Written by Bella | March 15th, 2017

Masih lagi bertebaran berita bahawa Nora Danish dan Nedim Nazri bakal bernikah dalam waktu terdekat,  pelakon jelita dan comel ini setiap hari diasak dengan soalan tentang tarikh sebenar pernikahannya itu.

Enggan memberikan sebarang komen mengenai khabar angin pernikahannya itu, Nora bagaimanapun berjanji akan mengumumkan tarikh sebenar majlis raja seharinya itu.

Saya akan beritahu bila tiba waktunya. Jangan risau saya tidak akan berahsia soal ini.

Dalam pada itu, Nora mengakui beliau sudah bersedia untuk kembali bergelar isteri selepas beberapa tahun bergelar janda anak satu. Nora merencana untuk memperlahankan aktiviti seninya dan mahu memberikan fokus kepada keluarga dan rumah tangganya selepas berkahwin nanti.

Kami harap perancangan Nora dan Nedim untuk berkahwin berjalan dengan lancar. Benda baik apa salahnya dipercepatkan, mereka berdua pun sudah lama bercinta. Betul tak?

Sumber Berita : Utusan Online

20 responses to Nora Danish Janji Kongsi Tarikh Nikah

  1. minah leter says:

    ala dh puas berjimak ape de hal kan..x kahwin pun xpe..come on lah nora xyah jadi penjilat nedimak ni, ke kau dh x laku sbb ko kan janda barai.. hahahahaha

    14

    6
    • Anonymous says:

      astagfirullahalazim

      6

      0
      • Anonymous says:

        kan, astargfirullahalazim..nk tuduh perepuan tu berzina kena ada 4 saksi kak.

        13

        -1
        • Kak Mah says:

          sebab tu la org suruh kawin. kan netizen dah buat pitenah…kekadang x boleh salahkn netizen, retis pun suka mengundang gosip..

          7

          2
      • Anonymous says:

        kawin ke tak…sama je. muka diaorang ni dah mcm laki bini. kalau nikah pun dah x surprise lagi.

        8

        1
    • tokey baju says:

      nedim tak nak try cari anak dara ke….rugi lah…duit banyak rupa ada,..tapi pilih janda…datoredhensem froggy pun mampu dapat anak dara…ini kan nedim…

      5

      4
      • Jongos says:

        betui2..
        kalau aku jadi dia, sah2 aku cari anak dara…baru la ketat…
        tapi taste masing2…tak tau la kot dia suka yang labuh2…

        1

        7
        • walauAkuDara says:

          @Jongos- Hoi mak kau beranakan kau laboh eh, tak jahit agaknya tu sebab dapat mulut macam kau. Mulut kalahkan PUKI!!!

          5

          1
    • Anonymous says:

      apasal korang komen arini ganas2 ha???

      4

      0
    • RM says:

      bila baca mesej engko, aku agak engko mesti produk hasil dari persenyawaan antara pelacur dengan bapak ayam…kan?

      3

      1
    • Miss Unibes says:

      Asal muka Nedim macam Bung Mokhtar? Lagi2 bila dia senyum terserlah ke-bung-mokhtar-an nya.

      3

      0
    • Anonymous says:

      yolah nora muko hengko pon dah macam pinggan aq nengok… bape riban app filter segala hengko guna hari hari nak upload gambo kat stagram nok

      2

      0
  2. Anonymous says:

    parents nora ni mana? mak dia tak tegur ke anak diusung merata2. kalau mak aku..dah lama bernanah telinga suruh kawin.

    14

    0
  3. CPS says:

    Zaman moden bukan macam dulu-dulu. Kena usung tu nothing lah. As long as pandai jaga diri dah lah. Lagipun kita tak tau betul atau tak dia dah ehemm ehemm kan.. be profesional.

    3

    5
  4. Ye ker.. says:

    Ooo..

    0

    0
  5. melati says:

    Saya jamin Mesti Nora Danish akan tetap kan 30 Feb …tarikh nikah Tahun nya tak tahu lagi…sebab dr tahun lepas asyik sebut tarikh Kawin jew……….menggong ND ..ni..

    6

    0
  6. Mak Becok says:

    MENYAMAQ tak habis2; menggunakan Islam!

    Bilalah bapa si mamat paling berlagak ni yg. berpegangan tangan dan berpelukan dgn. si DAPig eng homo bangsat tu nak bersara?! Meluat betul aku!

    Dan mamat ni kerja apa sebenaqnya? Aku tgk. asyik berpoya sini sana dgn. duit bapa dia! Dan pompuan ni; aku syak ejen Zionis; sbb asyik guna simbol Illuminati termsk. untuk biz dia termsk. Burung Hantu/Piramid; maklumlah nak cekup anak2 ahli politik Melayu, sekrg. anak Mente*i pula!

    1

    0
  7. aaakulahhh says:

    x yah la kongsi2…baik dpt tarikh korang mati jek..idup menyemak jek dua2 ni

    0

    0
  8. Blik2 muka ko says:

    Xyah jnji2 la.skrg pn dah mcm lki bni.x pham aku pe ssah sgt nk halalkn.klu tkut kwin dan cerai jgn brcinta.

    0

    0