Written by Bella | June 2nd, 2016

Aktres Nora Danish sekali lagi menjadi mangsa kritikan netizen apabila beliau memuat naik foto berpakaian agak seksi dan menampakkan bahagian lututnya ketika berada di sebuah kedai kereta baru-baru ini.

Mereka yang melihat foto berkenaan berpendapat imej tersebut tidak sesuai dengan wanita yang beragama Islam.

Ada antara netizen menasihati agar Nora lebih berhati-hati dalam berpakaian dan kalau boleh mahu melihat Nora menutup aurat dengan baik.

Namun, ada juga komen yang agak sensitif dimana ia menyatakan bentuk tubuh badan Nora sungguh mengghairahkan.

Berikut antara komen netizen :-

Hmmmph,kami pun tidak tahu hendak komen apa. Kadang-kadang tidak boleh salahkan netizen yang mengkritik  juga. Sebagai artis ada sesetengah foto yang sesuai untuk dimuat naik dan ada yang tidak.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

77 responses to Nora Danish Dikritik Netizen Muat Naik Foto Berbaju Seksi Dan Nampak Lutut

  1. Cengkerik says:

    Errrr Krikkk Krikkkk Krikkkkk

    0

    0
    • bbycumil says:

      dia ni gi jln2 pun pakai short stakat nmpk lutut tu ape la sgt kan

      0

      0
      • Lalala says:

        ID name ohla_lala sembang kencang…profile pic yg fake lg kan seksiii…aurat pempuan…tp mau sembang aurat pulak…lol

        0

        0
    • minah jambu harapan nenek says:

      elehhh setakat nampak lutut ape la sangat nk di banding kan ngan yatt berjubah n main bowling tu lagi terok huh !

      0

      0
    • Manusia Biasa says:

      Dia x nak juga kalah dgn siFasha tu ha….

      0

      0
  2. ferdouse says:

    Janda macam ni jadi stok melancap aku je…puas aku pancut liat gambar dia atas katil.sedap sangat!

    0

    0
  3. ghadisk says:

    Xyah la buang msa nk kecow2 psl dia ni. Dh dia mmg cmtu.. pi airport slumber je pkai suar pendek.. pe de hal.. korg2 je cbok nk agung2kn dia sblm ni.. fake!!

    0

    0
  4. nok gebuzzz says:

    kalau mcm tu tak payah beli tudung dgn dia…jual tok nama dan kepentingan peribadi,hmmm..

    0

    0
    • Artis le says:

      Pasah tu duta tudung
      Tapi pakai baju nampak separuh dada
      Clubbing juga… Cuma pandai sorok
      Artis le
      Yg tak terdedah baju mcm balut nangka pun ramai

      0

      0
  5. lah to says:

    Sila boikot owl by nd
    jual bukan kerana syarah, tp kerana trend.
    memalukan hukum islam.

    0

    0
    • anon says:

      FS jadi duta tudung jugak & tak tutup aurat & artikel semlm siar dia pakai seksi terbelah sampai kat peha. Tak nak boikot jgk ke brand dia. FS tak memalukan hukum islam ke????Double standard… Kalau nak komen biar adil, jgn duk hentam sorang je,,…

      0

      0
  6. melati says:

    Netizen yg kritik semua nya Biol…kalau nampak lutut dia kater sexy..!! kalau Nora Berhijab pun mereka kutuk gak…camgini ” Ni mesti nk berniaga tudung.”..saya faham Netizen2 camgini semua jenis Kasta jew….!!!

    0

    0
    • loh says:

      biar betul ko ni ? , xdanya jenis kasta. mmg dah betul dia nak niaga je. abis dia nak ape jual tudung lepas tu pakai baju tak cukup kain. masa lauching kemain cantik bertudung, masa kat luar seksi gitu,,,,,,,,
      ko boleh jelaskan tak kenapa dia jual tudung utk apa?>

      0

      0
      • melati says:

        ok Loh !! kalau camtu Nora lew yg Kasta !!! lagi terok dr Neelopa…Neelopa promote jer, tapi Nora ni berniaga tudung tapi dia sendiri yg seksi….,selama ni saya ingat Neelofa ni terok tapi ader lagi Insan cam Nora ni yg bertopeng Manusia semata2 nk berniaga pakaian Muslim tapi dia sendiri yg seksi…..Bangsat ko Nora..!!!!!

        0

        0
      • melati says:

        aduiiii…terpengaruh dgn kater2 Loh june 2, 2016 at 10:55 am besar cilaka Loh ni, nk mengata org ..!!! setelah saya kaji tu Gambor lama lah…..!! tak baik burukan org kisah lampau….Binatang btol Loh ni…..sepatut nya namaer ko bukan Loh Tapi Lutt..tu jer taraf ko Loh pepandai jew Fitnah org..!!!!

        0

        0
        • Anonymous says:

          Oi… lutt nama sorg nabi oi..ko la jgn main2…mana mak melati neh lma x timbol ank kau buat hal lg neh nasihat la skit..aku tampar jgk kang muka kau melati bru tau rasa

          0

          0
    • Anonymous says:

      Kali ni aku setuju ngan ko melati.. yg kutuk2 tu sume netizen kasta rendah.. hihi.

      0

      0
  7. bedah says:

    woi nara… semalam fasha kau puji… kaki cantik la ape la… sekarang nora kau ckp kena kritik…. kenape xde satu pon ayat kau puji kaki nora cantik… mcm la nora sorang jer seksi masuk neraka… fasha seksi masuk syurga… tukar jer la blog ni nama biutipulpasha…. puiiii… kalau pasha asyik puji jer kau nara… padahal terang2 sama2 nampak kaki… phuiiiii…phuiiiiii

    0

    0
    • Anonymous says:

      yelah nampak sangat bias tu.

      0

      0
    • Aloha says:

      Setuju sgt tak adil nara dia mmg anti nora ker..fasha bukan main puji wanita kuat lah ape

      0

      0
    • NaraloveFasha says:

      Aku pun pikir benda samaa…sewel ke apa nara ni..bab fasha..ayat kemain puji bila seksi..time nora seksi.siap kecam..wahal sama ja dosa ja..tunjuk aurat…nara oiiii….dosaaa x kira sapa org nyeerrrr….nko nk kipas fasha pun agak agak laaa….

      0

      0
    • Anonymous says:

      Bella yg tulis ni.. nampak dari dulu Bella tak suka ND

      0

      0
  8. cik kak pesan je says:

    FS&ND= lutut dan peha siapa paling cantik..Moga kalian berdua diberi petunjuk dan hidayah.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Bella suka aibkan artis..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    mak aiii…ni pesen ke ap…pakai t.shirt x pakai seluo pnjng..klau trselak nmpk spender..tpi aku x pelik la sb dia ni retis…bukan dia sorang je y seksi meksi..boleh d katakn rmi y mcm tu..tpi kn y pelik kadang retis y bukan bragama islam tpi pakaian dia org lgi sopan dri retis y bragama islam…len kali ko jual bikini je la nora..x sesuai ko jual tudung tpi cara pakaian sendri teruk..mcm kelakar…retis x brtudung tpi jual tudung..kpla sndri togel tpi suruh orang lain pakai tudung..perbaiki diri anda dlu nora..

    0

    0
  11. #jgnkecamaku# says:

    terserlah ketundunan nya. retis oh retis..harap2 fofular juga di akhirat..#jgnkecamaku#

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Emmmh,memang cantik Fasha Sandha sejak akhir-akhir ini dan layak digelar hot mama. Hehe..Apa pendapat anda pula? – post FS

    Hmmmph,kami pun tidak tahu hendak komen apa. Kadang-kadang tidak boleh salahkan netizen yang mengkritik juga. Sebagai artis ada sesetengah foto yang sesuai untuk dimuat naik dan ada yang tidakHmmmph,kami pun tidak tahu hendak komen apa. Kadang-kadang tidak boleh salahkan netizen yang mengkritik juga. Sebagai artis ada sesetengah foto yang sesuai untuk dimuat naik dan ada yang tidak – post ND

    **aku memang gigih pegi copy paste ayat last BN masa post FS tu nak tunjuk bukti..kalu aku la BN dah nyorok bawah meja malu sebab nampak sangat bias..kalu nara depan mata ni mau aku tunjal2 kepala..4B aku bagi ko BN

    0

    0
  13. poyosla says:

    fasha pon seksi gak aritu .. janda2 jejai kan sume ni .. so nk slhkan sape skrg?jejai gak ke hahaha

    0

    0
  14. ell says:

    kalau fasha seksi netizen ckap cantik berseri …. nora danish plak netizen kutuk kawkaw…ape dah…double standard…. ustazah nak ceramah pilih kasih ke…

    0

    0
    • beragak says:

      yg puji tu budak baru nak up. ko igt yg komen kt cni sume ustazah je ke?? bdk sek rendah pon berlambak weii. yg baru nk tumbuh bulu. klu ustazah2 xde nak puji dehhhh. ustazah bg nasihat je

      0

      0
  15. kiahh terompah says:

    p tengok mawar rasyid or mawar gst tu gmbr wall twitter suar bawah sikit dari sepender xde jadi isu pun . islam jugak tu hey laaa manusia . semalam pasal fasha seksi ni kena jugak laaa ND seksi sebab dua2 janda jejai ka macam mna ???

    0

    0
  16. melati says:

    Tapi Nora ni tk lah se Hina pengomen Black Cat.. sanggup Like @ Dislike diri sendiri…!!! wakakakkaakakakaakakakaaa ..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Melati = pengganggur
      Black cat kurap = pengganggur
      Dua2 ekor ni share wifi yg sama..

      0

      0
      • melati says:

        Anon june 2, 2016 at 12:57 pm….saya pengganggur..?? kikiki..ni saya nk citer, kalau kawan ader keje kt Maybank cuba tanya dia naper saya pakai Kredit Card Hitam, kalau kwn ader keje Public Bank Emas Public Bank saya beli Sekilo berapa.., kalau kawan ader kt BMW Glenmarie cuba tanya kalau nk Service Kete kt Lounge menunggu Nasi lemak bungkus tu sedap …kalau kwn keje kt Airport kenapa saya tunggu Flight kt Airport lounge, kalau kawan keje kat CIDB cuba tanya kenapa saya bayar Levi..?..kalau kwn keje Club Golf cuba tanya Golf Set saya brand XX10 berapa rege tu pun kt Driving Range jer….tak masuk padang lg…kalau awak solat cuba awak tanya Tuhan ader kah saya Bohong..??? so fikir sendiri lah..!!

        0

        0
      • melati says:

        hahahaha..saya pengganggur???..1 jer saya tanya?? kalau ader kekawan keje Maybank kenapa Kredit Kad saya Hitam..? & kalau yg Keje BMW Glenmarie , Lounge tunggu Service di BMW Glenmarie nasi lemak bungkus kt situ sedap..!! kalau awak solat ? awak tanya saya bohong tak..???

        0

        0
        • Anonymous says:

          Credit card hitam tu card hutang nama nya…cash is king!!!

          0

          0
        • melati says:

          tah lewww , ader org ckp Cash is King..!! tapi kalau duit tak byk boleh dpt ker Credit Card Hitam….tula pasal lain x amik tahu skit pasal Bank..!!! hmmmmmm entah leww

          0

          0
  17. Anonymous says:

    yg penting pkai camtu g kedai mkn ko kn.. eeeewwww..
    serve customer lg..

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Alah, biasalah bila artis ada pakai tak tutup aurat memang akan ada orang nasihatkan, which is good. So Nara tak payah la setiap kali orang nasihatkan artis masuk dalam BN ni. Benda biasa pun.

    0

    0
  19. Jiji says:

    tolong la..jgn bagi jawapn x dpt ruh,x dapat hidayah bagai…jgn gunakan agama utk kepentingan duit di dunia..simpan je la gambo seksa meksa kat dlm gallery sendiri je….rasa aku nak semayangkan jenazah je tgk retis ni buat kain tudung tu mainan je kat duniani…udahle harga mahal da boleh beli 2 pasang baju…

    0

    0
  20. Lulu akak hang says:

    Tak rasa ke die ni mcm munafik sgt. Jual tudung.. amik gambar promote shawl cantik bebenor.. dah tu bila da bes promosi pki ntah ape2.. takda sikit rasa bersalah pon ke ? Kalo blom nak bertudung full time pon.. cara pakaian tu jaga la.. sekurang2 nye jgn menyeksi mcm gini..

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Semalam post pasal fasha sandha seksi ayat manis je nara ni, time nora danish kemain kecam bagai. Dua2 pun tak tutup aurat and dua2 pun ade jenama tudung sendiri, tak baik biased macam ni nara.

    0

    0
  22. Anonymous says:

    nara pon suke back up fazura. huuu

    0

    0
  23. jujur says:

    nora ke fasha ke dua2 masuk neraka kalau buat dosa…korang yg duk komen pun belum tntu mesuk syurga kalau asyik duk mengata silap2 jadi fitnah lak…nara tu plk faham2 sendirilah semua belajar agama dulu…so peace yooo semua…ingat mati itu pasti

    0

    0
  24. rara says:

    wanita akhir zaman nauzubilah

    0

    0
  25. semalu says:

    Bila time nora, ramai je kutuk. Pd hal si fasha tu pakai nampak peha, tak kutuk pulak. Kan 2,3 hari lps ade gambar fasha pakai skirt terbelah nampak peha…. FS lagi pulak duk cakap psl kubur, sedangkan dia tak ingt mati pakai seksi..

    0

    0
    • Anonymous says:

      biar lah kaki fasha panjang cantik yang sibuk tu dah kenapa. suka hati dia lah nak pakai apa pun.

      0

      0
  26. Max says:

    Suka hari Nora denis la mau berseksi.Kalau kau jeles kau pun boleh bergambor nampak peha juga dekat car park.Pendengki

    0

    0
  27. Mao says:

    sendiri lancarkan koleksi tudung…sendiri juga yg terdedah sana sini..takda rasa apa2 ke eh dalam hati tu…

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Sabar la kak nora.. U Kan lg glomour dr fs.. Tu pasal org dgki..

    0

    0
  29. Meluat says:

    Si nara aku notice kalo bab neelopak n si fasha bkn main lg puji melangit…sdgkn si fasha tu pun nmpk kaki thap peha g..bkn main puji kaki cntik..hot mama la…dh sah2 dua2 pun nmpk kaki..eh helo nara as a blogger u should be more fair tau..agaknye kalo si fasha tu dok caras mane2 laki org g…msti si nara ni post title..fasha redha..ini adalah jodoh..lol

    0

    0
  30. Sam says:

    Sebab tu aku macam nak tergelak aje bila fans gigih nak beli tudung dia pastu excited bila dia models for the tudungs. i mean, mostly retis retis jual tudung nak $$$ je. gaya hidup tetap sama, gi clubbing, sexy mexy. Amende la yg korang excited sangat bila ada retis jual tudung. Quality pon sama je.

    0

    0
  31. nora vanish says:

    Sesape yg beli tudung dia ni mmg korg bodoh la..ko igt dia nk brubah?.nk kaut duit kau je tu minah2 penyembah nora dan pasha smua..xyah tlalu taksub sgt dgn retis2 ni..peminat fanatik la sebodoh2 mahkluk yg sng artis perbodohkan..jual tdung beratus pon gigih bli wpon gaji si fanatik tu 900 je sbulan..

    0

    0
  32. missv says:

    jual tudung tp sendiri camni…boikot je la produk dia ni…bisnes atas nama je…meluat tgk…puasa nak dkt bawak2 la pkai yg semegah…

    0

    0
  33. tenok says:

    nora ni dulu muka tak brapa nak lawa. skarang ni macam2 technology ada. muka makin comel. suka tengok.

    0

    0
  34. funky says:

    gedik lah makcik ni. menyemak aja dalam industri ni, berlakon pun kayu. tak habis habis gossip pasal dia dgn boyfriend dia, taksedar ke dah tua.

    0

    0
    • Sandrianasiska says:

      Seriously she cant act for nuts…bertahun2 jadi artis pun tetap kejung dan kejang

      0

      0
  35. FAZURA JELITA says:

    Tampil Seksi Ketika Sesi Fotografi : Fasha Sandha Curi Perhatian Netizen

    AMBOI ATAS TAJUK UTK = FS

    BAWAH TAJUK UTK = ND

    Nora Danish Dikritik Netizen Muat Naik Foto Berbaju Seksi Dan Nampak Lutut

    Macam Ade x kene jerrrr TAJUK niee…

    TerPilih Kasih punya Tajuk…

    0

    0
  36. FAZURA JELITA says:

    Tampil Seksi Ketika Sesi Fotografi : Fasha Sandha Curi Perhatian Netizen

    AMBOI ATAS TAJUK UTK = FS

    BAWAH TAJUK UTK = ND

    Nora Danish Dikritik Netizen Muat Naik Foto Berbaju Seksi Dan Nampak Lutut

    Macam Ade x kene jerrrr TAJUK niee…

    TerPilih Kasih punya Tajuk…Janam Janam betol

    0

    0
  37. ikan says:

    kecoh je melayu2 yg mengaku ade agama ni…diri sendiri sentiasa berniat jahat tak sedar pulak…pakai seksi sikit nak kecoh…tukar je keje jadi malaikat nak nilai baik buruk orang

    0

    0
  38. Anonymous says:

    AKU RASA JEJAI KAT RUMAH MESTI GELAK JE DAN BERKATA ‘APA SIOT KORG SEMUA NI, BERGADUH PASAL PEHA FASHA DGN NORA…KO TGK MCM AQ NI RILEX JE…EVEN PENAH RASA DUA2 PEHA NI XDE PON KECOH2’ HAHAHAHA…..

    0

    0
  39. meroyancrew says:

    teringat dulu isu nora danish pakai bikini g atas kapal kat bali, bersungguh ckp bukan die n edit, padahal terang2 muka die..pastu muka kawan2 ned especially surento yg ade dlm pic tu, skang banyak lak muncul dlm ig ned kate kawan baik..abistu pempuan dahi jendul pakai bikini dlu tu sape?minah burma ni mmg seksi. tp die upload kat ig yg sopan2 je..konon cute

    0

    0
  40. orok says:

    Who cares.yang obvious wife nara tak lawa.sumpah mkn sate 44 cucuk

    0

    0
  41. rama rama says:

    ND for life

    0

    0
  42. noradanishbongok says:

    alah…mase majalah glam tahun 2012 siap nmpk push up bra lg gmbr nora ni..ape dia heran stakat pakai baju camtuh…

    0

    0