Written by Bella | March 6th, 2017

Beberapa kali Nora Danish memberitahu beliau bakal mendirikan rumah tangga pada tahun ini. Terbaru, ada khabar angin mengatakan bahawa beliau akan bernikah dengan Nedim Nazri pada bulan ini.

Ketika ditemubual portal BH ONLINE, Nora nampaknya tidak menafikan berita tersebut.

Insya-Allah, itu saja.

Sebelum ini, Nora mengesahkan beliau sudah bersedia untuk bergelar isteri kepada Nedim tetapi masih enggan memberitahu tarikh sebenar majlis raja seharinya kerana bimbang ia tidak menjadi kenyataan.

Meskipun ada selebriti yang menginginkan majlis yang mewah dan eksklusif, Nora pula hanya mahu melakukan acara wajib sahaja.

Memang belum ada sebarang kepastian mengenai soal perkahwinan ketika ini. Namun, saya berharap ia akan tetap dapat dilangsungkan pada tahun ini. Cuma, saya tidak mahu memaklumkan tarikhnya kerana bimbang ia tidak menjadi kenyataan.

Nora sebelum ini pernah berkahwin dengan Rizal Ashram Ramli ataupun Jejai sebelum bercerai pada bulan Jun 2006. Mereka mempunyai seorang anak lelaki bersama yang diberi nama Putera Rayqal.

Sumber Berita : BH ONLINE

[jetpack-related-posts]

20 responses to Nora Danish Bakal Nikah Bulan Ini?

  1. kreuk says:

    it’s long overdue. anyway, congratulations.

    14

    0
  2. Angry woman says:

    Dah kawin baru citer,bole x? X habis2..hr tu kt meletop zizan tny ND pasal citer nak kawin nak kawin..lain trus muka ND..sampai xleh jawab..die pon xtau die akan kawin ke x..kui kui..bosned x gentle lngsg dok peram ND..hohooh..siann

    5

    0
  3. Antiretis says:

    Haha mak janda tak sedor diri ni dari tahun bila kata kepoh nak kawin,dari raya tahun 2014 ada kot.tah tah dia je yg nak kawin,si ned tu nak main aje dah bosan nanti pindah kat betina lain pulakk

    2

    0
  4. Mak Becok says:

    Bilalah bapa si mamat paling berlagak ni yg. berpegangan tangan dan berpelukan dgn. si DAPig eng homo bangsat tu nak bersara?! Meluat betul aku!

    0

    0
  5. Mak Becok says:

    Dan mamat ni kerja apa sebenaqnya? Aku tgk. asyik berpoya sini sana dgn. duit bapa dia! Dan pompuan ni; aku syak ejen Zionis; sbb asyik guna simbol Illuminati termask. Burung Hantu/Piramid; maklumlah nak cekup anak2 ahli politik, sekrg. anak Mente*i pula!

    1

    2
  6. Anonymous says:

    Delay nikah…yg haram tu sedap. Nedim guna duit bapak dia utk berpoya poya… bukan duit bapak dia. Duit rakyat. Duit GST kita semua.

    0

    2
  7. Anonymous says:

    bakal nikah taun depan?
    bakal nikah taun ni?
    bakal nikah bulan depan?
    bakal nikah bulan ni?
    bakal nikah mingu depan?
    bakal nikah mingu ni?
    bakal nikah esok?
    bakal nikah malam ni?
    bakal nikah sejam kemudian?
    begitula sehingga dorang betul2 nikah….. #krikkrikrik #sejenisgigihtaippanjang

    0

    0
  8. milah jambu says:

    belum nikah g oversea berdua…konon nak jumpa gang ramai2 kat sana.konon la konon la

    2

    0
  9. hello kutty says:

    tergugat ke dengan jep n sari yanti? kesian ko nora…mereput la

    5

    0
  10. Anonymous says:

    “Nora mengesahkan beliau sudah bersedia untuk bergelar isteri kepada Nedim tetapi masih enggan memberitahu tarikh sebenar majlis raja seharinya kerana bimbang ia tidak menjadi kenyataan.”

    lagi sekali statement yang bakal ‘menyelamatkan’ pasangan cinta jagong in case tak jadi menikah lagi tahun ni..

    1

    0
  11. melati says:

    Dulu saya sokong Janda ni , lepas kuar statement nk kawin dr Tahun lepas tapi tang situ gak, dh tambah meluat plak…pastu buat memek muka cam Gambang tu dh mcm kimak Nora ni…sialan..!!!!

    0

    0
  12. Brave Heart says:

    Contoh menyundal dulu baru fikir kahwin…sudah berapa lama lah ke hulu ke hilir sama-sama…
    Yang lain semuanya sudah berkahwin….sejak Lisa Yusry, Liyana Jasmy, Scha Awal, Erin Malek, Marsha, Stacy Akim, Jep Sari, Bella Nazim…you name it, tidak ada pun yang propa sana sini tapi kahwin …

    1

    0
  13. menyampah artis sampah says:

    perempuan lunyai
    jantan kabaret
    terbang bersama

    3

    0
  14. Alahai says:

    Amboi komen melati kuar ayat2 suci ko bodoh pnya melati why?ko xdpt jantan ke?haha apapun pesal muka nedim ne mcm muka budak form3 jak mcm muka budak2 lah alahai

    0

    0
  15. Si pilok says:

    Laa kite ingat si kmetot ni dh kawen dh..kenapa tk kawen2 lagi baa..kasihan sama dia baa..si katek boifrend dia tk mau sama dia ka? Kesana kesini sudah masih blm kawen lagi..aduh Kasihan baa…

    0

    0

Leave a Comment

Optional