Written by Bella | January 12th, 2016

Nora Danish nampaknya tidak senang duduk apabila sering terhimpit dengan kontroversi , lebih-lebih lagi ketika khabar angin keretakan rumah tangga Fasha Sandha dan Jejai menjadi perhatian ramai.

Nama Nora tidak henti dikaitkan dengan pasangan tersebut sehingga ada yang menuduh beliau punca hubungan Fasha dan Jejai menjadi keruh.

Tidak mahu terus dikaitkan dengan mana-mana cerita kurang enak selepas ini, Nora sedang berfikir untuk mendirikan rumah tangga.

Buat Nora ia adalah cara yang terbaik untuk beliau mengelak daripada kontroversi ataupun kritikan negatif masyarakat.  Bersedia untuk berkahwin, Nora akui Nedim adalah calon yang agak tepat buat dirinya.

Sikap Nedim yang seiring dengan Nora membuatkan hubungan mereka kekal meskipun hanya sekadar teman biasa.

Susah apabila timbul isu – isu begini apabila nama Nora dikaitkan lagi. Sedangkan Nora sudah tidak ada apa-apa hubungan dengan bekas suai, kecuali anak kami iaitu Putera Rayqal Ramli.

Mungkin dengan berkahwin, nama Nora tidak lagi terpalit dengan kontroversi begini. Tetapi dengan siapa Nora tidak tahu. Ini kerana jodoh Allah yang tentukan.

Kalau jodoh Nora kuat dengan beliau (Nedim), Nora terima kerana sikap beliau membuatkan Nora senang berkawan.

Ada sesetengah artis tidak terpalit lagi dengan kontroversi selepas mereka berkahwin tetapi ia bukan jaminan ia akan sama dengan keadaan Nora. Selagi ada sahaja pihak yang mencari kesalahan anda, selagi itulah nama Nora akan dikaitkan dengan kontroversi. Bukannya mudah lari daripada sesuatu masalah.

Sumber Berita: Berita Harian

48 responses to Nora Danish Mahu Kahwin Dengan Nedim Untuk Elak Kontroversi

  1. cik cikkebom says:

    ND NI SUKE AMEK PIX ACAH2 COMEL
    KO DAH 30’S KOT..PURLISSSSHHH LAHHH PEMPUAN

    0

    0
    • Lara says:

      Dah 30s pun,still comel, so why not :p

      0

      0
    • sara says:

      memang dia comel…

      0

      0
      • Anonymous says:

        NORA CUKUP CUKUPLA PUJI DIRI SENDIRI …

        WALAUPONNNNN… NEDIM WATDEK JE XNK KAWEN NGN KO HAHAHA

        0

        0
        • Cili Boh says:

          comel pun kalau perangai mcm setan, ke hulu ke hilir digalas seperti biawak ke sana ke mari oleh jantan…x guna juga.

          0

          0
    • biar la diaa..ko kesah ape says:

      ko mesti xcomel kan..sebab tu ko marah..sbnrnya ko jelezzz…ko mesti hitam gemukk xlawa..kja ko dok mengumpat mkn goring pisang siang mlm..xhenti2

      0

      0
      • Anonymous says:

        ko lagi kesian , pathetic ass licker .

        ke nora ni ? eeee busuknya hati ko ngata org lain gemuk itam .. ko je ke yg abis lawa dah kt donia ni ?

        0

        0
      • Anonymous says:

        hitam x comel ke. beyonce hitam tp lg cntik

        0

        0
        • farhana says:

          beyonce tak hitam. dia brown. dan dia tak gemuk. dia curvylicious. tolongla jgn compare melayu ngan beyonce. bentuk mata, mulut, badan sume tak same okay LOL

          0

          0
    • Namaste says:

      Kawin tahun depan la wey. Tahun ni wedding of the year si sam dgn syatilla.

      0

      0
    • makcik sg. derhaka says:

      makcik nk tau, ND nk kawen dgn nya sbb nk elak kontroversi. tapi bgmne dgn pihak lelaki itew.

      satu lg that is not a very good reason utk mngaweni seseorg. kita ni nk tinggal ngn dia selagi kita brnafas bkn sbb nk elak kontroversi saje.

      pape pun mkcik doakan mereka dpt pnyelesaian yg baik. mungkin tiba masa utk mereka yg nmpk kaya raya ni sedar tentang dugaan dan ujian yg Allah berikan.

      of course nicer to be crying in a private jet than on a beca but you can’t buy love or happiness. some gets love easily, others can only hope in futility. some ppl on bicycles may be happier than we think they are.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Biar dia la. Bkn semua org hati busuk cm ko. Kami nk tgk kecomelan nd. ND, sila.post byk lagi pix2 u n nedim plis. Luv to watch both of you. N u must know that u are so sweet n pretty….with a beautiful heart. Moga nedim dpt jadi suami yg bertanggungjawab n sayang kt ND…aaminn…

      0

      0
  2. SayaAdaFinals says:

    Yayyyyy like finally! This is best decision you’ve ever made. Tak kisah lah siapa bakal suami you, asalkan you ikut jalan yang benar untuk elakkan fitnah. Good luck Nora!

    0

    0
  3. awesome says:

    berkawan bercinta memang senang….bila dah berkahwin mostly jadi tak senang…lelaki perangai macam2 pelik pelik….dugaan ujian berbagai bagai yang datang…so bertabah la ya nora….i like your pic …comei sangat!

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Kta dah putus jumpe pun atas urusan yg blom diselesaikn.. Tup2 nk kwin dgn sinedim ni.. Ayoo ni drama ke apa??

    0

    0
  5. Anonymous says:

    MALU GILE WOIII ASIK NK KENE BAGI HINT JE KT NEDIM PASAL KAWEN HAHAHAHA ,

    WALAUPON DAH DIUSUNG SATU DUNIA ..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    ayoooooooooooo…tlg la.. ank ko dh besar kot.. x lama lg nk sunat dh.. sudah2 la snap pic acah2 bdk2 baru nk naik..
    sedih la ko nie…

    0

    0
  7. - - says:

    FIKIRLAH BANYAK KALI…BERKAHWIN PUN TAKKAN DAPAT TUTUP MULUT ORG YG MENGATA…TAK KAWEN PUN TAK APA..

    0

    0
  8. sampaibilakornakmacamninara says:

    kau ni nara, aku perasan dah berapa lama kan..kalo nak burukkan nora kemain cepat kan?? celah mana kor baca nih??setakat yang aku baca dia kata dia tak nak kawen sebab dipaksa oleh org lain….dia dah penah kawen katanya, jadi dia taknak lalui benda yang sama…. pelik aku, kor ni macam dibayar2 untuk jatuhkan nora…dari dulu aku perasan…best ke kalo kor dapat komen yang kutuk dia beratus2..baru tenang tido eh??lepastu dah kor tulis ayat gini kor letak pic dia yang umpan kutukan orang… Nara..nara…

    0

    0
    • Anonymous says:

      HUISH HUISH SABAR NORA .. SABARRRRR

      NORA MARAH2 NNT BERTAMBAH KEDUT KT LEHER

      0

      0
    • yuna says:

      NI BELLA YANG TULIS

      0

      0
      • nara..nara..tahun baru ni ubahla says:

        tak kisah la sapa yang tulis, korang satu team la kan… dalam paper semua dia mention lain, pehhal plak la kor boleh tulis macam ni… mmg semua tau kor tak suka dia, tapi kamon la…tulis ayat macam ni…agak2 la…tapi ye la, kalo ini yang boleh buat korang tido lena…. dia dah pasang lawyer tu..jangan sok Bella tulis, nara yang kena…

        0

        0
    • beautipul nara nmpak sgt anti nora says:

      a ah kan..Nampak sangat c beautifulnara nie..nk buruk2 kan nora..phuii Nampak sangat penyokong kuat pasha sendat…

      0

      0
  9. ... says:

    kita tak tahu mcmana nadem layan dia sampai dia berani bagi statement mcm tu. huhuhu..

    by de way tak suka lah post pic muncung2 gituh .

    0

    0
    • Anonymous says:

      layanan ats katil kot…lg puas dr si jejai layan….org perempuan ni klu die dh bg body kat seorg laki dan laki tu pndai memainkan “peranan” ats katil mmg ssh nk lpskan laki tu….berbeza dgn lelaki…

      0

      0
  10. FAZURA JELITA says:

    Ala u olssss nie….
    Memang NORA D CUTE pun….

    JANGAN NAK JELESSS…..

    0

    0
    • Anonymous says:

      uh , oink oink pun cute , siput pun cute , buntut baby pun cute ..

      nora ? tryn so hard to be cute

      0

      0
  11. Anonymous says:

    bella…tajuk artikel ko tulis ni boleh mengelirukan org ramai and menimbulkan fitnah..drpd ayat nora, dia x cakap pun nk kawin dgn nedim..ko baca betol2 ayat nora ni:

    “Mungkin dengan berkahwin, nama Nora tidak lagi terpalit dengan kontroversi begini. Tetapi dengan siapa Nora tidak tahu. Ini kerana jodoh Allah yang tentukan.
    Kalau jodoh Nora kuat dengan beliau (Nedim), Nora terima kerana sikap beliau membuatkan Nora senang berkawan.”

    ko betolkan balik tajuk ko tu bella..

    0

    0
    • _ _ says:

      SETUJU

      0

      0
    • Melor says:

      Bella, fitnah tu perangai munafik, sama macam penipu. Nak tulis, tulis betul2

      0

      0
      • TONG TAIK MYANMAR FAKE says:

        klu gitu nora tu munafik gak la…sbb dia pun penipu jugak!
        dah putus dengan Ned tp pg berholiday sesama ke Bali..
        Balik dari bali umumkan ‘JANGAN TERKEJUT KALAU NORA KAWEN DENGAN NEDIM’ Hati Nora untuk Nedim..

        x sabar nak tengok Nora duduk dipelamin…dibahunya bertenggek SEORANG/SEBUAH burung hantu dan control ayu/kecomelan bertudungkan shawl KAIN JATUH ..

        0

        0
  12. anakhantutersisih says:

    SILA PEGI MEREPUT…tq

    0

    0
  13. tetap suka fasha says:

    comel tapi hati busuk. puiiiihhh.

    0

    0
  14. x says:

    ponggong dah besar baru sedar nak kawin.

    0

    0
  15. Sabar ajelah says:

    Doa yang baik2 kpd saudara seislam kita…jangan nampak salah orang aje, nanti Allah uji kat kita pulak…

    0

    0
  16. Beras Nasional says:

    Kawen sebab ko bsedia untuk memikul tanggungjawab sbg isteri, bukan sebab nak elak kontroversi. Sebab bkawen atas sebab yang salah la, korang mudah nak cerai kang. Cetek betul.

    0

    0
  17. BN says:

    nk kawen sb nk elak kontrobesi..sok2 dh tak de kontrobesi..cerai ke??? jawapan retis..ala2 jawapan derjah 1E.

    0

    0
  18. Nora Manis Sengat says:

    Nora Danish…..

    Artis Paling Popular 2016…

    Hehehe…

    Msti ade yg jelesss niee…..Tgokla…

    0

    0
  19. lilo says:

    kak nora, perkhawinan itu sememangnya untuk elakkan fitnah tau.
    so cepatla kawin, x sabar tgk kak nora bahagia :)

    0

    0
  20. lilo says:

    kak nora, perkhawinan itu sememangnya dapat mengelakkan fitnah.
    jadi, cepat2la kawin , x sabar nk tgk kak nora bahagiaa :)

    0

    0