERUT, MENTERI LAGI BERFOYA-FOYA.

    NORA, TAK MALU KE NEDIM TAK MASUK MEMINANG SEDANGKAN DIA BAWA YOU MELANCONG SANA SINI? RUMAH 7.2 JUTA, TAKKAN HANTARAN/KOS KAHWIN NORA SAMPAI JUTAAN RINGGIT KAN?

    *maaf memang sengaja CAPSLOCK supaya NORA/NEDIM/NNFANS terbaca.

    0

    0
    • KU says:

      kalau kau perasan, satu persatu yang komen pasal lhdn/sprm/banglo/kerja ni, semua kena thumbs down dengan jumlah yang hampir sama sampai komen kena hide..

      gigih kan? bukan setakat padam gambar dari ig, lepas tu berlakon clash, ni dekat website gosip pun beliau dan karats beliau tekun menyorok kan hal ittew..

      0

      0
      • kemi says:

        Tu pasal..letih aku nak kena ckick to see..sebab semua komenkena hidden..demorian crew kena overtime pulak…..harap sprm buat kerja betul2 dan tangkap si nedim kalau salah…kerja keras konon…ferrari dia wujud lagik ke tak?….yang aku risau..si nora ni kalau ada masalh mula di rapat dengan ex mertua…kepada fasha..tabahlah..yang penting jejai sayang you sepenuh jiwa…cukup.

        0

        0
  28. tekan dan tekan says:

    cilaka aku nak baca komen mesti Hidden due to low comment rating. Click here to see. oi penat la nak tekan satu satu.

    0

    0
  29. lola says:

    nora and demeroyan crew mesti tgh gigih dislike semua komen.
    eii nampak sgt keji diorg neh.
    xcukup delete komen kt ig kalau ckp dia buruk,
    kat BN nak buat perangai gak.

    0

    0