Written by Bella | July 24th, 2017

Nora Danish antara artis yang paling mengikuti trend dalam berfesyen dan selalunya tampak menawan lebih-lebih lagi dengan wajah jelitanya itu.

Terbaru, Nora ada memuat naik foto beliau memakai seluar jeans yang koyak di bahagian lutut serta peha. Trend ini agak popular dan pasti ada antara anda juga pernah berfesyen sebegitu bukan? Namun, jeans yang dipakai oleh Nora kelihatan pelik dan netizen mengatakan ia agak seksi.

Berikut komen netizen di Instagram Nora :-

Walaubagaimanapun, masih ada pihak yang mempertahankan Nora dan menganggap gaya seluar jeans koyak itu agak unik dan membuatkan Nora kelihatan lebih “meletup”. Mungkin apa yang dipakai oleh Nora itu adalah gaya terkini? Ermm..Apa pendapat anda pula?

87 responses to Nora Danish Dikecam Netizen Gara-gara Pakai Seluar Jeans Koyak

  1. melati says:

    Netizen komen tu mesti Group2 Myvi tayar terkankang ,!!! tak tahu apa tu Fashion..!!!! waakakakakaaa

    6

    17
    • Pekerja Gomen says:

      Dia mmg bukan artis bertudung pun…
      Dia cuma artis jual tudung….

      Kemban pun aku takde hal, takat seluar koyak tang peha…
      -nd-

      25

      1
      • Anonymous says:

        Pemakan dedak…pakai bikini pun x kesah. Yg penting mewah. Halal haram kira apa.

        8

        0
      • Siti Kassem says:

        Jika pembangkang menang GST akan terhapus. Singkirkan Umngok dan budaya rasuah. Thanks in advance.

        8

        7
        • Mak Becok says:

          HUMBANkan masuk KANDANG BAB*I si Kafir Harbi DAP dlm PRU nanti!

          Si HOMO2 jub*q Anjing, dah puas MELAHAP lendir hanyir jub*q2 bab*i si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Penyangak/Pembunuh/Perogol Zionis betty betina pelac*r betina pelac*r SUNDAL-tonggeng engHomo DAPorno/PAPig SingaPORK lu tu aaahhhh?! Binatang lu!

          0

          5
      • Huhuhu says:

        Sampai skrg akak xtahu Nedim tu kerja apa. Minta pencerahan.

        29

        0
        • lisa surirumahtangga says:

          biarlah rahsiaaaa..

          5

          0
        • Kedondong says:

          Akauntan a.k.a Bendahari pemuda umno padang rengas.

          4

          0
        • lin says:

          x payah la sibuk..anak org2 kaya tentulah ada asset..rumah , pejabat or restaurant ke..tiap bulan adalah income dari asset drg..xyah keje amik untung je pon bole hidup..

          2

          3
    • really says:

      biasa jer pun… aku ingatkan koyak sampai atas…korang ingat asal Islam jer mesti tudung labuh ker? sukati dia lah…ke korang nak masuk satu lubang kubur ngan nora ni? wakakakaaa

      8

      18
    • aku says:

      mmg fesyen skrg. kami tak la buta fashion. tp nak ikut trend pon pada2 la…cantik kat hollywood blm tentu kena kat diri kita esp kalau diri tu katik . koyak hollywood pon koyakan yg cantik …ND punya mcm soh anak di gunting. koyak tu pon ada art dia…bkn mai carik ja. ko yg buta feshion jgn nak kata org len plak eh!

      15

      1
      • fesyen kita juara says:

        cuba tengok macam mana engku emran koyak kertas.. artistik gitu.. siapa sangka gunting kertas pun boleh menghasilkan imej muka orang dari tepi.. so nak koyak seluar perlu nampak ada seni.. cuba lagi ehh pecinta fesyen seluar koyak rabak sekalian..

        5

        0
    • Butter cake says:

      Gais comeon lah.
      Nora danish ni obviously modern & urban, bukan taktau mcm mana dia suka pakai.
      Yg netizen kolot2 ni beria nak ngutuk manjang pon apa ko dpt? Ada dia reply? Ada ko dpt duit?
      Even if u dont like it skali pun, ignore je lah. Ingat korang komen ramai2 kt IG dia, dia nak berubah? She will stay the way she is so takyah la bnda kecik camni pun nak jadikan issue..
      *stupid typical meleis*

      18

      11
      • Anonymous says:

        I don’t get it. You call the malays as meleis stupid, just because they disagree with ND and your fashion statement? They have their rights to voice out their opinions and so do you. That’s not called as being stupid and typical, that is being different. Stop being judgmental cause I believe you don’t want to be called a prejudice.

        37

        0
      • Kiah says:

        Oooo…asalkan moden kena carik seluar lah yer. Seluar cam abg pomen kereta. Urban la sgt… :(

        26

        0
      • Mak Becok says:

        Yg. lu tak habis2 menghina bangsa Orang Asal/Indigenous Islam/Melayu kami apahal si butterHOMO spesis diLAHIRkan jub*q Anjing Kurap oi?!!

        Lu ni si jantan HOMO, mesti dilahirkan dr. spesis b*abi2 sewel hodoh penyamaq Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis si pemakan taik dedak yg. diSONDOL kat jub*q2 oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Perogol/Pembunuh/Penyangak Porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

        0

        3
      • Couple Ketot says:

        ND ada hak pakai apa pun…betul….netizens pun ada hak kutuk….fair kan?
        Butter Cake yg nampak kolot dan suburban malah village idiot.

        Sekarang zaman tidak kira siapa pun, orang boleh kasi komen….sedangkan Najib dan Semah pun di-hina dan di-tuduh berbagai….namun tidak pun teringat nak saman sesiapa. Ini pulak couple ketot…tak ada tempat pun dalam kamus netizens sekira nya mereka ujud atau terus ghaib di-angkasa.

        3

        1
    • Ramona Zamzam says:

      Juz bcoz skang ni dunia social media, smua bnda korg nak kecoh.
      Pdhal kilafairy & maya karin blakon pakai kain batik berkemban, apa bezanya? Smua nak bising haish lah netizen..!

      8

      1
    • Anonymous says:

      Anak Zizie Izette nanti mesti muka cam Nedim. Sbb Nedim mcm Bung Moktar. Ada perasan?

      12

      1
    • Fan Neelofa says:

      Padan muka. Seluar bersarang mcm tu la kena tebuk sama Nedim tu.

      1

      1
    • Mak Becok says:

      HUMBANkan masuk KANDANG BAB*I si Kafir Harbi DAP dlm PRU nanti!

      Si HOMO2 jub*q Anjing, dah puas MELAHAP lendir hanyir jub*q2 bab*i si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Penyangak/Pembunuh/Perogol Zionis betty betina pelac*r betina pelac*r SUNDAL-tonggeng engHomo DAPorno/PAPig SingaPORK lu tu aaahhhh?! Binatang lu!

      0

      4
    • Makcik Som says:

      Mentang² dia retis pas tu kawin dengan anak menteri terus kene kecam abis²..
      Memang la salah tu tetap salah tapi melayu kita…. Yang namanya public figure dikecamnya abis²?.
      Kalau makcik nengok kat Malaysia ni yang bukan sapa² hamboi seksa dia x boleh nak cakap…
      Kadang yang bercakap tu dia punya seksa pun boleh tahan jugak….
      Tak baik malukan org gitew. Ingat 1 masa, kau kau kau kau and kau pun punya anak perempuan.
      Doa dalam hati sudah. Tak yah malukan org kutuk² macam tu.
      Macam kau sempurna sangat.
      Menyampah makcik som tengok…eeeeeeeeeeeee lempang kang….

      3

      3
    • fatimah busung says:

      haah. takpun akak2 gomen yang jeles sebab peha masing2 dah buat org kat ofis die confuse tu peha ke water dispenser.

      2

      1
    • lalala says:

      kangkang tak kangkang,zaman flintstone dh pkai pkaian rabak camni la dik..fashion lh sgt..kahkahkah

      3

      0
  2. Imani says:

    Koyak koyak pun branded dan mahal hanya orang kaya mampu beli. Yang mengutuk tu tak tau berfashion. Nora ni baik, terkenal, cantik dan kaya. Nora punya suami anak mentri yang sangat kaya dan kacak. Komen2 negetif tak memberi apa2 impak pun pada Nora. Yang mengutuk mengata tu umpama anjing menyalak bukit jer..buang masa.

    4

    15
    • Anonymous says:

      Kacak ke anak dedak tu muka mcm down syndrom jer..ye mmg dia kaya sbb bapak dia menteri tambah dia bekerja di kementerian yg sama…tapi atas dasar apa? Pegwai khas di kementerian pelancongan?

      5

      2
      • Cik Na says:

        Awak nak bergossip, itu hak awak tapi tolong jangan guna down syndrome sebagai bentuk penghinaan.

        Kakak kepada anak syurga

        8

        2
      • Mak Becok says:

        Bila masa budak penganggur amat bongkak ni kerja kat kem. Pelancgn?! Lepas tu nak hina OKU Down Syndrome pula!

        Pi mampos lu si spesis 1117 hodoh sundal dilahirkan sbg. pelac*r HOMO gila jub*q bab*i-si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir Harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol/Penyangak Zionis DAPig/PAPig SingaPORK laknat lu oi!

        1

        2
      • Anonymous says:

        Cakap je la macam muka KAU..jangan cakap mcm muka down sindrom..byk kot orang atau kuarga yang ada down sindrom..**sigh**

        2

        1
      • Anonymous says:

        Apsal menteri tak kena isytihar harta? Takkan takut kena kidnap kot.. sebab org kalau nak kidnap, yang tak berharta pun orang kidnap. Mesti seronok tgk list…harta di kongostan, gohedhostan dan lain-lain

        2

        0
        • orang kaya tidur tak lena says:

          bimbang nanti tidur tak lena.. orang hairan dari mana punca kekayaan mereka ni.. hasil penggubahan wang haram ke money laundering ke.. tak buat salah, buat apa nak takut gelabah kan..

          3

          0
      • Hamba Allah says:

        Salam,

        Bila mana kita menghina dan mengutuk ciptaan Allah, maka kita sebenarnya menghina dan mengutuk Allah sendiri.

        2

        0
  3. Kaya tp kureng bijak says:

    Aikk..aritu suami dia kte nk bmbing bni dia ,lg truk ade la.anyway,mmg sian smpati dan tkziah tuk lki bni ni.

    16

    0
  4. Anonymous says:

    aku bukan pakar fesyen tapi bagi aku style ni buruk dan uncivilised

    16

    1
  5. nok gebuzzz says:

    yg komen tu tak tau kot pesen mcm tu lagi mahal regenyer berbanding suor yg elok…lantak dia ler…dah belaki…biar la laki dia yg tanggung…korang x yah la sibok tambah dosa….nasihat dia bukan dia baca pon!

    5

    3
  6. melati says:

    lagi Satu Netizen2 yg kecam pakaian Nora ni , mesti Netizen yg suka Parking Tempat OKU, bila Guna Tandas Awam mereka ni jenis tak pernah Simbah air, tinggal camtu jew & mereka ni jenis2 bila umah terbakar sanggup tinggal Mak mereka Mati Hangus sebab penting kan diri sendiri & mereka ni jenis tunggu org punya salah jew & mereka ni jenis tunggu org belanja..!!! itu lah jenis Netizen2 yg Kecam Nora ni…wakakakaakakakaa

    7

    5
    • haterzz ni bila nak study utk exam says:

      pedulikan saja haterzz. diorang dulu ada try pergi audition, tapi juri bagi kad merah.. diorang merajuk jadi diorang ada masa nak kecam artiste yang lepas audition.. bab hiburan semua berminat nak menyibuk komen.. bab perbincangan ilmiah, takde masa lak boring katanyerr.. banyak lagi la masalah negara nak dipikir, kau nak cerita pasal fesyen seluar koyak rabak ni entahlah.. buang masa ko jer..

      1

      1
  7. wawa says:

    kita doakan je la yang baik2 utk dia…kita sendiri pun belum sepenuhnya bagus dalam menutup aurat, jangan lah kecam sangat, hujung2 kita yang dapat dosa…huhu…

    9

    0
  8. aihh says:

    itulah korang tak taw.. senang la si husband tgn nak menjalar ke vagina si isteri dia nanti masa tgh drive.. x yah nak buka2 seluar… just masuk ikut peha dah sampai…

    1

    3
  9. Anonymous says:

    nape lps kawen ND makin teruk & makin byk ipta kontroversi?? something wrong somewhere la

    9

    0
  10. Mat Ronggeng says:

    One word…. “TOGETHERNESS”…
    Kesilapan besar yg dilaku kan oleh ramai orang perempuan dan lelaki kat luar sana… Termasuklah Nora Danish dan Che Ta…. Kalau nak gi mana mana kedai pakai baju sama macam Siamese twins. Kelihatan so predictable. So boring. So geli lah….

    5

    0
    • Anonymous says:

      Kena sedondon ke pun? Chemistry between a couple is when they look nice together. Pakaian sedondon tanpa plan. Wahh..kita pakai baju sama kaler la cayang. Bukan plan pagi ni pakai kaler apa…tghari pakai kaler apa… itu memang so geli. Tak geli la? sama2…tak de taste ke laki bini n anak beranak?

      1

      0
  11. nnnmmkm says:

    hahaha.tak payahla.kadang laki dia yg up igstory baju nora sexy.bangga lagi laki dia.latest ada baju hitam dia pakai.depan litup la.belakang.terdedah.tapi takpelah orang berduit, peminat pun ramai.uhuk.tak baik dengki kan.tak gituww

    0

    0
  12. Anonymous says:

    ND, bila ada segalanya…tayang segala. Takpelah, selagi Allah bagi nikmat ada kaki untuk ditayang. Pakai baju kurung pun nampak lutut, apa masalahnya pakai jeans gitu. Takpelah, siapa yang rasa fashion lagi penting dari your agama, carry on.

    9

    0
  13. temah says:

    maaf ckp laa..ada 1 gambar agak seksi ( xtahu ada lg x gmbar tu kt ig) tp caption dia ” till jannah” … me likeee whatt? tp sapala kita nk menilai manusia emmm

    4

    0
  14. Anonymous says:

    Koyak sikit tu biasa.koyak gigit anjing nie baru kat Malaysia,sama mcm Drama melayu kisah kemaruk celah kangkang.sekarang hero dah boleh letak muka kat tetek.lama2 jadi biasa.Pembawa artis melayu memang lain mcm padu beb!

    3

    0
    • apa kejadah babak intim ni? says:

      mula-mula tak biasa segan-segan.. eh eh lama-lama banyak pulak drama ikut trend pelakon lelaki cium tetek pelakon perempuan.. pelakon perempuan pulak cium bawah pusat pelakon lelaki.. katanyer untuk memenuhi kehendak skrip gitu.. penonton tak kuasa nak tengok lama-lama.. tukar channel terus..

      1

      0
  15. Mawar Pink says:

    Urghhh this wannabe and her jobless husband. K byeee!

    2

    1
  16. Mama says:

    Mcm tikus tebuk ko kata fesyen, moden and urban? Korang yng ketinggalan zaman. 90an dulu org dah pakai dik!

    5

    0
  17. Leez says:

    tu fesyen n trend laaa.. huhu

    1

    0
  18. Anonymous says:

    Hukum Allah jgn pertikai. Org ppuan kena tutup aurat. Tak tutup suami tanggung dosa, tak didik isteri. Titik. Dunia akhir zaman. Nauzubillah…

    6

    0
  19. Leez807 says:

    itu trend n fesyen laaa.. apalaa nak kecoh sangat biarlah die dengan fesyen dan gaya die jnji dia tak mntak makan kat ko orang huhu…

    1

    0
  20. Hajah Ramlah Al Waria says:

    Trend kepala hotak opah engko. Tu fesyen pookie dah kena tebuk mcm yg si pemakai tu laaaa..

    1

    1
  21. Lol says:

    Dedak tak cukup…allowance x cukup beli seluar bundle…

    0

    1
  22. Kirana says:

    Jgn pertikai hukum Allah. Ppuan kena tutup aurat. Tak tutup suami berdosa, gagal didik isteri. Klu mmg da cantik pakai baju kurung pun npk cantik. Titik…

    2

    0
  23. Ayah kau says:

    Aku memang nyampah mamat pendek ni tapi puak2 yang sebok follow insta diorang laki bini ni bagi aku lagilah loser. Hina kaw-kaw siap nak belanja jeans bundle bagai. Kalau tak berkenan kau sebok follow kenapa? Dah follow acah bagus kutuk macam2 apa kata korang cabar diri sendiri dulu jadi berjaya dan terkenal. Dah ada nama nanti pergi la komen kat semua page hina retis dan anak ahli politaik ni. Barulah enggang sama enggang, pipit sama pipit. Ni yang dok komen hidup pun meroyan kais pagi makan pagi, tak dapat BRIM jadi gila babi :)

    0

    0
  24. Mak Becok says:

    Meluat aku dgn. si pasangan porno jijik penyamaq amat bongkak ni yg. menghina istiadat adat nikah pusaka nenek moyang Islam/Melayu berzaman kita dgn. bercium mulut & berpakaian lucah keparat!

    Tak dak siapa nak percaya lagi temberang jijik depa ni terutamanya si betina-ejen Zionis ni – mcm. si penyamaq bapa jantan dia tu yg. asyik berpegangan tangan & berpelukan mcm. si Homo dgn. si puaka Zionis tonggeng eng homo DAPig amat jilaka tu! Bila si Kitol ni nak berambos dr. Umn*?!!!

    0

    2
  25. A to Z says:

    Aduh .. Kelakar la .. Pakai seluar koyak rabak , Tapi Berduit !!!! Macam mana tuuu …. #TauLeKitaTrend !!

    2

    2
  26. mok cute says:

    giler koyak rabak…sikit2 dah la…kena gigit dgn anjing rabies ke…style cam sakai

    2

    1
  27. Anonymous says:

    its fashionlaa bodoh

    1

    3
    • Mak Becok says:

      Fesyen porno Zionis puaka adalah, si otak sewel oi!

      Inilah akibatnya bila si spesis jembalang2 HOMO sewel-si spesis Kapir Harbi PENJAJAH Kapir Harbi PARASIT/LANUN/PERASUAH/PEMBUNUH/PEROGOL/PENYANGAK porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling laknat – asyik mengHALALkan dan mengNORMALkan budaya Zionis PORNO/HOMO/ketagih DADAH-ALKOHOL termasuk kat industri perfileman/drama/muzik kat negara Islam, pusaka nenek moyang BUMIPUTERA (Orang Asal/Indigenous) kami ni!

      0

      1
  28. wangbi says:

    stylo beb..tp tak sesuai utk wanita muslim

    2

    0
  29. pikapika pongpong says:

    -kesopanan pakaian-
    nora danish vs kakmah bonzai: 0-1

    1

    0
  30. wekkkkkkk says:

    Biarlah dia nk pkai mcm manapun, laki dia x kisah, dosa dia dpt, kalau suami dh tgur, tapi x nk berubah jugk, atau si suami x tegur, atau si suami pun sama je x kisah, suami yg tggug dosa…biarlah…esok kubur pun lain2 kn…
    x guna nk nasihat manusia yg ada otak tapi x ada otak..otak kt lutut…sbb tu kain dkt lututupun koyak…sbb sudh byk otak letak kt lutut..smpai dh x brnafas kain kalau di balutpun…tu sbb koyak.

    0

    0
  31. makenon says:

    nd patut jd pelacur jew..yg suami tue muka pun mcm bapak ayam.

    1

    1
  32. Dua Lapa says:

    Kita kalau berkepong duit sekalipun kita tak akan pakai dan tak akan beli seluar macam nie .. Even trend masa kini pakai seluar koyak rabak !! Mintak simpati orang aja !! Mintak kecaman orang aja …

    0

    1
  33. NAT says:

    psst ..
    setiap yang kita tulis akan di timbang balik @ dipersoalkan di SANA ..
    renung2 kan 99% yg komen melayu & islam kan
    ^_^

    3

    0
    • Anonymous says:

      psst ..
      setiap yang kita pakai akan di timbang balik @ dipersoalkan di SANA ..
      makin kaya makin tinggi darjat makin kurang kain tutup badan…sad but true.
      T_T

      1

      0
    • mika says:

      dah kalau ditegur baik2 tak jalan…tiap2 kali ade je perkara tak elok yang dibuatnye…memang nk kena maki la jwpnye….

      0

      0
  34. Insan bakal kena kecam says:

    Kalau dari segi pemakaian tidak payah lah kritik. Kita pun belum tentu sempurna atau tidak membuat Tuhan murka.. bajet bajet alim tau tau berzina, berpegang tangan, dating, ambil rasuah, menipu orang lain dan macam2 lagi. Macam kawan saya, bertudung litup dan nmpak innocent, sekali balik bilik asrama buka tudung, penuh love bites. Saya tidak kecam pun, saya komen… dosa sendiri…

    4

    1
  35. khalid says:

    laki dia pun x bising.. biar kan lah! ambk kisah pada benda lain.. bkn seseiapa pun nora danish tu

    2

    0
  36. Anonymous says:

    X baik mengata…

    0

    0
  37. anon says:

    Org2 melayu ni kan golongan pemalas, banyak masa yg terluang tu dihabiskan dgn mengutuk, menghina org. Takyah lah sebok sngt nak jaga tepi kain org. Diri sendiri tu pun bkn sempurna sngt. Its her kife, so ikut pandai dia lah. Pls mind yr own business lah, bkn ada faedah pun duk sebok2 psl org..

    1

    2
    • Mak Becok says:

      Yg. lu tak habis2 menghina bangsa Orang Asal/Indigenous Islam/Melayu kami apahal si HOMO spesis diLAHIRkan jub*q Anjing Kurap oi?!!

      Lu ni si jantan HOMO, mesti dilahirkan dr. spesis b*abi2 sewel hodoh penyamaq Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis si pemakan taik dedak yg. diSONDOL kat jub*q2 oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Perogol/Pembunuh/Penyangak Porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

      0

      1
  38. MAWAR says:

    YANG KOMEN ORG LEBIH2 TU DH CUKUP SEMPURNA KE…KADANG2 KITA PAKAI JE TUDUNG TP XTUTUP DADA TU DH KIRA BERDOSA TAU…KENING CUKUR PN HARAM GAK…STOKIN KAKI XPAKAI PN XTUTUP AURAT GAK…SOLAT XCUKUP PN XGUNA..DISEBABKAN DIA ARTIS KORG KUTUK KAW KAW.KORG DH BTL2 SMPURNA KE DI MATA ALLAH.NK TEGUR BIAR BERBAHASA.NK BERDAKWAH PN ADA CARA.

    0

    0
  39. Anonymous says:

    anak normah damanhuri pakai seksi tak pulak orang bising…

    0

    0
  40. Seluar bottom says:

    Isshh..Pakai koyak Rabak gtu menambahkan dosa Suami mu Nora..tp mcm sengaja je Nora pedajal laki dia. Supaya dosa brtambah2…

    1

    0
  41. miss_oppppssssss says:

    Kan skrg ni kes rabbies…. Mungkin Nora baru lepas digigit anjing liar……. #wasangkabaik ahahahahaha

    1

    0
  42. aku says:

    lantak la dia……………

    0

    0
  43. me3 says:

    xpe la kalau sekadar nasihat untuk ND dan sesama kte..bukan ape..bukan semangat hina sesama manusia nanti tekejut pulak tengok anak sedare dan anak sendiri lagi dasyat koyak pakaian dipakai..fuhhh…jangan menilai seseorang dari luaran..hina sampai tahap keluarga dan politik semua masuk sekali..hebat kan..memang hebat..

    0

    0

Leave a Comment

Optional