Written by Bella | January 21st, 2016

Pasangan Nora Danish dan Nedim Nazri sudah kembali menjadi  topik hangat. Selepas tersebarnya foto Nora menggayakan busana pengantin  yang dimuat naik oleh pereka fesyen Ashraff Zainal, ada sumber yang mengatakan mereka berdua bakal melangsungkan perkahwinan sekitar hujung bulan ini.

Berita itu tidak mustahil kerana Nora sebelum ini ada mengeluarkan kenyataan sudah bersedia untuk berkahwin semula dan berpendapat Nedim mempunyai ciri-ciri lelaki yang sesuai dengannya. Mereka berdua juga saling memahami.

Malah,  foto Nora yang dihantar oleh Nedim ke KLIA sebelum aktres itu berangkat ke New York turut menggambarkan mereka kini sudah bersatu semula apabila Nedim menyertakan kapsyen romantis buat Nora.

Kalau betul mereka bakal berkahwin, tahniah kami ucapkan. Lagipun Nora dan Nedim sudah lama bercinta dan masing-masing nampak cukup sesuai bersama.

nora danish

P.S: Kalau Nora Danish dan Nedim Nazri jadi kahwin, Abang Nara nak suggestkan ambil perkhidmatan fotografi daripada Ryaniez Moments. Gambar-gambar diorang memang first class. Layanan amat mesra, suka tersenyum, mudah dibawa berbincang dan amat profesional. Sekarang ini ada promosi RM1,000 sahaja. Maklumat lanjut LIKE Facebook RyaniezMoments dan follow Instagram @RyaniezMoments.

45 responses to Nora Danish Dan Nedim Bakal Berkahwin Hujung Bulan Ini?

  1. Team nora says:

    Yeay tak sabar tengok Nora kahwin

    0

    0
    • Anonymous says:

      selagi x keluar drp mulut punya badan, selagi tu x percaya.

      0

      0
      • kak saodah says:

        saya kasi 3 tahun maxima. lepas tu jadi fasha…

        0

        0
        • Anonymous says:

          what goes around comes around. see….tuhan bayar cash.

          kifarah…..rampas Dan dirampas….redha je lah….jgn drama sgt…namapun playboy…duit byk…tak salah poligami…mampu ape…salute to jejai…terbaik….?

          0

          0
        • Anonymous says:

          menangis pun nampak mcm buat2. this bitch is so fake. hate her…

          0

          0
        • Pro Nora says:

          sengaja x pakai spek hitam, nk tunjuk kesedihan punya pasal. eeee…please.

          0

          0
      • Jumah says:

        aku pon x sabar gak. x sabar nk tengok baby mereka comel mcm si nora atau hudoh mcm nedim. k bai.

        0

        0
      • bibik says:

        kawin la cepat, x kuasa tengok didukung dan diusung spt biawak hidop yg x berkesudahan.

        0

        0
      • enteryourname says:

        Huhh cepatla kahwin, menujulah kau ke jannah sesama. tak kuasa nak tengok drama telenovela cinta teragung couple ‘VVIP’ kunun nya.

        p/s : gaya muka nedim for each gambar sangatlah hmmm. style ke bang ?

        0

        0
    • opssss says:

      setelah berjaya memporak purandakan fasha, kini tiba masa nk kawin. best woman wins.

      0

      0
    • aaakulahhh says:

      harap 2 eko bab# ni cpt2 kawin tp jgn la mengandung ke apa..nnti lahir bab# plak

      0

      0
      • Izan Ibrahim says:

        Engkaulah bab#. Ni mesti penjilat Fasha kan. Jgn nanti kau pun terima nasib mcm idola kau tu…

        0

        0
  2. geeuolls says:

    yeay!! kahwin je la nora drpd semua igt awak janda kacau rumah tangga orang

    0

    0
    • Anonymous says:

      berapa lama pula yg ni mampu bertahan. time will tell… lol

      0

      0
      • Kepochi says:

        patut nya nora ni ambik iktibar lepas laki dia dulu dirampas.. tp dia plak merampas laki org.. (sah2 beekhan penah buat status psal si nora ni homewrecker) bodoh punya nora.. Ni baru the real bitch..!

        0

        0
        • Anonymous says:

          bee khan cakap dia bercerai x ader kena mengena dengan ND pun .
          dorang bercerai sebab x serasi . lepas bercerai baru nedim bercinta dgn nora .

          0

          0
        • Kepochi says:

          ko follow ig beekhan ke x? yg ckp dorg x serasi tu nedim (cover line lerr….)

          0

          0
        • Stitch says:

          You ni dah kenapa?….kepoh x bertempat. Pegi kepoh jauh2 lah. Makan koci skali. Biar hati tu senang sikit :)

          0

          0
    • k says:

      Tapi memang dia kacau rumah tangga bee khan kan? Opss

      0

      0
  3. Anonymous says:

    bukan fasha kawin dengan nadim kah…………

    0

    0
  4. Sotong Hitam says:

    Nedim, baik kau cepat nikah dgn ND, kalau tak nanti jejai rampas die dari kau!!!

    0

    0
  5. melati says:

    walau pun saya kurangt minat gan ND..ni tapi sekurang2 nya hati nya yg terluka dulu , bila suami dirampas terubat sudah….ubat plak A+….anak Menteri yg masih berpegaruh…..Bekas suami ND dulu anak Menteri dh pencen, jd kurang masyukkk nya…Fasha aritu ko ketawa kan ND ..sekarang Tuhan bayar Cash…..Tahniah ND..

    0

    0
  6. heromalaya says:

    kahwin lah ko katek..x der saper kesah punn…

    0

    0
  7. Hurts.... says:

    kehulu kehilir…
    putus….???
    baik….!!!!
    kalau comment pasal halal haram…..
    Tersinggung pulak…
    So……. Nikah lah nora..

    0

    0
    • jengjeng says:

      dah cinta jd cocolat mana ingat lagi halal haramnya…dah kahwin nnt tu karam lah jawabnya…klu dah ckp nak kahwin tu …kahwin jerlah nnt x pasal2 menjanda smpi kesudah….

      0

      0
  8. anonymous says:

    aku plak yang takut baca komen2 haters..walaupun xsuka pada orang tu tak payahla melampau2..semua orang komen pasal karma pasal bitch pasal roda tu berputar..so tak takut ke kena kat batang hidung sendiri????? nauzubillah..ustaz aku pernah pesan (sambil petik jari) Allah nak izinkan satu2 benda tu terjadi umpama kita memetik jari je..

    ***nak sayang ke nak benci ke berpada2 & bersederhana sudah

    0

    0
    • Anonymous says:

      btulll!!!terutamanya fan tegar fs bhs diaorg..MasyaAllah! gler psiko! jgn kna kt batang hidung sendri sudh..

      0

      0
  9. melati says:

    Macam maner kita nk maju skit2 serah kan Tuhan….usaha yg penting…..bila duit tk masyukkk rezeki takder , mungkin ader hikmah nya….tu semua jawapan org malas…setakat sujud kt sejadah tapi tgn empat kerat tk jalan buat aper…mengaku sajer lah yg byk Melayu ni pemalas kan senang…buang kan lah sebutan ni Allah punya kuasa…usaha lah skit wahai bangsa ku…

    0

    0
  10. melati says:

    FS memang ibu yang baik….kerana kehidupan dia seimbang dgn kerjaya…lembut dan penuh kasih sayang terhadap anak2 dia….

    0

    0
    • ika says:

      kadang2 pelik la orang puji2 ni, tengok life dia in live ke? kalau setakat tengok dalam instagram atau FB takdenya diorg ni nak letak benda tak elok bg org tgk.

      0

      0
  11. melati says:

    kahwin jerlah tengok jodoh ko smpi mana…asyik bekepit jer…dah tuek sedar2 lah…

    0

    0
  12. AKU says:

    APE LA KO NK BG BINI KO MKN NNT….DH LA X KEJE

    0

    0
  13. loyalmalaysian says:

    belom kawin dah pegi oversea sama2 ? Tuhan je la tahu ape dia buat kat sana…

    0

    0
  14. Adakukesah says:

    Yg komen buruk2 tentang nd,mesti hidup dh perfect sgt kan..xpenah bcinta,terus kawen..ke 2×5 je mcm nd,bcinta ke hulu ke hilir,siap bpegang tgn lg,tp mgutuk org,dia yg no 1..

    0

    0
    • Anonymous says:

      kannn…aku pun masa bercinta dok kehulu kehilir bersama gak.tp mampu pi mall je la.
      sebelum kita kata kat org,tgk kembali diri kita dulu.
      manusia boleh berubah.harap lps kawin,nora dan nedim bahagia bersama dan berubah ke arah yg lebih baik.
      insyaaALLAH

      0

      0
  15. nara2.. says:

    nara2..pandai btul kau..saat2 mcm ni ko nk update crita pasal nora..sdang2 c fs meminta simpati..utk ape? mgundang kutukan pd nora.nmpk sgt kot ko anti nora.bias..mnimbulkn fitnh besar dosanya..jgn sampai ko mrangkak d pdg masyar klak cr org tu blk..fkr lh

    0

    0
  16. orang_penting says:

    dulu masa FS kawin jejai..ND bercerai ngn Jejai….org bela si ND…mengutuk2 si FS….skrg bila FS bercerai ngn Jejai..& ND nk kawin ngn boypren dia….dibela2 lak si FS..dikutuk2 lak si ND…#takconsistent

    0

    0
    • ika says:

      itu lah kan, orang cerai kena kutuk, orang nak kawen kena kutuk. yang sebenarnya yang mengutuk ni hidup mereka yang kekurangan serba serbi dan sebok life orang yang takde kena mengena ngan diorg.

      just hope ND makes the right choice.

      0

      0