Written by AbangNara | December 31st, 2009

nora danish janda

Adakah kenyataan Nora Danish yang menyatakan bukan mudah untuk dia membawa status janda adalah satu petanda yang dia sudah bersiap sedia untuk bergelar seorang isteri balik? Rasanya semua orang pun tau yang janda (lagi-lagi janda cun macam Nora Danish nie) sering dipandang serong oleh masyarakat. Banyak gelaran diorang dapat. Perampas suami orang la, janda tak laku la, janda mahal la. Banyak lagi le.

Cuba dengar apa Kak Nora Danish kita cakap sikit:-

[note]Saya sedar segelintir masyarakat memandang negatif kepada status janda ini, tidak boleh berpakaian seksi, keluar dengan lelaki, pergiĀ clubbing dan sebagainya[/note]

Kenyataan atas nie kami kurang sokong sikit. Rasanya semua orang pun boleh agak sebab apa kami tak sokong. Seeloknya jangan la buat 3 perkara kat atas tue tak kiralah anda janda ke andartu ke bini orang ke. Memang benda yang tak berapa elok dibuat pun.

Lagi luahan hati Nora Danish:-

[note]Mereka sering melabel janda sebagai perempuan yang jahat dan perampas. Seharusnya mereka lebih kasihan sebab kami mangsa keadaan dan hormat kepada golongan janda.[/note]

Yang atas nie kami sokong. Memang kami kesian dengar kisah-kisah janda yang kena maki hamun ngan bini orang lain bile bini orang tue jeles membabi buta. Agak-agaknya apa perasaan kalau kita di tempat mereka ? Contohnya si janda tue tengah syok wat kerja kat opis tetiba terdengar suara jeritan mencaci dia. Mana nak letak muka? Malu beb ~~

Sebab tuelah tak baik untuk janda-janda seperti Nora Danish nie menjanda lama-lama sangat. Nanti kena cop perampas orang. Sebaiknya kawin secepat mungkin. Takkanlah takder orang nak kat janda macam Nora Danish yang putih melepak, muka cute dan seksi nie. Mesti ramai tengah beratur nak tunggu giliran ngorat. Tak gitu?

Ucapan kami untuk semua janda-janda di Malaysia, semoga tabah menghadapi rintangan yang ada. Dan semoga cepat bertemu jodoh sekali lagi.

p/s: hari ni last day tau mau dapatkan Xpax Double Bonus, topup rm50 kompem malam ni abis sebab sms happy new year kat semua orang..

33 responses to Nora Danish – Bukan Mudah Jadi Janda

  1. rosh says:

    aku fhm apa yg ND nie rasa..psl aku pun cam dia gak..
    yg penting pandai jaga diri…jaga anak2..
    tak yah lah nak g club ke apa ke..
    baik buat aktivii yg berfaedah…samb study ke…
    jadi manusia yg berpelajaran..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  2. iz says:

    hahah
    aku gelakkan je statement 1st dia tu. :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. fahnees says:

    pepandai la jaga diri..
    pandangan org pun perlu di ambil kira..bukan semua nya buruk belaka. yg penting niat di hati..
    Hanya Tuhan yg Tahu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. shinod's says:

    kalau dah tau awak tu janda..jgn la wat bende2 yang leh wat mereka yang bukan janda menyampah kat anda. ni tak, pakai seksi meksi, pastu gi cocok langit..kunun2 nak merelease tensi.patutnya bila dah pegang status J tu, maruah diri lagi mau jaga. ni tak..mane tak kene caci maki..hmm..artis..camtu la gamaknye..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Esah says:

    tp btl ke yg dia couple dgn noh
    ari tu aku bc paper ari ahad..
    soklan bbunyi bgini ditujukan pd lan x m.u.h
    gosip apa yg plg kontroversi..lan jwb ttg noh hujan dikaitkan dgn nora danish..dan yg paling sensasi ttg kenyataan noh hujan yg menafikan dia bkawan dgn nora..
    lan kata lucu bila noh hujan menafikan..seolah2 lan tau apa yg berlaku antara mereka…aku pn tataw..aku bc jek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. fifie says:

    janda cute.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  7. apa2 saja says:

    memanglah ramai yg beratur, tapi takkan sama ngan si jejai sorang..pas tu mestilah kaya…kalo takde hengget takkan lah si nora ni nak…tak semer janda mangsa keadaan, ade yg janda cark sendiri…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. sitifazelahh says:

    mmg lah,tp janda ni suke sgt buat hal,aku xtahu ah nape..aku bkn anti pun ngat ngn janda nih tp gtu ah..
    cume aku harap kalu bleh jgn ah kacau rumah tangga org..tu je,dan kawin ah ngn duda atau ank teruna k..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • shinod's says:

      aku sokong!! bukan la nak menidakkan takdir..tapi kalo buleh jgn la hempet laki orang..Artis yang jadik janda ni ingat dorang cantek, body mantap..mule la nak menggesel dengan orang kaye..tak kesah la jadik bini no. 2,3,4 pun tak per..contohnya si watie elite..padan muker die jgak..kawin senyap2 ngan laki orang..pastu kene cerai, mintak simpati..la ni dok bergonjeng2 lagi kat club..tu la salah sorang janda yang wat orang nyampah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. aMmey says:

    nora…….
    emm cute

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aMmey says:

      hepi new year all my pren………………
      hope new year better than then…….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Clipkertas says:

      sooo… cute..
      mmg comel, mmg ayu..
      janda seksi…. aww…

      suke die la nak wat pe…
      yg penting…
      ape yg penting… happyyyyyy slalu

      sLaMat BERjUMpE tAHUN 2010…
      kite sbnrnyer dah 14hari tahun baru..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. pening says:

    Pandai2la bawa diri tu, jaga tingkahlaku agar x melampaui batas sebagai seorg Islam..jgn lakukan perkara yg boleh mengundang fitnah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Zaza Muhammad says:

    tol tu, mmg susah pegang title janda ni, masyarakat mudah pandang serong. so klu ade berkenan di hati atau dah dicuri hatinye, elok lah teruskan bernikah… lagipun amalan kite cam solat pahala berlipat ganda dr yg single… :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Piston Pecah says:

    dia kan lawa lagik…memang lawa pon dah jadi janda…orang mesti pikir bukan-bukan…orang melayu la kan,suka tuduh dan kadangkala tanpa usul periksa…

    sabar ye Nora Danish…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Nora danish ni kena cepat2 kawin…xelok lame2 menjanda…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. pinkypanthers says:

    x elok mnjanda lama2…
    kawin le cpt2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. siti says:

    nak suruh kawin cepat2… nak kawin ni ingat senang ke? sedangkan orang yang membujang pun susah nak kawin sebab tak jumpa yang serasi, ni pulak yg dah janda. nak2 org kita kan suka yang muda, yg dara. so cubalah pahami si nora ni. kita sesenang je suruh2 dia kawin cecepat. jgn suruh je, tolong skali. tolong rekemen ke. bukan stakat rekemen mulut, suruh laki tu pinang nora skali. ni tak ckp2 je buat pe. kalau kawin tu sikit punye senang, takde la pompuan2/laki2 bujang kat dunia ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. tak yah kawen lg laND. enjoy!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. kawin dgn aku jela….senang pon senang…hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. ni offer masih terbuke lagi ni….ko nk kawin dgn aku x nora danish comel?hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Nurain says:

    sekali imbas mcm rossa pla nmpk..haha
    pa2 pun,nora danish ne mmg cute sngt!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. taw nk clubbing jew betine ni… cm siall… hate ko sgt2… huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. cermin mata says:

    hahahaa relax2biar la dia kubur masing2 heheehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Kena Gradle says:

    Well, this was kind of boring but whatever.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0